رفتن به مطلب

راهنمایی برای نصب بهترین نسخه و بیلد ویندوز 10

Recommended Posts

سلام بچه ها...

من متاسفانه ویندوزم ویروسی شده و تو برنامه ها و بازی ها و کلا تو کار کردن با ویندوز مشکلاتی دارم.امروز میخواستم ویندوزم رو تعویض کنم و دوباره از نو ویندوز 10 64 بیت نسخه Enterprise نصب کنم. گفتم یه نگاهی به بیلدش کنم ببینم قدیمیه که دیدم برای آره تقریبا قدیمیه و مربوط به بیلد یا ورژن اولیه میشه. (شکل پایینی بیلد فعلی ویندوزم هست)

H5Ajx.jpg

بچه ها الان سوالم اینه از شما (لطفا دوستانی که تجربه دارن پاسخ بدن و سایر افراد از جواب  دادن پرهیز کنن:d) بهترین بیلد (ورژن) و نسخه که برای بازی، تکرار میکنم برای بازی عالی باشه و از طرفی نسخه بروز رسانی شده dx 12 رو هم در خودش داشته باشه کدوم بیلد و نسخه ای (enterprise یا pro) رو دانلود کنم؟

دو نسخه پیشنهادی خودم ایناست

Windows 10 Pro 1511 Build 10586 April 2016 نسخه نهایی ویندوز 10

Windows 10 Enterprise 1511 Build 10586 April 2016 نسخه نهایی ویندوز 10

خب بچه ها منتظر نظرات شمام...

ویرایش شده توسط Insane OF Game
لینک به دیدگاه

سلام بچه ها...

من متاسفانه ویندوزم ویروسی شده و تو برنامه ها و بازی ها و کلا تو کار کردن با ویندوز مشکلاتی دارم.امروز میخواستم ویندوزم رو تعویض کنم و دوباره از نو ویندوز 10 64 بیت نسخه Enterprise نصب کنم. گفتم یه نگاهی به بیلدش کنم ببینم قدیمیه که دیدم برای آره تقریبا قدیمیه و مربوط به بیلد یا ورژن اولیه میشه. (شکل پایینی بیلد فعلی ویندوزم هست)

H5Ajx.jpg

بچه ها الان سوالم اینه از شما (لطفا دوستانی که تجربه دارن پاسخ بدن و سایر افراد از جواب  دادن پرهیز کنن :D) بهترین بیلد (ورژن) و نسخه که برای بازی، تکرار میکنم برای بازی عالی باشه و از طرفی نسخه بروز رسانی شده dx 12 رو هم در خودش داشته باشه کدوم بیلد و نسخه ای (enterprise یا pro) رو دانلود کنم؟

دو نسخه پیشنهادی خودم ایناست

Windows 10 Pro 1511 Build 10586 April 2016 نسخه نهایی ویندوز 10

خب بچه ها منتظر نظرات شمام...

سلام

لینک به دیدگاه

مرسی..دوست خوبم برخیا میگن نسخه پرو سبک تر از اینترپرایس هست (تو لودینگ) میخواستم ببینم حقیقت داره؟

لینک به دیدگاه

سلام نسخه پرو رو تست نکردم ولی اینترپرایس سرعت لودش نصبت به ویندوز 8 خیلی کمتر بود و واقعا انتظار نمیرفت که اینقدر طول بکشه. ویندوز 8 اصلا نمیفهمیدم چطوری میاد تو ویندوز. نسخه پرو رو تست نکردم.

لینک به دیدگاه

مرسی..دوست خوبم برخیا میگن نسخه پرو سبک تر از اینترپرایس هست (تو لودینگ) میخواستم ببینم حقیقت داره؟

خواهش میکنم انجام وظیفه س

Enterprise  رو تست کردم. با ssd حدود 4 الی 7 ثانیه لود میشه و با هارد معمولی هم 14 الی 20 ثانیه،البته به سیستم و برنامه هایی که توی استارت اپ هستند هم بستگی داره.من از اینسایدر هم استفاده کردم حتی زمانی که درایورهاش کامل نبودن،درایور های 8.1 رو نصب کردم که خدا رو شکر کار کرد.بازی هم زیاد مشکلی ندارن باهاش و فقط برای بعضی از بازی ها باید کرک جدید بگیری تا اجرا بشن که 95 درصد سازگارن.

لینک به دیدگاه

مرسی بچه ها ... همین نسخه 64 بیت enterprise 10586 رو نصب میکنم @};- @};- @};- :x :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...