رفتن به مطلب

درخواست نرم افزار کنترل کننده حجم اینترنت !

فرـشاد
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

خیلی وقته دنبال نرم افزاری برای ویندوز 8.1 میگردم که بتونه حجم مصرفی اینترنت من رو بصورت روزانه کنترل کنه یعنی مثلا بیشتر از روزی 500 مگ اجازه دانلود نده ! رو نت گشتم ولی چیزی پیدا نکردم میخواستم بدونم دوستی اینجا تجربه کار با این نوع برنامه ها رو داره ! 

من 4جی ایرانسل دارم اما یه حسی بهم میگه داره حجمم خورده میشه ! اپدیت ویندوز غیر فعاله برنامه ی خاصی هم ندارم که اتوماتیک دانلود کنه ! خودم هم در هفته شاید 200-300 مگ دانلود مستقیم مثل موزیک داشته باشم با این حال ظرف دو هفته گذشته 5 گیگ از حجمم مصرف شده ! البته اینترنت رو با وای فای شر میکنم اما گوشیم هم اپدیت اتوماتیک نمیکنه ! نمیدونم مشکل از کجاست !!! 

لینک به دیدگاه

نرم افزار DU meter میتونین این کارو انجام بدین ولی کرکش درس کار نمیکنه. البته با DU meter فقط میتونین اینترنت مصرفی توی کامپیوترو کنترل کنین. همه نرم افزارای پی سی و موبالل سند رسیومیکنن باید ببینین کدونم بیشتر مصرف میکنه اونو غیر عال کنین مخصوصا تو گوشی.

ویرایش:

لینک دانلود: http://soft98.ir/internet/518-DU-Meter.html

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

از نرم افزار networx اسفاده کنید

عالیه

من هم این رو پیشنهاد می کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...