رفتن به مطلب

error cmos و یه error دیگه.لطفا راهنمایی کنید.

badgamer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

از وقتی cpu سیستمم رو عوض کردم هر دفعه که سیستمم رو روشن می کنم یا ریستارت می کنم این ارور رو میده که مجبورم کلید f1 رو بزنم تا رد بشه.میشه راهنمایی کنید چطور این صفحه دیگه نیاد وقتی سیستمم رو روشن می کنم.اصلا دلیل اومدنش چیه و راه حل لطفا.cpu رو ارتقا دادم به e 8400

k08hna8a4mdq2f4vcaai_thumb.jpg

و مشکل دومم موقع نصب ویندوز 8.1 روی سیستمم دوستمه. سیستمش ویروسی شده بود اجازه نصب هیچ آنتی ویروسی رو نمیداد منم ویندوزشو عوض کردم.(ویندوز خودش 7 بود) الان سیستم شو که روشن میکنم cpu و ram بی خود و بی جهت درگیرن سیستم خیلی کند شده نمی دونم چرا.موقع روشن کردن سیستم این ارور رو میده.

qls0vb5flzmnh4iaqvm4_thumb.jpg

وقتی تو ویندوزه cpu بی خودی مشغوله.

xvoi7uhxjxxnfgqmn7v9_thumb.jpg

ویرایش شده توسط badgamer
لینک به دیدگاه

اون گچت هایی که فعال می کنی خودش یه عالمه سی پی یو میخوره 

بایوس مادربرد رو اپدیت کن

باتری روی مادربرد رو عوض کن

لینک به دیدگاه

اون گچت هایی که فعال می کنی خودش یه عالمه سی پی یو میخوره 

بایوس مادربرد رو اپدیت کن

باتری روی مادربرد رو عوض کن

بایوس مادربرد خودم رو آپدیت کنم یا دوستم؟عکس اولی مال خودمه دومی مال سیستم دوستم.

لینک به دیدگاه

سیستم اولی : 

ارور میگه مادربرد CPU را نشناخته و نیاز به update بایوس هست تا از 100% قابلیت CPU بشه استفاده کرد.

سیستم دومی :

A : ارور BIOS : 

میگه تنظیمات اشتباهی اعمال شده و زمان و تاریخ هم set نشده ، و از شما میپرسه f1 برای ادامه دادن و f2 برای بار گذاری مقدار های پیش فرض بزنید.

B : مشکل استفاده از رم و CPU : 

چند نکته : 

1- می تونید با نگه داشتن Ctrl + Alt و زدن کلید Delete تسک منیجر را باز کنید ، سپس به زبانه processes برید در اونجا می تونید ببینید چه برنامه ای داره از CPU و Ram استفاده می کنه، اگر متوجه نمیشید عکسش را بزارد دوستان راهنمایتون میکنند.

2- وقتی یک ویندوز تازه ریخته میشه، برخی DLL ها ویندوزهنگام نصب compile نمیشن و این اتفاق موقعی میفته که سیستم بیکار هست و ویندوز شروع می کنه به کامپایل اون فایل ها ، پس اگر تازه ویندوز ریختید ، طبیعی هست که سیستم وقتی ازش استفاده نمی کنید درگیر باشه و مقدار از CPU و RAM شما استفاده بشه (که به محض اینکه شما تصمیم به استفاده از سیستم بگیرید اتوماتیک عملیات compile متوقف شده و بعدا دوباره وقتی سیستم بیکار هست ادامه پیدا می کنه)

3- اگر سیستم ویروسی هست و ویندوز جدید ریختید، بدون اینکه حتی داخل فولدری بشید بعد از نصب ویندوز جدید ، اولین کار anti virus نصب کنید و بزارید چک بکنه، و اماده باشید تا بعضی از فایل هاتون را (بیشر exe ها ) از دست بدید.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط ahmadi3d_ali
لینک به دیدگاه

سیستم اولی : 

ارور میگه مادربرد CPU را نشناخته و نیاز به update بایوس هست تا از 100% قابلیت CPU بشه استفاده کرد.

سیستم دومی :

A : ارور BIOS : 

میگه تنظیمات اشتباهی اعمال شده و زمان و تاریخ هم set نشده ، و از شما میپرسه f1 برای ادامه دادن و f2 برای بار گذاری مقدار های پیش فرض بزنید.

B : مشکل استفاده از رم و CPU : 

چند نکته : 

1- می تونید با نگه داشتن Ctrl + Alt و زدن کلید Delete تسک منیجر را باز کنید ، سپس به زبانه processes برید در اونجا می تونید ببینید چه برنامه ای داره از CPU و Ram استفاده می کنه، اگر متوجه نمیشید عکسش را بزارد دوستان راهنمایتون میکنند.

2- وقتی یک ویندوز تازه ریخته میشه، برخی DLL ها ویندوزهنگام نصب compile نمیشن و این اتفاق موقعی میفته که سیستم بیکار هست و ویندوز شروع می کنه به کامپایل اون فایل ها ، پس اگر تازه ویندوز ریختید ، طبیعی هست که سیستم وقتی ازش استفاده نمی کنید درگیر باشه و مقدار از CPU و RAM شما استفاده بشه (که به محض اینکه شما تصمیم به استفاده از سیستم بگیرید اتوماتیک عملیات compile متوقف شده و بعدا دوباره وقتی سیستم بیکار هست ادامه پیدا می کنه)

3- اگر سیستم ویروسی هست و ویندوز جدید ریختید، بدون اینکه حتی داخل فولدری بشید بعد از نصب ویندوز جدید ، اولین کار anti virus نصب کنید و بزارید چک بکنه، و اماده باشید تا بعضی از فایل هاتون را (بیشر exe ها ) از دست بدید.

موفق باشید.

دوستمون کامل توضیح دادن.

فقط بایوس هردورو اپیدیت کنین و باطریاشونو تعوی کنین و بعد فرمایشات این دوستمونو انجام بدین.

موفق باشین. @};-  @};-

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام

من باطری مادربورد رو عوض کردم ولی بلد نیستم بایوس رو آپدیت کنم :D

تو سایت های فارسی سرچ کردم همین طور یوتیوب ولی بازم چیزی دستگیرم نشد.

همشون میگن دکمه delete رو بزن برو تو boot بعد سربرگ tools و گزینه ez flash رو انتخاب کنم. مساله اینه مادر برد من اصلا سربرگ tools رو نداره.مادربردم قدیمیه مدلش Asus P5ld2-x/1333

میشه راهنمایی کنید.بایوس رو از سایت ایسوس دانلود کردم و ریختم تو فلش (از فایل زیپ هم در آوردمش) الان موندم چی کار کنم.(راستی فلشم usb3هست مشکلی که نداره؟آخه مادربوردم پورت هاش usb 2 هست)

وتا یادم نرفته برای ریسیت کردن cmos باید اون قطعه کوچیک کنار باطری رو باید در بیارم درسته؟

اینم دفترچه مادربوردم که توضیحات فارسی هم داره.حجمش 4 مگه

https://manualscollection.com/?fid=2d293a726653a06de6b3f4fb67da8a5e

ویرایش شده توسط badgamer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...