رفتن به مطلب

کابل pci express

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان گل.

یه سوال چند وقته فکرمو درگیر کرده.خیلی دنبال روشی هستم که بدونم چجوری کارت گرافیک رو بعضیا رو به شیشه کیس میذارن.منضورم اینه که تبدیل میخواد؟چی هست و از کجا تهیه کنم؟اصن خوب هست؟

post-24372-0-92283300-1465448096_thumb.jpgpost-24372-0-49465700-1465448104_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام. از یه کابل استفاده میکنن که یه سرش میره تو کارت و یه سرش توی مادربورد. در واقع رابط بین کارت و مادربورد هست که توی بازار هم هست

لینک به دیدگاه

سلام. از یه کابل استفاده میکنن که یه سرش میره تو کارت و یه سرش توی مادربورد. در واقع رابط بین کارت و مادربورد هست که توی بازار هم هست

سلام دوست عزیز.

خوب راهنمایی کنید اسمش چیه و قیمتش چقدره؟

لینک یا عکسی ندارید ازش؟

لینک به دیدگاه

کابل افزایش طول pcie x16 میگن. توضیح خاصی نداره. یه سرشو میزنی به کارت و یه سرشم به مین.قیمتشم حدود 30 تومنه.http://digik.ir/image/cache/data/ajnas/vga-dvi-dv/PCIE_Micro_PCI_Express_16X_Riser_Card_Flexible_Cable_Extension_Cable_دیجیک_کابل_21-280x280.jpg

فکر میکنن بهش میگن raiser یا رایزر

لینک به دیدگاه

کابل افزایش طول pcie x16 میگن. توضیح خاصی نداره. یه سرشو میزنی به کارت و یه سرشم به مین. قیمتشم حدود 30 تومنه. http://digik.ir/image/cache/data/ajnas/vga-dvi-dv/PCIE_Micro_PCI_Express_16X_Riser_Card_Flexible_Cable_Extension_Cable_دیجیک_کابل_21-280x280.jpg

فکر میکنن بهش میگن raiser یا رایزر

متشکر دوست عزیز.

اگر دوستان کسی لینک خریدشو داره بذاره.

ممنون

لینک به دیدگاه

متشکر دوست عزیز.

اگر دوستان کسی لینک خریدشو داره بذاره.

ممنون

سلام

دوست عزیز اگه خواستین من چند تایی موجود دارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...