رفتن به مطلب

راهنمای خرید چند قطعه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من قصد خرید چندتا قطعه دارم ، از نظر بودجه محدودیت ندارم ولی نمیخام ولخرجی کنم ، دنبال یه سیستم بهینه و زیبا هستم (زیبایی سیستم برام مهم ) قطعات مورد نیاز هم :مادر بورد ، سی پی یو ، رم ، پاور ، مانیتور ، کیس . فقط برای گیمینگ هست . در حال حاضر گرافیک 970 دارم ، شاید خاستم به 1070 ارتقا بدم .

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میدم بودجتو مشخص کنی . نگو محدودیت ندارم که الان بچه ها با کیس های ۱۰ میلیونی سرو کلشون پیدا میشه خخخخ

لینک به دیدگاه

والا محدودیتی ندارم ، فقط قصدم اینه یه سیستم گیمینگ بهینه ببندم ، همون در حد گرافیک 1070 قصد ولخرجی ندارم.

بودجه هم فک کنم تا 6 تومن کافی باشه . 

ویرایش شده توسط senjed
لینک به دیدگاه

52d9ae58952ef5889b9c21c1c20bc68c.jpg

یه واتر کولر Corsair H80i v2 High

این سیستم هم زیباست هم برای اور و بازی عالیه

البته فیمت کمتر هم میخواید بگید چون فک کنم زیاده روی کردم

فرستاده شده از SM-T311ِ من با Tapatalk

ویرایش شده توسط amir.emami8282
لینک به دیدگاه

هارد و ssd  و واتر کولر رودارم . درایو نوری هم نمیخام بزارم . تو کار آور کردن هم نیستم مگه اینکه سیستم کم بیاره و گلوگاه بشه . 

مادربرد گیگابایت Z170X-Gaming 7

سی پی یو اینتل i7 6700K اسکای لیک

رم جی اسکیل Trident Z 8GB 4GBx2 3200Mhz CL16 DDR4

خودم نظرم رو ایناست به اضافه پاور و کیس و مانیتور

ویرایش شده توسط senjed
لینک به دیدگاه

هارد و ssd و واتر کولر رودارم . درایو نوری هم نمیخام بزارم . تو کار آور کردن هم نیستم مگه اینکه سیستم کم بیاره و گلوگاه بشه .

مادربرد گیگابایت Z170X-Gaming 7

سی پی یو اینتل i7 6700K اسکای لیک

رم جی اسکیل Trident Z 8GB 4GBx2 3200Mhz CL16 DDR4

خودم نظرم رو ایناست به اضافه پاور و کیس و مانیتور

فقط پاورو کیس که من ذکر کردم با این BenQ GL2760H 27inch Monitor

فرستاده شده از SM-T311ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

یعنی برای 1070 هم نیازی به مانیتور بالاتر از فول اچ دی نیست ؟ اگه اینجوری باشه که برای من بهتره هزینه کمتر میشه ، ولی اگه بالاتر هم میشه ازش کار کشید بهتر نیست 2k     یا 4k  باشه ؟

این مانیتور چطوره ؟  RL2755HM  بنکیو

و اینکه 144 هرتز با 60 هرتز خیلی متفاوت هست ؟ یا اینکه g-sync  خیلی تو گیم تاثیر داره ؟

بازم ممنون بابت وقتی که میزارید

ویرایش شده توسط senjed
لینک به دیدگاه

اساتید یکی راهنمایی کنه ؟! 

آیا 4k واقعا کاربردی هست یا صرفا برای قدرت نمایی کارت گرافیک هاست ؟ 

مانیتور تا چه سایزی مناسب هست ؟ 27 ؟ یا 32 ؟ یا بیشتر ؟ 

لینک به دیدگاه

به نظرم یه مانیتور 2k بخرید و جمع کنیم تا 1080 بیاد و اونو بگیرید.

میتونین مین ارزون تر مثل giga z170 gaming 3 و رم با بای 2800 بگیرید و واستون کافیه. cpu هم 6700 بگیرید اگه اور نمیکنین. ssd هم حتما تهیه کنین. پاور هم 700 hp رو پیشنهاد میکنم

لینک به دیدگاه

ssd رو الان دارم ، 

فک نکنم برم سمت 1080 ، برای من زیادی هست . نهایت همون 1070 کفایت میکنه . با وجود 1070 بازهم مانیتور 2k  ؟ 

سی پی یو هم همون 6700 فک کنم خوب باشه . 

با اینکه محدودیت بودجه ندارم ولی سعی میکنم عقلانی خرید کنم . ( پول در آوردن زحمت داره  :-? )

زیبایی میز کار برام مهم هست .

لینک به دیدگاه

رم رو 16 گیگ بگیرید .

گرافیک 1070 از 1080 ارزش خرید بالاتری داره RX 480 هم از 1070 ارزش خرید بیشتری داره و برای یک سیستم بهینه و قوی بهترین انتخاب هست .

برای بازی یک i5 مثل 6600 کار شما رو راه میندازه . اگر قصد اور ندارید نیازی به مادربرد با چیپست z و cpu سری k و خنک کننده حرفه ای ندارید .

البته اور کردن فقط یکی از ویژگی های این قطعات هست اما برای کسی که اور نمیکنه توجیه اقتصادی چندانی نداره .

پاور رو از برند بسیار خوب انرمکس بیرید و لذتش رو ببرید :x

مانیتور هم پیشنهاد من اینه : http://lioncomputer.ir/product/4773/%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1+%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3+27+%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86+VS278H/

شما میتونی بازی رو روی رزولیشن های بالا مانند 4k اجرا کنید بعد روی فول اچ دی downscale کنید که موجب کیفیت و شفافیت تصویر نسبت به فول اچ دی معمولی میشه .

در مورد زیبای هم کاملا به سلیقه بر میگرده . نظری ندارم .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

ssd رو الان دارم ، 

فک نکنم برم سمت 1080 ، برای من زیادی هست . نهایت همون 1070 کفایت میکنه . با وجود 1070 بازهم مانیتور 2k  ؟ 

سی پی یو هم همون 6700 فک کنم خوب باشه . 

با اینکه محدودیت بودجه ندارم ولی سعی میکنم عقلانی خرید کنم . ( پول در آوردن زحمت داره  :-? )

زیبایی میز کار برام مهم هست .

به نظرم اگه 2k یا رزولیشن پایینتر بازی میکنی همون 1070 بسه ولی اگه 4k هست 1080

fCWjLSisyBwqVcgC2PMAx5-650-80.png

اگه دقت کنید بازی سنگینی مثل farcry primal روی 1070 با رزولیشن 2160p تقریبا 30 فریم میگیره که فرقش با 1080 تو این رزولیشن 10 فریم هست اگه درست بگم

به نظرم هموون 1080p یا 2k با کارت 1070 مناسب هست

اگه اور میکنید ضریب باز بردارید اگه نه خب همون بسه

و برای زیبایی میز به نظرم فقط به کیس نیست به لوازم جانبی مثل کیبرد و موس و ... هم هست

ولی خب زیبایی کیس بسیار مهم هست برای داشتن میز زیبا

به نظرم بخاطر اینکه بودجه شما محدودیتی نداره پس بهتره کیس رو full tower یا ultra full tower بگیرید 

برای مثل این کیس 

http://lioncomputer.ir/product/4703/%DA%A9%DB%8C%D8%B3+%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%B1+Obsidian+Series%C2%AE+750D/

و با استفاده از فرانت پنل و rgb led و همچنین واتر بلاک شرکتی مثل ekwb (نمیدونم همین هست یا نه) کیس رو زیبا کنید

از اونجایی که برای خودم هم زیبایی کیس خیلی مهم هست اینو باید بگم که کیس های ساده بسیار زیباتر هستن 

راستی نگاهی هم به کیس deepcool genom بندازید اون هم ظاهر زیبایی داره برای مودینگ

ویرایش شده توسط gebhard
لینک به دیدگاه

موس و کیبورد که کوگار 700 دارم . 

ولی برای کیس فک کنم یه مید تاور کافی باشه . مثلا BitFenix PANDORA ATX CORE یا Cooler Master Master Case 5 Case البته با درب شیشه ای یا RaidMax Monster II Case 

برای واتر بلاک چون دردسر نصب و نگهداریش بالاست نمیرم سمتش همون واتر کولینگ کاپتین دیپکول که دارم فک کنم جواب بده .

لینک به دیدگاه

مادربرد Z170x - gaming 3  بگیر کافیه بی خودی هزینه نکن

لینک به دیدگاه

موس و کیبورد که کوگار 700 دارم . 

ولی برای کیس فک کنم یه مید تاور کافی باشه . مثلا BitFenix PANDORA ATX CORE یا Cooler Master Master Case 5 Case البته با درب شیشه ای یا RaidMax Monster II Case 

برای واتر بلاک چون دردسر نصب و نگهداریش بالاست نمیرم سمتش همون واتر کولینگ کاپتین دیپکول که دارم فک کنم جواب بده .

کیس رو به نظرم اگه خواستی مستر کیس بگیری pro5 بگیر

موس و کیبرد هم که نیاز نیست

من گفتم فول تور یا الترا فول تور بخاطر سادگی و زیبایی که دارن اما اون مدلی که گفتم هم خوب هست و خودش خنک کننده داره

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام دوستان عزیز

نظر شما در مورد سیستم زیر چیه

مادربرد ایسوس z170-k

cpu i3 6100

ram 2400 king

vga gtx 750 2g ddr5

power 500w

ممنون میشم راهنمایی کنید

ویرایش شده توسط ashlom_71
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...