رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید pc

Recommended Posts

سلام اول از همه اولین تایپکی رو که باز میکنم تو اینجا رو به خودم تبریک میگم :D

من کلا 14 سال بیشتر سن ندارم این پول به زور جمع کردم :D میخوام یه pc بخرم

برای برنامه نویسی و گیم ازتون میخوام که با بودجه 2.500.000

به من مشاوره بدید در ضمن بدبختی این که مانیتور هم ندارم

لیست انتخابی خودم البته تو گرافیک موندم !!!خوبه؟؟

ppdg_screenshot_(3).png

ویرایش شده توسط Rat
لینک به دیدگاه

مادربرد اینتخابی شما از رم DDR3 پشتیبانی می کنه و رم انتخابی شما DDR4 عه

رم 4 گیگ برای Core i5 واقعا خیلی پایینه برای Celeron رم 4 گیگ استفاده می کنن

پاور 600 وات برای این سیستم خیلی زیاده و پاور 330 وات هم اگر گرافیک استفاده نکنید کاملا کفایت می کنه

مانیتور هم تا وقتی که samsung و lg و asus هست چرا BenQ ?

لینک به دیدگاه

مادربرد اینتخابی شما از رم DDR3 پشتیبانی می کنه و رم انتخابی شما DDR4 عه

رم 4 گیگ برای Core i5 واقعا خیلی پایینه برای Celeron رم 4 گیگ استفاده می کنن

پاور 600 وات برای این سیستم خیلی زیاده و پاور 330 وات هم اگر گرافیک استفاده نکنید کاملا کفایت می کنه

مانیتور هم تا وقتی که samsung و lg و asus هست چرا BenQ ?

ماردبرد انتخابی ddr4 هست

رم هم دو تا 4 هست برای دوال

600 وات هم با گرافیک در نظر گرفتم خوب قشنگ بخونید که نوشتم تو انتخاب گراف موندم

مانتیور هم بودجم کمه

ویرایش شده توسط Rat
لینک به دیدگاه

Capture.JPG

با دی وی دی رایتر و هزینه ارسال و اسمبل فکر کنم بشه بودجه شما 

البته می تونی i3-6100 برداری 

مادربرد انتخابیتون DDR3 عه :|

D3 اخر مدل مادربرد های گیگابایت و ایسوس به معنای DDR3 هستش

لینک به دیدگاه

Capture.JPG

با دی وی دی رایتر و هزینه ارسال و اسمبل فکر کنم بشه بودجه شما 

البته می تونی i3-6100 برداری 

مادربرد انتخابیتون DDR3 عه :|

D3 اخر مدل مادربرد های گیگابایت و ایسوس به معنای DDR3 هستش

ممنون ازتون یادم رفت که بگم هارد و دی وی دی رام خودم دارم

پس تقریبا میشه با همین لیستی که دادید هارد و رام و حذف کرد و i5 خرید

تو سایت گیگابایت ddr4 هستش!!! خودم اسمبل میکم مگه چه قدر هزینه اسمبل میگیرن؟؟

ویرایش شده توسط Rat
لینک به دیدگاه

اون نسخه ایه که D3 نداره !

D3 از زمان 775 تا الان به معنی DDR3 میده

i5 برای این گرافیک زیادیه :| 

فکر کنم بهتره که یه مانیترو بهتر تهیه کنی !

هم سن تو بودم موقع اسمبل یه خراب کاری درست حسابی کردم که میگم بده دست کار بلد اسمبل کنه !

البته فکر کنم از شما هم کوچک تر بودم 

یه کولر در حد 100 تومن هم بخری فکر بدی نیست

یه چیز تو مایه های S40

لینک به دیدگاه

wqpt_screenshot_(4).png

حالا منم ول نمیکنم ولی جدا ddr4 هستش :laughing:

گرافیک نمیخرم بجاش یه مانتیور ips ال جی میخرم

الان مثلا یه 970 بندازم پایه این چیکار کنم ؟​​

اسمبل هم بلدم نگران نباش

ویرایش شده توسط Rat
لینک به دیدگاه

خود دانی

نظر بنده همینایی که پیشنهاد دادم

در حال حاضر هم خریدن Nvidia بد ترین کار ممکنه چون که نسل بعدی که بیاد نسل فعلی از دور خارج میشه و ....

کارت گرافیک هم حتما بگیر 

قبلا بنده هم می گفتم آنبرد کافیه 

ولی وقتی گرافیک گرفتم رو Ultra بازی کردم واقعا یه لذت دیگ ای داشت

لینک به دیدگاه

در مورد مانیتور

BenQ برند بسیار خوبیه . در خریدش شک نکنید . ( هرچند از کیفیت مدل انتخابی شما خبر ندارم اما برند بسیار خوبی هست )

رم 4 بسیار کمه برای گیم حداقل 8 و پیشنهاد شده 16

برای گرافیک به هیچ وجه کارتهای سری 900 انویدیا رو نخرید ( به سرنوشت سری 700 دچار میشید که کارت 2 ، 3 میلیونی رو دارن زیر 1 تومن رد میکنن بره )

همچنین از خرید کارت آک خودداری کنید تا نسل جدید برسه .

RX 480 با قیمتی معادل 200 دلار و قدرتی در حد فیوری و بالاتر از 390x در راهه . به زودی ارزش یک کارت آک 390 به زیر 900 تومن سقوط میکنه . و اون موقع هست که دسته 2 این کارت بیشتر از 700 تومن ارزش نداره !!!

اگر شما عجله داری یک 380 دسته 2 بخر کارتون رو راه مینداره تا کارتهای جدید بیان .

الان زمان مناسبی برای خرید کارت گرافیک آک و گرون نیست !

لینک به دیدگاه

در مورد مانیتور

BenQ برند بسیار خوبیه . در خریدش شک نکنید . ( هرچند از کیفیت مدل انتخابی شما خبر ندارم اما برند بسیار خوبی هست )

رم 4 بسیار کمه برای گیم حداقل 8 و پیشنهاد شده 16

برای گرافیک به هیچ وجه کارتهای سری 900 انویدیا رو نخرید ( به سرنوشت سری 700 دچار میشید که کارت 2 ، 3 میلیونی رو دارن زیر 1 تومن رد میکنن بره )

همچنین از خرید کارت آک خودداری کنید تا نسل جدید برسه .

RX 480 با قیمتی معادل 200 دلار و قدرتی در حد فیوری و بالاتر از 390x در راهه . به زودی ارزش یک کارت آک 390 به زیر 900 تومن سقوط میکنه . و اون موقع هست که دسته 2 این کارت بیشتر از 700 تومن ارزش نداره !!!

اگر شما عجله داری یک 380 دسته 2 بخر کارتون رو راه مینداره تا کارتهای جدید بیان .

الان زمان مناسبی برای خرید کارت گرافیک آک و گرون نیست !

ممنون ازتون میشه یه لیست بهم پیشنهاد کنید

رم دو تا 4 هست که میشه 8

کارت هم نمیخرم فعلا منتظرم 480 بیاد

اینترنت هم ندارم تا فردا شب ساعت 2 =))

لینک به دیدگاه

حالا منم ول نمیکنم ولی جدا ddr4 هستش :laughing:

گرافیک نمیخرم بجاش یه مانتیور ips ال جی میخرم

الان مثلا یه 970 بندازم پایه این چیکار کنم ؟​​

اسمبل هم بلدم نگران نباش

این مادربورد 2 نسخه داره، یکی DDR3 هست و یکی DDR4 !

اینم لینکش:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5556#ov

بنظر من خرید پردازنده i5 با این بودجه منطقی نیست!

نه گیم همچین پردازنده ای نیاز داره نه برنامه نویسی!(برای برنامه نویسی پیشنهاد من G1820 هست =)) )

لینک به دیدگاه

اتفاقا پردازنده رو حتما. I5 بگیر چون بیس سیستم هست و اگه خوب بگیری تا چند سال نیاز به تعویض نداره.

گرافیک رو میتونی 370 یا 950 دست دو بگیری رم 8 کافیه پاور رو هم مثل سی پی یو یکم بالاتر بگیر که تا چند سال جواب سیستم رو بده

بقیه چیزا هم که سلیقه ای هست.

ولی مانیتور رو حتما. Fhd بگیر

موفق باشی.

من هم سنت بودم داشتم با p4 سر و کله میزدم . :|

لینک به دیدگاه

من جای شما بودم حتما با این بودجه میرفتم سراغ ps4 . با این بودجه ps4  خیلی بهتر جواب میده تا pc. باز تصمیم اخر با خودتون هست

لینک به دیدگاه

من جای شما بودم حتما با این بودجه میرفتم سراغ ps4 . با این بودجه ps4  خیلی بهتر جواب میده تا pc. باز تصمیم اخر با خودتون هست

برنامه نویسی با کنسول؟ :|

لینک به دیدگاه

قدرت cpu چقدر باشه دقیقا بر میگرده به نحوه استفاده شما از سیستم و مدت زمانی که میخواهید سیستم رو با کمترین تغییرات نگه دارید .

به عنوان مثال اگر شما یه i3 قوی بردارید برای کارت گرافیک در حد 970 و 980 کافیه اما آینده نداره و در بعضی از بازی ها که cpu محور هستند شما رو با مشکل رو به رو میکنن و به زودی شما مجبور هستی هم گرافیک و هم cpu رو ارتقا بدید .

بعضی از گیمرها ترجیه میدن که مین و cpu رو بسیار خوب و قوی ببندند و در عوض کارت گرافیک رو هر سال عوض کنن . اون هم نه کارتهای تاپ که 2 تا 3 میلیون قیمت دارن و بعد از اومدن نسل بعد مجبور بشن با بیشتر از 1 تومن ضرر ردش کنن بره بلکه یک کارت در حد 7950 یا 280x یا 380 و همرده همین کارتها در نسلهای متفاوت رو میگیرن و هرسال یک سیستم تازه نفس دارن . این روش خیال آدم رو برای سالها راحت میکنه اما به بودجه اولیه مناسب نیاز داره .

بهترین کار برای شما اینه که سعی کنی کمترین هزینه رو فعلا بکنی و با یک سیستم بدون گرافیک و یک i5 مناسب و البته 8 گیگ رم سیستم رو ببندید و کمی صبر کنید . همچنین به شما پیشنهاد میکنم که سیستم دست 2 بخرید تا بتونید کمی قوی تر ببندید . نگران دسته 2 بودن هم نباشید اکثر مواقع هیچ اتفاق بدی رخ نمیده . شما اول راه هستید و به مرور با پستی و بلندی pc آشنا میشید بهتره کمی صرفه جویی کنید و همه پول رو یک جا خرج نکنید .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

قدرت cpu چقدر باشه دقیقا بر میگرده به نحوه استفاده شما از سیستم و مدت زمانی که میخواهید سیستم رو با کمترین تغییرات نگه دارید .

به عنوان مثال اگر شما یه i3 قوی بردارید برای کارت گرافیک در حد 970 و 980 کافیه اما آینده نداره و در بعضی از بازی ها که cpu محور هستند شما رو با مشکل رو به رو میکنن و به زودی شما مجبور هستی هم گرافیک و هم cpu رو ارتقا بدید .

بعضی از گیمرها ترجیه میدن که مین و cpu رو بسیار خوب و قوی ببندند و در عوض کارت گرافیک رو هر سال عوض کنن . اون هم نه کارتهای تاپ که 2 تا 3 میلیون قیمت دارن و بعد از اومدن نسل بعد مجبور بشن با بیشتر از 1 تومن ضرر ردش کنن بره بلکه یک کارت در حد 7950 یا 280x یا 380 و همرده همین کارتها در نسلهای متفاوت رو میگیرن و هرسال یک سیستم تازه نفس دارن . این روش خیال آدم رو برای سالها راحت میکنه اما به بودجه اولیه مناسب نیاز داره .

بهترین کار برای شما اینه که سعی کنی کمترین هزینه رو فعلا بکنی و با یک سیستم بدون گرافیک و یک i5 مناسب و البته 8 گیگ رم سیستم رو ببندید و کمی صبر کنید . همچنین به شما پیشنهاد میکنم که سیستم دست 2 بخرید تا بتونید کمی قوی تر ببندید . نگران دسته 2 بودن هم نباشید اکثر مواقع هیچ اتفاق بدی رخ نمیده . شما اول راه هستید و به مرور با پستی و بلندی pc آشنا میشید بهتره کمی صرفه جویی کنید و همه پول رو یک جا خرج نکنید .

موفق باشید .

ممنون من چند سالی هست که کامپیوتر کار میکنم از قبل هم برنامه نویسی می کردم و سیستم های زیادی رو خراب کردم و تجربه کسب کردم :D

من خودم الان یه لپ تاپ i3 330-m دارم با رم 2 که خیلی ضعیفه اگه بخوام i3 بخرم که همین هست اما میخوام یه pc کوچ کنم چون واقعا هیچ چیزی مثل

دسکتاپ داشتن بهم حال نمیده  با همون پول لپ تاپ هم میتونم یه pc دو برابر قوی تر از اون بخرم تا الانم تجربه ی داشتن کارت گرافیک رو حس نکردم و

با آنبورد سر میکردم :( ​همیشه ​گیم ها رو با فریم پایین بازی میکردم نمیدونم این hd 5300 چه قدر میتونه از نیاز هامو برطرف کنه که تا چند وقت گرافیک نخرم

و بجاش قطعات قوی تر بردارم و چند وقت دیگه یه گراف خوب بردارم در ضمن چیزهای کمی مثل رم و اینجور چیزا رو بعداا ارقا میدم چون پول زیادی نمیخواد

فوقش 100 تومن خرج میکنم و رمو 16 میکنم یا 200 تومن یه ssd میخرم به مرور خودم این قطعات کوچیک رو ارتقا میدم. hdd و dvd-rom هم دارم

ویرایش شده توسط Rat
لینک به دیدگاه

من خودم الان یه لپ تاپ i3 330-m دارم با رم 2 که خیلی ضعیفه اگه بخوام i3 بخرم که همین هست

خوب معلومه دیگه! با رم 2 سیستم عامل خودش به تنهایی نمتیونه درست و حسابی کار کنه!

شما یه رم 2 یا 4 گیگ بهش اضافه کن! اون وقت میبینی که i3 چندان ضعیف هم نیست!

درضمن اون i3 مال سری اوله و از نوع لپتاپی!

این از سری 6 هست و از نوع دسکتاپی!

فکر کنم 3~4 برابر قویتر هست!

لینک به دیدگاه

سلام

اینم سیستم پیشنهادی من

attachicon.gif25.png

ممنون من هارد و دی وی دی رام دارم

کولر و اینجور چیزا هم بعدا میخرم

لینک به دیدگاه

ممنون من هارد و دی وی دی رام دارم

کولر و اینجور چیزا هم بعدا میخرم

خوب میتونی با پولش یه پاور بهتر و یه مادر برد بهتر بگیری یا گرافیک بهتر برداری

post-21659-0-40616300-1465556687_thumb.png

البنه از بودجه شما 200 بیشتر شده میتونی گرافیکو 950 برداری ارزون شه

البته اگه الان قصد خرید گرافیک رو نداشته باشی کلا سیستم با یه سرو گردن بالاتر میتونی بخری

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

به نظرم این سیستم مناسبه برای شما

r3aaw9tcdzlykodonp5v.jpg

پاور رو واسه ارتقا قوی ورداشتم

گرافیک هم میتونین بعدا تهیه کنین (rx 480 به نظرم خیلی خوبه واسه گیمینگ)

اگه نمیخواهین اینقدر هزینه کنین میتونین رم رو به یکی 8 گیگ کاهش بدین و سی پی یو رو 6400 بردارین و مادربورد رو با یه مدل ضعیفتر عوض کنین (حداقل با چیپست b150)

لینک به دیدگاه

سلام

ba570a6ca362bd25436696199d292008.jpg

با یه کارت 480 حله cpu 6400 که مشکلا هم پیش نمیاد مادربورد هم خوبه و ارزون تر از گیگابایت برا هم باقی پول میمونه جیبت جم کن دو سه تا فن برا کیس بگیر

فرستاده شده از SM-T311ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...