رفتن به مطلب

مشکل در sli دو گرافیک 460

amirpcp30
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من دو تا گرافیک msi gtx 460 hawk چند وقتی هست گرفتم ولی هر کار می کنم قدرت تک کارت با دو کارت در حالت sli فرق نمی کنه

در nvidia control panel قسمت set sli گزینه ی maximum performance رو انتخاب می کنم و در gpu-z می نویسه enable (2gpu) ولی از نظر فریم در بازی ها (مافیا 2 و gta iv elfc و just cause 2 ) و همین طور 3dmark فرقی نمی کنه

البته کابل بریج رو هم جا زدم

سیستمم:

cpu=core i7 930

main board=gigabyte x58A-ud3r

ram=patriot 3*2gb 1600 cl9

hard=2TB seaget

ssd:32GB a-data

drive=cd rom ide

drive=cd rw ide sony

drive=dvd rw sata

drive=dvd rw sata

drive=ram reader alfex

vga=2 * msi 460 hawk

case : cosmos s

colling cpu: V10

power=785b green

کارهایی که کردم و جواب نداد:

گرافیک ها مشکلی ندارند چون با یک gigabyte 460 oc هم تست کردم (گیگابایت رو گزاشتم هر بار کنار یکی از گرافیک های msi )

بایوس گرافیک ها رو هر دو گرافیک رو یک بایوس ریختم (البته همون اول هم جفتشون یکی بودند)

بایوس مین رو هم آپدیت کردم

ویندوز هم عوض کردم

درایور قدیمی تر و جدیدترین دایور رو هم ریختم

راهنمایی کنید ممنون میشم

با سپاس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من دو تا گرافیک msi gtx 460 hawk چند وقتی هست گرفتم ولی هر کار می کنم قدرت تک کارت با دو کارت در حالت sli فرق نمی کنه

در nvidia control panel قسمت set sli گزینه ی maximum performance رو انتخاب می کنم و در gpu-z می نویسه enable (2gpu) ولی از نظر فریم در بازی ها (مافیا 2 و gta iv elfc و just cause 2 ) و همین طور 3dmark فرقی نمی کنه

البته کابل بریج رو هم جا زدم

سیستمم:

cpu=core i7 930

main board=gigabyte x58A-ud3r

ram=patriot 3*2gb 1600 cl9

hard=2TB seaget

ssd:32GB a-data

drive=cd rom ide

drive=cd rw ide sony

drive=dvd rw sata

drive=dvd rw sata

drive=ram reader alfex

vga=2 * msi 460 hawk

case : cosmos s

colling cpu: V10

power=785b green

کارهایی که کردم و جواب نداد:

گرافیک ها مشکلی ندارند چون با یک gigabyte 460 oc هم تست کردم (گیگابایت رو گزاشتم هر بار کنار یکی از گرافیک های msi )

بایوس گرافیک ها رو هر دو گرافیک رو یک بایوس ریختم (البته همون اول هم جفتشون یکی بودند)

بایوس مین رو هم آپدیت کردم

ویندوز هم عوض کردم

درایور قدیمی تر و جدیدترین دایور رو هم ریختم

راهنمایی کنید ممنون میشم

با سپاس

با درود:

دوست عزیز ( amirpcp30 ) ، شما تمام راهها را امتحان کردید و به نتیجه نرسیدید.

شما فرمودید ، کارت گیگابایت را با هر کدام از MSI ها بررسی کردم و مشکلی نداشت ، ولی دو تا MSI مشکل دارد.

اینجا سوالی پیش می آید ، آیا دو عدد کارت گیگابایت بر روی مادربرد شما مشکلی ندارد ؟

اگر بتوانید این مورد را امتحان کنید ، بسیار عالی خواهد شد. ( 2 عدد گیگابایت 460 )

نکته : البته به جز موارد بالا که خدمت شما عرض کردم ، باید دقت داشته باشید که وات مصرفی کارت MSI شما ، از وات مصرفی گیگابایت بیشتر می باشد . ( اگر بتوانید دو عدد کارت MSI را با Green 885 تست کنید ، مطمئن می شوید که مشکل از کمبود وات و آمپراژ پاور نیست ).

با تشکر...

تست و بررسی هارد اکسترنال ADATA Nobility NH03 USB 3.0 1TB

از لینک زیر استفاده کنید.

http://lioncomputer....2659#entry62659

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

با نرم افزار FurMark_v1.8.2 هم تست کنید

زمانی گزینه SLi در کنترل پنل Nvidia فعال است شما از لحاظ نرم سخت افزاری مشکلی ندارید

درایور 266 رو هم دانلود و نصب کنید

و این رو هم در نظر داشته باشید بعضی از بازی Max Frame دارند

اما با FurMark_v1.8.2 میتونید به صورت SLi دو کارت رو تست کنید

لینک به دیدگاه

سلام

<br /><div align="right"><font size="4">با درود:<br /><br />دوست عزیز ( amirpcp30 ) ، شما تمام راهها را امتحان کردید و به نتیجه نرسیدید.<br />شما فرمودید ، کارت گیگابایت را با هر کدام از MSI ها بررسی کردم و مشکلی نداشت ، ولی دو تا MSI مشکل دارد.<br />اینجا سوالی پیش می آید ، آیا دو عدد کارت گیگابایت بر روی مادربرد شما مشکلی ندارد ؟<br />اگر بتوانید این مورد را امتحان کنید ، بسیار عالی خواهد شد. ( 2 عدد گیگابایت 460 ) <br /><br /><font color="#ff0000">نکته</font> : البته به جز موارد بالا که خدمت شما عرض کردم ، باید دقت داشته باشید که وات مصرفی کارت MSI شما ، از وات مصرفی گیگابایت بیشتر می باشد . ( اگر بتوانید دو عدد کارت MSI  را با Green 885  تست کنید ، مطمئن می شوید که مشکل از کمبود  وات و آمپراژ  پاور نیست ).<br /><br />با تشکر...<br />_____________________________________<br /><br /><font color="#0000ff"><b><b>تست و بررسی هارد اکسترنال ADATA Nobility NH03 USB 3.0  1TB</b></b></font><br />از لینک زیر استفاده کنید.<br /><br /><a href='http://lioncomputer.ir/forum/index.php?/topic/6019-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%84-adata-usb-30-1tb/page__pid__62659#entry62659' class='bbc_url' title='لینک خارجی' rel='nofollow external'>http://lioncomputer....2659#entry62659</a><br />_____________________________________<br /><br /></font><div align="left"><font color="#808080"><b>CPU</b>  => Intel Corei7 980X<br /><b>MB                                                                                                  </b>                                 => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0<br /><b>RAM</b>  => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24<br /><b>VGA</b>  => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI  Rev: 1.0<br /><b>SSD</b>  => A-DATA S596 128GB  -  Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )<br /><b>ODD</b>  => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S<br /><b>CASE </b>=> GREEN Infinity<br /><b>Power</b>=> GREEN 885 Watt<br /><b>FAN</b>  => 1x ENERMAX EVEREST<br /><b>Monitor</b> => LG L1980Q Ultra Slim  * Pivot </font>                                                                           </div></div><br />
<br /><br /><br />

فک کنم منظور منو اشتباه متوجه شدید شایدم خودم کامل نگفتم

خیر با گرافیک گیگا هم که تست کردم بازم این مشکل بود و از نظر گرافیک ها مطمعن شدم که سالم هستند

پاور بالاتر از این ندارم ولی روی یک پاور پایین تر تست کردم همین طوری بود و معلوم شد از پاور هم نیست

در ضمن پاور برای این سیستم کاملا کافیه حتی در صورت اورکلاک

البته اورکلاک زیاد نباشه

<br />با نرم افزار FurMark_v1.8.2 هم تست کنید<br />زمانی گزینه SLi در کنترل پنل Nvidia فعال است شما از لحاظ نرم سخت افزاری مشکلی ندارید <br />درایور 266 رو هم دانلود و نصب کنید<br />و این رو هم در نظر داشته باشید بعضی از بازی Max Frame دارند <br />اما با FurMark_v1.8.2 میتونید به صورت SLi دو کارت رو تست کنید<br />
<br /><br /><br />

درایور 266 هم نصب کردم فرقی نکرد

به همین دلیل هم از چند تا بازی بنچ گرفتم و همین طور 3dmark اما هیچ فرقی نمی کنه یک کارت با دو کارت

همچنان منتظر راهنمایی دوستان...

با سپاس

لینک به دیدگاه

مشکل برمیگرده به توان مصرفی . پاور 885 پیشنهاد میشه چون گفتید

پاور بالاتر از این ندارم ولی روی یک پاور پایین تر تست کردم همین طوری بود و معلوم شد از پاور هم نیست

و نشون میده با پاور بالای 785 تست نکردید پس اول با یک پاور 885 تست کنید تا معلوم شه اشکال از پاور نیست بعداً با اطمینان بگید پاور 785 کافیه چون علاوه بر گرافیک بقیه قطعات هارد ، سی پی یو و .... توان مصرفی دارند. و فکر میکنم ( اطمینان ندارم ) توان مصرفی msi hawk 460 بیش از gigabyte 460 oc هست چون با 460 گیگا مشکل ندارید ولی با msi hawk 460 مشکل دارید

در کل به نظر میاد پاور 785 توانایی اینرو نداره که قطعات بکار رفته در سیستم شما رو به خوبی تغذیه کنه

لینک به دیدگاه

من دوبار تا حالا گفتم هر دو بار هم اشتباه متوجه شدیدمن میگم با گیگا بایت oc هم مشکل داشتم وقتی پاور کم بیاره سیستم خاموش میشه من سی پی یو رو تا 4 اور کردم و گرافیک ها رو هم همین طور هر دو گرافیک رو هم با هم زیر فشار گذاشتم اصلا پاور احساس هم نکردوقتی پاور 885 ندارم اگه بخواهم برای تست بگیرم حتما باید بخرم و اگه به دلیل پاور نباشه این مشکل و مشکل از یک جای دیگه باشه میشه 200 تومان ضررهمون طور گفتم با پاور پایین تر از 785 تست کردم اون کم نیاور برای این دوتا گرافیک چه برسه به این 785یک بنچی هم از sli 460 دیدم که با سی پی یو 920 که تا 3.33 اور شده بود و فقط 510 وات مصرف داشتهمچنان منتظر راهنمایی دوستانسپاس

لینک به دیدگاه

مشکل پاور زمانی ناشی میشه کا روی ریل 12V افت آمپر داشته باشی

توی پاوری 785 ریل 12 CPU با 12 کارت گرافیک فرق داره شما هرچقدر CPU رو اور کنی پاور مشکلی نداره چون ریل12 جداست

اما

پاور شما برای VGA یک ریل 35 آمپر داره که زمانی که شما 2 تا کارت رو کراس میکنید این تقسیم میشه بین دو کارت و هر کارت هم حداقل 20-24 امپر نیاز داره البته زمان لود

پیشنهاد میکنم دا پایین لینک زیر مطالعه کنید:

لینک شما

کاملا توضیح داده شده

زمان لود هم CPU شما و هم کارت های شما تمام توان کارت رو به خود اختصاص میدهند

لینک به دیدگاه

سلامخب یعنی شما هم میگید پاور کمه؟خب ببینید گفته اگه سی پی یو کم مصرف کنه به گرافیک ها بیشتر برق میرسه اگه بیشتر مصرف کنه به گرافیک ها کمتر برق میرسهاگر پاور کم باشه باید چند درصد گرافیک رو محدود کنه نه اینکه اصلا کارت دوم تاثیر نزارهممنون از اینکه راهنمایی می کنید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این شدت جریان هست با واحد آمپربا توان مصررفی که وات هست اشتباه نگیریدوقتی شدت جریان کافسی نباشه کارت پاسخی نمیده و از جریان خارج میشه و فقط یک کارت شدت جریان رو به خود اختصاص میده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...