رفتن به مطلب

عدم اجرای بازی The Battle for Middle-earth II در ویندوز 10

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

متاسفانه هر کاری می کنم این بازی در ویندوز 10 اجرا نمیشه پنجره بستن برنامه میاد همراه سه چهارتا  پنجره دیگه با این عنوان!

fatal error exception in exception handler

ممنون میشم کمک کنید

ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

داداش من یه چیزی بگم به عنوان دوست ... ویندوز 10 به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره ... شما یه 8.1 بریز خیلی عالی تر و سریع تر هست من تا حالا 5 بار وین ده ریختم ولی باز برگشتم سراغ 8.1 و 7 ...

فرستاده شده از SM-J500Hِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

راهی نیست    :crying:

داداش من یه چیزی بگم به عنوان دوست ... ویندوز 10 به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره ... شما یه 8.1 بریز خیلی عالی تر و سریع تر هست من تا حالا 5 بار وین ده ریختم ولی باز برگشتم سراغ 8.1 و 7 ...

آره اشتباه کردم اومدم ده :(
ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

من خودم عاشق 7 هستم ولی برای dx12  مجبوریم یه روزی بریم سمت 10

لینک به دیدگاه

راهی نیست    :crying:

آره اشتباه کردم اومدم ده :(

درود

بر روی آیکون بازی کلیک راست کنید و گزینه ی آخر(Properties) رو انتخاب کنید

سپس از بین سربرگ ها(Compatibility) رو انتخاب کرده و بعد تیک Run This Program in Compatibility mode for رو فعال کنین و روی ویندوز 7 بزار

تیک Run As Adminisrator رو هم فعال کنید ضمنا

ویرایش شده توسط Armin Zol
لینک به دیدگاه

• 5 سال بعد...

سلام من بازی رو نصب کردم واسه اجرا صفحه اول یا بهتره بگم تصویر اولیه ی بازی میاد و بعد از تقریبا 10 الی 20 ثانیه تصویر میره ولی بازی اجرا نمیشه یعنی انگار نه انگار که زدی بازی اجرا بشه. درضمن ویندوزم هم 10 هست اون کاری هم که گفتین از توی قسمت [compatibility] انجام دادم و هم ویندوز 7 هم xp رو امتحان کردم باز هم نشد ولی روی ویندوز 7 که بود تصویر اولیه که می اومد دیگه نمیرفت و بازی هم نمی آورد 

هیچ اروری هم اصلا نمیده

مسئله کجاست؟ چجوری حل میشه؟

سیستمم هم بالاست رم 16 سی پی یو 2400G RYZEN 5 با 3.60GHz گرافیک هم مال خود سی پی یو هست که 4 گیگه

ویرایش شده توسط hesam.d
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...