رفتن به مطلب

جشنواره بازی های 2016++ سونی ps4 کنفرانس را ترکاند++

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دانلود جشنواره بازی های 2016 با عنوان E3 2016 Game Trailers

من تمام شرکت هارو دانلود و نگاه کردم اما در یک کلام فقط سونی .وای خدای من فقط نمایشگاه سونی امسال عالی بود چه نمایشی چه بازی هایی معرفی کرد .

برای دانلود از لینک های زیر استفاده کنید : دموی god of war جدید فقط ببینید چی شده سبک بازی به سوم شخص ماجرایی دنیای باز تغییر پیدا کرده !!!

god-of-war-protagonist-kratos-and-his-so

Sony Press Conference

کیفیت 480p

http://dl5.downloadha.com/hosein/Movie/June%202016/E3.2016.Sony.Press.Conference.Web-DL.480p-DLHA%20(www.Downloadha.com).mkv

کیفیت 720p x265

http://dl5.downloadha.com/hosein/Movie/June%202016/E3.2016.Sony.Press.Conference.Web-DL.x265.720p-DLHA%20(www.Downloadha.com).mkv

screen%20shot%202016-06-13%20at%209.08.2

ویرایش شده توسط امیر حسین 2000
لینک به دیدگاه

دوستان اگه god of war تمام نسخه هارو بازی کرده باشند god of war 3 در اونجا که کریتوس خودشو میکشه بعد از اینکه تیتر پایانی بازی تموم میشه جاهای خونشو نشون میده که بلند شده رفته و از پرتگاه پریده پایین یعنی هنوز نمرده!!!

من حدس میزنم بعد از اون جریان دوباره خوب شده بعدش با یکی ازدواج کرده اگه به حرفاشون دقت کنید همش صدا میزنه پسرم،پسرم.... که داره شکار کردنو بهش یادش میده بعدش میگه بریم دنبال مادرت و.... اینجا هم به نظر میاد پیر شده و سال ها از اون جریان میگذره. :-?

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

دوستان اگه god of war تمام نسخه هارو بازی کرده باشند god of war 3 در اونجا که کریتوس خودشو میکشه بعد از اینکه تیتر پایانی بازی تموم میشه جاهای خونشو میده که بلند شده رفته و از پرتگاه پریده پایین یعنی هنوز نمرده!!!

من حدس میزنم بعد از اون جریان دوباره خوب شده بعدش با یکی ازدواج کرده اگه به زیرنویسا دقت کنید همش صدا میزنه پسرم،پسرم.... که داره شکار کردنو بهش یادش میده بعدش میگه بریم دنبال مادرت و.... اینجا هم به نظر میاد پیر شده و سال ها از اون جریان میگذره. :-?

از آّب و هوای برفی و جنگل میشه حدس زد که بازی توی اسکاندیناوی و شمال اتفاق می افته.بنابراین بازی پتانسیل ساخت یه سه گانه دیگه رو داره.

لینک به دیدگاه

با تشک @};- ر از اطلاع رسانی بجای شما دوست گرامی (GOW یکی از افتخارات بی بدیل  PS !)

که قطعا اینبار روی PS4 neo ، در کنار کیفیت اعجاز انگیزش در وضوح 4k  ، بهتر از همیشه برای عناوین PC شاخ و شانه خواهد کشید ...

ویرایش شده توسط tohidadme
لینک به دیدگاه

فقط اینکه بازی شده دید سوم شخص بنظرم زیاد جالب نبود. کاش اون اصالتشو حفظ میکرد

لینک به دیدگاه

از آّب و هوای برفی و جنگل میشه حدس زد که بازی توی اسکاندیناوی و شمال اتفاق می افته.بنابراین بازی پتانسیل ساخت یه سه گانه دیگه رو داره.

از شکل و صداش معلومه که خود کریتوسه....!

آره حتما اینبار جریان خدایان وایکینگ ها هستش (تور، اودین، فریر، تیو، فری، فریا، بالدر و.... ) برای همینه که اسم این بازی رو گذاشتن خدای جنگ :cool: (*)

من مطمئنم اینبار هم یک شاهکار دیگه از god of war تو راهه :x :x

ویرایش شده توسط omide1648
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شرمنده دوستان، ولی من فکر میکنم که سونی رسما ر زد، اصلا مشخص نبود واسه چی به E3 اومده بود...

روی هم رفته 3تا بازی هم نداشت برای ارائه...

فقط اومد GOW رو معرفی کرد که حالا حالاها نمیاد و Horizon رو که سال پیش معرفی کرده بود رو دوباره نشون داد، یه بازی دیگه هم معرفی کرد که Days Gone بود که اون هم انگار اسم بازی The Last Of Us رو عوض کرده باشن...

نه تکنولوژی جدیدی معرفی کرد و نه کنسول جدیدی، در مقابل، Xbox که حداقل 8 عنوان اختصاصی معرفی کرد که همه هم جالب بودن، کنسول جدید معرفی کرد و بحث های UHD ، هیچ حرفی برای گفتن نداشت...

سونی که این همه بحث کنسول جدیدش رو انجام داده بود، مثل اینکه با دیدن کنسول جدید مایکروسافت، از ضعیف بودن کنسول خودش خجالت کشید و بحثی در موردش نکرد...

ویرایش شده توسط tabitha
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شرمنده دوستان، ولی من فکر میکنم که سونی رسما ر زد، اصلا مشخص نبود واسه چی به E3 اومده بود...

روی هم رفته 3تا بازی هم نداشت برای ارائه...

فقط اومد GOW رو معرفی کرد که حالا حالاها نمیاد و Horizon رو که سال پیش معرفی کرده بود رو دوباره نشون داد، یه بازی دیگه هم معرفی کرد که Days Gone بود که اون هم انگار اسم بازی The Last Of Us رو عوض کرده باشن...

نه تکنولوژی جدیدی معرفی کرد و نه کنسول جدیدی، در مقابل، Xbox که حداقل 8 عنوان اختصاصی معرفی کرد که همه هم جالب بودن، کنسول جدید معرفی کرد و بحث های UHD ، هیچ حرفی برای گفتن نداشت...

سونی که این همه بحث کنسول جدیدش رو انجام داده بود، مثل اینکه با دیدن کنسول جدید مایکروسافت، از ضعیف بودن کنسول خودش خجالت کشید و بحثی در موردش نکرد...

دمت گرم دیگه منم دیدم عناوین مایکرو سافت رو عنواین سونی یک سرو گردن بالاتر بودن، کراش ، گاد او وار، گان زون، لست گاردین، هوریزون همش رو من یکی پسندیدم تازه انچارتد و اخرین ما و اینا هم هست خودش یعالمه بازی هست که دنبالشونم بازی کنم... تازه دیترویت و بازی کوجیما هم قشنگ بود !    :D   :x

در نتیجه پی اس نئو رو حتما می خرم، با همین 480 ی که برای pc که میاد بسه دیگه بازی های مایکرو سافت رو هم میشه بازی کرد رو ویندوز اکثرا ... در نتیجه خرید اسکورپیون عقلانی نیست چون pc هست دیگه !   :-?

در مورد کنفرانس مایکروسافت اصلا بازیهاش به دل من یکی ننشست...  البته اینساید بود جالب بود که بنظرم انحصاری وان نخواهد بود... یه بازیم شبیه بایوشاک بود که اونم نوشته بود اول روی ایکس باکس بازی میشه بعدا ممکنه برای همه یا حداقل pc بیاد درو واقع بازی های باحالش برای pc هم میاد دیگه، کنسولش بر فنا رفت  :D

در مورد اسکورپیون هم کسی بخواد اینهمه هزینه 4k کنه دیگه کنسول نمی خره میره pc... در واقع مایکروسافت اومده یه pc مثل استیم معرفی کرده با قدرت فلان...!  :-?

اینقدر همه تو کنفرانس سونی راضی و هیجان زده بودن تا اخرش که یارو داشت از بیننده ها تشکر می کرد یهو یکی از اونوسط داد زد گفت ما ازت ممنونیم در واقع حس و حال خودم بود دقیقا اگه اونجا بودم من این حرکت رو میزدم...  :x  :eek:

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط اینو بگم باحال ترین سبک بازی رو اویل داشت، اومده بود رییییییییی/ددددددددده بود تو بازی، تو سری قبلی که کشت و کشتار راه انداخته بود زاویه دید بازی رو هم ایندفعه تعییر داد تیر خلاص رو زد به این بازی رفت...! بافت های بازی مال نسل پیش بود کیفیت بازی افتضاح بنظر میرسید  در قابلمه غذا رو برداشت اصلا حالم به هم خورد چی توش بود اصلا غذا بود انگار یکی ببخشید ریده بود تو قابلمه درشو گذاشته بود اصلا به جزییات بازی کار نشده بود... خیلی برای خودم و دیگر طرفداران این بازی محبوب قدیمی متاسف شدم در واقع بنظر من بدترین بازی ای که به نمایش در اومد همین اویل بود...  :mad:  :mad:  :mad:

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

به نظر من هم سونی امسال از بقیه شرکت ها و مغرفی بازی ها خیلی بهتر بود .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...