رفتن به مطلب

کنسول یا کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز. من دچار تردید شدم ممنون میشم لطف کنید راهنمایی کنید.

من بخاطر بازی های سونی ترغیب میشم برم کنسول این شرکتو بخرم ولی وقتی سر میزنم به قیمتای بازی های کنسول شدیدا دچار تردید و پشیمونی میشم و همینطور با توجه به اومدن نسل جدید کارتای گرافیکی موندم ارزش صبر داره؟ اخه معلوم نیست مثلا کارت گرافیک 480 کی وارد بازار میشه و کی قیمتش متعادل میشه تا من بخرم. بخاطر بودجه ی محدود!

منم متاسفانه عجله ای هستم.

ادمم دلش نمیخواد ازین نسل کارت بخره چون نصف بیشتر تو پرفورمنسشون تفاوت ایجاد شده.

بنظر شما بنده چیکار کنم اخرش میترسم برم گوشی بخرم خخ.

ویرایش:

در مورد اکانت اشتراکی تو پی سی و اکانت هکی تو کنسول هم خبر دارم. نیاز به متذکر شدن اینا نیس ممنون.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

من جای شما بودم کنسول میرفتم , حداقلش اینه که اجرای عناوینی که براش عرضه میشه روی کنسول تضمینی هست

لینک به دیدگاه

من جای شما بودم کنسول میرفتم , حداقلش اینه که اجرای عناوینی که براش عرضه میشه روی کنسول تضمینی هست

داشتم ولی فروختم ولی مثه اینکه با توجه به عناوین جدید دوباره باید بخرم خخ.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پیشنهاد می کنم صبر کنید و کنسول های جدید رو خریداری کنید تا هم از نظر کیفیت بازی و هم از نظر عمر کنسولتون خاطر جمع باشید، در حال حاضر هم می تونید یدونه 480 بخرید حالشو ببرید رو pc بعد بفرشید کنسول بگیرید اگه راضی نبودید...! 

لینک به دیدگاه

به نظر من گول این چندتا عناوین انحصاری رو نخور...این سیاست کنسول سازا هستش که با دو سه تا بازی گرافیکی که اکثرا هم چیزی به جز هایپ نیستن ملت رو بکشن به طرف کنسول

کلا زیاد رو بازیای سینگل پلیر خرج نکن یه کارت گرافیک خوب بگیر و یه موس درست و حسابی بشین فقط مالتی بتل 4 بزن حالشو ببر...فریم ریت بالاتر و گرافیک بهتر از کنسولا دیگه چی میخوای؟

ویرایش شده توسط THE RAVEN
لینک به دیدگاه

دوست عزیز سلام

توصیه من به شما اینه که حتما یدونه کنسول (هر کدوم که باب میلتونه) کنار سیستمتون داشته باشین.

کنسول با انحصاری زنده است. این انحصاری ها هم تمومی ندارن.

هیچ کدوم هم هایپ نیستن. دونه دونشون ارزش یبار بازی کردن رو دارن.

اسکورپیو که 1.5 سال دیگه میاد.

سونی نیو هم همون قدر احتمال داره طول بکشه مگر اینکه به خاطر VR زودتر لانچش کنن.

واسه همین ببینین اگه میتونین 3 ماه صبر کنین تا تکلیف سونی نیو مشخص بشه اونو بگیرین. البته اگه بیاد.

ولی توصیه من اینه که PS4 رو بگیرین و کیف دنیا رو ببرین.

بازی ها هم توصیه میکنم ترکیبی نگیرین. چه کاریه . دست دوم خوش قیمت همه جا ریخته.

لینک به دیدگاه

طبق گفته مایکروسافت اگر تلویزیون یا مونیتور 4k ندارید کنسول های جدید که در راه هستن به دردتون نمی خورن , حالا نمی دونم این گفته در مورد پلی استیشن هم صدق میکنه یا خیر

لینک به دیدگاه

پیشنهاد می کنم صبر کنید و کنسول های جدید رو خریداری کنید تا هم از نظر کیفیت بازی و هم از نظر عمر کنسولتون خاطر جمع باشید، در حال حاضر هم می تونید یدونه 480 بخرید حالشو ببرید رو pc بعد بفرشید کنسول بگیرید اگه راضی نبودید...! 

مشکل اینه بنده یا میتونم سیستم داشته باشم یا کنسول. برا همین گفتم کارت یا کنسول. 480 بزرگترین ایادش قیمتشه هنگام اومدن اونجورم که بوش میاد کمش تا 2و 3 ماه بعد ورودش قیمتش بالا میمونه. منم بخاطر قدرت خرید کم نمیتونم این همه صبر کنم. اگه میشد نهایتا تا اخر تیر ادم صبر میکرد باز

100 در 100 کارت RX 480

مشکل اینه بنده یا میتونم سیستم داشته باشم یا کنسول. برا همین گفتم کارت یا کنسول. 480 بزرگترین ایادش قیمتشه هنگام اومدن اونجورم که بوش میاد کمش تا 2و 3 ماه بعد ورودش قیمتش بالا میمونه. منم بخاطر قدرت خرید کم نمیتونم این همه صبر کنم. اگه میشد نهایتا تا اخر تیر ادم صبر میکرد باز

به نظر من گول این چندتا عناوین انحصاری رو نخور...این سیاست کنسول سازا هستش که با دو سه تا بازی گرافیکی که اکثرا هم چیزی به جز هایپ نیستن ملت رو بکشن به طرف کنسول

کلا زیاد رو بازیای سینگل پلیر خرج نکن یه کارت گرافیک خوب بگیر و یه موس درست و حسابی بشین فقط مالتی بتل 4 بزن حالشو ببر...فریم ریت بالاتر و گرافیک بهتر از کنسولا دیگه چی میخوای؟

دوست عزیز سلام

توصیه من به شما اینه که حتما یدونه کنسول (هر کدوم که باب میلتونه) کنار سیستمتون داشته باشین.

کنسول با انحصاری زنده است. این انحصاری ها هم تمومی ندارن.

هیچ کدوم هم هایپ نیستن. دونه دونشون ارزش یبار بازی کردن رو دارن.

اسکورپیو که 1.5 سال دیگه میاد.

سونی نیو هم همون قدر احتمال داره طول بکشه مگر اینکه به خاطر VR زودتر لانچش کنن.

واسه همین ببینین اگه میتونین 3 ماه صبر کنین تا تکلیف سونی نیو مشخص بشه اونو بگیرین. البته اگه بیاد.

ولی توصیه من اینه که PS4 رو بگیرین و کیف دنیا رو ببرین.

بازی ها هم توصیه میکنم ترکیبی نگیرین. چه کاریه . دست دوم خوش قیمت همه جا ریخته.

نظر منم رو پلی 4 معمولیه. ولی به تنهایی میتونم گیر بیارم نه کنار کنسول. پیشنهادتون چیه

طبق گفته مایکروسافت اگر تلویزیون یا مونیتور 4k ندارید کنسول های جدید که در راه هستن به دردتون نمی خورن , حالا نمی دونم این گفته در مورد پلی استیشن هم صدق میکنه یا خیر

قصدم خرید پلی 4 معمولیه.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

یه 970 بنداز رو سیستم تا قیمت ها متعادل شه  - فکر نکنم کارت بدی باشه - batman arkham knight رو روی ultra - 2k   قشنگ داره میتازه :D

لینک به دیدگاه

یه 970 بنداز رو سیستم تا قیمت ها متعادل شه  - فکر نکنم کارت بدی باشه - batman arkham knight رو روی ultra - 2k   قشنگ داره میتازه :D

با این قیمتا نمیصرفه. وقتی 480 بیاد کلی میره قیمتش پایین. کمرش میشکنه به عبارتی

لینک به دیدگاه

دوستان بنده چندتادقطعه دارم کارکردشون کمه چجور بفروشم کم ضرر کنم؟

بدبختیم اینه کارتای این نسل درمقابل کارتای نسل بعد حرفی برا گفتن ندارن و ارزش هزینه متاسفانه ندارن.من با هزارتا ارزو کیس جمع کرده بودم.

لینک به دیدگاه

من جای شما بودم تا صبر میکردم و 480 میگرفتم

کنسول رو که قورت میده شما کافی هست چند تا بازی اک بخرید برای ps4 قیمت کارت 480 راحت در میاد

لینک به دیدگاه

من جای شما بودم تا صبر میکردم و 480 میگرفتم

کنسول رو که قورت میده شما کافی هست چند تا بازی اک بخرید برای ps4 قیمت کارت 480 راحت در میاد

بله قورت میده.

نه اونقدرا هم درنمیاد.

۴۸۰ موقع ورود قیمتش نزدیک قیمت جهانی باشه ارزش خرید داره وگرنه نداره.

قیمت نزدیکم یعنی یه چیزی حدود دلاری ۴تومن

من قول میدم بدو ورود ۱۲۰۰-۳۰۰قیمت بزنن پنج ماه بعد تازه بیاد رو ۱تومن

من خودم راضیم کارت بخرم ولی بی کارت موندنم سخته خداییش

لینک به دیدگاه

بنظر من هم کنسول بگیر
دوستان  قیمت بازیه کنسول رو بولد نکنن !
الان مگه برا pc کرکیه ک با 20 تومن بشه خرید؟
بازی کنسول و pc هم قیمتن دیگه
الان میاد میگه cd key....
محال ممکن هست ps4 زودتر از موعد ساپورتس قطع بشه

لینک به دیدگاه

بازی انحصاری که فقط یک بار ارزش بازی کردن داشته باشه رو باید انداخت در کوزه ابشو خورد =))

لینک به دیدگاه

بله قورت میده.

نه اونقدرا هم درنمیاد.

۴۸۰ موقع ورود قیمتش نزدیک قیمت جهانی باشه ارزش خرید داره وگرنه نداره.

قیمت نزدیکم یعنی یه چیزی حدود دلاری ۴تومن

من قول میدم بدو ورود ۱۲۰۰-۳۰۰قیمت بزنن پنج ماه بعد تازه بیاد رو ۱تومن

من خودم راضیم کارت بخرم ولی بی کارت موندنم سخته خداییش

بنده خودم ps4 دارم و اصلا ازش استفاده نکردم و فقط چند تا بازی باهاش انجام دادم بخاطر گرون بودن بازی هاش

الان هم میخوام یه سیستم با کارت های پاسکال بگیرم

من فکر میکردم نسل 7 هم مثل نسل 8 میشه که عالی بود ولی اینطور نشد که نشد

دیگه عمرا برم سمت کنسول

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

کنسول محدودیت خیلی زیاد داره

محدودیت ایجاد می کنه چون باید برای هر بازی پول نسبتا زیادی رو پرداخت کنید

محدودیت دیگه ی اون زمان هست که شما کنسول اگه بخرید تا 2 الی 4 سال به درد بخوره و بعد دیگه از مد می افته و ...

دقیقا سرنوشت ایکس باکس 360 و ps3 همین شد

ضمنا 

شما با کنسول فقط می تونید بازی کنید!!!

درسته قابلیت های دیگه ای هم داره ولی برای بازی ساخته شده

در حالی که با pc محدودیتی برای استفاده خاص ندارید

تا اینجا نتیجه میگیریم Pc!

حالا اینکه شما چه کارت گرافیکی میگیری به خودت و اون وضوح تصویری که داری بر میگرده

اگر مانیتورتون 1366*768 هست یه کارت 750 ti یا کارت دیگه ای از سری 700 بگیرید(دست دوم) و با اون به راحتی بازی کنید

(به این دلیل میگم سری 700 چون به اندازه کافی افت قیمت داشتن و دیگه افت چشمگیری ندارن)

ولی اگر مانیتورتون 1920*1080 هست یه 970 دست دوم یا 290ایکس بگیرید و مدتی اون رو داشته باشید تا عرضه کارت ها

390 خریدن به نظرم اصلا کار درستی نیس

با همه این اوصاف بهترین کار صبر کردنه

من هم دقیقا تمام مشکلات شما رو داشتم مثل دودل شدن برای کنسول یا pc و عجله داشتن

ولی اینایی که گفتم بهترین حالت ممکنه

انشالله 480 میاد و 2 way cross میزنیم رو 2k یا 1080p  :cool:  :cool:  :cool:  :cool:  :cool:

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

محدودیت دیگه ی اون زمان هست که شما کنسول اگه بخرید تا 2 الی 4 سال به درد بخوره و بعد دیگه از مد می افته و ...

ضمنا 

حالا اینکه شما چه کارت گرافیکی میگیری به خودت و اون وضوح تصویری که داری بر میگرده

اگر مانیتورتون 1366*768 هست یه کارت 750 ti یا کارت دیگه ای از سری 700 بگیرید(دست دوم) و با اون به راحتی بازی کنید

(به این دلیل میگم سری 700 چون به اندازه کافی افت قیمت داشتن و دیگه افت چشمگیری ندارن)

ولی اگر مانیتورتون 1920*1080 هست یه 970 دست دوم یا 290ایکس بگیرید و مدتی اون رو داشته باشید تا عرضه کارت ها

انشالله 480 میاد و 2 way cross میزنیم رو 2k یا 1080p  :cool:  :cool:  :cool:  :cool:  :cool:

عزیز من هم مانیتورم 1366*768 هستش!

بنظرتون یک کارت rx480 مدل 4 گیگ بگیرم کافیه یا نه؟؟(البته کارت 470 هم هستش)

چون بازی هایی مثل اساسین و جی تی ای که vram زیادی مصرف میکنند میترسم کارت نکشه و حافظه اش پر بشه!!!(رو همین رزولوشن gta iv تا نزدیکی 2 گیگ پر میکنه)

ویرایش شده توسط ali.r78
لینک به دیدگاه

دوست عزیز

ضمنا 

اولا شما میتونید برای کنسول اکانت اشتراکی یا هک شده به قیمت پایین بگیرید مثل پی سی.

دوما هر نسل کنسول حداقل 6سال کامل ازش پشتیبانی میشه و اگه نسل بعد هم بیاد باز بعضی بازی ها برای نسل قبلی ساخته میشه. در صورتی که یه پی سی هزار دلاری فوقش دو سال بتونه بازی ها رو روی آلترا اجرا کنه و حداکثر تا 5سال دیگه میره زیر مدیوم.

کنسول هم دقیقا برای بازی ساخته شده نباید انتظار کارهای دیگه از کنسول داشت.

چون بازی هایی مثل اساسین و جی تی ای که vram زیادی مصرف میکنند میترسم کارت نکشه و حافظه اش پر بشه!!!(رو همین رزولوشن gta iv تا نزدیکی 2 گیگ پر میکنه)

برای این رزولوشن 4گیگ زیاده و 460 که هیچ 960 هم کفایت میکنه براش.

همون 4گیگ میتونه 99درصد بازی ها رو در فول اچ دی بدون پرشدن کامل حافظه اجرا کنه.

ویرایش شده توسط GForce
لینک به دیدگاه

برا شما 470 بهترینه که دو نسخه ی 4 و 6 گیگابایتی داره.

من پستای هیچ کدوم را نخوندم

ولی فقط  پی سی

*dry#

دوست عزیز

ضمنا 

@};-  @};-

بنده خودم ps4 دارم و اصلا ازش استفاده نکردم و فقط چند تا بازی باهاش انجام دادم بخاطر گرون بودن بازی هاش

الان هم میخوام یه سیستم با کارت های پاسکال بگیرم

من فکر میکردم نسل 7 هم مثل نسل 8 میشه که عالی بود ولی اینطور نشد که نشد

دیگه عمرا برم سمت کنسول

:)

بازی انحصاری که فقط یک بار ارزش بازی کردن داشته باشه رو باید انداخت در کوزه ابشو خورد =))

*dry#

بنظر من هم کنسول بگیر

دوستان  قیمت بازیه کنسول رو بولد نکنن !

الان مگه برا pc کرکیه ک با 20 تومن بشه خرید؟

بازی کنسول و pc هم قیمتن دیگه

الان میاد میگه cd key....

محال ممکن هست ps4 زودتر از موعد ساپورتس قطع بشه

@};-  @};-

اولا شما میتونید برای کنسول اکانت اشتراکی یا هک شده به قیمت پایین بگیرید مثل پی سی.

دوما هر نسل کنسول حداقل 6سال کامل ازش پشتیبانی میشه و اگه نسل بعد هم بیاد باز بعضی بازی ها برای نسل قبلی ساخته میشه. در صورتی که یه پی سی هزار دلاری فوقش دو سال بتونه بازی ها رو روی آلترا اجرا کنه و حداکثر تا 5سال دیگه میره زیر مدیوم.

کنسول هم دقیقا برای بازی ساخته شده نباید انتظار کارهای دیگه از کنسول داشت.

برای این رزولوشن 4گیگ زیاده و 460 که هیچ 960 هم کفایت میکنه براش.

همون 4گیگ میتونه 99درصد بازی ها رو در فول اچ دی بدون پرشدن کامل حافظه اجرا کنه.

:clapping:  :clapping:  @};-

ممنون از تمامی دوستان.

@};-  @};-  @};-  :x  :x  :x

لینک به دیدگاه

اگر الان ps4 بخری 5 6 ماه دیگه neo میاد و ps4 به مرور از دور خارج میشه.اونوقت شما پولی دادی که چند سال کنسولت ساپورت بشه ولی به اندازه پولت کنسولت ساپورت نمیشه.از طرفی الان بخوایید گرافیک بخرید ضرر میکنید و پولاریس و پاسکال کمر گرافیکتون رو میشکنن. الان شما دو تا راه داری

1-صبر کنی 480 وارد بازار بشه و قبل از متعادل شدن قیمتا بخری.گرچه فکر نمیکنم قیمتش مثل پاسکال بشه چون کسی که این گرافیک رو میخره بودجه پایینی داره و اگر قیمت گذاری معقول نباشه فروش نمیره.در اینده هم که میتونی کراس بکنی برای رزولوشن های بالاتر.

2-صبر بکنی neo وارد بازار بشه و بازم صبر بکنی تا قیمتش متعادل بشه.

نظر خودم روی مورد یک هست.با توجه به این که 480 زود تر وارد میشه نسبت به neo و دو تا 480 پرفورمنس بهتری داره.

خلاصه: الان هر چی بخری ضرر میکنی.صبر کن 480 و neo معرفی بشن بعد تصمیم بگیر.

لینک به دیدگاه

اگر الان ps4 بخری 5 6 ماه دیگه neo میاد و ps4 به مرور از دور خارج میشه.اونوقت شما پولی دادی که چند سال کنسولت ساپورت بشه ولی به اندازه پولت کنسولت ساپورت نمیشه.از طرفی الان بخوایید گرافیک بخرید ضرر میکنید و پولاریس و پاسکال کمر گرافیکتون رو میشکنن. الان شما دو تا راه داری

1-صبر کنی 480 وارد بازار بشه و قبل از متعادل شدن قیمتا بخری.گرچه فکر نمیکنم قیمتش مثل پاسکال بشه چون کسی که این گرافیک رو میخره بودجه پایینی داره و اگر قیمت گذاری معقول نباشه فروش نمیره.در اینده هم که میتونی کراس بکنی برای رزولوشن های بالاتر.

2-صبر بکنی neo وارد بازار بشه و بازم صبر بکنی تا قیمتش متعادل بشه.

نظر خودم روی مورد یک هست.با توجه به این که 480 زود تر وارد میشه نسبت به neo و دو تا 480 پرفورمنس بهتری داره.

خلاصه: الان هر چی بخری ضرر میکنی.صبر کن 480 و neo معرفی بشن بعد تصمیم بگیر.

1+ اقا پ.خ رو چرا جواب نمیدی؟

کمر گرافیک 970 و 980 و 980تی ای میشکنه درست. 960 هنوز رقیبش معرفی نشده.

برا 480 هم باید صبر کنیم قیمتا متعادل شه که کمش 3 ماه و بیشتر طول میکشه.

قیمت کنسولا هم نصف اومده پایین البته تو اینجا نه خخ.

لینک به دیدگاه

برادر جواب مشخصه هر دو!

این دوتا رو که نباید مقایسه کرد

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...