رفتن به مطلب

کنسول یا کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

برادر جواب مشخصه هر دو!

این دوتا رو که نباید مقایسه کرد

:-?  *dry#

متنو یکم دقیق بخونید متوجه میشیین چرا مقایسه میکنم

لینک به دیدگاه

قطعا کنسول. بازیهای انحصاری کنسول مخصوصا سونی چیزی نیست که یک نفر اگر واقعا گیمبر باشه بتونه به سادگی از کنارشون عبور کنه.

من بشخصه بهترین گیمهایی که تو عمرم بازی کردم روی کنسول بوده . بنظرم پی سی جر چند عنوان شوتر برای بازی به درد دیگه ای نمیخوره مگر اینکه طرف استفاده خاصی بخواد بکنه که مجبور باشه یک سیستم حرفه ای داشته باشه.

لینک به دیدگاه

من اگه مشکل خرید بازی ارجینال نداشتم کنسول انتخاب میکردم........

کنسول سرگرم میکنه pc هم میکنه.....ولی کنسول بازی انحصاری شاخ هم داره که pc نداره.

لینک به دیدگاه

1+ اقا پ.خ رو چرا جواب نمیدی؟

کمر گرافیک 970 و 980 و 980تی ای میشکنه درست. 960 هنوز رقیبش معرفی نشده.

برا 480 هم باید صبر کنیم قیمتا متعادل شه که کمش 3 ماه و بیشتر طول میکشه.

قیمت کنسولا هم نصف اومده پایین البته تو اینجا نه خخ.

پخ جواب دادم. والا با گوشی میام سخته . اون متنی هم که گذاشتم یه ربع طول کشید تا با بد بختی تایپ کردم XD

راستش منم قبل این که گرافیکو از شما بخرم تقریبا تصمیم خودمو گرفته بودم که ps4 بخرم که neo اومدنش قطعی شد. با خودم دیدم اگه الان ps4 بخرم با اوندن کنسول جدید خیلی ضرر میکنم. ولی خوب شرایط من با شما فرق داره. گفتم الان تنها کاری که میشه کرد صبر کردنه. چه کنسول چه گرافیک الان وقت خریدن نیست. برای هر دو داره نسل جدید میاد. اگه خیییییییلی عجله داری یهps4 دسته دو بهترین گزینه ممکنه ولی اگر صبر بکنی بیشتر سود میکنی.

لینک به دیدگاه

پخ جواب دادم. والا با گوشی میام سخته . اون متنی هم که گذاشتم یه ربع طول کشید تا با بد بختی تایپ کردم XD

راستش منم قبل این که گرافیکو از شما بخرم تقریبا تصمیم خودمو گرفته بودم که ps4 بخرم که neo اومدنش قطعی شد. با خودم دیدم اگه الان ps4 بخرم با اوندن کنسول جدید خیلی ضرر میکنم. ولی خوب شرایط من با شما فرق داره. گفتم الان تنها کاری که میشه کرد صبر کردنه. چه کنسول چه گرافیک الان وقت خریدن نیست. برای هر دو داره نسل جدید میاد. اگه خیییییییلی عجله داری یهps4 دسته دو بهترین گزینه ممکنه ولی اگر صبر بکنی بیشتر سود میکنی.

حله دادا قربونت.

حق با شماس. میگن نئو تا اخر 2016 میاد!

من اگه مشکل خرید بازی ارجینال نداشتم کنسول انتخاب میکردم........

کنسول سرگرم میکنه pc هم میکنه.....ولی کنسول بازی انحصاری شاخ هم داره که pc نداره.

عزیزان هر کدوم از پلتفرم ها طرفدار خودشو داره لطفا الکی منفی ندید به همدیگه. قطعا همینطوره. @};-  @};-

قطعا کنسول. بازیهای انحصاری کنسول مخصوصا سونی چیزی نیست که یک نفر اگر واقعا گیمبر باشه بتونه به سادگی از کنارشون عبور کنه.

من بشخصه بهترین گیمهایی که تو عمرم بازی کردم روی کنسول بوده . بنظرم پی سی جر چند عنوان شوتر برای بازی به درد دیگه ای نمیخوره مگر اینکه طرف استفاده خاصی بخواد بکنه که مجبور باشه یک سیستم حرفه ای داشته باشه.

عزیزان هر کدوم از پلتفرم ها طرفدار خودشو داره لطفا الکی منفی ندید به همدیگه. @};-  @};-

لینک به دیدگاه

بزار اینجور خلاصه کنم برات:

اگه از اون ادمایی هستی که هی حرص گرافیک میزنی و باید حتما رو اخرین گرافیک بازی کنی کنسول نمیتونه قانعت کنه باید بری یه گرافیک گرون قیمت بخری.

ولی اگه زیاد حرص گرافیک نمیزنی و لذت بردن از بازی برات مهمه کنسول انتخاب بهتر و به صرفه تری هست.البته پول بازیهاش هم باید توجه کنی.

لینک به دیدگاه

حاجی بهترین انتخابت میتونه 970 باشه مدل های 870 تومنیش هم گیر میاد

با اومدن 1070 یا RX 480 هم کمرش نمیشکنه. تا وقتی اوون کارت ها افت قیمت نکنن این کارت ها هم افت قیمت نمیکنن.

وقتی اوونا به قیمت معقولی برسن این کارت ها هم قیمتشون کم میشه. در واقع یه gap به اندازه 300 400 تومن بین 970 کارکرده و RX 480 هست وقتی قیمتش بیاد پایین 970 کارکرده هم قیمتش میاد پایین وقتی قیمتش در بدو ورود تا 3 ماه اول بالا باشه قیمت 970 کاکرده هم کم نمیشه این 300 تومنه ثابت میمونه به هر حال این وسط.

خرید PS4 قدیمی هم که دیگه عقلانی نیست تا آخر همین امسال مدل جدید میاد احتمالاً. اینکه معرفی نشده دلیلش این نیست که دیرتر میاد حتماً.

لینک به دیدگاه

حاجی بهترین انتخابت میتونه 970 باشه مدل های 870 تومنیش هم گیر میاد

با اومدن 1070 یا RX 480 هم کمرش نمیشکنه. تا وقتی اوون کارت ها افت قیمت نکنن این کارت ها هم افت قیمت نمیکنن.

وقتی اوونا به قیمت معقولی برسن این کارت ها هم قیمتشون کم میشه. در واقع یه gap به اندازه 300 400 تومن بین 970 کارکرده و RX 480 هست وقتی قیمتش بیاد پایین 970 کارکرده هم قیمتش میاد پایین وقتی قیمتش در بدو ورود تا 3 ماه اول بالا باشه قیمت 970 کاکرده هم کم نمیشه این 300 تومنه ثابت میمونه به هر حال این وسط.

خرید PS4 قدیمی هم که دیگه عقلانی نیست تا آخر همین امسال مدل جدید میاد احتمالاً. اینکه معرفی نشده دلیلش این نیست که دیرتر میاد حتماً.

داداش خود انویدیا قیمت 970 رو کاهش داده.

لینک به دیدگاه

به این زودی ها اعمال نمیشه اینجا. قضیه کاهش قیمت کنسول هاست... اون ور ارزون میشد اینجا گرون.

لینک به دیدگاه

کنسول بخر دادا. با این وضعیت قفل و کرک نشدن بعضی بازیها مثل doom

لینک به دیدگاه

ای کاش میگفتی چه سبک بازی دوست داری دوستان بیشتر کمک میکردن  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

این کسایی که میگن گرافیک pc بیشتر از کنسول هست یه جوری حرف میزنن انگار کنسول جذابیت گذافیکی نداره!

من به شخصه تجربه ps4 داشتم خودمم pc با گراف 770 دارم.اینجور بهت بگم که از یه سطح گرافیکی به بالاتر دیگه جذابیت یکسان میشه نمیشه گفت مثلا pc سرتره.به طور متوسط جذابیت بازی هایی با رزولوشن 900 و جزییات متوسط با بازی های 1080 و جزییات بالا در یک حده.حالا هر چی اختلاف کمتر باشه جذابیت هم نزدیکتره.دیگه اگه رزولشون از 900 یا تنظیمات از مدیون بیاد پایینتر بازی جذابیت خودشو از دس میده.

این تجربه شخصیم بود.

لینک به دیدگاه

کنسول بخر دادا. با این وضعیت قفل و کرک نشدن بعضی بازیها مثل doom

فعلا کم دارم پول دستم بیاد احتمالا کنسول بخرم

ای کاش میگفتی چه سبک بازی دوست داری دوستان بیشتر کمک میکردن  @};-  @};-

راستش خودمم نمیدونم خخ.

این کسایی که میگن گرافیک pc بیشتر از کنسول هست یه جوری حرف میزنن انگار کنسول جذابیت گذافیکی نداره!

من به شخصه تجربه ps4 داشتم خودمم pc با گراف 770 دارم.اینجور بهت بگم که از یه سطح گرافیکی به بالاتر دیگه جذابیت یکسان میشه نمیشه گفت مثلا pc سرتره.به طور متوسط جذابیت بازی هایی با رزولوشن 900 و جزییات متوسط با بازی های 1080 و جزییات بالا در یک حده.حالا هر چی اختلاف کمتر باشه جذابیت هم نزدیکتره.دیگه اگه رزولشون از 900 یا تنظیمات از مدیون بیاد پایینتر بازی جذابیت خودشو از دس میده.

این تجربه شخصیم بود.

دیگه اونجورا هم نیس ولی کنسول در حد خودش خوبه.

لینک به دیدگاه

بهترین حالت به نظر من با توچه به رویکرد ماکروسافت PC+PS4 ه

این طوری انحصاری ها رو از دست نمیدی.

سینگل پلیر هارو رو پی سی با اشتراکی رو pc 

@};-

لینک به دیدگاه

اگه این شرکتای گرافیک سازی هی زرت زرت گرافیک نمیدادن بیرون هیش کی نمیگفت کنسول فلانه چنانه.چون هی مدل بالاتر میدن بیرون ملتو میندازن تو حرص و وسواس ذهنی بازی رو کوفت میکنن تا حتما گرافیک بالا بالا ببخری.زیاد رو گرافیک وسواس الکی نشو.مثلا من خودم تمام بازی هایی که بازی میکنم رو رزولشون 900 و تنظیمات متسوط هستن.با وجود اینکه بالاتر هم میتونم بیارم.ولی جذابیت گرافیکشون خوب و کافی هست.

کلا همه چی بستگی به تلقینی که خودت یا اطرافیانت بهت میکنن داره.

ویرایش شده توسط *ghost*
لینک به دیدگاه

اگه این شرکتای گرافیک سازی هی زرت زرت گرافیک نمیدادن بیرون هیش کی نمیگفت کنسول فلانه چنانه.چون هی مدل بالاتر میدن بیرون ملتو میندازن تو حرص و وسواس ذهنی بازی رو کوفت میکنن تا حتما گرافیک بالا بالا ببخری.زیاد رو گرافیک وسواس الکی نشو.مثلا من خودم تمام بازی هایی که بازی میکنم رو رزولشون 900 و تنظیمات متسوط هستن.با وجود اینکه بالاتر هم میتونم بیارم.ولی جذابیت گرافیکشون خوب و کافی هست.

کلا همه چی بستگی به تلقینی که خودت یا اطرافیانت بهت میکنن داره.

@};-  :clapping:

دقیقا

کوفتمون کردن بخدا

لینک به دیدگاه

عزیز من هم مانیتورم 1366*768 هستش!

بنظرتون یک کارت rx480 مدل 4 گیگ بگیرم کافیه یا نه؟؟(البته کارت 470 هم هستش)

چون بازی هایی مثل اساسین و جی تی ای که vram زیادی مصرف میکنند میترسم کارت نکشه و حافظه اش پر بشه!!!(رو همین رزولوشن gta iv تا نزدیکی 2 گیگ پر میکنه)

960 دست دوم مدل 4 گیگ

یا 380ایکس مدل 4 گیگ باز هم دست دوم

و در اخر 470 یا 480(که برای رزولیشن شما 470 هم کفایت می کنه)

لینک به دیدگاه

دیگه دو سال به دوسال کارت میدن

بیشتر از دو سال جواب نمیده. منتظرم بیاد ببینم چی میشهه قیمتاش

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

ببینید کارت گرافیکی ۲۹۰ تقریبا نزدیک ۳ ساله عرضه شده و الانشم بازیهارو با حداکثر جزئیات میشه باهاش بازی کرد و چه بسا تا ۲ سال دیگه هم جواب بده

شما بی هیچ نگرانی یه ۴۸۰ هشت گیگ تهیه کنید و ۳ سال با خیال راحت ازش لذت ببرید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...