رفتن به مطلب

مشکل روشن شدن خودبه خود رایانه بامادربورد ازراک - حل شد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

@};-  فعال بودن این گزینه هم عنوان شده     dehumidifier

ترجمه : دستگاه های رطوبت گیر،

دریک سایت هم مشکل روشن شدن خودکار بودwake on lan   روهم خاموش کرده بود  که در اخر به این گزینه رسیده بود،  برای اینکه کدام مادر برد این قابلیت رو داره بازهم خودش ادرس سایت رو اعلام میکنه. فندق شکن نیاز هست :D

https://www.youtube.com/watch?v=-mQfFVT4tT8

جناب موقع shut down کردن شما فقط روی آیکن خاموش کردن داخل استارت منو کلیک می کنید؟چون داخل ویندوز 8 و 8.1 اگر چه دکمه ی Power Off و خود گزینه ی اون رو بزنید، به نظر Shutdown می کنه ولی در واقع سیستم می ره روی Sleep و وقتی یکی از پروسه ها حتی خود ویندوز هم کاری بکنه سیستم دوباره روشن می شه...اگر سیستم رو با نگه داشتن دستتون روی دکمه ی پاور کیس کامل برقش رو قطع کردید و باز این اتفاق رخ داد این مسئله رد می شه.وقتی سیستم خود به خود روشن می شه بوت می کنه یا روی صفجه ی Log in ویندوز بالا میاد؟(یا داخل خود ویندوز)

ضمن اینکه آیا اطمینان دارید که بدنه ی کیس برق نداره و سیم و پین های مربوط به پنل جلویی و دکمه های کیس سالم هستن؟

نکته ی دیگه هم Wake On LAN هستش اگه این سیستم ها از LAN برای اینترنت یا دریافت اطلاعات استفاده می کنن امکانش هست که وقتی سیستم خاموشه LAN هر عملیاتی انجام بده سیستم روشن می شه.

سپاس از توجه‌تان

wake on lan غیر فعال هست. با منوهای ویندوز شات‌دان کرده‌ام باز همین‌طوره. کیسها کولر‌مستر و گرین هستند و اسمبل رو وارسی کرده‌ام و مشکلی ندیده‌ام. dehumidifier رو توی گزینه‌ها نیافته‌ام. البته وقت زیادی هم نگذاشته‌ام، چون رایانه‌ها الان در دسترس‌م نیستند. تقریبا مطمئن‌ام از مادربورد یا تنظیمات‌ش هست. z97extreme6 پس از دانگرید بایاس مشکلش شدید شد منتها وقتی بایاس آخر رو روش برگرداندم تا این لحظه مشکلی نداشته. سر فرصت ویدئو رو خواهم دید.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

درود

پس از آزمودن راههای گوناگون راهی که مشکل رو تا این لحظه حل کرده از این قراره:

1.تعویض پاور با پاور با کیفیت تر، پاورهای قبلی کرسر سری v و گرین سری sp بودند که هر دو با سری uk گرین عوض شدند.

2. دانگرید کردن بایاس و فلش کردن دوباره اون با آخرین نسخه.

این دو گام هیچ یک به تنهایی کارساز نبودند. از همه ی دوستانی که در تاپیک مشارکت کردند سپاسگزار هستم. نکته ی قابل توجه برای من این هست که حتی همین دو پاور با مادربوردهای دیگر بدون چنین مشکلی کار می کنند. در واقع مشکل به ترکیبی از مادربورد و پاور مربوط می شد.

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

منهم همین مشکل رو دارم . مادربرد ASRock Z97 Extreme6 هست و پاور هم Green 650ZS .

البته سیستمی که دارم فقط برای بکآپ و آرشیو دیتا استفاده میشه و بندرت روشن میشه (همیشه از برق جداست) .

shutdown کرده بودم و هنوز از برق جدا نکرده بودم ، یه وسیله  دیگه رو به برق وصل کردم سیستم خودبخود روشن شد !

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، ata.royalfalcon گفته است :

منهم همین مشکل رو دارم . مادربرد ASRock Z97 Extreme6 هست و پاور هم Green 650ZS .

البته سیستمی که دارم فقط برای بکآپ و آرشیو دیتا استفاده میشه و بندرت روشن میشه (همیشه از برق جداست) .

shutdown کرده بودم و هنوز از برق جدا نکرده بودم ، یه وسیله  دیگه رو به برق وصل کردم سیستم خودبخود روشن شد !

درود

یک مادربورد ازراک دارم، پردازنده روش می گذارم، راهنمایی ت می کنم.

مواردی که دوستان در تاپیک اشاره کرده اند رو آزموده ای؟ پاور فرسوده نیست؟

نسخه ی بایاس چی ه؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

یک مادربورد ازراک دارم، پردازنده روش می گذارم، راهنمایی ت می کنم.

مواردی که دوستان در تاپیک اشاره کرده اند رو آزموده ای؟ پاور فرسوده نیست؟

نسخه ی بایاس چی ه؟

ممنون از پاسخ .

مواردی که دوستان گفتند ، تنها تنظیمات مربوط به power wake up هست که همگی غیر فعال هست .

پاور هم آکبند خریداری شده و بسیار کم کارکرد هست و هیچ فشاری روی این پاور نیست . چون همانطوریکه گفتم این سیستم فقط برای بکآپ و آرشیو دیتا استفاده میشه و گرافیک هم روی سیستم نصب نیست . البته اگر فکر میکنید پاور خوبی نیست میتونم روی تعویض این پاور برنامه ریزی کنم ولی باید مطمئن بشم اشکال از پاور هست .

بایوس هم قبلاً آپدیت شده . البته ورژن جدیدتر (2016) هم اومده که باید ببینم به همین ورژن آپدیت شده یا به ورژن قبلی  (2015) آپدیت شده .

ویرایش شده توسط ata.royalfalcon
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ata.royalfalcon گفته است :

ممنون از پاسخ .

مواردی که دوستان گفتند ، تنها تنظیمات مربوط به power wake up هست که همگی غیر فعال هست .

پاور هم آکبند خریداری شده و بسیار کم کارکرد هست و هیچ فشاری روی این پاور نیست . چون همانطوریکه گفتم این سیستم فقط برای بکآپ و آرشیو دیتا استفاده میشه و گرافیک هم روی سیستم نصب نیست . البته اگر فکر میکنید پاور خوبی نیست میتونم روی تعویض این پاور برنامه ریزی کنم ولی باید مطمئن بشم اشکال از پاور هست .

بایوس هم قبلاً آپدیت شده . البته ورژن جدیدتر (2016) هم اومده که باید ببینم به همین ورژن آپدیت شده یا به ورژن قبلی  (2015) آپدیت شده .

احتمالا با چند تا تنظیم از بایاس مادربورد درست می‌شه. ظهر همینجا پست می‌گذارم.

پ.ن نمی‌دونم چرا با کابل دیسپلی وارد بایاس نمی‌شه. ببینم چه‌کارش می‌شه کرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...