رفتن به مطلب

مادربرد Asus Z170 ROG Maximus VIII Hero Alpha Gaming

اشتراک گذاری

Recommended Posts

5e6apq2ugv0rndx6grc7.jpg

درود بر دوستان و اساتيد گرامي

راستش شايد نياز جدي به ايجاد اين تاپيك نباشه ولي چاره ايي نداشتم و چون اين مادربرد و خودم دارم و به احتمال زياد افرادي هم اينجا هستن كه اين مدل مادربرد و دارن و شايد بعضي از دوستان مثل من اطلاعات كافي از اين مادر برد ندارن يا نداشته باشن البته ميدونم كه تو سايت خود ايسوس و حتي به صورت فارسي اطلاعات كليش تو سايتا و تو همين ليون هم هست اما چيزي كه هست اينه كه من خودم شخصا دوست دارم تمام زير و بم اين مادربرد و در بيارم و ازش نهايت استفاده و لذت رو ببرم به طور مثال يكي چيز خوبي كه اين مادربرد داره واي فاي هستش كه خودم خيلي نيازم بود و همين دليل باعث شد كه حتما اين مدلو بخرم و الان 1 ماهه كه خريدمش و دارم ازش استفاده ميكنم شايد خيلي از دوستان بگن كه چه كاريه خب به جاي واي فاي از كابل لن براي ارتباط اينترنتي استفاده ميكنيم ولي خب من خودم خونه ام طوريه كه مثلا با وايمكس ايرانسل مشكل دارم نقاطي تو خونه هست كه آنتن دهي خوبه و ميتونم مودم رو تو اون نقطه قرار بدم و ازش استفاده كنم و خيلي از كار ها كه ميتونم با موبايلم انجام بدم و ميتونم از طريق همين واي فاي كار هاي جالبي انجام بدم كه فعلا بلد نيستم و نياز به كمك شما دوستان و اساتيد دارم يا اونايي كه اين مدل مادر برد و دارن شايد كارايي باهاش انجام دادن كه بهتره همين جا بهم اطلاع رساني كنيم البته اين يه مورد براي من پر رنگتره شايد دوستان ديگه موارد ديگه ايي هم مد نظرشون باشه كه اگه زحمت بكشن و اعلام كنن ممنون ميشم.

لینک به دیدگاه

من خودم فرمولا دارم و از طریق نرم افزار vector remote control تمامی کار های ممکن رو می تونم از فاصله دو انجام بدم مهم ترین نکته های که درش هس اینه که زمانی که راحت نشستی داری از دور فیلم نگا میکنی دیگه نیازی نیس از جات تکون بخوری سریع کارهاتو انجام میدی

لینک به دیدگاه

من خودم فرمولا دارم و از طریق نرم افزار vector remote control تمامی کار های ممکن رو می تونم از فاصله دو انجام بدم مهم ترین نکته های که درش هس اینه که زمانی که راحت نشستی داری از دور فیلم نگا میکنی دیگه نیازی نیس از جات تکون بخوری سریع کارهاتو انجام میدی

عزيز جان نرم افزاري كه گفتيد همراه dvd  خود مادر برد هستش يا جدا گونه دانلود كرديد و استفاده ميكنيد

لینک به دیدگاه

دوستان یه کمک به من بدین من یه کیس گرین وایپر 3 خریدم دست دوم از بچه های همین فروم این کیس دو تا یو اس بی 3 داره و دو تا هم معمولی و یه دونه رم ریدر حالا مشکل اینجاست که رو مادربرد من یه دونه جای یو اس بی معمولی هستش من میخوام کلا از همه ی یو اس بی های پنل کیس استفاده کنم چیکار باید بکنم ایسوس اومده 2 تا یو اس بی 3 رو مادربرد گذاسته اما معمولی 1 دونه

لینک به دیدگاه

درود بر دوستان و اساتید محترم
به دادم برسید این نرم افزار لعنتی از کار افتاده(Al suite 3) و هیچ مدله هم اجرا نمیشه با هزار بدبختی پاکش کردم دوباره نصب کردم باز همین داستانه اجرا نمیشه که نمیشه البته چند تا ترفند زدم یکی دوبار اجرا شد اما سیستم هنگ میکرد تو عکس زیر اگه توجه بکنید تو استارتاپ اجرا شده اما خود نرم افزار اجرا نمیشه همشه هم یه میانبر سمت راست صفحه میاد بالا و از طریق اون وارد برنامه میشم و کاربردیه لطفا کمک کنید بایوس سیستم آپدیته آخرین ورژن نرم افزار و از خود سایت ایسوس گرفتم مادربردم هم ایسوس هیرو آلفا هستش تا همین امروز بعد از ظهر کار میکرد اما مشکلی که ایجاد شده بود بعضی اوقات دکمه ی پاور سیستمو میزنم سیستم روشن نمیشه مجبور میشم ریستارت دستی کنم تا سیستم بیاد بالا البته بعضی اوقات من باهاش دور فن های سیستمو کم و زیاد میکنم اما الان کلا تعطیل شده

سپاسc9z8_capture6.pngnkw5_all.png

لینک به دیدگاه

با safe mode باید برید پاک کنیدش

فقط هم با خود برنامه اش نه از طریق ویندوز

خیلی بد قلقه

لینک به دیدگاه

با safe mode باید برید پاک کنیدش

فقط هم با خود برنامه اش نه از طریق ویندوز

خیلی بد قلقه

آخه این چه وضعیته از ایسوس بعیده ؟

با سیف مود که امتحان نکردم ولی موفق به پاک کردنش شدم ولی میگید با خود برنامه منظورتونو نفهمیدم یعنی برم جایی که برنامه نصب شده از اونجا آنیستال کنم؟

اصلا تمام سیستم بهم ریخته یه ری استارت ساده رو نمیتونه انجام بده دستی هم ری استارت میکنم نمیشه مجبورم سیستمو خاموش کنم و دوباره روشنش کنم یعنی ویندوز خراب شده یا این نرم افزار داره خلل ایجاد میکنه؟

الان تو این وضعیت گیر کرده و خارج هم نمیشه یعنی تو هنگه :mad: :mad: :mad: :crying: :crying: :crying: :crying: aegy_al_suite.png

ویرایش شده توسط minyator
لینک به دیدگاه

با unistallerخودش که امکان انتخاب و گزینه های مدنٍظر و میده همه گزینها را از حالت انتخاب درآرید و بعد پاک کنید.

بینید تو سایتش هم یه نسخه جدید مربوط به دو سه ماه پیش هم داده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...