رفتن به مطلب
  • 0

نظر سنجی در مورد HTC ONE A9

**pouya**
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان نظرتون در مورد این گوشی چیه؟

فردا قصد خرید دارم میخوام بدونم تایید میکنید؟

اونایی که خودشون دارن نظر بدن ممنون میشم.

و گوشی زیر 1 تومن با بدنه فلزی و همین سخت افزار چی پیشنهاد میدید؟

ویرایش شده توسط **pouya**
لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• 0

برعکس گوشی های دیگه htc طراحی خوبی نداره شاید من خوشم نمیاد

jhkm_563852.jpg

f0mt_740aca.jpg

هیچ ابتکاری توش به خرج نداده  کاملا شبیه آیفون ساخته من خودم HTC دارم و طرفدارای  این برندم ولی چیز جالبی تو این گوشی ندیدم

باتری خوبی نداره گول حسگر اثر انگشت هم نخورید تو این رنج گوشی های بهتر هست.

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

• 0

اتفاقا چون شبیه ایفون زده چشمو گرفته

میشه مثال دیگه ای که بهتره بزنید؟

لینک به دیدگاه

• 0

بهتره نظرت روى سامسونگ اس هفت و اس هفت ايج باشه

ال جى وى ده هم خوبه

لینک به دیدگاه

• 0

الان گمون کردم یه نظر سنجی اون بالا هست آدم راحت نظرش رو میده ! :-?

چرا وقتی که تاپیک نظر سنجیه براش نظر سنجی درست نمیکنید ؟؟؟؟؟؟ :(

در هر صورت بنده اطلاعی ندارم =)) =)) =)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

• 0

بهتره نظرت روى سامسونگ اس هفت و اس هفت ايج باشه

ال جى وى ده هم خوبه

s7 ?  عزیز اون 2 به بالاست این 1 میلیون

لینک به دیدگاه

• 0

با سلام , نسخه 32 گیگ رو خریداری کنید که رم 3 گیگ داره قیمتش هم 1200-1250 بدون گارانتی بخواین لینک سایت معتبر میدم تو پ.خ ,  htc توی اپدیت خیلی عالی عمل میکنه , تنها مشکل این گوشی باتریش هستش و گرنه نسبت به قیمت عالیه , اگه تونستید یه پاور بانک هم همراه این گوشی خریداری کنید دیگه چیزی کم نداره حتی بهتر از پرچمدارای سامسونگ و الجی آپدیت میده

لینک به دیدگاه

• 0

الان گمون کردم یه نظر سنجی اون بالا هست آدم راحت نظرش رو میده ! :-?

چرا وقتی که تاپیک نظر سنجیه براش نظر سنجی درست نمیکنید ؟؟؟؟؟؟ :(

در هر صورت بنده اطلاعی ندارم =)) =)) =)) =)) =)) =))

عزیز من چون بین چند تا مدل گیر نکردم انتخابم اینه و راجبه این گوشی اطلاعات میخواستم برای همین.

با سلام , نسخه 32 گیگ رو خریداری کنید که رم 3 گیگ داره قیمتش هم 1200-1250 بدون گارانتی بخواین لینک سایت معتبر میدم تو پ.خ ,  htc توی اپدیت خیلی عالی عمل میکنه , تنها مشکل این گوشی باتریش هستش و گرنه نسبت به قیمت عالیه , اگه تونستید یه پاور بانک هم همراه این گوشی خریداری کنید دیگه چیزی کم نداره حتی بهتر از پرچمدارای سامسونگ و الجی آپدیت میده

شما تست کردید گوشی رو حدودا چقدر باطری نگه میداره؟

برای بازی و نت گردی

متسافنه پولم به نسخه 32 نمیرسه و باید 16 بگیرم.

عزیز من چون بین چند تا مدل گیر نکردم انتخابم اینه و راجبه این گوشی اطلاعات میخواستم برای همین.

برای بازی و نت گردی

متاسفانه پولم به نسخه 32 نمیرسه و باید 16 بگیرم.

Moto x بگیر

پولم در حد 1 ملیون هست 

لینک به دیدگاه

• 0

سلام دوست عزیز

مهمترین چیزیکه باعث شده یکم از اچ تی سی بدم بیاد مسعله ی اپدیت کردنشه

بخصوص اگه اون بیلد نامبرش اون اعداد خاص نباشه و باعث بشه اندروید های جدید دیرتر برات بیاد یا شایدم اصلا نیاد

بقیه گوشی ها رو میتونی حتی خودت دستی اپدیت کنی و رامشونو عوض کنی اما اچ تی سی دردسرش خیلی زیاده و ریسکش بالاتر

ان شاا.. تونسته باشم کمکی کرده باشم توی انتخابت

لینک به دیدگاه

• 0

قیمت موتو ایکس ۱۲۵۰ a9 ازونم گرون تر

دیروز از علاادین نسخه 16 رو 1 ملیون قیمت کردم قیمتهای سایت زیاد درست نیست.

سلام دوست عزیز

بخصوص اگه اون بیلد نامبرش اون اعداد خاص نباشه و باعث بشه اندروید های جدید دیرتر برات بیاد یا شایدم اصلا نیاد

بقیه گوشی ها رو میتونی حتی خودت دستی اپدیت کنی و رامشونو عوض کنی اما اچ تی سی دردسرش خیلی زیاده و ریسکش بالاتر

چی بگم والا من گوشی قبلی خودم htc  بود منتها نسخه های قبلی

باز گوشی قبلی برادرم htc one  بود

این قضیه ساپورت رو که برا همه گوشی ها هست حتی sumsong نهایت 1 بار اپدیت میکنن چون بازار سری های جدیدترشون کساد نشه.

من از شما حالا میپرسم که جایگزین زیر 1 تومن چی پیشنهاد میدید ؟

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

سلام

نظر بنده رو گوشی های چینی هست 

xiaomi - meizu - letv

خودم برند اولم htc هست ولی وقتی با این برند چینی اشنا شدم خرید کردم واقعا راضی هستم

با تقریبا نصف قیمت ,  قدرت گوشی های مد نظرتون از برندهای معروف رو میگیرید

اینی که میگند خراب بشه قطعات نداره رو رد میکنم.الان خودم ردمی نوت3 دارم براش ال سی دی هم وارد شده

گوشی های به روز و با کیفیت در حد برند های معروف داره. پس باید انقدر بخریم تا برند های معروف مجبور به تعدیل قیمت بشند و جیب ملتها رو بی دلیل خالی نکنند

گوشی مد نظزت در مقابل mi5 شیائومی اصلا حرفی برای گفتن نداره

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• 0

سلام

نظر بنده رو گوشی های چینی هست 

xiaomi - meizu - letv

خودم برند اولم htc هست ولی وقتی با این برند چینی اشنا شدم خرید کردم واقعا راضی هستم

با تقریبا نصف قیمت ,  قدرت گوشی های مد نظرتون از برندهای معروف رو میگیرید

اینی که میگند خراب بشه قطعات نداره رو رد میکنم.الان خودم ردمی نوت3 دارم براش ال سی دی هم وارد شده

گوشی های به روز و با کیفیت در حد برند های معروف داره. پس باید انقدر بخریم تا برند های معروف مجبور به تعدیل قیمت بشند و جیب ملتها رو بی دلیل خالی نکنند

گوشی مد نظزت در مقابل mi5 شیائومی اصلا حرفی برای گفتن نداره

بله من خودمم دنبال xiaomi redmi not 3 pro 16        بودم و کل بازار موبایل رو زیر رو کردم انگار قحطیش اومده!

اصلا نبود 

لینک به دیدگاه

• 0

سلام دوست عزیز

دوست عزیز چرا اطلاعات غلط میدید , کجا اینطوریه ؟؟ دستی آپدیت کنید چیه ؟!! من تا حالا سه تا گوشی htc داشتم همشونم از خود گوشی آپدیت میکردم مشکلی هم نبود اون بیلد هم فقط زمان عرضه آپدیت فرق میکنه نه خود آپدیت که توی تمام گوشی ها هست نه تو htc  , اون آپدیت دستی مال سامسونگ هستش که باید اپدیت رو دستی دانلود کنی 

برای بازی و نت گردی

متسافنه پولم به نسخه 32 نمیرسه و باید 16 بگیرم.

خوشبختانه این گوشی از microSD پشتیبانی میکنه و امکان افزایش حافظه هست , من بخاطر رم 3 گیگ گفتم اون مدل رو بگیرید البته برای رابط کاربری htc رم 2 گیگ هم کافیه البته شما باید نظرت به این باشه که این گوشی میان رده هستش نه پرچمدار

از طریق این سایت میتونید وضعیت باتری این گوشی رو ببینید و با گوشی های دیگه مقایسه کنید 

http://www.gsmarena.com/battery-test.php3

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

بله من خودمم دنبال xiaomi redmi not 3 pro 16        بودم و کل بازار موبایل رو زیر رو کردم انگار قحطیش اومده!

اصلا نبود 

بازار حضوری برید موجود نیست 

یه سر به سایت mobile.ir بخش گوشی مورد نظرت برو فروشندگان رو مشاهده میکنی

خرید رو انجام بده. بعضی هاشون حضوری هم میتونی بری. اگه تهران هستی مثلا یه فروشنده تو خیابان ولیعصر هست

یه سری هاشون هم سایت هستند و حضوری انجام نمیدند

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• 0

بازار حضوری برید موجود نیست 

یه سر به سایت mobile.ir بخش گوشی مورد نظرت برو فروشندگان رو مشاهده میکنی

خرید رو انجام بده. بعضی هاشون حضوری هم میتونی بری. اگه تهران هستی مثلا یه فروشنده تو خیابان ولیعصر هست

یه سری هاشون هم سایت هستند و حضوری انجام نمیدند

به سایتیا نمیشه زیاد اعتماد کرد عزیز.شنا خودت چطوری خرید کردی؟

اخه رو یسری نسخه ها رام گلوبال نصب نمیشه  تا الان راضی بودی ازش؟

لینک به دیدگاه

• 0

با 1 تومن میتونید nexus 5x هم بگیرید مدل 16 گیگ تقریبا 900 تومن و مدل 32 گیگ 1100 اینا باید باشه البته این گوشی امکان ارتقا حافظه نداره ولی چند تا مزیت داره و چندتا عیب نسبت به a9 

مزایاش , دوربین بسیار بهتر , باتری کمی بهتر, اندروئید خالص , usb type c , سی پی یو قوی تری داره , صفحه اش 0.2 اینچ بزرگتره , اپدیت هارو هم مرتب میگیره

معایبش , پلاستیکیه , a9 فلزیه زیباتر هم هست , امکان ارتقا حاظه هم نداره

لینک به دیدگاه

• 0

دوست عزیز اینجا میتونی نظرات کسایی که با گوشی کار کردن و دارن رو بخونی

http://www.mobile.ir/phones/comments-37872-htc-one-a9.aspx

لینک به دیدگاه

• 0

دوست عزیز من خودم سالها Htc داشتم و واقعا ازش راضی بودم البته همیشه تایوان میخریدم. آخرین گوشیم هم Desire 816 با 1.5 گیگ رم بود که بعدا به اصرار برادرم به سامسونگ A5 2016 با 2 گیگ رم ارتقا دادم که اصلا برام خوشایند نبود با اینکه کارم با گوشی فرق نکرده ولی Htc خیلی روونتر از سامسونگ بود. البته هرکدوم مزایا و معایب خاص خودش رو داره.

Htc از نظر کیفیت ساخت واقعا از سامسونگ بالاتره البته در مورد هم رده ها. بهینه تر از سامسونگه و مشکلات لگ و هنگ و ... من ندیم تا حالا

Samsung از نظر کیفیت صفحه از Htc بالاتره. کیفیت دوربینش هم از Htc کمی بالاتره. دوربین Htc همیشه کمی نویز داشته الان هم داره که تو زوم قابل تشخیصه. باتری Samsung هم از Htc بهتره که البته دلیلش کیفیت بهتر باتریهاش نیست ظرفیت بالاترشونه.

در مورد A9 هم گوشی خیلی شیک و زیباییه من خودم هیچ ایرادی نمیتونم روش بزارم جز ظرفیت پایین باتریش تا جایی که یادمه 2150 هستش که خیلی پایینه برا یه گوشی با صفحه AmoLED

لینک به دیدگاه

• 0

با 1 تومن میتونید nexus 5x هم بگیرید مدل 16 گیگ تقریبا 900 تومن و مدل 32 گیگ 1100 اینا باید باشه البته این گوشی امکان ارتقا حافظه نداره ولی چند تا مزیت داره و چندتا عیب نسبت به a9 

مزایاش , دوربین بسیار بهتر , باتری کمی بهتر, اندروئید خالص , usb type c , سی پی یو قوی تری داره , صفحه اش 0.2 اینچ بزرگتره , اپدیت هارو هم مرتب میگیره

معایبش , پلاستیکیه , a9 فلزیه زیباتر هم هست , امکان ارتقا حاظه هم نداره

ممنون lg  رو اصلا تو زمینه گوشی قبول ندارم.

دوست عزیز من خودم سالها Htc داشتم و واقعا ازش راضی بودم البته همیشه تایوان میخریدم. آخرین گوشیم هم Desire 816 با 1.5 گیگ رم بود که بعدا به اصرار برادرم به سامسونگ A5 2016 با 2 گیگ رم ارتقا دادم که اصلا برام خوشایند نبود با اینکه کارم با گوشی فرق نکرده ولی Htc خیلی روونتر از سامسونگ بود. البته هرکدوم مزایا و معایب خاص خودش رو داره.

Htc از نظر کیفیت ساخت واقعا از سامسونگ بالاتره البته در مورد هم رده ها. بهینه تر از سامسونگه و مشکلات لگ و هنگ و ... من ندیم تا حالا

Samsung از نظر کیفیت صفحه از Htc بالاتره. کیفیت دوربینش هم از Htc کمی بالاتره. دوربین Htc همیشه کمی نویز داشته الان هم داره که تو زوم قابل تشخیصه. باتری Samsung هم از Htc بهتره که البته دلیلش کیفیت بهتر باتریهاش نیست ظرفیت بالاترشونه.

در مورد A9 هم گوشی خیلی شیک و زیباییه من خودم هیچ ایرادی نمیتونم روش بزارم جز ظرفیت پایین باتریش تا جایی که یادمه 2150 هستش که خیلی پایینه برا یه گوشی با صفحه AmoLED

منم htc  رو خیلی بیشتر از sumsong قبول دارم.

کاش باطریش یکم بهتر بود ولی قابل تحمل هست یا نه؟

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

بیا تلگرام 09369654446

لینک به دیدگاه

• 0

سلام

من یکی از طرف دارها شدید HTC هستم واقعا گوشی ها عالی داره من one s,one m7,one m9 داشتم از هر 3تاش هم راضی بودم اما برای تنوع الان S7 گرفتم 

از نظر اپدیت بهترین شرکت هست از همین الان اعلام کرده برنامه اپدیت به اندروید N رو که A9 هم تو این بزنامه هست و تغریبا جز اولین گوشی هایی هست که به اندروید N اپدیت میشه.

تو این رنج قیمت مد نظر شما نتوع اتنخاب زیاد هست 

HTC A9

SAUNSUNG A5

SONY XPERIA  Z3

LG NEXUS 5X

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...