رفتن به مطلب

" طرفداران " : پاسکال

.VFSDF.
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/60266-"-طرفداران-"-:-پولاریس

فعلا دعوا سر پرو دوو و ۱۰۸۰ که پرو دوو با رزولیشن بالاتر برنده اعلام میشه

لینک به دیدگاه

• ارسال 573
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

نام تاپیک بشه بدخواهان و رقیبان و کلا دوست نداران پاسکال معنی دار تره. حتی تعدادی از پستهای هوادارانه، به دلیل لحن و واژگان بیشتر سبب بی اعتباری انویدیا و فناوری هاش می شه تا سربلندی ش.

با احترام به هواداران amd فلسفه ی ایجاد باشگاه هواداران این ه که کسانی که علاقه مندی مشترک دارند فضایی برای گپ و گفت و سرگرمی داشته باشند. اونهایی که در این علاقه مندی سهیم نیستند آیا بهتر نیست دورادور نظاره کنند یا دست کم از مطالب دور از موضوع مشترک باشگاه پرهیز کنند؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

۴۸۰هم تولید شد دیگه لال بشین اینهمه دم از پاسکال نزنین

منتظر بودیم شما بهمون بگین. :cool:

لینک به دیدگاه

از دما 78 درجه در حالت تک کارت مشخصه.شرط میبندم روش فیورمارک ران بشه دما بالای 95 درجه خواهد بود

RX-480-Temp-Clock-test.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز حرف نزنید نمیگن ... لا اله الی اله

یه جوک کم بود اینم اضافه شد :laughing: :|

اخوی نمیدونه اون چیپ PLX روی radeon pro dou دقیقا داره پلتفرم کراس و SLI رو روی یک برد شبیه سازی میکنه حالا اومده ناسزا و بد و بیراه هم نثار میکنه

امیدوارم دوستان عزیز premier و jewishminder به راه راست هدایت بشن انشاله و آداب تایپ گفتگو و فروم گردی را بیاموزند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من نمیدونم اینجا تاپیک طرفداران پاسکاله یا دشمنان Amd ؟؟؟  :D

ول کنید این شرکت بیچاره رو برید تست های 1080 و 1070 هایی که خریدین بزارید حالشو ببرید ... ای بابا  ^_^

لینک به دیدگاه

از دما 78 درجه در حالت تک کارت مشخصه.شرط میبندم روش فیورمارک ران بشه دما بالای 95 درجه خواهد بود

RX-480-Temp-Clock-test.jpg

گند کمپانی کبیرشون درامده ، کم کم که به زمان عرضه جهانی کارت نزدیک میشیم تست های واقعی بیشتری به بیرون درز پیدا میکنه . واقعیت ها نمایان میشن فقط میمونه اون عده ای که سرشان را مثل کبک کردن تو هزار متر برف .

بعد میان میگن با فرکانس 1600 میرسه به GTX 1070 !!  :D   =))  یعنی تصور کن الان که تو فرکانس پایه دماش اینه توی فرکانس 1600 مگاهرتز چه اتفاقی برای کارت رخ میده ! کارت و مادربرد با هم ذوب میشن و دود میشن میرن هوا .

ویرایش شده توسط Mohammad Ali X
لینک به دیدگاه

دوست عزیز حرف نزنید نمیگن ... لا اله الی اله

یه جوک کم بود اینم اضافه شد :laughing: :|

اخوی نمیدونه اون چیپ PLX روی radeon pro dou دقیقا داره پلتفرم کراس و SLI رو روی یک برد شبیه سازی میکنه حالا اومده ناسزا و بد و بیراه هم نثار میکنه

امیدوارم دوستان عزیز premier و jewishminder به راه راست هدایت بشن انشاله و آداب تایپ گفتگو و فروم گردی را بیاموزند

پرو 37cb12630849086dd4003d8b95879588.jpgدوو

۴۸۰ فقط سرگرمیه که دهن انویدیا سرویس بشه از لحاظ قیمت پرفرمنس شب بخیر بیگیر بخواب لا اله الا الله

اصلنم قرار نیس کراس فایر بشه قراره با قیمت ارزونتر ارائه بشه واسه طبقه متوسط جامعه

ویرایش شده توسط jewishminder
لینک به دیدگاه

گند کمپانی کبیرشون درامده ، کم کم که به زمان عرضه جهانی کارت نزدیک میشیم تست های واقعی بیشتری به بیرون درز پیدا میکنه . واقعیت ها نمایان میشن فقط میمونه اون عده ای که سرشان را مثل کبک کردن تو هزار متر برف .

بعد میان میگن با فرکانس 1600 میرسه به GTX 1070 !!  :D   =))  یعنی تصور کن الان که تو فرکانس پایه دماش اینه توی فرکانس 1600 مگاهرتز چه اتفاقی برای کارت رخ میده ! کارت و مادربرد با هم ذوب میشن و دود میشن میرن هوا .

من فکر کنم فرایندی که موقع تولید این چیپ انجام میشه هنگام اورکلاک این گرافیک رؤیت بشه!  :cool:

لینک به دیدگاه

من فکر کنم فرایندی که موقع تولید این چیپ انجام میشه هنگام اورکلاک این گرافیک رؤیت بشه!  :cool:

من بیشتر برای عزیزانی نگران هستم که ممکنه گول ظاهر و قیمت فریبنده این کارت را بخورند . حداقل صبر کنند تا نسخه غیر رفرنس بیاد البته اگر نسخه غیر رفرنسی در کار باشه چون در این صورت قیمت کارت به دلیل استفاده از کولر اختصاصی افزایش خواهد یافت و دیگر خبری از 199$  نیست . حداقل باید 50 دلار اضافه کنید برای یک مدل کاستوم با قیمت مناسب .

لینک به دیدگاه

من بیشتر برای عزیزانی نگران هستم که ممکنه گول ظاهر و قیمت فریبنده این کارت را بخورند . حداقل صبر کنند تا نسخه غیر رفرنس بیاد البته اگر نسخه غیر رفرنسی در کار باشه چون در این صورت قیمت کارت به دلیل استفاده از کولر اختصاصی افزایش خواهد یافت و دیگر خبری از 199$ نیست . حداقل باید 50 دلار اضافه کنید برای یک مدل کاستوم با قیمت مناسب .

داداش ۹۳۷۰ ۹۵۹۰ ناپلز آینده amd یعنی اوایل ۲۰۱۷ مشتریانی داره که rx پرو دوو و غیره طالبند لطفا بازارو به هم نزنین
لینک به دیدگاه

پرو 37cb12630849086dd4003d8b95879588.jpgدوو

۴۸۰ فقط سرگرمیه که دهن انویدیا سرویس بشه از لحاظ قیمت پرفرمنس شب بخیر بیگیر بخواب لا اله الا الله

اصلنم قرار نیس کراس فایر بشه قراره با قیمت ارزونتر ارائه بشه واسه طبقه متوسط جامعه

با همین فرمون تا پس فردا منفی 120 میگیری بن میشی

حداقل فکر خودت باش که تا فیها خالدون آیپی رو مدیران اینجا پی میگیرن دوباره راه ساخت یوزر وجود نداره ها

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من بیشتر برای عزیزانی نگران هستم که ممکنه گول ظاهر و قیمت فریبنده این کارت را بخورند . حداقل صبر کنند تا نسخه غیر رفرنس بیاد البته اگر نسخه غیر رفرنسی در کار باشه چون در این صورت قیمت کارت به دلیل استفاده از کولر اختصاصی افزایش خواهد یافت و دیگر خبری از 199$  نیست . حداقل باید 50 دلار اضافه کنید برای یک مدل کاستوم با قیمت مناسب .

هنوز نمی دونی قیمت کارت چنده بعد هی میای فقط تیکه میندازی میری... کارتی که معمولا تست شده اکثرا نسخه 8گیگ بوده 4 گیگش اصلا طرفدار نداره... این 8 گیگ هم 230 دلاره نه 200 دلار...!  ^_^

برو با پاسکالی که نخریدی حال کن از  پولاریس هم بکشید بیرون خداوکیلی مدیونین اگه بخرید...  :D

لینک به دیدگاه

داداش ۹۳۷۰ ۹۵۹۰ ناپلز آینده amd یعنی اوایل ۲۰۱۷ مشتریانی داره که rx پرو دوو و غیره طالبند لطفا بازارو به هم نزنین

الان متوجه منظور شما نشدم ، 9590 , 9370 پردازنده های نسل قبل ای ام دی هستند بعد قراره اوایل سال 2017 به بازار بیان !!!!؟؟؟

radeon pro duo  قیمتش 1500 دلار است میدونید چه قدر میشه به تومان ؟ تو ایران چند نفر این کارت را تهیه کردن و از نزدیک لمسش کردن ؟!!! ( فکر نکنم کسی وجود داشته باشه حداقل در ایران )

لینک به دیدگاه

هنوز نمی دونی قیمت کارت چنده بعد هی میای فقط تیکه میندازی میری... کارتی که معمولا تست شده اکثرا نسخه 8گیگ بوده 4 گیگش اصلا طرفدار نداره... این 8 گیگ هم 230 دلاره نه 200 دلار...! ^_^

برو با پاسکالی که نخریدی حال کن از پولاریس هم بکشید بیرون خداوکیلی مدیونین اگه بخرید... :D

[emoji106]
لینک به دیدگاه

هنوز نمی دونی قیمت کارت چنده بعد هی میای فقط تیکه میندازی میری... کارتی که معمولا تست شده اکثرا نسخه 8گیگ بوده 4 گیگش اصلا طرفدار نداره... این 8 گیگ هم 230 دلاره نه 200 دلار...!  ^_^

برو با پاسکالی که نخریدی حال کن از  پولاریس هم بکشید بیرون خداوکیلی مدیونین اگه بخرید...  :D

باز زدی کوچه علی چپ نه ؟  قیمت نسخه 4 گیگ رفرنس 199 دلاره . خودتم نزن به اون راه  ای ام دی به آخر خط نزدیکه حالا RX480 نمیتونه براش معجزه کنه .

من فعلاً GTX 950 دارم و راضی هم هستم تا کارت های جدید و رده میانی به پایین مثل GTX 1060 به بازار بیاد و ارتقا بدم .

لینک به دیدگاه

الان متوجه منظور شما نشدم ، 9590 , 9370 پردازنده های نسل قبل ای ام دی هستند بعد قراره اوایل سال 2017 به بازار بیان !!!!؟؟؟

radeon pro duo قیمتش 1500 دلار است میدونید چه قدر میشه به تومان ؟ تو ایران چند نفر این کارت را تهیه کردن و از نزدیک لمسش کردن ؟!!! ( فکر نکنم کسی وجود داشته باشه حداقل در ایران )

Naples نسل جدید پردازنده ای ام دی هستش قراره ۲۰۱۷ ارائه بشه ۳۲هسته ایه
لینک به دیدگاه

Like I said 2 days ago, most review samples are having trouble reaching anything beyond 1350 MHz. The highest reported clock is 1379 MHz. The member of the PCGamesHardware team confirmed that their sample did not reach 1400 MHz.

چندين لابرا توار يعني 5% قابليت اور

كارتاي انويديا از 1700 ميرن 2100 1070 ميشه اين

52985942609112307153.jpg

56649724032559937740.jpg

لینک به دیدگاه

داداش 

هیچ کس توی ایران همچین کاری نمی کنه

کارت گرافیک توی ایران 95 درصد برای گیم استفاده میشه 

بحث ما هم توی این تاپیک سر فریم گرفتن داخل گیمه نه چیز دیگ 

خوب پس شما نباید یک کارت محاسباتی رو برای گیم تست کنی ! طبق حرف خودتون...مثل این میمونه بیای پرفورمنس کوادرو رو تو گیم بگیری..هر چیزی جای خودش...انویدیا هم نگفت که من تایتان z زدم برای شما یا مردم ایران ! هر کس بر اساس فن و نیازش میخره..دقت کنید خیلی از قطعات مثل سی پی یو های غول اصلا برای گیم نیستن و کارشون محاسباته

لینک به دیدگاه

2e39f2f897da96359afc8b860eb85c7d.jpg0d6552aff6ada75cd12cdcb3268dac8a.jpg

ختم کلام

این عکس رو 60 بار فرستادی باو...بسه دیگه  ~x( ..این الان نمونه بارز اسپمه

لینک به دیدگاه

این عکس رو 60 بار فرستادی باو...بسه دیگه ~x( ..این الان نمونه بارز اسپمه

Ok اسپم همون قومپوزه؟ ویرایش شده توسط jewishminder
لینک به دیدگاه

این عکس رو 60 بار فرستادی باو...بسه دیگه ~x( ..این الان نمونه بارز اسپمه

یکی این پرو دوو رو از برق بکشه :)))))
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...