رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده فروشگاه آنلاینی دارم در خصوص عینک های مخصوص کامپیوتر که مستقیم از شرکت آمریکایی NoScope وارد میکنیم و با اونها قرارداد داریم. تبلیغ بنری رو هم در همین انجمن گذاشتیم بین پست ها. کار این عینک ها جلوگیری از اشعه های مضر ساطع شده از هر نوع مانیتور بوده و با تکنولوژی پلیمری که توی عدسی این عینک هست اشعه های مضر و نور زیاد رو به خودش جذب میکنه و فقط نور مفید وارد چشم میشه و تا حد خیلی زیادی از خشکی و خستگی و قرمزی چشم جلوگیری میکنه. طبق تجربه خودمون و مشتریان قبلی حتی در سطح بین المللی 98 درصد کاربران از عملکرد این عینک ها به شدت راضی هستند. در صورت تمایل یا هر گونه سوال از طریق همین انجمن یا وبسایت مون در خدمت شما هستیم

Products.jpg

www.iver.ir

09171765408

مرتضی جراحی

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

بنده فروشگاه آنلاینی دارم در خصوص عینک های مخصوص کامپیوتر که مستقیم از شرکت آمریکایی NoScope وارد میکنیم و با اونها قرارداد داریم. تبلیغ بنری رو هم در همین انجمن گذاشتیم بین پست ها. کار این عینک ها جلوگیری از اشعه های مضر ساطع شده از هر نوع مانیتور بوده و با تکنولوژی پلیمری که توی عدسی این عینک هست اشعه های مضر و نور زیاد رو به خودش جذب میکنه و فقط نور مفید وارد چشم میشه و تا حد خیلی زیادی از خشکی و خستگی و قرمزی چشم جلوگیری میکنه. طبق تجربه خودمون و مشتریان قبلی حتی در سطح بین المللی 98 درصد کاربران از عملکرد این عینک ها به شدت راضی هستند. در صورت تمایل یا هر گونه سوال از طریق همین انجمن یا وبسایت مون در خدمت شما هستیم

Products.jpg

www.iver.ir

09171765408

مرتضی جراحی

اتفاقا شدیدا تو فکر یک عینک بودم. خیلی به موقع بود.

فقط مدل های مخطلف تفاوتشون تنها در فرمشون هست دیگه و شیشه هاشون یکی ؟

لینک به دیدگاه

درود

جسارت نباشه. من چند تایی از این عینکها رو آزمودم، تاثیر مثبتی ازشون ندیدم. البته برند no scope رو تاکنون ندیده ام.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

اتفاقا شدیدا تو فکر یک عینک بودم. خیلی به موقع بود.

فقط مدل های مخطلف تفاوتشون تنها در فرمشون هست دیگه و شیشه هاشون یکی ؟

از لحاظ کارایی دقیقا لنزها یکی هستند و فقط ظاهر فریم متفاوت هست. البته مدل اداری فریم فنری داره و روی هر فرم صورتی به راحتی سوار میشه مدل گالم هم هست که این مدل مخصوص افرادیه که از عینک های طبی استفاده میکنند و این عینک همزمان روی عینک طبی اونها سوار میشه. سواله دیگه ای بود در خدمت هستم

درود

جسارت نباشه. من چند تایی از این عینکها رو آزمودم، تاثیر مثبتی ازشون ندیدم. البته برند no scope رو تاکنون ندیده ام.

خواهش میکنم. درسته عینک های آنتی رفلکسی که در بقیه جاها هست رو ما هم امتحان کردیم وبه هیچ وجه  تاثیر مثبتی نداشت ما انقدر که از کیفیت محصول NoScope مطمئن هستیم اون رو با هفت روز گارانتی تست میدیم خدمت مشتری ها یعنی اگر بعد از 7 روز از محصول ناراضی بودن محصول رو پس میگیریم و مبلغ پرداختی شما رو عودت میدیم. طبق نظرسنجی و آزمایش های خودمون بعد از 3 الی 4 روز تاثیر شگفت انگیز رو روی چشمانتون احساس میکنید. خود بنده الان بیشتر از 2 سال هست که از این عینک های NoScope استفاده میکنم و به راحتی بدون هیچ مشکل با این عینک روزانه بیش از 8 ساعت از کامپیوتر و موبایل استفاده میکنم

سلام، این عینک ها رنگ را تغییر میدن؟

Sent from my C2105 using Tapatalk

سلام لنز زرد رنگ این عینک ها به خاطر تکنولوژی منحصر به فردش هست ولی وقتی استفاده میکند بعد از مدت کوتاهی همه رنگ ها رو به صورت طبیعی میبینید و حتی تصاویر شفاف تر هم خواهد شد

لینک به دیدگاه

یک فروند توسط بنده خریداری شد.

تا شاید از شر این خستگی چشم کمی راحت بشم. :(

البته به دوستان توصیه میکنم حتی با عینک هم اگه بازی یا فیلم تماشا نمیکنن حتما از نرم افزار فلوکس استفاده کنن تا چشماشون کمتر در معرض نور ابی تخریب بشه.

لینک به دیدگاه

یک فروند توسط بنده خریداری شد.

تا شاید از شر این خستگی چشم کمی راحت بشم. :(

البته به دوستان توصیه میکنم حتی با عینک هم اگه بازی یا فیلم تماشا نمیکنن حتما از نرم افزار فلوکس استفاده کنن تا چشماشون کمتر در معرض نور ابی تخریب بشه.

با تشکر از انتخاب شما

خوشحال خواهیم شد اگر بعد از استفاده نظر خودتون رو اعلام کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...