رفتن به مطلب

سوال در مورد کولینگ کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یک کیس green x+ eagle دارم که خوب همونطور که میدونید 3 عدد جای فن داره

میخوام بدونم دمای کارت گرافیک من ( Galax 960 ) که توی بازی ها به 75 درجه هم میرسه عادی هست

یا سیستم کولینگ کیس بنده مشکل داره ؟

الان من 3 عدد فن روی کیس دارم

یکی روی سقف که فن فابریک روی خود کیس هست که فن ضعیفی بهش میاد باشه که هوا رو از داخل کیس به بیرون خارج میکنه

یکی عقب کیس که فن deepcool از این LED دار هاست که هوا رو خارج میکنه

یکی هم فن کوگار ورتکس که جلوی کیس وصل هست و هوا رو به داخل هدایت میکنه ( جلوی این فن یک گرد و غبار گیر ابری هم هست )

بعد فن کوگار به مادربرد وصل هست ( PWM )

ممنون میشم بگید مشکل از چی هست ایا با تعویض فن ها با فن بهتر مشکل حل میشه ؟ یا اصلا مشکلی وجود داره ؟

لینک به دیدگاه

دوستان یه سوال این سری فن های انرمکس هست که یه دکمه سخت افزاری دارن برای انتخاب سرعت

اگر این فن ها رو به پاور مستقیم وصل کنیم بازم میشه با همون کلید سخت افزاری میزان سرعت فن رو تغییر داد ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان یه سوال این سری فن های انرمکس هست که یه دکمه سخت افزاری دارن برای انتخاب سرعت

اگر این فن ها رو به پاور مستقیم وصل کنیم بازم میشه با همون کلید سخت افزاری میزان سرعت فن رو تغییر داد ؟

اون کلید رنج سرعت فن رو تنظیم میکنه نه سرعت خود موتور رو.

پیشنهاد میکنم از فن های PWM برای مادربرد یا فن های سه پین با فنکنترلر استفاده کنید؛ دومی بیشتر پیشنهاد میشه.

لینک به دیدگاه

والا تهویه کیس شما که مشکلی نداره با این توصیفات خودتون

ولی برای کارت های انویدیا 2 فن در بالاترین حالت 62 هست.

لینک به دیدگاه

والا تهویه کیس شما که مشکلی نداره با این توصیفات خودتون

ولی برای کارت های انویدیا 2 فن در بالاترین حالت 62 هست.

پس به نظرتون چرا اینقدر دما بالا هست ؟ تو فول لود

البته توی فول لود و دمای 70 درجه هم فن های کارت به شکل اتومات روی 45 درصد هستن

اون کلید رنج سرعت فن رو تنظیم میکنه نه سرعت خود موتور رو.

پیشنهاد میکنم از فن های PWM برای مادربرد یا فن های سه پین با فنکنترلر استفاده کنید؛ دومی بیشتر پیشنهاد میشه.

یعنی اون کلید که روش مثلا 1500 و 2000 و 3000 داره سرعت فن رو تغییر نمیده ؟ ولی بنده فن magma advanced رو که دیدم سرعت رو تغییر میداد عزیز

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

دوست عزیز دو مدل کارت galax 960 اینجا تست شده ، دما در فول لود با توجه به دمای محیط ، نوع کیس و حالت خودکار فن ها 68 و 69

http://www.goldfries.com/hardware-reviews/galax-geforce-gtx-960-exoc-graphic-card-review/

میتونید بدون اون فیلتر گرد و غبار گیر جلو هم یه تست بزنید.تجربه من در کیس x7 اختلاف دما رو شاهد بودم زیاد نبود حدود 3 درجه، در هر صورت گرد وغبار وارد کیس میشه اگر فیلتر باشه کمتر اما یه مقداری افزایش دما رو دارید ، اگر نباشه بیشتر اما یه مقداری کاهش دما ، برای من که اینطوری بود.

ویرایش شده توسط مهمان
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی اون کلید که روش مثلا 1500 و 2000 و 3000 داره سرعت فن رو تغییر نمیده ؟ ولی بنده فن magma advanced رو که دیدم سرعت رو تغییر میداد عزیز

نگفتم هیچ تغییری نمیده، شما میتونی فن ماگامتو روی اعداد 1850 1900 1950 تنظیم کنید؟ نه. فقط میتونید بگید بین 1000 1500 و 2000. خبری از عدد دقیق نیست. چیزی که کنتلر PWM و قلقلی(!) فن کنترلر قادر به انجامشن.

لینک به دیدگاه

نگفتم هیچ تغییری نمیده، شما میتونی فن ماگامتو روی اعداد 1850 1900 1950 تنظیم کنید؟ نه. فقط میتونید بگید بین 1000 1500 و 2000. خبری از عدد دقیق نیست. چیزی که کنتلر PWM و قلقلی(!) فن کنترلر قادر به انجامشن.

پس یعنی وقتی زده مثلا 1000 و 1500 و 2000

یعنی وقتی میزاریم روی 1500 فقط روی 1500 دور میچرخه ؟ یا بین 1000 تا 1500 ؟

خیلی ممنونم از پاسختون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس یعنی وقتی زده مثلا 1000 و 1500 و 2000

یعنی وقتی میزاریم روی 1500 فقط روی 1500 دور میچرخه ؟ یا بین 1000 تا 1500 ؟

خیلی ممنونم از پاسختون

برای مدل ماگما ادونسد فقط یک عدد ثابته. اگه نوشته باشه 800-1500 اون وقت رنج میشه. کلا انرمکس سیستم عجیبی داره، من خودم آپولیش داشتم به دما حساس بود سنسور دما داشت خودش.

درضمن نگران کولینگ گرافیکتونم نباشید، دماش خوبه. فقط نویز فن رو کنترل کنید.

لینک به دیدگاه

دمای کارت مشکلی نداره ؟

چون میخواستم فن سقف و عقب کیس رو عوض کنم و فن قوی تر بزارم و کف کیس هم جا داره که بخواد ادم سوراخ کنه تا یک فن هم توی کف کیس بخوره

نویز اصلا مشکلی نداره

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

دمای کارت مشکلی نداره ؟

چون میخواستم فن سقف و عقب کیس رو عوض کنم و فن قوی تر بزارم و کف کیس هم جا داره که بخواد ادم سوراخ کنه تا یک فن هم توی کف کیس بخوره

نویز اصلا مشکلی نداره

خوب دوست عزیز شما یکبار درب سمت کارت رو باز بگذار توی فول لود ببین چند درجه تاثیر داشته این حرکت بعد با توجه به نتیجه به دست آمده تصمیم گیری کن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دمای کارت مشکلی نداره ؟

نویز اصلا مشکلی نداره

به هیچ وجه این کارو نکنید چون تاثیر اون با فن معمولی خیلی کمه تو دما، نهایت 1-2 درجه. مگر اینکه فن روی درب باشه و مستقیم با فاصله کم به گرافیک بزنه.

دما خیلی هم خوبه، کلا TDP کارت شما پایینه و جای نگرانی نیست.

البته به قول دوستمون با درب باز تست کنید. چون من برای دوستی تو کیس ایکس وان 560ti انداختم و دمای بالایی داشت؛ با فقط نیم لا گذاشتن در، 10 درجه کاهش دما توی لود گرفتم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...