رفتن به مطلب

لطفا در مورد مشکل پسوورد هارد کمک کنید..........

Logan2020
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان لیونی

من یه هارد لپ تابی 1 ترابایت دارم وقتی به لپ تاب وصل میکنم ازم پسوورد میخواد  موقعی هم که به سیستم رومیزیم وصل میکنم فقط شناسایی میشه اما نمیتونم پارتیشن بسازم یا هیچ کار دیگه باهاش انجام بدم . برنامه HD tune هم تب سلامت رو سالم نشون میده اما نمیتونه بدسکتوریابی کنه بخاطر پسووردش .  نمیدونم چطوری بهش پسوورد سخت افزاری داده شده . خواهشا اگه روشی برای برداشتن پسووردش یا هر روشه دیگه ای بلدین لطفا راهنمایی کنید .

ویرایش شده توسط Sasan.m
لینک به دیدگاه

سلام هارد رو به کسی دادینش که اینطور شده ؟؟؟

سلام دوست خوبم  بله یه مدت دست دوستم بوده . راهی بلدین ؟

لینک به دیدگاه

درود

عکس از اون اعلانی که رمز می خواد بگذار.

امکانش هست به رایانه ی دیگری وصلش کنی؟

برخی لبتاپها از طریق بایاس رمز روی هارد می گذارند. احتمالا به این شکل رمز روش گذاشته شده.

در هر حال با دستگاههای مثل pc3000 امکان قفل گشایی ازش هست.

اگر با برنامه ی hdat2 می تونی کار کنی احتمالا راهگشاست.

فقط امیدوارم کارآگاه بازی در کار نباشه.

http://www.instructables.com/id/Unlock-hard-drive-from-an-old-BT-Vision-box/step5/Using-HDAT2-to-unlock-and-erase-the-drive/

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود

عکس از اون اعلانی که رمز می خواد بگذار.

امکانش هست به رایانه ی دیگری وصلش کنی؟

برخی لبتاپها از طریق بایاس رمز روی هارد می گذارند. احتمالا به این شکل رمز روش گذاشته شده.

در هر حال با دستگاههای مثل pc3000 امکان قفل گشایی ازش هست.

اگر با برنامه ی hdat2 می تونی کار کنی احتمالا راهگشاست.

فقط امیدوارم کارآگاه بازی در کار نباشه.

http://www.instructables.com/id/Unlock-hard-drive-from-an-old-BT-Vision-box/step5/Using-HDAT2-to-unlock-and-erase-the-drive/

ممنونم جناب بهمنیان عزیز .تست میکنم ببینم چی میشه و مطمن باشید کاراگاه بازیی در کار نیست :wacko:  .

ویرایش شده توسط Sasan.m
لینک به دیدگاه

کسی آموزش کار با این برنامه hdat2 رو بلده دوستان .

باید با فایلش که روی سایت سازنده است یک دیسک بوت بسازی. برنامه هایی که ایمیج رو روی سیدی یا دیویدی می نویسند برای این کار مناسب اند.

بعد که باهاش رایانه رو بوت کردی وارد محیطی مثل command می شی.

فهرست دستوراتش توی سایت hdat2.com هست و روش unlock کردن هارد رو توی لینک قبلی ببین.

ممکنه روی برخی مادربوردها با achi کار نکنه که با ide کردن تنظیمات ساتا درست خواهد شد. همچنین اگر رایانه با دیسک hdat2 بوت نشد گزینه ی بوت رو روی حالت legacy بگذار (به جای uefi).

لینک به دیدگاه

سلام دوست خوبم  بله یه مدت دست دوستم بوده . راهی بلدین ؟

از دوست تون بپرسید چیکارش کرده .

بهترین کار همینه !

لینک به دیدگاه

ای قربونت آقای سعید بهمنیان بابت راهنماییتون چند وقته این مشکل رو نمیتونستم فیکس کنم برنامه خیلی خوبی رو معرفی کردی الان رو یه سیستم دیگه با این برنامه hdat2 در محیط بوت داره هارد رو آنالیز میکنه به احتمال زیاد بتونه مشکل رو بر طرف کنه . بازم ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...