رفتن به مطلب

مشکل عجیب با هارد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان مشکلی داشتم با هارد هام اینجا میزنم بلکه دوستانی که اطلاع دارن کمکی بکنن:

اونم اینه که من 2تا هارد دارم رو سیستم.وقتی از رو یکی فایلی رو کپی میکنم که ببرم به درایو هارد دیگه یا همون هارد مثلا برا یک گیگ فایل 10مین وقت میبره و سیستم هم کند میشه! این سوالم رو جایی مطرح کردم و دوستان گفتن احتمالا از پاورتون باشه که ضعیفه؟!!

نظر شما چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دوستان مشکلی داشتم با هارد هام اینجا میزنم بلکه دوستانی که اطلاع دارن کمکی بکنن:

اونم اینه که من 2تا هارد دارم رو سیستم.وقتی از رو یکی فایلی رو کپی میکنم که ببرم به درایو هارد دیگه یا همون هارد مثلا برا یک گیگ فایل 10مین وقت میبره و سیستم هم کند میشه! این سوالم رو جایی مطرح کردم و دوستان گفتن احتمالا از پاورتون باشه که ضعیفه؟!!

نظر شما چیه؟

ربطی به پاور نمیتونه داشته باشه . مشخصات کامل سیستم رو ذکر کنید .

لینک به دیدگاه

ram: 2gig

main: gigabyte 945 series GA-945G-S3

cpu: 3.4 2mb cach Intel

geraf: 9500gt nvidia

3تا هارد هم رو سیستم دارم:

1ترا سیگیت

1ترا وسترن

500 گیگ سیگیت

البته 500 گیگ رو در آوردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ram: 2gig

main: gigabyte 945 series GA-945G-S3

cpu: 3.4 2mb cach Intel

geraf: 9500gt nvidia

3تا هارد هم رو سیستم دارم:

1ترا سیگیت

1ترا وسترن

500 گیگ سیگیت

البته 500 گیگ رو در آوردم

1 - سلامت تمام پارتیشن ها رو از طریق اسکن دیسک ویندوز چک کنید

2 - تو دیوایس منیجر به قسمت IDE Controllers برید و چک کنید هر دو هارد روی Ultra DMA 6 باشه و DMA هم اکتیو باشه.

3 - توی بایوس به قسمت هارد برید و DMA رو چک کنید که روی آخرین سرعت باشه و Smart Mode Enable باشه.

4 - در صورت باقی موندن مشکل پارتیشنی رو که ویندوز روش نصب هست اطلاعات مورد نیاز تون رو از روش بر دارید و یکبار فرمت کنید و نصب مجدد ویندوز.

وقتی که هارد بدون صدمه و ضربه فیزیکی دچار این مشکل میشه و وقتی مشکل از مورد 1-3 بالا نباشه عامل اصلی میتونه پاور باشه ممکنه از نظر قدرت ضعیف نباشه اما

مشکلاتی که پاور های ارزان قیمت و قلابی بعد از مدتی برای سیستم درست میکنن تو رنج وسیعی از قطعات رو میتونه درگیر کنه.

در ضمن ویندوز وقتی با ارور های زیادی هنگام خوندن و نوشتن مواجه میشه اتوماتیک سیستم DMA رو به پایینترین سطح میرسونه که همون مورد 2 هست که اشاره کردم و این مورد معمولا

بدلیل مشکلات پاور ایجاد میشه.

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی شما

ولی هارد ها IDE نیستن و Sata هستن فرقی ندارن؟

یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از راهنمایی شما

ولی هارد ها IDE نیستن و Sata هستن فرقی ندارن؟

یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

منظورم مد انتقال اطلاعات هست که باید روی UDMA 6 باشه و فرقی نمیکنه

به عکس پیوست شده توجه کنید.

post-6471-044220700 1297372585_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

اوکی

الان تست کردم دیدم یکیش رو 4 هست و یکیش هم روی 5!!!

نمیشه تغییرشونم داد!

ویندوز ایکس پی

لینک به دیدگاه

سلام

نظر شما چیه؟

سلام

ابتدا با نرم افزار HD Tune Pro يك تست سلامت هارد بگيريد. اگر هارد سالم بود؛

هارد رو دفراگ بكنيد به احتمال زياد درست مي‌شه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اوکی

الان تست کردم دیدم یکیش رو 4 هست و یکیش هم روی 5!!!

نمیشه تغییرشونم داد!

ویندوز ایکس پی

اونی که روی 4 هست فکر میکنم Optical Drive هست احتمالا در غیر این صورت مشکل دارین با DMA

فقط چک کن که هر دو هارد روی DMA باشن نه روی مد PIO

dma4.gif

اگر توی این قسمت مشکلی باشه و دستی نشه به حالت اول برگردوند باید هارد درایو رو یکبار UnInstall کنی یعنی تو همون قسمت به تب Driver برو و UnInstall کن و ریستارت

در صورتی که مشکل پا برجا بود بایوس رو چک کن و مشکل بازم باقی بود روش 4 پست قبلیم رو انجام بدید ( البته راه های دیگه هست ولی طولانی هست و نیاز به تغییر اطلاعات تو رجیستری و ....داره )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...