رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید واتر کولینگ 240

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید من میخوایم یه واتر کولینگ بگیرم برای cpu 6600 و کیس x6! توی مدل های 240 چی رو پیشنهاد میدین؟؟ مبلغ هم تا حدود 350 اینا هست! ممنون میشم منو راهنمایی کنید
(پ .ن: خودم بین گرین 240 و دیپ کول موندم)

لینک به دیدگاه

این نظرمنه و دوستان در صورت مخالفت اعلام کنند ممنون میشم :

به نظرم چون پردازنده شما سری k نیست و قابلیت اورکلاک نداره ، پس فکر نمیکنم که پردازندتون نیاز به یه ایرکول قویتر از نوتوس گرین داشته باشه .

اینم لینک کالا :

http://lioncomputer.ir/product/7319/%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1+%D8%B3%DB%8C+%D9%BE%DB%8C+%DB%8C%D9%88+%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D9%86%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B3+100++Notus100-PWM/

البته اگه خیلی مشتاق به خرید واتر کولر هستید هم میتونید همون مدل گرین 240 رو بخرین که دیگه حتما بالاتر از نیاز های پردازنده Core i5 6600 خواهد بود . 

موفق باشید  :)

ویرایش شده توسط Amir Homayoon
لینک به دیدگاه

اول اینکه همونطور که کاربر قبلی اشاره کردن CPU شما از سری K نیست پس احتیاجی به کولر نداره حتی Air cooler همون کولر استوک خودش کافیه یا یه کولر مثل HTPC 200 از DeepCool دوم اینکه توی کیس X6 واتر کولر 240 جا نمی شه.می تونید به قسمت پشتی 120 نصب کنید.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید من میخوایم یه واتر کولینگ بگیرم برای cpu 6600 و کیس x6! توی مدل های 240 چی رو پیشنهاد میدین؟؟ مبلغ هم تا حدود 350 اینا هست! ممنون میشم منو راهنمایی کنید

(پ .ن: خودم بین گرین 240 و دیپ کول موندم)

سلام این مدل بهترین گزینه هست با توجه ب بودجه 

CPU Cooler: Enermax Liqmax II 240 : 340.000

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...