رفتن به مطلب

مشکل سلامتی هارد- فورا نیاز به کمک!!

mostafa3123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عیدتون مبارک باشه انشالله نماز و روزها تون ثبول درگاه حق @};-  :x

اقا بریم سر اصل مطلب

دوماه پیش یه هارد توشیبا p300 خریدم و عین ساعت کار میکرد و سلامتیشم 100 درصد بود

دیروز که داشتم از هارد اصلیم به این هارد جدید اطلاعات انتقال میدادم دیدم سرعت هارد توشیبا به شدت پایین اومد و صفر شد!!!!! :eek:  :eek:

برنامه hard disk sentinel رو باز کردم و با این صحنه روبرو شدم!!!!!! :crying:  :crying:  :crying:  :eek:  :eek:  :eek:  :eek:

mzqagbqgull8wopf7qu3.png

سلامت هاردم یدفه از صد رسیده بود به 9 درصد!!!!!!!!

نمیدونم چرا و چطور این بلا سرش اومده

این نکته رو هم بگم که هاردم نه ضربه خورده و نه تکون زیادی خورده که بگیم ضرر فیزیکی بش وارد شده 

از دوستانی که تو این زمینه چیزی بلدن کمک میخوام میترسم دیر یا زود اطلاعاتم بپرن هوا!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

درود

هارد دیسک مثل هر قطعه‌ی الکترونیکی ممکنه امشب سالم باشه و فردا صبح خراب. گذشته از این پاور خراب یا غیر استاندارد و اسمبل نادرست و لرزشهای کیس هم می‌تونه به کاهش عمر هارد‌دیسک بیانجامه.

از کل اطلاعات هرچه زودتر پشتیبان‌ بگیر. 

لینک به دیدگاه

دوستان خواهشا کمک

واقعا کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز گارانتی! ب هارد جماعت نمیشه اعتماد کرد من یه a60 گرفتم هفته دوم خر خر اومدم هرچی داشتم رو کات کردم روش روز بعد که اومدم وصل کردم دیدم کار نمیکنه گارانتی برام تعویضش کرد اما اطلاعاتم به فنا رفت

لینک به دیدگاه

خب من راستش اطلاعتمو میخوام

چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:

گارانتی لایف سرویس داره اما نمیدونم چرا اینطور شد اخه سالم بود که

به نظرتون اشکال از مین یا منبع تغذیه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

دوستان کمک :crying:  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:  :crying:

لینک به دیدگاه

هارد الان شناخته نمی شه؟ توی disk management هارد رو می بینی؟

لینک به دیدگاه

هارد الان شناخته نمی شه؟ توی disk management هارد رو می بینی؟

هارد دیده میشه مشکلی نداره باش کار میکنم فقط بحث اینه که سرعتش پایین اومده و بدسکتور زیادی گرفته

یه شبه هم اینطور شد ینی هیچ مشکلی نداشت

لینک به دیدگاه

خب هارد متفرقه این دردسرها رو هم به دنبال داره

باید قبل خرید فکر اینجاشو میکردید

لینک به دیدگاه

خب هارد متفرقه این دردسرها رو هم به دنبال داره

باید قبل خرید فکر اینجاشو میکردید

ببخشید الان منظورتون چی بود؟؟

دوستان توروخدا کمکم کنید 

هارد هنو نو نو هس دو ماهه خریدمش

ینی چی اینطوری خرابش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

یه عکس حتما از بخش smart برنامه بزارید اونجا توضیحات کاملتری هست و شاید بشه علتشو فهمید. کلا هارد درسته نمیشه صد در صد روش حساب کرد ولی اگه ضربه نخوره یا در اثر خراب بودن پاور ولتاژ اضافی نگیره بعیده به این زودی ها خراب بشه حتی من چندبار پام وقتی سیستم روشن بود به کیس خورد طوری که گفتم امکان نداره هارد سالم مونده باشه ولی خداروشکر چیزی نشد که حتی کلی surface scan هم گرفتم. یه احتمال دیگه ام هست این هارد از اول بد سکتور داشته ولی تا زمانی که هارد نخواد روی اونها بنویسه قسمت smart هارد از وجودش با خبر نیست. البته این سری هاردهای Toshiba هم تازه به بازار اومدن و ممکنه ضریب اطمینان کمتری داشته باشن

یه چیزی همین الان توجه من رو جلب کرد طبق عکس شما دوتا هارد دارید اون یکی WDC هم وضعش از این بهتر نیست اونم که خرابه که جالبه شما به اون اشاره نکردید هرچی هست یه عامل بیرونی به دوتا هارد شما همزمان آسیب رسونده حالا چه ضربه یا پاور یا نوسان برق و ... امکان نداره دوتا هارد همینطوری یهو خراب بشن

و یه چیز خیلی جالبتر !!!!! هارد شما 14 روزه کار کرده ولی تعداد دفعات روشن شدنش 857 هست !!! با عقل جور در نمیاد!! احتمالا هارد کارکرده ریفر بهتون انداختن عزیز

ویرایش شده توسط Astrix
لینک به دیدگاه

یه عکس حتما از بخش smart برنامه بزارید اونجا توضیحات کاملتری هست و شاید بشه علتشو فهمید. کلا هارد درسته نمیشه صد در صد روش حساب کرد ولی اگه ضربه نخوره یا در اثر خراب بودن پاور ولتاژ اضافی نگیره بعیده به این زودی ها خراب بشه حتی من چندبار پام وقتی سیستم روشن بود به کیس خورد طوری که گفتم امکان نداره هارد سالم مونده باشه ولی خداروشکر چیزی نشد که حتی کلی surface scan هم گرفتم. یه احتمال دیگه ام هست این هارد از اول بد سکتور داشته ولی تا زمانی که هارد نخواد روی اونها بنویسه قسمت smart هارد از وجودش با خبر نیست. البته این سری هاردهای Toshiba هم تازه به بازار اومدن و ممکنه ضریب اطمینان کمتری داشته باشن

یه چیزی همین الان توجه من رو جلب کرد طبق عکس شما دوتا هارد دارید اون یکی WDC هم وضعش از این بهتر نیست اونم که خرابه که جالبه شما به اون اشاره نکردید هرچی هست یه عامل بیرونی به دوتا هارد شما همزمان آسیب رسونده حالا چه ضربه یا پاور یا نوسان برق و ... امکان نداره دوتا هارد همینطوری یهو خراب بشن

و یه چیز خیلی جالبتر !!!!! هارد شما 14 روزه کار کرده ولی تعداد دفعات روشن شدنش 857 هست !!! با عقل جور در نمیاد!! احتمالا هارد کارکرده ریفر بهتون انداختن عزیز

والا حقیقتش به قسمت اسمارت نگاه کردم چیزی نفهمیدم!!

والا تا الان هیچکدوم از هاردام ضربه نخوردن از نظر فیزیکی و اتفاقا اون هارد اولی خودمم بازم یدفه اینطور شد ینی مثلا صبح سلامتیش 80 درصد بود روز بعد شده بود 20 درصد!!!!!!!!!!!

والا جوری که دوستان گفتن و من مطاعه کردم سری جدید هاردهای توشیبا خیلی خوب کار کردن و امتحانشونو پس دادن

از اون روز اولی هم که هارد رو اوردم انواع تست ها و ازمایشات رو روش انجام دادم تا مطمئن بشم که سالمه

مدت کارکردشم توی برنامه اشتباه نوشته 

مدتش حدودا 62 روز بود

راستش چون من زیاد سیستمو هایربنیت میکنم و دوباره روشن میکنم تعداد دفعات روشن شدن زیاده!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

سلام دوست صبحتون

منتظر نظراتتون هستم

ممنونم :(  :(

ویرایش شده توسط mostafa3123
لینک به دیدگاه

اگه هارد WD هم چنین اتفاقی براش افتاده ، پس هر دو هارد باید یه عامل مشترک آسیب رسان داشته باشن ! منبع تغذیه سیستم چیه ؟ از هارد Toshiba تست Error Scan گرفتید !؟

لینک به دیدگاه

ببخشید الان منظورتون چی بود؟؟

دوستان توروخدا کمکم کنید 

هارد هنو نو نو هس دو ماهه خریدمش

ینی چی اینطوری خرابش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب هارد توشیبا جنس خوبی نیست کلا

درصد خرابیش زیاده

سیگیت میخریدید بهتر بود

لینک به دیدگاه

درود

عزیز شما پاور سیستمت چیه؟

کلا تو خرید هارد باید دقت کنید البته اینجا بیشتر شک به مشکل دار بودن سیستم هست

منم 2 سال پیش یه هارد وسترن گرین خریدم وقتی از باکس درش آوردم و نصب کردم ویندوز با مشکل نصب شد وقتی دوباره خواستم ویندوز نصب کنم نصب نشد و بلو اسکرین داد ، رفتم تستش کردم حدود 90% هارد خراب شده بود البته اون موقع از پاور های بی نام و نشون استفاده میکردم

الان یه هارد بلک خریدم با یه پاور 430 گرین حدود 1 ساله هیج مشکلی ندارم و هارد خیلی پر سرعت و خوب داره کار میکنه

به نظر من شما اینو بفرست گارانتی و بعد سیستمت رو چک کن ببین چه مشکلی داره

ضمنن شدیدا توصیه میکنم اطلاعاتت رو برداری چون هر دو این هاردها ممکنه حتی 1 بار دیگه هم روشن نشن و not detected بشن.

ویرایش شده توسط behbod
لینک به دیدگاه

اگه هارد WD هم چنین اتفاقی براش افتاده ، پس هر دو هارد باید یه عامل مشترک آسیب رسان داشته باشن ! منبع تغذیه سیستم چیه ؟ از هارد Toshiba تست Error Scan گرفتید !؟

والا منبع تغذیه ضعیفی هم نیست

مدل green 585b هست

ممکنه قدیمی باشه ولی واسه دوتا هارد فک کنم کفایت کنه

خب هارد توشیبا جنس خوبی نیست کلا

درصد خرابیش زیاده

سیگیت میخریدید بهتر بود

والا دوستان گفتن که سیگیت شانسی هستن بعضیا چندین سال کار میکنن بعضیا هم نه بیشتر چندماه کار نمیکنن

درود

عزیز شما پاور سیستمت چیه؟

کلا تو خرید هارد باید دقت کنید البته اینجا بیشتر شک به مشکل دار بودن سیستم هست

منم 2 سال پیش یه هارد وسترن گرین خریدم وقتی از باکس درش آوردم و نصب کردم ویندوز با مشکل نصب شد وقتی دوباره خواستم ویندوز نصب کنم نصب نشد و بلو اسکرین داد ، رفتم تستش کردم حدود 90% هارد خراب شده بود البته اون موقع از پاور های بی نام و نشون استفاده میکردم

الان یه هارد بلک خریدم با یه پاور 430 گرین حدود 1 ساله هیج مشکلی ندارم و هارد خیلی پر سرعت و خوب داره کار میکنه

به نظر من شما اینو بفرست گارانتی و بعد سیستمت رو چک کن ببین چه مشکلی داره

ضمنن شدیدا توصیه میکنم اطلاعاتت رو برداری چون هر دو این هاردها ممکنه حتی 1 بار دیگه هم روشن نشن و not detected بشن.

والا منم شکم به پاور رفته میگم

یه هارد وسترن بلو دارم که درایو بوتم هست اونم ازم وضعیتش اینطور شده

شاید برق درست و حسابی نمیرسونه بهشون که هردوتاشون اینطور شدن

دارم اطلالعات رو برمیدارم یمذارم روی اکسترنال

فقط یه چزی

دوستان ممکنه با فرمت سطح پایین درست بشه؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

طبق برسی هایی که داشتم با این برنامه HDD.Regenerator مشکل بد سکتور هاردهایی که دستم میرسید رو درست میکردم.

الان وقت ندارم توضیح کامل بدم شما این نرم افزار دانلود کن باهاش کار کن به اطلاعات هارد آسیبی نمیزنه.

فقط هارد معیوب رو انتخاب کردید هارد از لیست my Computer میره(موقت) تا نرم افزار کارشو انجام بده

هر بد سکتوری که پیدا کنه مینویسه بعد چند ثانیه مکث میکنه تا اون سکتور رو فیکس و ریکاوری کنه یه 5/6 ساعت زمان میبره.

تمامی هارد هایی که باهاش سر کار داشتم با این روش حل شده جزء یک عدد هارد اکسرنال 500گیگ Silicon Power که داخلش هارد سامسونگ هست :mellow: :-w

مشکلتون بر طرف میشه 100%

http://p30download.com/fa/entry/1459/

حتما نرم افزار رو کرک کنید تا درست کار کنه

ویرایش شده توسط RoTeL1TY
لینک به دیدگاه

طبق برسی هایی که داشتم با این برنامه HDD.Regenerator مشکل بد سکتور هاردهایی که دستم میرسید رو درست میکردم.

الان وقت ندارم توضیح کامل بدم شما این نرم افزار دانلود کن باهاش کار کن به اطلاعات هارد آسیبی نمیزنه.

فقط هارد معیوب رو انتخاب کردید هارد از لیست my Computer میره(موقت) تا نرم افزار کارشو انجام بده

هر بد سکتوری که پیدا کنه مینویسه بعد چند ثانیه مکث میکنه تا اون سکتور رو فیکس و ریکاوری کنه یه 5/6 ساعت زمان میبره.

تمامی هارد هایی که باهاش سر کار داشتم با این روش حل شده جزء یک عدد هارد اکسرنال 500گیگ Silicon Power که داخلش هارد سامسونگ هست :mellow: :-w

مشکلتون بر طرف میشه 100%

http://p30download.com/fa/entry/1459/

حتما نرم افزار رو کرک کنید تا درست کار کنه

والا اخوی من دیروز با این برنامه کار کردم

هارد رو تا حدودا 20 درصد اسکن کذد هیچ بد سکتور نداشت فقط delayed sector  داشت و خیلی هم کند اسکن پیش میرفت

از طریق ویندوز هم بخوام اکسنش کنم میگه باید همه برنامه هارو ببندی در حالیکه همه برنامه ها بسته شدن ولی بازم میگه

از طریق بوت هم باشه تا 6 تا 7 ساعت کامپیوتر غیر قابل استفاده میشه!!!!!!!!!!!!! و چون من میخوام کار کنم باش نمیتونم از حالت بوت اسکن کنم

لینک به دیدگاه

طبق قسمت smart مقدار unsafe shutdown count خیلی بالاست که نشون میده هارد 817 بار بطور صحیح خاموش نشده که توی این مشکل احتمالا نقش داشته و علتش هم به پاور یا برق رسانی هارد مربوط هست چون این مورد قاعدتا فقط زمانی باید کنتور بندازه که سیستم روشن باشه و برق بره

لینک به دیدگاه

کن میگم رابط ساتا کانکتور شما زیاد کش اومده

به عبارتی اگر موقع اسمبل زیاد کشیدی بعد پین های ساتا عین یک تیغ عمل میکنه سیم با روکش داخل میره خود پین لختش میکنه و کانکت میشه شما احتمالا قطع و وصل زیاد میشه و سیم مانیتور قطع و وصل میکنه

استارت استارت استوپ هایی در حد میلی ثانیه داره رخ میده.

لینک به دیدگاه

طبق قسمت smart مقدار unsafe shutdown count خیلی بالاست که نشون میده هارد 817 بار بطور صحیح خاموش نشده که توی این مشکل احتمالا نقش داشته و علتش هم به پاور یا برق رسانی هارد مربوط هست چون این مورد قاعدتا فقط زمانی باید کنتور بندازه که سیستم روشن باشه و برق بره

پس با این حساب میشه نتیجه گرفت که مشکل از پاور بوده؟؟؟؟؟؟؟

اخه من همیشه سیستم رو هایبرنیت میکنم خاموشش نمیکنم

ینی ممکنه از این طریق ضربه دیده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

کن میگم رابط ساتا کانکتور شما زیاد کش اومده

به عبارتی اگر موقع اسمبل زیاد کشیدی بعد پین های ساتا عین یک تیغ عمل میکنه سیم با روکش داخل میره خود پین لختش میکنه و کانکت میشه شما احتمالا قطع و وصل زیاد میشه و سیم مانیتور قطع و وصل میکنه

استارت استارت استوپ هایی در حد میلی ثانیه داره رخ میده.

استاد ببخشید حرفاتون رو درست متوجه نشدم :eek:  :)

میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

پس با این حساب میشه نتیجه گرفت که مشکل از پاور بوده؟؟؟؟؟؟؟

اخه من همیشه سیستم رو هایبرنیت میکنم خاموشش نمیکنم

ینی ممکنه از این طریق ضربه دیده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

ببینید چندین احتمال هست یکی اتصالی از کابل برق هارد یا کلا مشکل از خود پاور که واسه مورد اول باید کابل برق رو عوض کنید و از یه سوکت دیگه روی پاور خروجی بگیرید و بینید آیا بازم خودبخود اون مقدار 817 تا بالاتر میره یا نه که اگه رفت دیگه پاور باید عوض بشه

مورد دوم اتصالی داشتن سیم ساتا هست که البته من خرابی پاور یا کابل برق رو محتمل تر میدونم چون دوتا هارد شما رو خراب کرده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...