رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب device مناسب

Recommended Posts

سلام

یکی از مشتریان تعدادی دستگاه نیاز دارن تا تو ساعت های مشخص یه فایل mp3 پخش کنه

مثلا وقتی ساعت 7 صبح شد خودکار فایل خوش امد گویی پخش بشه و بعد یک آهنگ لایت پخش بشه

و ساعت 2 بعد از ظهر وقت نهار رو اعلام کنه و یه اهنگ دیگه پخش بشه

(شاید بعدا خواستند اعلام اذان ظهر رو هم بهش اضافه کنند)

نیازی به مانیتور نیست و فقط یه خروجی صوتی می خواهیم * پس هرچه قیمت کمتر بهتر

ملاک های انتخاب:

حتما عمر دستگاه بالا باشه

وقتی برق قطع و وصل شد نیاز به روشن کردن مجدد نباشه.

تا حد امکان بشه تنظیم کرد که دستگاه تو ساعاتی خواص روشن بشه و مصرف پایینی داشته باشه.

ترجیها سیستم اندروید داشته باشه چون خودش ساعت داره و نیازی به برنامه نویسی نیست اما اگه ویندوز باشه و نیاز به برنامه نویسی بازم مشکلی نیست.

چیزهایی که خودم پیدا کردم:

1- دستگاه استوک سرور به صورت مینی کیس قیمت حدود 200-300

نمونه: http://stokala.com/pc/dell780

مزایا:

کیفیت قطعات خوبه و AC ریکاوری داره و خود به خود روشن میشه

معایب:

دست دوم هست

بزرگه و کلاس نداره

نیاز به برنامه نویسی داره

2- کار روی میکروکنترلر های - مثل رزبری یا آردوینو قیمت دقیق نمی دونم ولی فر کنم بردش حدود 150-200 تومان باشه

نمونه:http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-raspberry/5094-%D9%BE%DA%A9-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-raspberry-pi-3-b-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%DA%A9%DB%8C%D8%B3-%D8%B4%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%86%D8%B5%D8%A8.html

اطلاعات زیادی ندارم اساتید راهنمایی کنند

نمی دونم میشه ac ریکاوری روش تعبیه کرد که اتوماتیک روشن بشه یا نه!

مصرف کمتری نسبت به مورد فوق داره

قطعا نیاز به برنامه نویسی هم داره

جمع و جور هست

عمر قطعاتش نمی دونم چقدر خواهد بود

3- برد های آماده اندروید:

مثل مورد دوم هست با کمی تفاوت:

برد خالیش 155000 تومانه

http://eshop.eca.ir/%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-mini-pc/4694-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%DB%8C-nanopi-2-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%88%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-android-linux-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%AB-%D9%88-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%81%D8%A7%DB%8C.html

پک کامل با مانیتور و ... 405000

http://eshop.eca.ir/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87/1747-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-tiny210v2-cortex-a8-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-lcd7-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%DA%86-%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86%DB%8C.html

4- دستگاه های TV Box Android

قیمت از 150000

http://parzar.com/tv-box/86-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%DB%8C-%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%B1-%D8%AA%DA%A9-a4tech-android-tv-box.html

تا 600000

http://digik.ir/MINIX/%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-TV-BOX-MINIX-NEO-X8

نمی دونم ac ریکاوریداره یا نه و اتوماتیک روشن میشه؟

مصرف کمتر داره

تیاز به برنامه نویسی نداره خودش هم تنظیم روشن خاموش داره هم تنظیم ساعت و ...

بعدا میشه با یه برنامه ساده دیتابیس اذان گو هم بهش اضافه کرد

جمع و جور و شیک هست

نظر شما دوستان چیه؟

کدوم یکی بهتره؟

پیشنهاد دیگه ای هم دارید؟

پیشاپیش از همه دوستان متشکرم

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

‏ASUS QM1 Mini PC

را در دیجی‌کالا ببین.

http://digikala.com/Product/DKP-136677

لینک به دیدگاه

‏ASUS QM1 Mini PC

را در دیجی‌کالا ببین.

http://digikala.com/Product/DKP-136677

سلام خوب هستین

ممنون از پاسختون

فقط به سوال این HDMI رو به کجا وصل کنن اونوقت؟

یه مانیتور هم نیازه هزینه اش میشه بالای 1 تومان

خیلی زیاده به نظرم

لینک به دیدگاه

سلام خوب هستین

ممنون از پاسختون

فقط به سوال این HDMI رو به کجا وصل کنن اونوقت؟

یه مانیتور هم نیازه هزینه اش میشه بالای 1 تومان

خیلی زیاده به نظرم

خب هر کامپیوتری مانیتور میخواد نمیخواد؟

کلا به خاطر کامپیوتر بودنش گفتم

لینک به دیدگاه

سلام

یکی از مشتریان تعدادی دستگاه نیاز دارن تا تو ساعت های مشخص یه فایل mp3 پخش کنه

مثلا وقتی ساعت 7 صبح شد خودکار فایل خوش امد گویی پخش بشه و بعد یک آهنگ لایت پخش بشه

و ساعت 2 بعد از ظهر وقت نهار رو اعلام کنه و یه اهنگ دیگه پخش بشه

(شاید بعدا خواستند اعلام اذان ظهر رو هم بهش اضافه کنند)

نیازی به مانیتور نیست و فقط یه خروجی صوتی می خواهیم * پس هرچه قیمت کمتر بهتر

ملاک های انتخاب:

تا حد امکان بشه تنظیم کرد که دستگاه تو ساعاتی خواص روشن بشه و مصرف پایینی داشته باشه.

ترجیها سیستم اندروید داشته باشه چون خودش ساعت داره و نیازی به برنامه نویسی نیست اما اگه ویندوز باشه و نیاز به برنامه نویسی بازم مشکلی نیست.

چیزهایی که خودم پیدا کردم:

4- دستگاه های TV Box Android

قیمت از 150000

http://parzar.com/tv-box/86-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%DB%8C-%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%B1-%D8%AA%DA%A9-a4tech-android-tv-box.html

تا 600000

http://digik.ir/MINIX/%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-TV-BOX-MINIX-NEO-X8

نمی دونم ac ریکاوریداره یا نه و اتوماتیک روشن میشه؟

مصرف کمتر داره

تیاز به برنامه نویسی نداره خودش هم تنظیم روشن خاموش داره هم تنظیم ساعت و ...

بعدا میشه با یه برنامه ساده دیتابیس اذان گو هم بهش اضافه کرد

جمع و جور و شیک هست

نظر شما دوستان چیه؟

کدوم یکی بهتره؟

پیشنهاد دیگه ای هم دارید؟

پیشاپیش از همه دوستان متشکرم

لینک به دیدگاه

والا فکر نمی کنم اینقدر پیچیده باشه، همه ی کارهایی رو که گفتید با schduler ویندوز هم میشه اوکی کرد اگر فقط پخش فایل صوتی در زمان خاصی باشه.

برای خود سیستم هم میشه از mini pc استفاده کنید که مانیتور هم نخواد، فقط برای دفعه ی اول ست می کنید و تمام

اینم نتیجه ی جستجو

یه مینی پی سی 150 تومنی شیک با کلاس و کوچیک هم جواب میده.

لینک به دیدگاه

والا فکر نمی کنم اینقدر پیچیده باشه، همه ی کارهایی رو که گفتید با schduler ویندوز هم میشه اوکی کرد اگر فقط پخش فایل صوتی در زمان خاصی باشه.

این قسمت حرفتون کاملا درسته

برای خود سیستم هم میشه از mini pc استفاده کنید که مانیتور هم نخواد، فقط برای دفعه ی اول ست می کنید و تمام

اینم نتیجه ی جستجو

یه مینی پی سی 150 تومنی شیک با کلاس و کوچیک هم جواب میده

ولی این نتیجه ای که نوشتین نتیجه نیست جستجو تو گوگل هست

مینی پی سی ها از 700 تا 2-3 میلیون هستند

اونی هم که شما دیدین 150 نیست 1500 هست احتمالا

در ضمن ایا مینی پی سی این قابلیت هارو داره:

ملاک های انتخاب:

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

یدونه ardiuno uno هم کارتو راه میندازه الان یه سرچی هم کردم برنامه نویسیش هم زیاد سخت نباید باشه کلی library آماده هست....

یدونه باتری هم توی مسیرش می زاری برق هم رفت کارشو می کنه...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

up

یدونه ardiuno uno هم کارتو راه میندازه الان یه سرچی هم کردم برنامه نویسیش هم زیاد سخت نباید باشه کلی library آماده هست....

یدونه باتری هم توی مسیرش می زاری برق هم رفت کارشو می کنه...

سلام قیمت؟

لینک به دیدگاه

والا خودبرد Uno 25 تومن ایناست یه سری شیلد هم اگه بخای بگیری فکر کنم کلا به 100 تومن برسه...

لینک به دیدگاه

من دقیقا همین کار رو با raspberry انجام دادم ! البته با هزینه خیلی کمتر هم میشه انجام داد ، اما اونجا چون نیاز به مانیتور بود از raspberry استفاده شد

فقط یه ماژول RTC با قیمت 5 ه ت هم باید بهش اضافه کنید که وقتی برق قطع شد زمان به هم نریزه (من از ds3231 استفاده کردم) ، یا به اینترنت وصل باشه و از ntp استفاده کنید

نیازی هم به مانیتور نیست ، خروجی صدا هم داره

حتی نیازی به برنامه نویسی نیست ، میتونید روش raspbian نصب کنید و از crontab برای اجرای هر چیزی توی زمان مشخص استفاده کنید !

شما میتونید از برد های خیلی ارزون تر هم استفاده کنید ، مثلا NanoPi M1

ویرایش شده توسط rn4j1m1
لینک به دیدگاه

والا خودبرد Uno 25 تومن ایناست یه سری شیلد هم اگه بخای بگیری فکر کنم کلا به 100 تومن برسه...

من دقیقا همین کار رو با raspberry انجام دادم ! البته با هزینه خیلی کمتر هم میشه انجام داد ، اما اونجا چون نیاز به مانیتور بود از raspberry استفاده شد

فقط یه ماژول RTC با قیمت 5 ه ت هم باید بهش اضافه کنید که وقتی برق قطع شد زمان به هم نریزه (من از ds3231 استفاده کردم) ، یا به اینترنت وصل باشه و از ntp استفاده کنید

نیازی هم به مانیتور نیست ، خروجی صدا هم داره

حتی نیازی به برنامه نویسی نیست ، میتونید روش raspbian نصب کنید و از crontab برای اجرای هر چیزی توی زمان مشخص استفاده کنید !

شما میتونید از برد های خیلی ارزون تر هم استفاده کنید ، مثلا NanoPi M1

بله امروز با یکی حرف زدم گفت کل قطعاتش 50 تومان اینا در میاد حالا نگفت چیه

ولی گفت یکی بخواهی 400 میدم بهت

تعداد بخواهی پایین تر

کسی از این اندروید باکس ها خبر نداره چطوره؟

میشه خودمون یه گوشی 100 توومانی اندروید بخریم تبدیلش کنیم به باکس؟ بدون باتری کار کنه؟

لینک به دیدگاه

بله امروز با یکی حرف زدم گفت کل قطعاتش 50 تومان اینا در میاد حالا نگفت چیه

ولی گفت یکی بخواهی 400 میدم بهت

تعداد بخواهی پایین تر

کسی از این اندروید باکس ها خبر نداره چطوره؟

میشه خودمون یه گوشی 100 توومانی اندروید بخریم تبدیلش کنیم به باکس؟ بدون باتری کار کنه؟

ببین گوشی 100 تومنی بعید میدونم بتونی زاد روش حساب باز کنی مگر اینکه یدونه رام اختصاصی و خیلی سبک براش cook کنی...چون الان مثلا من یدونه گوشی xperia mini pro روش اندرود 5.1 ریختم گاهی اوقات با شدت کند میشه و cpu time بالا میره...(هنوز وقت نکردم عیب یابی کنم)... ولی حالا اگر گوشی رو تست کردی دیدی جواب میده(مثلا یه هفته گزاشتیش زیر تست و کار کرد میشه روش حساب کرد...

گوشی هم به یدونه منبع 4 ولت وصل کن (با 5 ولت ترجیحا regulate شده) باید کار کنه ... یا اینکه میتونی کلا گوشی رو بزار تو شارژ باشه باتریشم در نیار که برق هم رفت مشکلی پش ناد و مجبور نباشی به انترنت وصلش کنی برای آپدیت ساعت...

کار زیاد میشه کرد ببین کدومش راحت تره با همون پیش برو...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...