رفتن به مطلب

چاپگر کدوم مناسبه

car20pc.ir
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

داشتم پست ها و تاپیک هارو برا درک بهتر اطلاعات میخوندم متوجه شدم تاریخ قدیمی دارن

امروز قیمتها و مدل ها تغییر کردن

از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن

بین لیزری و جوهر فشان کدوم رو برا مصرف خانگی پیشنهاد میدن

الویت بنده :

مصرف کمی دارم

کیفیت عکس خوبی میخوام

حدود قیمت بین 200 تا 300 تومن

هزینه مصرفی کم باشه یعنی اگر نیاز به شارژ یا سرویس داشت با کم ترین هزینه انجام بشه

بیشتر سوالم رو این هست که لیزری برا بهتره یا جوهرافشان

با توجه به راحتی کار با دستگاه و نتیجه قابل قبول گرفتن نسبت به کمترین هزینه چون مصرف داىمی ندارم

لینک به دیدگاه

درود

اگر کارت بیشتر text یا همون متن سیاه و سفید هست لیزری اچ پی یا کنون مناسبه

ولی اگر چاپ رنگی و عکس می خواین چاپ کنین باید جوهر افشان بگیرید

که اگه با کارتریج اورجینال استفاده بشه هزینه بالاست ولی هزینه شارژ جوهرش مبلغی نمیشه و زیاد کار نکردنش هم خوب نیست چون خشک میشه

ولی قبل از خرید توی نت و بازار تحقیق کنید:

• که جوهر و تانک و یا کارتریج ریفیلش توی بازار موجوده یانه
  • مهم تر از همه اونا ریست کردن کارتریج از خود پرینتر هست که خیلی رو اعصابه
  • من خودم 6 سال MP540 کنون داشتم آخرش توی پروژه هدشو سوزوندم
  • ولی داییم برا دفترش 4840 کنون گرفت که 6 ماه نتوستن کار کنن
  • جوهرش خشک شد و هدش داغون شد
ویرایش شده توسط Saman.Kh
لینک به دیدگاه

درود

داشتم پست ها و تاپیک هارو برا درک بهتر اطلاعات میخوندم متوجه شدم تاریخ قدیمی دارن

امروز قیمتها و مدل ها تغییر کردن

از دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن

بین لیزری و جوهر فشان کدوم رو برا مصرف خانگی پیشنهاد میدن

الویت بنده :

مصرف کمی دارم

کیفیت عکس خوبی میخوام

حدود قیمت بین 200 تا 300 تومن

هزینه مصرفی کم باشه یعنی اگر نیاز به شارژ یا سرویس داشت با کم ترین هزینه انجام بشه

بیشتر سوالم رو این هست که لیزری برا بهتره یا جوهرافشان

با توجه به راحتی کار با دستگاه و نتیجه قابل قبول گرفتن نسبت به کمترین هزینه چون مصرف داىمی ندارم

سلام دوست عزیز

بستگی به استفاده تون داره اگه بیشتر متن چاپ میکنین حتما پرینتر لیزری بگیرین و اگر عکس چاپ می کنین پرینتر جوهرافشان

پرینتر لیزری کم مصرفه - جوهرش هیچ وقت خشک نمیشه چون پودری هست - قابل شارژ هست و هزینه شارژش مناسب هست - برای چاپ متن و مدارهای الکترونیکی توصیه میشه و اینکه تو خونه ها و ادارات معمولا از پرینتر لیزری استفاده میشه و با قیمت 200-300 شما میتونین یه پرینتر خیلی خوب تهیه کنین ، توصیه من هم اینه که پرینتر چندکاره نخرین و برند مورد توصیه من کنون (خودم LBP3100 دارم و واقعا هم راضی هستم) هست البته اکثر افراد اچ پی رو توصیه می کنن

پرینتر جوهر افشان هم در صورتی که تانکر داشته باشه هزینه هاش پایینه و با یک بار پر کردن تانکر تقریبا یکسال می تونین نیازهاتون رو برآورده کنین - اگه یه مدت استفاده نکنین(بازه دقیقی نداره ولی بنا به تجربه 4 روز به بالا) جوهرش خشک میشه و بازکردن هد مصیبته و اگه هد خراب شد باید کارتریج جداگانه تهیه بشه که هزینه ش زیاده - برای چاپ عکس بهترین گزینه هست و با قیمت 200-300 شما نمی تونین یه پرینتر قابل اعتماد تهیه کنین و باید بیشتر خرج کنین ، توصیه من به شما اینه که تنها در صورت چاپ گرفتن عکس پرینتر جوهرافشان تهیه کنین وگرنه لیزری ها عمرشون بیشتر هست ، برند مورد توصیه من برای پرینتر جوهرافشان بی شک اپسون سری L هست (خودم L800 دارم و بینهایت راضی هستم) و با جوهرهای غیر اصلی هم کارتون راه میفته و از لحاظ رنگ (نه از لحاظ ماندگاری) هم تفاوت چندانی با جوهرهای اصلی ندارند

امیدوارم تا حدودی کمکتون کرده باشه

ویرایش شده توسط vahedpourheydar
لینک به دیدگاه

یه چند تا نصحیت بکنم  :D 
من که میگم اگر زیاد استفاده چاپ عکس نداری جوهر افشان نخر ولی اگر مثلا مغازه یا خودت خیلی چاپ میکنی بخر جوهر افشان ولی اگر تو خونه است و گهگاهی چاپ رنگی میزنی اصلا نخر و لیزری بخر جوهر افشان اگر استفاده نکنی یعنی داری از بین میبریش  اول کاتریجای جوهرش خشک میشه و بعد از اون فاجعه یعنی هد خشک میشه که اون خشک بشه تقریبا هم قیمت پرینتر هزینه تعمیرش میشه ما که یه اپسون خریدیم جوهر افشان رنگی مدتی استفاده نکردیم و هد خشک شد و الان 4 سالی هست اینجا افتاده پرینتر ظاهری نو نو ولی هعی 
ولی در عوض یه کنون داریم لیزری ولی سیاه و سفیده به نظرم برای استفاده خونگی خیلی بهتره و خرابیاش خیلی کمتره  
این نظر من بود  :D

لینک به دیدگاه

عزیز یع پیشنهاد میدم به عنوان کسی که خودش فروشنده هست و خودش استفاده میکنه

جوهرافشان بگیر ( اگر رنگی میخوای )

مارک epson بگیر اگر هم مارک دیگه میخوای سعی کن تا تانکری باشه

و یکی از مدل هایی که خیلی خوبه و خودم هم دارم استفاده میکنم تو خونه L300 هست

که یه تانک داره که با هر بار پر شدن حدود 3000 تا عکس پرینت میکنه ( کم و زیاد هم داره )

پر کردن تانکش مثل اب خوردنه

با حدود 70 تومن هم تانکش پر میشه ( 4 رنگ داره )

همینطور جوهر هاش هم همه جا هست کم مونده سوپرمارکت ها هم بیارن

سلام دوست عزیز

بستگی به استفاده تون داره اگه بیشتر متن چاپ میکنین حتما پرینتر لیزری بگیرین و اگر عکس چاپ می کنین پرینتر جوهرافشان

پرینتر لیزری کم مصرفه - جوهرش هیچ وقت خشک نمیشه چون پودری هست - قابل شارژ هست و هزینه شارژش مناسب هست - برای چاپ متن و مدارهای الکترونیکی توصیه میشه و اینکه تو خونه ها و ادارات معمولا از پرینتر لیزری استفاده میشه و با قیمت 200-300 شما میتونین یه پرینتر خیلی خوب تهیه کنین ، توصیه من هم اینه که پرینتر چندکاره نخرین و برند مورد توصیه من کنون (خودم LBP3100 دارم و واقعا هم راضی هستم) هست البته اکثر افراد اچ پی رو توصیه می کنن

پرینتر جوهر افشان هم در صورتی که تانکر داشته باشه هزینه هاش پایینه و با یک بار پر کردن تانکر تقریبا یکسال می تونین نیازهاتون رو برآورده کنین - اگه یه مدت استفاده نکنین(بازه دقیقی نداره ولی بنا به تجربه 4 روز به بالا) جوهرش خشک میشه و بازکردن هد مصیبته و اگه هد خراب شد باید کارتریج جداگانه تهیه بشه که هزینه ش زیاده - برای چاپ عکس بهترین گزینه هست و با قیمت 200-300 شما نمی تونین یه پرینتر قابل اعتماد تهیه کنین و باید بیشتر خرج کنین ، توصیه من به شما اینه که تنها در صورت چاپ گرفتن عکس پرینتر جوهرافشان تهیه کنین وگرنه لیزری ها عمرشون بیشتر هست ، برند مورد توصیه من برای پرینتر جوهرافشان بی شک اپسون سری L هست (خودم L800 دارم و بینهایت راضی هستم) و با جوهرهای غیر اصلی هم کارتون راه میفته و از لحاظ رنگ (نه از لحاظ ماندگاری) هم تفاوت چندانی با جوهرهای اصلی ندارند

امیدوارم تا حدودی کمکتون کرده باشه

موافقم شدید epson با سری L واقعا بازار رو گرفته دستش

ویرایش شده توسط ted mosby
لینک به دیدگاه

اگه بیشتر متن چاپ میکنین حتما پرینتر لیزری بگیرین و اگر عکس چاپ می کنین پرینتر جوهرافشان

لینک به دیدگاه

درود

جوهر افشان برای مصرف گهگاهی مناسب نیست. پاک کردن هد و مصرف کارتریج و ..هزینه‌ رو بالا می‌بره. بخوای با جوهر شارژی و مخزن و اینجور چیزها کار کنی کیفیت و دوام رو از دست خواهی داد.

اگر با اندازه‌ی ۱۰*۱۵ کارت راه می‌افته چاپگرهای خشک یا dye-sub کیفیت مناسب و دوام عالی دارند. هزینه‌ی نگهداری هم نداره، مثلا  canon selphy  حدود ۳۳۰ هزار تومان هست، یک بسته‌ی ریبون و کاغذ که باهاش ۱۰۵ تا برگ می‌شه چاپ کرد ۹۰هزار تومان. یعنی هر برگ ۱۰*۱۵ سانتیمتری کمتر از هزار تومان می‌شه.

پیشنهاد من یک لیزری سیاه‌وسفید و یک چاپگر خشک.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...