رفتن به مطلب

خریدار وسایل مادسازی کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام بنده قصد ماد کردن کیس دارم و به یه سری وسایل نیاز دارم از قبیل استیکر و ارم  شرکت ها و ... در صورتی که شما قصد فروششو داشتین لطفا یه عکس اینجا بزارید که در صورت پسند به پی

وی تون پیام میدم . در ضمن نیازی به واتر کولر این چور چیزا ندارم و یه عکسی هم میزارم که میخوام کارت گرافیکمو به این حالت در بیارم رابط این کارت گرافیک به درگاه مادربرد از کجا میشه 

گیر اورد ؟ دنبال اونم هستم اگر دارین عکسشو بزارین . ممنون

post-19498-0-14071900-1468135838_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

.

با سلام بنده قصد ماد کردن کیس دارم و به یه سری وسایل نیاز دارم از قبیل استیکر و ارم شرکت ها و ... در صورتی که شما قصد فروششو داشتین لطفا یه عکس اینجا بزارید که در صورت پسند به پی

وی تون پیام میدم . در ضمن نیازی به واتر کولر این چور چیزا ندارم و یه عکسی هم میزارم که میخوام کارت گرافیکمو به این حالت در بیارم رابط این کارت گرافیک به درگاه مادربرد از کجا میشه

گیر اورد ؟ دنبال اونم هستم اگر دارین عکسشو بزارین . ممنون

attachicon.gifIMG_7774.jpg

درود

افرین به همت بزرگ شما[emoji4]

به اون کابل فکر کنم بگن رایزر

اگر طهران هستی پیام خصوصی بده بهت بگم کجا بری برات استیکر چاپ و بسازن هر طور دلت خواستی هر طرح واندازه و رنگ

ویرایش شده توسط car20pc.ir
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام . منم چند تا سوال داشتم، یکی بهم گفت اگر میخوای به جای در کیس شیشه بزاری باید فلکسیکنی یا یچی تو این مایه ها، منظورشون رونفهمیدم .

لینک به دیدگاه

سلام . منم چند تا سوال داشتم، یکی بهم گفت اگر میخوای به جای در کیس شیشه بزاری باید فلکسیکنی یا یچی تو این مایه ها، منظورشون رونفهمیدم .

منظورش نوعی طلق شفاف هست مثل شیشه از جنس پلاستیک و اکریلیک بهش میگن پلکسی گلس

تایوان داره و ایران

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...