رفتن به مطلب

انتشار پچ جدید dx 12 بازی rise of the tomb raider با قابلیت پشتیبانی از پیکربندی sli و کراس فایر واضافه شدن قابلیت async compute در تنظیمات 12 DX

hd5870
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

خوب دوستان امروز سازنده بازی RISE OF THE TOMB RAIDER پچ جدیدی رو برای این بازی منتشر کرده که با ورژن version 1.0.638.6 شناخته میشه

در این پچ پشتیبانی از پیکربندی دوگانه کارتهای گرافیک برای هر دو شرکت وجود داره SLI و کراس فایر

همچنین قابلیت مهم دیگه ای که به بازی اضافه شده و مخصوص API DX 12 هم هست قابلیت Async compute هست که به تنظیمات dx 12 بازی اضافه شده قابلیت VXAO هم برای دارندگان کارتهای 1080انودیا که با فعال شدنش بازی کرش میکرده فیکس شدهو به بازی اضافه شده

شما میتونید با مراجعه به صفحه استیم بازی این پچ رو دانلود و یا از طریق خود نرم افزار steam بازی تون رو اپدیت و به این پچ مجهزش کنید

دوستان کسایی که میتونن دانلود کن و یه تست از قبل پچ و بعد از اپدیت پچ از کارتهاشون بزارن مخصوصا کسایی که کارت amd دارند

لینک استیم:

سایر تغییرات :

Rise of the Tomb Raider was updated today to version 1.0.638.6, which is a bigger deal than its less-than-snappy name suggests. In DirectX 12 mode Multi-GPU support is now available.

The update adds support for DirectX 12, which “on the right hardware can offer far better performance” than was previously achievable, as well as for Nvidia's VXAO ambient occlusion technology, described by Square Enix as "the world's most advanced real-time AO solution."

• Adds DirectX12 Multi-GPU support. Many of you have requested this, so DirectX 12 now supports NVIDIA SLI and AMD CrossFireX configurations.
  • The benefits of DirectX 12 are still the same, but now you are less likely to be GPU bottlenecked and can reach higher framerates due to the improved CPU utilization DirectX 12 offers.
  • Adds utilization of DirectX 12 Asynchronous Compute, on AMD GCN 1.1 GPUs and NVIDIA Pascal-based GPUs, for improved GPU performance.
  • On the latest Windows 10 version, V-sync can now be disabled (Windows Store version), and behavior of disabled V-sync has been improved (Steam version).
  • Improvements to stereoscopic 3D rendering, including fixes for NIVIDA Surround and AMD Eyefinity in combination with stereoscopic 3D.
  • Improved default settings for certain integrated GPUs.
  • Removes the Voidhammer Shotgun for users that do not have Cold Darkness Awakens DLC or have not yet unlocked it by rescuing prisoners in Cold Darkness Awakens.
  • A fix for a save issue where some game state could get lost in very rare circumstances.
  • This patch force-disables the Steam Overlay when using DirectX 12. This is due to stability issues with the Steam Overlay in combination with DirectX 12.
  • A fix for crashes with VXAO enabled on NVIDIA GTX1080 cards.
  • A variety of other smaller optimizations, bug-fixes, and tweaks.
  •  
ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

خوب دوستان امروز سازنده بازی RISE OF THE TOMB RAIDER پچ جدیدی رو برای این بازی منتشر کرده که با ورژن version 1.0.638.6 شناخته میشه

در این پچ پشتیبانی از پیکربندی دوگانه کارتهای گرافیک برای هر دو شرکت وجود داره SLI و کراس فایر

همچنین قابلیت مهم دیگه ای که به بازی اضافه شده و مخصوص API DX 12 هم هست قابلیت Async compute هست که به تنظیمات dx 12 بازی اضافه شده قابلیت VXAO هم برای دارندگان کارتهای 1080انودیا که با فعال شدنش بازی کرش میکرده فیکس شدهو به بازی اضافه شده

شما میتونید با مراجعه به صفحه استیم بازی این پچ رو دانلود و یا از طریق خود نرم افزار steam بازی تون رو اپدیت و به این پچ مجهزش کنید

دوستان کسایی که میتونن دانلود کن و یه تست از قبل پچ و بعد از اپدیت پچ از کارتهاشون بزارن مخصوصا کسایی که کارت amd دارند

لینک استیم:

https://steamcommunity.com/app/391220/discussions/0/358417008720278827

سایر تغییرات :

Rise of the Tomb Raider was updated today to version 1.0.638.6, which is a bigger deal than its less-than-snappy name suggests. In DirectX 12 mode Multi-GPU support is now available.

The update adds support for DirectX 12, which “on the right hardware can offer far better performance” than was previously achievable, as well as for Nvidia's VXAO ambient occlusion technology, described by Square Enix as "the world's most advanced real-time AO solution."

• Adds DirectX12 Multi-GPU support. Many of you have requested this, so DirectX 12 now supports NVIDIA SLI and AMD CrossFireX configurations.
  • The benefits of DirectX 12 are still the same, but now you are less likely to be GPU bottlenecked and can reach higher framerates due to the improved CPU utilization DirectX 12 offers.
  • Adds utilization of DirectX 12 Asynchronous Compute, on AMD GCN 1.1 GPUs and NVIDIA Pascal-based GPUs, for improved GPU performance.
  • On the latest Windows 10 version, V-sync can now be disabled (Windows Store version), and behavior of disabled V-sync has been improved (Steam version).
  • Improvements to stereoscopic 3D rendering, including fixes for NIVIDA Surround and AMD Eyefinity in combination with stereoscopic 3D.
  • Improved default settings for certain integrated GPUs.
  • Removes the Voidhammer Shotgun for users that do not have Cold Darkness Awakens DLC or have not yet unlocked it by rescuing prisoners in Cold Darkness Awakens.
  • A fix for a save issue where some game state could get lost in very rare circumstances.
  • This patch force-disables the Steam Overlay when using DirectX 12. This is due to stability issues with the Steam Overlay in combination with DirectX 12.
  • A fix for crashes with VXAO enabled on NVIDIA GTX1080 cards.
  • A variety of other smaller optimizations, bug-fixes, and tweaks.
  •  

سلام

من اپدیت کردم،اما ورژن به 1.0.668.1 تغییر یافت.

تغییراتی که از این اپدیت حاصل شد:

افزایش 10 درصدی فریم

کاهش فریم تایم

افزایش مینیموم فریم

قسمتی هم که قرمز کردم:

قابلیت Async compute  دیده نشد.

قابلیت VXAO هم توی dx12 قابل استفاده نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من اپدیت کردم،اما ورژن به 1.0.668.1 تغییر یافت.

تغییراتی که از این اپدیت حاصل شد:

افزایش 10 درصدی فریم

کاهش فریم تایم

افزایش مینیموم فریم

قسمتی هم که قرمز کردم:

قابلیت Async compute  دیده نشد.

قابلیت VXAO هم توی dx12 قابل استفاده نیست.

درود

کارت شما چیه دوست عزیز ؟

قابلیت async compute گزینه نیست که داخل بازی اضافه بشه دوست من  این قابلیت به صورت سخت افزاری داخل هسته GPU ی کارت شما هست  فقط با dx 12 قابل دستیابیه یعنی بازیساز بخواد ازش واسه برنامه نویسیش اسفاده میکنه و همین که شما داخل بازی شاهد 10 درصد افزایش کارایی بوده خودش نشون میده که این گزینه با این اپدیت برای شما فعال شده

VXAO هم گزینه ای هست که واسه کارتهای انودیاست و برای کارتهای AMD قابل دستیابی نیست

لینک به دیدگاه

درود

کارت شما چیه دوست عزیز ؟

قابلیت async compute گزینه نیست که داخل بازی اضافه بشه دوست من  این قابلیت به صورت سخت افزاری داخل هسته GPU ی کارت شما هست  فقط با dx 12 قابل دستیابیه یعنی بازیساز بخواد ازش واسه برنامه نویسیش اسفاده میکنه و همین که شما داخل بازی شاهد 10 درصد افزایش کارایی بوده خودش نشون میده که این گزینه با این اپدیت برای شما فعال شده

VXAO هم گزینه ای هست که واسه کارتهای انودیاست و برای کارتهای AMD قابل دستیابی نیست

درود

چرا شما فکر میکنید همه باید کارت AMD داشته باشن؟

طبق این عکس زوتاک 950 باید باشه کارت ایشون

vxao هم انگار با این پچ میونه خوبی نداره

issk4xr1q7allgbp4lp.jpg

افزایش 10% فریم نشون از پشتیبانی DX12 توسط کارتهای انویدیاست

ویرایش شده توسط Trevor
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

چرا شما فکر میکنید همه باید کارت AMD داشته باشن؟

طبق این عکس زوتاک 950 باید باشه کارت ایشون

vxao هم انگار با این پچ میونه خوبی نداره

issk4xr1q7allgbp4lp.jpg

افزایش 10% فریم نشون از پشتیبانی DX12 توسط کارتهای انویدیاست

اخوی این پست شما چه ربطی به صحبتهای من داره

من صحبت از خوبی و بدی برندی نکردم

ایشون گفتن گزینه async پیدانکرده بالا توضیح دادم

vxao هم نوشتم مختص انودیاست اگه کارت amd داری قابل دستیابی نیست ؟

الان کجای نوشته هام گفتم حتما باید amd داشته باشی ؟

تازه حالا خوبه نوشتم کارتت چیه ؟

لینک به دیدگاه

اخوی این پست شما چه ربطی به صحبتهای من داره

من صحبت از خوبی و بدی برندی نکردم

ایشون گفتن گزینه async پیدانکرده بالا توضیح دادم

vxao هم نوشتم مختص انودیاست اگه کارت amd داری قابل دستیابی نیست ؟

الان کجای نوشته هام گفتم حتما باید amd داشته باشی ؟

تازه حالا خوبه نوشتم کارتت چیه ؟

چون async طبق قانون نانوشته ای مختص amd و کارتهاشه

خودتون بهتر در جریانید

لینک به دیدگاه

چون async طبق قانون نانوشته ای مختص amd و کارتهاشه

خودتون بهتر در جریانید

خیر

مختص نیست .

درسته که این یه قابلیت سخت افزاریه که فعلا فقط در کارتهای ای ام دی وجود داره اما کارتهای انویدیا طبق گفته خودش به صورت نرم افزاری از این ویژگی استفاده میکنه .

احتمالا نسل بعدی کارتهای انویدیا از این قابلیت به صورت سخت افزاری استفاده میکنه . کلا این ویژگی انحصاری نیست و انویدیا هر وقت بخواد میتونه به نحو احسن ازش استفاده کنه . فعلا که فقط نرم افزاری استفاده میکنه .

لینک به دیدگاه

خیر

مختص نیست .

درسته که این یه قابلیت سخت افزاریه که فعلا فقط در کارتهای ای ام دی وجود داره اما کارتهای انویدیا طبق گفته خودش به صورت نرم افزاری از این ویژگی استفاده میکنه .

احتمالا نسل بعدی کارتهای انویدیا از این قابلیت به صورت سخت افزاری استفاده میکنه . کلا این ویژگی انحصاری نیست و انویدیا هر وقت بخواد میتونه به نحو احسن ازش استفاده کنه . فعلا که فقط نرم افزاری استفاده میکنه .

این که نرم افزاری هست تا حدی درسته

درواقع مکسول فقط یک واحد موتور async داره و gcn حداکثر 8 واحد

معماری مکسول بواسطه نرم افزار کارایی این واحد رو بهینه میکنه (یجورایی در این واحد نرم افزار هم دست داره)

پاسکال فعلا مشخص نیست چند واحد از این موتور پردازش رو داره

فعلا با preemption و عملکرد متفاوتی داره جلو میاد

لینک به دیدگاه

درود

کارت شما چیه دوست عزیز ؟

سلام داداش

کارت 950 هستش. 

توی توضیحات نوشته بودین:همچنین قابلیت مهم دیگه ای که به بازی اضافه شده و مخصوص API DX 12 هم هست قابلیت Async compute هست که به تنظیمات dx 12 بازی اضافه شده

واسه همین فکر کردم گزینه ای واسه فعال کردنش اضافه شده وگرنه میدونم سخت افزاریه،متن ادمو به اشتباه میندازه.

VXAO هم متاسفانه با سوئیچ به dx12 غیرفعال میشه.و فعلا فقط توی dx11 قابل استفاده س.همچنین VXAO با اینکه افت فریم رو بیشتر میکنه اما خیلی بهتر از +hbao عمل میکنه.

بازم اگه تستی لازمه بگیرم.

@};-  @};-  @};-
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام داداش

کارت 950 هستش. 

توی توضیحات نوشته بودین:همچنین قابلیت مهم دیگه ای که به بازی اضافه شده و مخصوص API DX 12 هم هست قابلیت Async compute هست که به تنظیمات dx 12 بازی اضافه شده

واسه همین فکر کردم گزینه ای واسه فعال کردنش اضافه شده وگرنه میدونم سخت افزاریه،متن ادمو به اشتباه میندازه.

VXAO هم متاسفانه با سوئیچ به dx12 غیرفعال میشه.و فعلا فقط توی dx11 قابل استفاده س.همچنین VXAO با اینکه افت فریم رو بیشتر میکنه اما خیلی بهتر از +hbao عمل میکنه.

بازم اگه تستی لازمه بگیرم.

@};-  @};-  @};-

درود

خوب عزیز نوشتم به تنظیمات dx 12 تنظیمات بازی که ننوشتم از داخل منوی بازی قابل تغییر باشه

اون VXAO داخل تنظیمات بازی هست یعنی از اول هم بوده منتها ورژن پچ اول DX 12 که برای این بازی اومد رویه سری 1000 که VXAO فعال میشد باعث کرش میشد ولی این پچ اخری این مشکلات رو برطرف کرده و استفاده از Async هم به تنظیمات یا همون قابلتهای dx 12 اضافه شده

در ضمن شما کارتت 950 هست و نوشتی 10 درصد افزایش پرفورمنس داشتی خوب خوبه دیگه ازین بیشتر افزایش میخوای با یک کارت رده پایین ؟؟؟ ^_^

در ضمن وقتی هم شما از داخل تنظیمات بازی api رو رویه DX12 قرار میدید اگر کارت شما قابلیت پشتیبانی از ASYNC COMPUTE رو داشته باشه به صورت اتوماتیک فعال میشه لازم به فعال کردن دستی نیست

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...