رفتن به مطلب

ارتقا سیستم ضعیف برای کارهای سه بعدی و گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان :)

من درگیر یه اشتباهی شدم برای جور کردن سیستم هم خیلی عجله کردم و به زور جواب منو داده تا الان و این ناسازگاریاش هی اذیت میکنه دائم تعجب میکنه!

الان کارهای طراحی و مدل سازی و رندر باید انجام بده. میخوام اول قدرت و بعد سرعت بالا بره و تا میشه گلوگاه هم نباشه به قول معروف.

ادیت و تدوین با پریمیر و افنرافکت و غیره  +  کارهای سه بعدی اتوکد BIM و Revit و 3Dmax و مشابه رو مشکلی باشون نداشته باشه.

کاربری بازی نیست. (یا من باید قید بازی رو بزنم ظاهرا! که تا حالا هم قیدشو زده بودم!)

اول قوی باشه بعدم به صورت کلی سریع.

اینا که گفتم الان جنبه آموزشی یا کاربری شخصی داره فعلا هیچ پولی ازش در نمیاد ولی سیستم باید خوب باشه.

خیلی وقت بود میخواستم اینو بزارم کنار و یه سیستم جدید جمع کنم ولی شرایطش جور نشد. 

لطفا بهترین پیشنهادتون رو ارائه بفرمایید چه کارهایی میشه انجام داد ؟

برای بودجه نظر خاصی ندارم باید توجیه بشم و بر اساس شرایط انتخاب کنم  اما اگه هزینه ارتقاء فقط برای قطعات اصلی دو سه میلیون بیشتر نشه بهتره یا باید توجیه بشم برای خرج بیشتر.   

برخی قطعات باید تو اولویت قرار بگیره.

فعلی :

MSI-p67ac45

core-i3 2120
club3d5750

2G 1333 *2
hdd-segate+western
sdd-none

psu-green530w

ترجیحات به ترتیب :
تعویض گرافیک(Cuda) و افزایش RAM
تعویض CPU

افزودن SSD برای OS

تعویض MB

جمع کردن یک سیستم جدید!

خیلی خیلی ممنون

بروزرسانی 95/04/24

تصمیم گرفتم این سیستمو بهینه سازی کنم.  یه سیستم به روز قوی جدید هم ببندم. (2 تا سیستم)

همین سیستمو در یه حد خوبی برای کارهای کمتر بهینه سازی میکنم حداقل اینقدر هنگ نکنه و کم نیاره لااقل خود برنامه های مورد نظرم رو بتونه باز کنه و کارای مقدماتی رو بشه انجام داد و رندر رو جای دیگه میگیرم.

سیستم جدید رو از همین اول میخوام خوب و قدرتمند باشه.

2 تا لیست میخوام. ممنون :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=61222#entry757291

ویرایش شده توسط Sina123
لینک به دیدگاه

داداش لطف کن بودجتو بگو. شما باید تعویض کنین چون سوکت 1155 قدیمی شده و ارزش ارتقا نداره.

ببین داداش برای اینجور کارا من این سیستمو پشنهاد میدم باز اگه نهایت بودجتو بگی میشه بهتر راهنماییت کرد.

پردازنده : 

http://lioncomputer.ir/product/6220/%D8%B3%DB%8C+%D9%BE%DB%8C+%DB%8C%D9%88+%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%84+i5+6600+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%DB%8C+%D9%84%DB%8C%DA%A9/

رم: 

http://lioncomputer.ir/product/6651/%D8%B1%D9%85+%D8%AC%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%DA%A9%DB%8C%D9%84+Ripjaws+V+16GB+8GBx2+2400Mhz+CL15+DDR4/

مین: http://lioncomputer.ir/product/7576/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF+%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA+X150-PLUS+WS/

پاور:http://lioncomputer.ir/product/5268/%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1+%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1+%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%B1+650+%D9%88%D8%A7%D8%AA+V650S/

گرافیک: گرافیک پیشنهاد میشه صبر کنی یکی دو هفته. 1060 یا 1070 بگیر چون کودا خواستی ولی برای رندر بهتره سری کوادرو بگیری اگه بودجت میرسه.

یه ssd به همراه یه هارد 2ترا یا 3 ترا

باز سوالی بود در خدمتم.

با همچین سیستمی میتونی بازیارو بجوی.

تقریبا 4 قطعه بدون هارد و ssd و کیس و گرافیک میشه دورو بر 1800. چون قیمت پردازنده رو نمیدونم در بیشترین حالت میشه 1900 اینا. این سیستمو ببندی تا چند سال رو بورسی. فقط میمونه کارت و کیس و هاردو ssd.

من پیشنهادم اینه سیستم ببندی لپتاپ به درد کارایی که میخوای نمیخوره. میشه قطعاتو اورد پایین من بهترین حالتو برات در نظر گرفتم. باز اساتید میان راهنمایی میکنن.

با سه تومن و سه و خورده ای میتونی یه هیولا برا خودت ببندی. هم بازیارو لذتشو ببری هم کاراتو به بهترین نحو انجام بدی.. 

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

سلام

میتونید cpu , ram , gpu بفروشید وقطعات زیر رو بگیرید:

cpu i7 2600 : این قویترین سی پی یو بای مادر بوردتون هست که کمیاب هستشو باید بگردید قیمت تقریبیش بین 550 و 600 تومان است و از هر i5 تو بازار قویتره اگه که اورکلاک میکونید i7 2600k با یه وارکولر مناسب کار شماست

مادربورتون تا 1333 مگاهرتز ساپرت میکنه ولی میتونید با اورکلاک تا 2133 ببرید میتونید رم معمولی 8 گیگ 4 تا بگذارید . قیمتش هر8 گیگ حدود 120 هزار تومان

gpu gtx 970 : اگه عجله دارید برای بستن سیستم میتونید از برند گلکس یا زوتاک بگیرید اگه که عجله ندارید میتونید همون 1070 رو بگیرید

ssd samsung evo 850 : ظرفیت 500 گیگش میتونه گزینه خوبی باشه

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

برا سوکت 1155 بخوای قطعه بخری بخاطر کمیابی قطعاتش قیمت بالاس. توصیه میشه سوکت جدیدتر تهیه کنین. ولی باز انتخاب با خودتونه.

تو سوکت جدید این امکاناتو براتون به همراه داره:

پشتیبانی از رم با فرکانس و سرعت بالا (همینطور حافظه ی بالا)

کم مصرف بودن قطعاتش نسبت به سوکت 1155

قیمت مناسب بخاطر موجود بودن در بازار

تکنولوژی های بروزتر

و ...

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

ممنون پیشنهاد دیگه ای نیست ؟

میشه هم سیستم رندرینگ و مدل سازی داشت هم گیمینگ ؟
چرا رمها رو معمولی بردارم ؟
مین برد من روی فرکانس 1600 رمها باید اور بشه؟ روی 2133 اگه اور بشه چه اتفاقی میافته؟ (دقیقا کجا باید تغییر کنه؟)

اگه با 3.5 برای قطعات میتونم سیستم قوی و به روز ببندم پس  لطف کنید لیست برای سیستم جدید بدید + لیست برای ارتقای این سیستم برای کارهای کوچیکتر،

الان سیستم فعلی خیلی هنگ میکنه برای اجرای اتوکد 2016 هم خطا میده باید بدون استفاده سخت افزاری بالا بیاد! برنامه های 3D رو هم اصلا نمیشه باشون کار کرد فقط میشه با فتوشاپ کار کرد و به زور با پریمیر بدون افکت!!  

برای رم و گرافیک (و چیزای دیگه اگه لازم شد) سیستم فعلی پیشنهاد بدید

+ لیست واسه سیستم جدید و قوی برای کارهای اصلی.

خیلی ممنون

ویرایش شده توسط Sina123
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نهایت ارتقا که برای سیستم قبلیتون میشه پیشنهاد داد ارتقا رم به 8 یا 16 گیگ و خرید یک SSD120 GB 850 Evo samsung هست.

به عنوان آخرین تغییر میتونید گرافیکتون رو بفروشید و دست دوم کارت 750ti یا کارت 950 رو جایگزین کنید.

این حداقل و کم هزینه ترین هست و برای اون سیستم هزینه بیشتر برای ارتقا منطقی نیست و توصیه میشه سیستم جدید ببندید.

لینک به دیدگاه

درود

با توجه به این‌که فعلا آموزش می‌بینی، همین رایانه رو ارتقا بده.

ssd 120 گیگ و ۴ گیگ رم و یک گرافیک ۷۵۰ti یا همرده یا حتی ضعیف‌تر نیازت رو برآورده می‌کنه.

این همه کار رو با هم نه می‌تونی بیاموزی و نه انجام بدی. 3d max، افتر افکت، اتوکد، ... رو بخوای با هم کار کنی، نهایتا به درد این خواهی خورد که دیباگران یا مدیریت صنعتی یا یکی از دانشگاه‌های جدید‌التاسیس میهن عزیزمان مدرس بشی. یکوش زمینه‌ی کاری‌ت مشخص باشه و دنبال آموزشهای نظری و بنیادی برو. 

برای بازی هم بدترین وسیله رایانه است. توپ و عشق و اینجور چیزها مناسب تر اند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

پیشنهاد من اینه که فعلا این سیستم رو ارتقا بدی!

مثلا یه گرافیک GTX960 یا 950 بگیر (که در صورت تعویض کل سیستم، روی سیستم جدید هم میشه ازش استفاده کرد!)

یه رم 4 گیگ دست دوم بخر.

یه SSD با ظرفیت 250 گیگ برای OS و پروژه ها.(اینم باز در صورت تعویض کل سیستم، روی سیستم جدید هم میشه ازش استفاده کرد!)

با این کار ها حداقل 60~70% مشکلت حل میشه!

در مرحله بعد اگه نیازی احساس کردی، میتونی یه برد و پردازنده بروز بخری.

*هزینه اینا فکر نکنم از 1100 بیشتر بشه!

لینک به دیدگاه

درود بر اساتید دلسوز و ممنون از پاسختون

درود

با توجه به این‌که فعلا آموزش می‌بینی، همین رایانه رو ارتقا بده.

ssd 120 گیگ و ۴ گیگ رم و یک گرافیک ۷۵۰ti یا همرده یا حتی ضعیف‌تر نیازت رو برآورده می‌کنه.

این همه کار رو با هم نه می‌تونی بیاموزی و نه انجام بدی. 3d max، افتر افکت، اتوکد، ... رو بخوای با هم کار کنی، نهایتا به درد این خواهی خورد که دیباگران یا مدیریت صنعتی یا یکی از دانشگاه‌های جدید‌التاسیس میهن عزیزمان مدرس بشی. یکوش زمینه‌ی کاری‌ت مشخص باشه و دنبال آموزشهای نظری و بنیادی برو. 

برای بازی هم بدترین وسیله رایانه است. توپ و عشق و اینجور چیزها مناسب تر اند.

راستش این کارهایی که گفتم یکجا انجام نمیشه و بیشتر شخصی هست به میزانی که احتیاج دارم برای کارهای اصلی استفاده میکنم و خوب طبیعتا این سیستم من باید بتونه اینا رو بالا بیاره بدون وقفه بتونم باشون کار کنم حالا مثلا زمان رندر گیری بهتر شد که فبها نشد چاره ای نیست اما سیستم باید بتونه لااقل در حد قابل قبولی اینا رو روان اجرا کنه قابلیت شروع کار حرفه ای  رو فراهم کنه.

کارهای مربوط به فیلم رو از قدیم علاقه داشتم و همش از ضعف سخت افزار مینالیدم! امور سه بعدی رو الان احتیاج دارم. اتوکد دو بعدی رو مشکلی ندارم.  پریمیر و امثالهم رو هم در حد نیاز بلدم.  برای علاقه و همچنین به درد خوردن در کار اصلیم دنبال این چیزا میرم و اگه لازم شد یکی رو قویتر و پایه ای دنبال میکنم و یکی رو کمتر در حد رفع نیاز.  از اوقات بیکاری برای یادگیری بیشتر استفاده میکنیم. بازی هم که از قدیم ما نتونستیم با سیستم درست و حسابی بازی کنیم و ازین به بعدش هم اگه نشد اینطوری بازی کنیم اشکالی نداره بچه هام بازی کنن :دی

به هر حال باید حداقل یه سیستم خوب قوی و سریع داشته باشم هی پاش خوابم نبره!  

برای این سیستم نظرم اول از همه روی تعویض رم و گرافیک بود و بعد سی پی یو.

واقعا میشه با همین  i32120 و  با تعویض رم و گرافیک از پس اجراهای معمولی برنامه های سه بعدی و همچنین تدوین بر اومد حالا رندرهای حرفه ای رو جایی دیگه بگیرم ؟  با ارتقاء سی پی یو به چی میرسم ؟

ویرایش شده توسط Sina123
لینک به دیدگاه

درود بر اساتید دلسوز

راستش این کارهایی که گفتم یکجا انجام نمیشه و بیشتر برای مصرف شخصی هست به میزانی که احتیاج دارم برای کارهای اصلیم استفاده میکنم و خوب طبیعتا این سیستم من باید بتونه اینا رو بالا بیاره بدون وقفه بتونم باشون کار کنم حالا مثلا زمان رندر گیری بهتر شد که فبها نشد چاره ای نیست اما سیستم باید بتونه لااقل در حد قابل قبولی اینا رو روان اجرا کنه قابلیت شروع کار حرفه ای  رو فراهم کنه.

کارهای مربوط به فیلم رو از قدیم علاقه داشتم و همش از ضعف سخت افزار مینالیدم!

امور سه بعدی رو الان احتیاج دارم. اتوکد دو بعدی رو مشکلی ندارم.  پریمیر و امثالهم رو هم در حد نیاز بلدم.  برای علاقه و همچنین به درد خوردن در کار اصلیم دنبال این چیزا میرم و اگه لازم شد یکی رو قویتر و پایه ای دنبال میکنم و یکی رو کمتر در حد رفع نیاز. زمینه کاری اصلی دارم ولی بازارش خرابه ماهم از این بیکاری برای یادگیری بیشتر استفاده میکنیم. سنم دیگه قد نمیده برم سر همه این کلاسا. به هر حال باید حداقل یه سیستم خوب قوی و سریع داشته باشم هی پاش خوابم نبره!   بازی هم که از قدیم ما نتونستیم با سیستم درست و حسابی بازی کنیم و ازین به بعدش هم اگه نشد اینطوری بازی کنیم اشکالی نداره بچه هام بازی کنن :دی

برای این سیستم نظرم اول از همه روی تعویض رم و گرافیک بود و بعد سی پی یو.

واقعا میشه با همین  i32120 و  با تعویض رم و گرافیک از پس اجراهای معمولی برنامه های سه بعدی و همچنین تدوین بر اومد حالا رندرهای حرفه ای و بزرگو جایی دیگه بگیرم ؟  با ارتقاء سی پی یو به چی میرسم ؟

بستگی به سطح و نوع پروژه‌ها داره. رم و گرافیک حتما موٍثره ولی زیاد براش هزینه نکن. کارکرده بگیر و پول رنگ و نور و لعاب نده. اگر می‌خوای خوابت نگیره ssd رو نادیده نگیر.

لینک به دیدگاه

به نظر من اول از فکر 2 تا سیستم بیایید بیرون واقعا کاربری نداره چرا که درآخر اونی که قوی تره وجود سیستم ضعیف تر رو بی معنی می کنه مخصوصا اگه هزینه هایی مثل خرید مانیتور دوم و مصرف برق و غیره رو در نظر بگیرید...در حال حاضر شما 3 تا قطعه احتیاج دارید : رم،گرافیک و SSD.پیشنهاد می کنم رم رو دست دو بگیرید و روی فرکانس های Default مثل 1333 یا 1600 که با مادربردتون سازگاری داشته باشه.(باید داخل سایت سازنده ی بردتون ببینید که رم هایی که می خوایید بخرید سازگاری دارن با بردتون یا نه و برای این مشکل هماهنگی پیشنیاد پیشنهاد می شه رم های قبلیتون رو استفاده نکنید)گرافیک هم با توجه به پاور شما من پیشنهاد می کنم یا 950 یا 960 که این گرافیک ها اگر پروژه ی رندر شما خیلی سنگین نباشه از پسشون بر میان.(دنبال دست دوم تمیز باشید تا نو مخصوصا 960 های 4 گیگ)SSD هم برای کوتاه کردن زمان ذخیره اطلاعات رندر شده خیلی تاثیر داره.بعدا که شما بودجتون کامل شد می تونید قطعات فعلیتون رو بفروشید و روی بودجتون بزارید تا یک سیستم بر پایه X99 یا Z170 خریداری کنید.(زیاد روی رم های فعلیتون سرمایه گذاری نکنید چرا که سیستم هایی که بر پایه X99 یا Z170 هستن از رم های DDR4 استفاده می کنن)...با ارتقاع این سه قطعه می تونید تا یه مدت باهاش کار کنید اما انتظار افزایش کارایی خیلی زیادی نداشته باشید.چون اکثر برنامه هایی که گفتید استفاده می کنید CPU بیس هستن.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

برای رم مین برد رو اینطوری نوشته :

DDR3 Memory : DDR3 1066/1333/1600*/2133*(OC)

تو مشخصات cpu  نکته نوشته :

With two memory channels, the Core i3-2120 can support up to 32GB of DDR3 memory running at up to 1,333MHz.
by PCMag (Jan, 2012)

یعنی چی دقیقا ؟

رم 1600 میشه گذاشت یا اصلا نمیشه ؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

برای رم مین برد رو اینطوری نوشته :

تو مشخصات cpu  نکته نوشته :

یعنی چی دقیقا ؟

رم 1600 میشه گذاشت یا اصلا نمیشه ؟

معمولا می‌‌شه و با فرکانس ۱۳۳۳ کار خواهد کرد. ممکنه مشکل سازگاری هم پیش بیاد. برای  هر مادربوردی توی دفترچه فهرستی از رمهایی که روش آزموده و تایید شده‌اند موجوده. بگردی روی نت به نام مثلا msi p67 a-c45 memory vendor list یا msi p67 a-c45 compatible memory list خواهی یافت.

لینک به دیدگاه

مادربرد شما از فرکانس 1600 ساپورت می کنه ولی CPU شما نوشته از 1333 پشتیبانی می کنه...احتمال قوی همونطور که جناب بهمنیان هم گفتن اگر 1600 بگیرید با همون فرکانس 1333 کار می کنه...

لینک به دیدگاه

حتی با اورکلاک ساده هم نمیتونه روی 1600 بره ؟

با رم فرکانس بالاتر هم ممکنه اصلا بالا نیاد ؟

رم مخصوص خودش رو بگیرم و برای استفاده تو سیستم جدیدتر براش نقشه نکشم ؟

تایمینگ رم و مدل و مارکش برام مهم باشه یا چی بگیرم ؟  (الان دو تا 2G هست اینا رو چکار کنم؟)

این ستاره رو برای همین زده کنار 1600 ؟؟  >>

ممنون

جدول تست سازگاری همینه؟ :

post-9497-0-08598500-1468584171_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Sina123
لینک به دیدگاه

حتی با اورکلاک ساده هم نمیتونه روی 1600 بره ؟

با فرکانس بالاتر هم ممکنه اصلا بالا نیاد ؟

رم خودش رو بگیرم و برای استفاده ازش در آینده بیخودی رم بالاتر نگیرم ؟

تایمینگ رم و مدل و مارکش برام مهم باشه یا چی بگیرم ؟

این ستاره رو برای همین زده کنار 1600 ؟؟ >>

ممنون

جدول تست سازگاری همینه؟ :

attachicon.gifCapture.JPG

رم هر چی ارزان تر گیرت آمد بگیر. اورکلاک کردن رم با این برد و پردازنده تاثیرش نزدیک به صفره. بهترین حالت در تئوری رم 1333 با تاخیر کمتر هست، اما زیاد سخت نگیر. دو تا رم همسان کفایت می کنه.

اون ستاره ها یعنی برای رسیدن به فرکانسها رم باید اورکلاک بشه.

جدول سازگاری هم همان هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...