رفتن به مطلب

انتخاب مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام دوستان میخواستم مانیتور بخرم به نظر شما بجای مانیتور اگه تلوزیون led 32 اینچ بردارم کارم راه میندازه در کیفیت full HD

لینک به دیدگاه

باسلام دوستان میخواستم مانیتور بخرم به نظر شما بجای مانیتور اگه تلوزیون led 32 اینچ بردارم کارم راه میندازه در کیفیت full HD

بشخصه خارج از بحث های فنی و این دست موارد فکر کنم این به خود شخص برمیگرده که با کدوم مورد راحت تر هست

من هم روی تلوزیون 42 استفاده کردم و هم مانیتور

اگرچه تجربه ایی که بازی در تلوزیون داره قابل مقایسه با مانیتور نیست اما در عین حال برای وب گردی و انجام کارها مناسب نبود :)

لینک به دیدگاه

نمیئونم شما برای چه استفاده ای میخوای و تو چه رنج قیمتی میخوای خرید کنی اما در کل با حرف آقا فرشید موافیم چونکه منم تجربه اینکار رو داشتم

اگه برای گیمینگ میخوای خوبه اما حتما باید به فرکانس و زمان پاسخگویی تلویزیون توجه کن چونکه تو حرکات سریع صفحه تار میشه و برای وب گردی هم چون PPI تلویزیون ها معمولا پایین هست اذیت میکنه و خوندن متن رو سخت میکنه

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

بودجه ؟ یه مانیتور خوب بخر اگه بازی میخوای بکنی

اگه کلی میخوای تلوزیون خوب هم حله

لینک به دیدگاه

۷۰۰

فرستاده شده از REDMI NOTE 3Gِ من با Tapatalk

asus vx239h

samsung s24d595

ترجیحا ایسوز بگیر

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی.

اگر برای کنسول میخواهید خرید کنید با خرید تلویزیون مناسب ، خیلی از بازی کردن لذت خواهی برد.

اما برای PC خوبی ها و بدی هایی دارد. چگالی تصویر پایین و پردازش های خاص تصویری برای رسیدن به تصویر جذاب باعث می شود، برای سایر کاربردهای کامپیوتری نظیر وب گردی و کارهای گرافیکی مناسب نباشد و حتی آزار دهنده باشد.

برای بازی و تماشای فیلم به صورت کژوال مشکل خاصی وجود ندارد و می تواند بسیار لذت بخش نیز باشد. اما زمان پاسخ بالا و ایجاد گوستینگ در تصویر در تلویزیون بسیار رایج تر از مانیتورهاست. که این مسئله خصوصاً در بازی های FPS ( شوتر اول شخص) برای بعضی از افراد آزار دهنده است.

تجربه ی شخصی من این بوده که از بازی در تلویزیون 32 اینچ بسیار لذت می بردم. اما مشکل گوستینگ و همچنین کیفیت نمایش متن ها (در سایر برنامه ها) باعث سردرد می شد و برایم آزار دهنده بود. و به همین خاطر مجبور شدم به مانیتور سوئیچ کنم.

اگر تلویزونی باشد که این مشکلات را نداشته باشد و قیمت معقولی هم داشته باشد. در خرید آن شک نخواهم کرد. اما در رزولوشن fullhd چگالی تصویر پایین اجتناب ناپذیر است اما در فاصله ی 2 متری محسوس نیست. برای کاربری های عادی (وبگردی و ....) بهتر است برخی از پردازش های پیشرفته تصویری تلویزیون غیر فعال شود. چون تلویزیون ها برای نمایش فیلم کالیبره می شوند و این پردازش ها برای رسیدن به تصویر جذابتر در فیلم ها مناسب هستند. اما عموماً باعث می شوند متن ها خوانایی خوبی نداشته باشند.

بنابراین توصیه می کنم قبل از خرید تجربه کنید. ممکن است در نظر شما بسیار عالی و بهتر باشد. و یا باالعکس. بستگی به خودتان و کاربردتان دارد.

خرید خوبی داشته باشید  @};-

ویرایش شده توسط Madrigal
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...