رفتن به مطلب

مشکل با مودم و شبکه

6636
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقا یه سوال میگم من یه مودم تی پی لینک دارم بعد این مودم با هاب به سیستم وصله بعد میخام یه پرینتر وصل کنم به هاب که باید به کامپیوتر ای پی بدم ای پی که میدم دیگه اینترنتم کار نمیکنه کسی نمی دونه چی کار باید بکنم؟

لینک به دیدگاه

از تنظمیات یه عکس قرار بدید!

درضمن لطفا کمی واضح تر حرف بزنید!!!

استفاده از . و ، و ! و ؟ و ... چندان سخت نیست!

بین جملات هم یه اینتر بزنید بد نمیشه.

لینک به دیدگاه

از تنظیمات چی عکس بگیرم ؟

ببینید من یه مودم یه هاب سوییچ شبکه یه پرینتر چند کاره دارم که با کابل شبکه به هاب وصله

برای اینکه بتونم از پرینتر و اسکنر دستگاه کپی استفاده کنم باید به کامپیوتر ای پی بدم بعد از اینکه به کامپیوتر ای پی دادم دیگه اینترنتم کار نمیکنه یعنی ارور unidentified network رو میده

چی کار کنم که هم کامپیوتر ای پی بهش بدم یعنی رو حالت ای پی اتوماتیک نباشه و مودم وقتی به کامپیوتر ای پی میدم قطع نشه

لینک به دیدگاه

از تنظیمات چی عکس بگیرم ؟

ببینید من یه مودم یه هاب سوییچ شبکه یه پرینتر چند کاره دارم که با کابل شبکه به هاب وصله

برای اینکه بتونم از پرینتر و اسکنر دستگاه کپی استفاده کنم باید به کامپیوتر ای پی بدم بعد از اینکه به کامپیوتر ای پی دادم دیگه اینترنتم کار نمیکنه یعنی ارور unidentified network رو میده

چی کار کنم که هم کامپیوتر ای پی بهش بدم یعنی رو حالت ای پی اتوماتیک نباشه و مودم وقتی به کامپیوتر ای پی میدم قطع نشه

IP و GATEWAY , Subnet mask چی دادید؟

لینک به دیدگاه

IP و GATEWAY , Subnet mask چی دادید؟

اگه توی کنترل پنل منظورتونه ای پی باید روی ۹۰.۱.۱.۶ ست بشه برای پرینتر ولی از تو تنظیمات پرینتر میشه اینو عوض کرد این گیت وی پرینتره. تو کامپیوتر من اینو زدم به عنوان ای پی ساب نت ماسک رو هم۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵.۰ زدم که پرینتر کار میکنه ولی اینترنتم کار نمیکنه ولی اگه بزارم رو ای پی اتوماتیک اینترنتم کار میکنه ولی دیگه پرینتر کار نمیکنه

دیفالت گیت وی روی کامپیوتر رو خالی گذاشتم چون نمی دونم باید چی بزنم؟

ویرایش شده توسط 6636
لینک به دیدگاه

اگه توی کنترل پنل منظورتونه ای پی باید روی ۹۰.۱.۱.۶ ست بشه برای پرینتر ولی از تو تنظیمات پرینتر میشه اینو عوض کرد این گیت وی پرینتره. تو کامپیوتر من اینو زدم به عنوان ای پی ساب نت ماسک رو هم۲۵۵.۲۵۵.۲۵۵.۰ زدم که پرینتر کار میکنه ولی اینترنتم کار نمیکنه ولی اگه بزارم رو ای پی اتوماتیک اینترنتم کار میکنه ولی دیگه پرینتر کار نمیکنه

دیفالت گیت وی روی کامپیوتر رو خالی گذاشتم چون نمی دونم باید چی بزنم؟

ببینید اگه میخواید هم به اینترنت وصل باشید، و هم پرینتر کار کنه و هم IP رو بصورت دستی بدید باید موارد زیر رو در نظر بگیرید:

Subnet mask تو تمام دیوایس ها باید مشابه، (بصورت پیش فرض همون 255.255.255.0 )

ip که بصورت دستی میدید باید بجز رقم آخر ، مشابه باشند! ( البته اگه Subnet mask رو تغییر بدید، این مورد هم تغییر میکنه)

GATEWAY هم بصورت پیش فرض 192.168.1.1 هست (ادرس مودمی که به اینترنت متصل هست)

ولی در کل 2 کار رو پیشنهاد میکنم:

سیستم رو بصورت پیش فرض روی DHCP قرار بدید (همون IP گرفتن اتوماتیک)

بعد IP پرینتر رو به مثلا 192.168.1.150 تغییر بدید!(اون رقم آخر رو میتونید تغییر بدید، بشرطی که با IP ها دیگه تو شبکه وجود داره تداخل نداشته باشه)

ویرایش شده توسط babak1388
لینک به دیدگاه

آقا یه سوال میگم من یه مودم تی پی لینک دارم بعد این مودم با هاب به سیستم وصله بعد میخام یه پرینتر وصل کنم به هاب که باید به کامپیوتر ای پی بدم ای پی که میدم دیگه اینترنتم کار نمیکنه کسی نمی دونه چی کار باید بکنم؟

شما زمانی ip میدی sub هم که اوتومات هست Gateway روتر هم بده + 2تا گزینه DNS حتما فعال کن دلیل نداشتن نت به خاطر نداشتن متجرمه IP هست این 2تا رو مثل بده 8.8.8.8 و 4.2.2.4

ویرایش شده توسط Amir_HA
لینک به دیدگاه

شما زمانی ip میدی sub هم که اوتومات هست Gateway روتر هم بده + 2تا گزینه DNS حتما فعال کن دلیل نداشتن نت به خاطر نداشتن متجرمه IP هست این 2تا رو مثل بده 8.8.8.8 و 4.2.2.4

فکر نکنم به DNS مربوط باشه! شما DNS خالی هم باشه، مودم خودش از ISP یک DNS پیش فرض رو پیدا میکنه.

مشکل ایشون اینه که کلا تو یه رنج دیگه دارن IP میدن تازه بدون دیفالت گت وی!

درضمن سابنت همیشه اتوماتیک نیست!(ممکنه مقدار پیش فرض درست نباشه) ممکنه نیاز به تغییر دستی باشه (برای ایجاد شبکه های جدا از هم، در حالی که بصورت فیزیکی به هم متصل هستند)

ویرایش شده توسط babak1388
لینک به دیدگاه

فکر نکنم به DNS مربوط باشه! شما DNS خالی هم باشه، مودم خودش از ISP یک DNS پیش فرض رو پیدا میکنه.

مشکل ایشون اینه که کلا تو یه رنج دیگه دارن IP میدن تازه بدون دیفالت گت وی!

درضمن سابنت همیشه اتوماتیک نیست!(ممکنه مقدار پیش فرض درست نباشه) ممکنه نیاز به تغییر دستی باشه (برای ایجاد شبکه های جدا از هم، در حالی که بصورت فیزیکی به هم متصل هستند)

مربوطه هست عزیز بنده امتحان کردم شما وقتی حالت دستی میذاری در اصل شما DHCP Server و DNS حذف میکنی در نتیجه IP حالت Static میشه شما کلا بصورت manual باید یه سری کار که به دوستمون گفتم انجام بدی

سابنت هم تغییر زمانی هست از تعدادی زیادی شبکه استفاده میشه برای اینکه شبکه زیاد هدر نره بله قابل تغییر هست

================

در ضمن استارتر گرامی شما IP Private حتما استفاده کنید هر رنج IP نمیشه استفاده کرد

ویرایش شده توسط Amir_HA
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...