رفتن به مطلب

جدول تست کارت گرافیک انجمن لیون با Futuremark 3DMark Time Spy

Bahman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه نکته دوستان AMD دقت کنن

بر خلاف انویدیا AMD به شدت به power limit حساس هست 

برای همین شما وقتی فرکانس بالا میزارید و تست 3dmark میگیرید به فرکانس شما نمیرسه یا اگرم برسه امتیاز بسیار داغونی بهتون میده

برای دست یابی به اعداد بالاتر باید توان مصرفیتون رو از power limit سطح درایور بالاتر ببرید

اورکلاکر هایی که شما میبینید اعداد فضایی دست پیدا کردن فقط با MPT توان مصرفی بالای 300 وات : 350 / 400 / 450 وات اعمال میکنن و این باعث میشه فرکانس شما و عملکرد شما پایدار باشه

اما چندتا نکته:

1- اگر کارت های swft و مرک و به طور کلی کارت های 2 سوکت برقی هستید به هیچ عنوان بالای 350 وات عدد رو نزارید

2- اگر کارت های 3 سوکته هستید به کولینگ و پاورتون دقت کنید اگر از شاخه PCI پاور 2 یا 3عدد سوکت درومده به هیچ عنوان از یک کابل همرو به گرافیک وصل نکنید و حتما هرکدوم از سوکت جداگانه باشه

3- حتما تهویه مناسب داخل کیس داشته باشید ( حداقل 6عدد فن داخل کیس و کیس بزرگ!)

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

آندرولت 6800xt با 180وات!

فرکانس دیفالت و مموری 2150mhz و Fast timing

کاهش عملکرد کمتر از1 درصد

توسط MPT

image.thumb.png.3f4e47f9cfc9a7602cab3151b93f6486.png

بر اساس این تایپک:

ویرایش شده توسط Failure
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • 6 ماه بعد...

این امتیاز رو با لپ تاپ Alienware A51M گرفتم . به همراه Alienware amplifire و کارت RTX 3080Ti  xc3 ultra EVGA

فرکانس پردازنده رو  ۱۰۰ مگاهرتز اوردم پایین تر.

spacer.pngspacer.pngspacer.png

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

rtx 5080 game rock در حالت دیفالت

dif.thumb.jpg.1ee967f87f515916f4fa4fb2fda2db1e.jpg

rtx 5080 game rock  درحالت اورکلاک. لامصب عین موشک اورکلاک میشه. وقتی اورکلاک میکنم در حد 4090 فریم میگیرم. من ایسوس خیلی کارت داشتم حتی استریکس هم قابل اورکلاک نیست. بلافاصله هنگ میکرد. ولی این گیم راک یچیز دیگه اس. ایسوس اسمش خوب در رفته

over.thumb.jpg.f63b73b5a915bac5055a194396541fb4.jpg

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

rtx 5080 game rock در حالت دیفالت

dif.thumb.jpg.1ee967f87f515916f4fa4fb2fda2db1e.jpg

rtx 5080 game rock  درحالت اورکلاک. لامصب عین موشک اورکلاک میشه. وقتی اورکلاک میکنم در حد 4090 فریم میگیرم. من ایسوس خیلی کارت داشتم حتی استریکس هم قابل اورکلاک نیست. بلافاصله هنگ میکرد. ولی این گیم راک یچیز دیگه اس. ایسوس اسمش خوب در رفته

over.thumb.jpg.f63b73b5a915bac5055a194396541fb4.jpg

4090 جیگر دادیم رفت به گدایی 5080 نشستی😁

انصافا 4090 خیلی کارت بهتری بود فریم هاشم به مراتب بهتر بود اصلا 5080 بهش نمی رسه خودتو گول نزن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
14 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

4090 جیگر دادیم رفت به گدایی 5080 نشستی😁

انصافا 4090 خیلی کارت بهتری بود فریم هاشم به مراتب بهتر بود اصلا 5080 بهش نمی رسه خودتو گول نزن

اتفاقا اگه فریم جنریشن رو باز کنم 40 50 فریم 4090 رو رد میشه. من بدون اون عرض کردم که بهش با اورکلاک میرسه . دقیقا 6 یا 7 فریم ازین بالاتره که اونم با اور میرسه بهش. با فریم جنربشن به خاک و خون میکشه 4090 رو بهش نرسیدن که سهله. تست ها یوتیوب هست نیاز به گفتن من نیس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این درحالت دیفالت بازی استالکر 2تنظیمات های 4k nvidia dlaa 

261798413_2.thumb.jpg.a038c6d684cd5cfdc51db158748b8e60.jpg

این  در حالت اورکلاک و همون تنظیمات

2035319140_2.thumb.jpg.ff29eb11081dd22800876eac3fc3fd6e.jpg

اینم همون تنظبمات فریم جنریشن x4

x4.thumb.jpg.d6230f75cb268ccbdb7102cc36f96bae.jpg

4090 تو 2k بزور 160 فریم میداد

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است:

اتفاقا اگه فریم جنریشن رو باز کنم 40 50 فریم 4090 رو رد میشه. من بدون اون عرض کردم که بهش با اورکلاک میرسه . دقیقا 6 یا 7 فریم ازین بالاتره که اونم با اور میرسه بهش. با فریم جنربشن به خاک و خون میکشه 4090 رو بهش نرسیدن که سهله. تست ها یوتیوب هست نیاز به گفتن من نیس

با فیک فریم که نگفتم

حدودا 20 تا 30 درصد 5080 ازش ضعیف تره

image.thumb.png.564461636834ad49f11dab4e59b2827b.png

8 گیگم که وی رم کمتری داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
20 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

با فیک فریم که نگفتم

حدودا 20 تا 30 درصد 5080 ازش ضعیف تره

image.thumb.png.564461636834ad49f11dab4e59b2827b.png

8 گیگم که وی رم کمتری داره

فیک فریم اسکم فریم ... اسمشو هر چی بذاریم فعلا انویدیا این سیاست رو پیش گرفته و همه بازیها هم از فریم جنریشن پشتیبانی میکنن. یزمانی بود amd از نظر سخت افزاری بهتر از انویدیا بود ولی چون تکنولوژی دست انویدیا بود همیشه حرف اول و میزد. الانم همون جریانه. برای فریم بیشتر باید به فریم جنریشن یا همون فیک فریم متوسل بشیم. وگرنه این گیمها هستن که گرافیک هارو با سنگینیشون دارن له میکنن. مهم برای گیمر فریم بیشتر هست . 5080 حتی 5070 رو دست 4090 زده. ضمنا تو تست هایی که بالا گذاشتم میتونین درصد استفاده از وی رم رو ببینید. فعلا برای 4k وی رم 12 13 فریم هم کافیه

ویرایش شده توسط RAMIN VAMP
لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است:

فیک فریم اسکم فریم ... اسمشو هر چی بذاریم فعلا انویدیا این سیاست رو پیش گرفته و همه بازیها هم از فریم جنریشن پشتیبانی میکنن. یزمانی بود amd از نظر سخت افزاری بهتر از انویدیا بود ولی چون تکنولوژی دست انویدیا بود همیشه حرف اول و میزد. الانم همون جریانه. برای فریم بیشتر باید به فریم جنریشن یا همون فیک فریم متوسل بشیم. وگرنه این گیمها هستن که گرافیک هارو با سنگینیشون دارن له میکنن. مهم برای گیمر فریم بیشتر هست . 5080 حتی 5070 رو دست 4090 زده.

درود و شبخوش.
فریم جنریشن نسل 50 مثل نسل 40 لگ و استاتر میندازه یا نه؟
چندین تست ازش دیدم که میگفتن فرقی نداره با نیتیو. نظر شما هم همینه؟
5060 که قراره بیاد از نظرتون چطوره؟

اتفاقا همین چند روز پیش Palit GameRock 5080 رو دیدم توی تچ پاور آپ و با خودم گفتم چه کولر غولی بسته این نسل روش.😁
مبارکتون باشه امیدوارم کوداهاش همیشه براتون پردازش کنن.❤

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

درود و شبخوش.
فریم جنریشن نسل 50 مثل نسل 40 لگ و استاتر میندازه یا نه؟
چندین تست ازش دیدم که میگفتن فرقی نداره با نیتیو. نظر شما هم همینه؟
5060 که قراره بیاد از نظرتون چطوره؟

اتفاقا همین چند روز پیش Palit GameRock 5080 رو دیدم توی تچ پاور آپ و با خودم گفتم چه کولر غولی بسته این نسل روش.😁
مبارکتون باشه امیدوارم کوداهاش همیشه براتون پردازش کنن.❤

درود. کوچکترین لگ من احساس نمیکنم. نه اینکه خودم 5080 داشته باشم تعریفش کنم. والا من تا حالا حتی با 4090 در 4k لذت 160 فریم و روونی تصویر رو تو خابم ندیده بودم.دم انویدیا گرم با این فریم جن حالمون رو خوب کرد. کیفیت تصویرم رفت بالاتر. 5060 فک کنم در حد  ti4070 فریم بده با فریم جن. قطعا گزینه خوبیه 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

فیک فریم اسکم فریم ... اسمشو هر چی بذاریم فعلا انویدیا این سیاست رو پیش گرفته و همه بازیها هم از فریم جنریشن پشتیبانی میکنن. یزمانی بود amd از نظر سخت افزاری بهتر از انویدیا بود ولی چون تکنولوژی دست انویدیا بود همیشه حرف اول و میزد. الانم همون جریانه. برای فریم بیشتر باید به فریم جنریشن یا همون فیک فریم متوسل بشیم. وگرنه این گیمها هستن که گرافیک هارو با سنگینیشون دارن له میکنن. مهم برای گیمر فریم بیشتر هست . 5080 حتی 5070 رو دست 4090 زده. ضمنا تو تست هایی که بالا گذاشتم میتونین درصد استفاده از وی رم رو ببینید. فعلا برای 4k وی رم 12 13 فریم هم کافیه

من فریم جن استفاده کردم و زیاد چیز جالبی نیست فقط معدود بازی هایی خوب اجراش می کنن اونم باز تاخیرش با حالت نرمی فریمش مشخصه برخی مشابه indiana که اصلا اینقدر تاخیر اضافه می کنه که ادم بیخیالش بشه

برخی هم مشابه سایلنت مشکل سایه دارن

فریم جن 3 با 4 ایکس هم هم این مشکلات بیشترش می کنه هم اینپوت لگ بالاتر می بره

هر چند شایعه هایی هست که فریم جن 3 با 4 ایکس بعدا برای سری 4000 هم میاد چون حتی نرم افزاریشم همین الان اومده

من برای 2k هم کلی بازی دارم که بالای 12 گیگ وی رم می رن 4k که بماند همین indiana با وارهمر با 4k texture پکش با استار وارز 2 بالای 16 گیگ هم می رن برای 4k

در کل مبارکتون باشه اما واقعا 4090 کارت بهتریه از هر نظر هم بهتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
13 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

من فریم جن استفاده کردم و زیاد چیز جالبی نیست فقط معدود بازی هایی خوب اجراش می کنن اونم باز تاخیرش با حالت نرمی فریمش مشخصه برخی مشابه indiana که اصلا اینقدر تاخیر اضافه می کنه که ادم بیخیالش بشه

برخی هم مشابه سایلنت مشکل سایه دارن

فریم جن 3 با 4 ایکس هم هم این مشکلات بیشترش می کنه هم اینپوت لگ بالاتر می بره

هر چند شایعه هایی هست که فریم جن 3 با 4 ایکس بعدا برای سری 4000 هم میاد چون حتی نرم افزاریشم همین الان اومده

من برای 2k هم کلی بازی دارم که بالای 12 گیگ وی رم می رن 4k که بماند همین indiana با وارهمر با 4k texture پکش با استار وارز 2 بالای 16 گیگ هم می رن برای 4k

در کل مبارکتون باشه اما واقعا 4090 کارت بهتریه از هر نظر هم بهتره

تو نرم افزار جدید انویدیا گزینه ای هست بنام smooth motion . این گزینه رو خاموش کنین هیچ گونه تا خیر و دیلی نخواهید داشت. بنده هم انواع 4090 داشتم الانم 5080. با تست صحبت میکنم به زور معده حرف نمیزنم. 

من که الان مصرف کننده هستم از 5080 بیشتر راضی هستم. چون میتونم 4k و تنظیمات بالا رو با فریم 170 تجربه کنم. 

دلیلی نداره الکی تعصب نشون بدم به 4090 . بله نسل قبلی از نظر سخت افزاری قویتره از 5080 ولی سخت افزار برای منیکه گیم میزنم مهم نیست. مهم فریم بالا هست که میگیرم. الان 4090 داشتم نهایت فریمم 120 بود با فریم جن. مصرف کمتر و دمای کمتری هم دارم. با تاف 74 و با استریکس 4090 تا 78 درجه هم میرفتم ولی با این کارت نهایتش 66 درجه هست. ولی وی رمش رو قبول دارم کمه. حداقل 20 گیگ میبود عالی میشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با کدوم کارت نسل 4 تو این گیم ایندیانا با تنظیمات بالا میتونین این فریم رو بگیرین.😅 ولی انصافا قبول دارم وی رمش تا خرخره پره...

اخه انویدیا میای 5090 رو 32 گیگ میدی حداقل 5080 هم 20 گیگ میدادی میمردی

124.thumb.png.731f741207be6aa13c39f7f1c89e915e.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
31 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است:

با کدوم کارت نسل 4 تو این گیم ایندیانا با تنظیمات بالا میتونین این فریم رو بگیرین.😅 ولی انصافا قبول دارم وی رمش تا خرخره پره...

سلام این فریمی که میگیرید داخل افتربرنر همین فریم نشون میده ؟

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

فریم فیک فقط رو اسلاید های تبلیغاتی انویدیا خوب به نظر می‌رسه، حتی اگ ایرتیفکت و گوستینگ رو هم فاکتور بگیریم، تجربه واقعی با اینپوت لگ و تاخیری ک اضافه میکنه جالب نیس مخصوصا اگه بیس فریم پایین (مثلاً زیر ۷۰-۸۰) باشه و فریم جنریشن 4x رو روشن کنی، عملاً غیر قابل بازی میشه یا حداقل نسبت به تجربه نیتیو بدتره، چون روشن کردنش باعث افت بیس فریم میشه.

به هر حال، این روش برای بازیای رقابتی ک اصلا بدرد نمیخوره چون تاخیر مهمتره

فقط توی بازی‌های داستانی و در شرایطی که کارت گرافیکت بالا رده باشه و بتونه بیس فریم خوبی بده(حداقل 70-80، ایده ال 120ب بالا) بد نیس ک بازم در اون صورت همون نیتیو بازی کنی تجربه روونی داری بدون درگیر شدن با مشکلاتی ک ب وجود میاره

اینم از توضیحات hwunboxed راجب نحوه عملکرد فریم جن:

https://www.youtube.com/watch?v=B_fGlVqKs1k

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، αяιαиχ97 گفته است:

فریم فیک فقط رو اسلاید های تبلیغاتی انویدیا خوب به نظر می‌رسه، حتی اگ ایرتیفکت و گوستینگ رو هم فاکتور بگیریم، تجربه واقعی با اینپوت لگ و تاخیری ک اضافه میکنه جالب نیس مخصوصا اگه بیس فریم پایین (مثلاً زیر ۷۰-۸۰) باشه و فریم جنریشن 4x رو روشن کنی، عملاً غیر قابل بازی میشه یا حداقل نسبت به تجربه نیتیو بدتره، چون روشن کردنش باعث افت بیس فریم میشه.

فقط توی بازی‌های داستانی و در شرایطی که کارت گرافیکت بالا رده باشه و بتونه بیس فریم خوبی بده(حداقل 70-80، ایده ال 120ب بالا) بد نیس ک بازم در اون صورت همون نیتیو بازی کنی تجربه روونی داری بدون درگیر شدن با مشکلاتی ک ب وجود میاره

اساسا برای بازی های شوتر اصلا مناسب نیست چون یک حالت لیزی و صابونی پیدا می کنه بازی

فریم بالای 75 با VRR که اصلا نیازی به فریم جن نداره چون کاملا بازی روانه از 90 به بالا هم که تفاوتش خیلی سخت می شه فهمید بالای 120 هم اصلا قابل تشخیص نیست فقط اینپوت لگ بهتری می گیرید

البته من برای اولد گفتم که مشکل گوستینگ نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

سلام این فریمی که میگیرید داخل افتربرنر همین فریم نشون میده ؟

اینو از یوتیوب اسکرین گرفتم. خودم ایندیانا رو نصب ندارم وگرنه تست میذاشتم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، αяιαиχ97 گفته است:

سلام. اصلا کلا از فریم فیک که بگذریم نمیدونم این 5080 ها قابلیت اورکلاک بهتری دارن یا گیم راک من اینجوریه. مثلا تو یوتیوب نگاه کردم با 4090 دقیقا 6 فریم تفاوت وجود داره بینشون تو گیم استالکر2. من با اور خیلی راحت 6 فریم اومدم روش. یعنی دقیقا شد فریم 4090. توی 4k تفاوت 6 فریم خیلیه . یا مثلا تست های 3dmark که گذاشتم رو نگاه کنین 31000 رو با اور کردم 34000 . ولی 4090 بزور 300 تا اضافه میشد بهش. صفحه اول همین تاپیک رو نگاه کنین تست هام هست. تازه اوری که من کردم بدون اعمال ولتاژ و غیره بوده. 

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

سلام. اصلا کلا از فریم فیک که بگذریم نمیدونم این 5080 ها قابلیت اورکلاک بهتری دارن یا گیم راک من اینجوریه. مثلا تو یوتیوب نگاه کردم با 4090 دقیقا 6 فریم تفاوت وجود داره بینشون تو گیم استالکر2. من با اور خیلی راحت 6 فریم اومدم روش. یعنی دقیقا شد فریم 4090. توی 4k تفاوت 6 فریم خیلیه . یا مثلا تست های 3dmark که گذاشتم رو نگاه کنین 31000 رو با اور کردم 34000 . ولی 4090 بزور 300 تا اضافه میشد بهش. صفحه اول همین تاپیک رو نگاه کنین تست هام هست. تازه اوری که من کردم بدون اعمال ولتاژ و غیره بوده. 

یادمه شما با تبدیل توی جعبه وصلش می کردی بهتره براش کابل مستقیم بگیری که خیلی سیف تره چون نسل جدیدم مشکل ذوب شدن داره ظاهرشم دیگه زشت نمی کنه

من دو تا ازش اوردم یکیش زاپاس مال خودم هست یکیش گذاشتم بازارچه بفروشم

2 سال 4090 هم با همین وصل بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
42 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

یادمه شما با تبدیل توی جعبه وصلش می کردی بهتره براش کابل مستقیم بگیری که خیلی سیف تره چون نسل جدیدم مشکل ذوب شدن داره ظاهرشم دیگه زشت نمی کنه

من دو تا ازش اوردم یکیش زاپاس مال خودم هست یکیش گذاشتم بازارچه بفروشم

2 سال 4090 هم با همین وصل بود

آخه پاورم نیتیو 16 پین نداره, اینه پاورم. میخوره بهش؟ شماکه میگی 2تا 8پین رو 16 میکنه 600 وات مگه هر 8 پین 150 نمیده؟ جمعا باید بشه 300 وات. باز تبدیل خودش از سه تا 8پین میگیره و سیف تره یا من اشتباه میکنم؟

https://www.amazon.com/CORSAIR-HX1200i-Platinum-Certified-Modular/dp/B00U6GTONM

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

آخه پاورم نیتیو 16 پین نداره, اینه پاورم. میخوره بهش؟ شماکه میگی 2تا 8پین رو 16 میکنه 600 وات مگه هر 8 پین 150 نمیده؟ جمعا باید بشه 300 وات. باز تبدیل خودش از سه تا 8پین میگیره و سیف تره یا من اشتباه میکنم؟

https://www.amazon.com/CORSAIR-HX1200i-Platinum-Certified-Modular/dp/B00U6GTONM

خیر اون 8 تی که از پاور میاد بیرون با اونی که برای گرافیکه فرق می کنه برای همین 8 پاور 2 تا 8 تایی 150 تایی هم می ده که کابل های که 2 سره هستن این شکلیه دقت کنید کابل های 1 به 2 8 پین هم باید پاورتون داشته باشه روی کابل هم 600 وات هک شده

خوبیه این کابل ها اینکه لاقل از سمت پاور خیالتون راحته که ذوب نمی شه چون اون پشت یا کنار کابل های دیگه خیلی خطرناک تره خیلیم سخت تر ادم متوجه ش می شه

شاید بهش نخوره باید یک سرچ بزنی

لینک به دیدگاه

چون جدیدا کلک رشتی می زنن بازی هایی که درایور بهینه برای نقد ندارن معتبر ترن

image.thumb.png.3b096c11170c55893b4b8fb8e1abc88e.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...