رفتن به مطلب
  • 0

آیفون 4s الان بگیرم یا نه؟

winterblack
 اشتراک گذاری

سوال

باسلام دوستان دنبال یه گوشی دمه دستی میگردم که یکی از اقوامم یک آیفون 4s داره از اولم دست خودش بوده به قیمت 380 میخام ازش وردارم آیا ارزش داره یا نه؟

لینک به دیدگاه

15 answers to this question

Recommended Posts

• 0

بد نيست كارارو راه ميندازه من با iphone 4 كار ميكردم ازش راضي بودم النم داره كار ميكنه ولي روون نيس در كل براي كارهاي سبك مثل تلگرام و زنگ و اينا خوبه

لینک به دیدگاه

• 0
  • کاربر ویژه

دوستان جریان این ریجستر چیه ؟

میگن گوشیهای ایفون همشون از کار میوفته

گوشیهای قاچاق دیگه هم همینطور

لینک به دیدگاه

• 0

با 380 تومن از دستش ندی خیلی میارزه به نسبت پولش فقط به شرطی که تمیز باشه

آره یه خطم نداره دست فامیل نزدیک خودم بوده پولشم قراره قسطی بهش بدم

لینک به دیدگاه

• 0

باسلام دوستان دنبال یه گوشی دمه دستی میگردم که یکی از اقوامم یک آیفون 4s داره از اولم دست خودش بوده به قیمت 380 میخام ازش وردارم آیا ارزش داره یا نه؟

دعا كن او او اس ٨ به بالا نداشته باشه كه همش لگه خالصه

لینک به دیدگاه

• 0

خود دانی ولی صفحش خیلی کوچیکه و گوشی ضعیفیه اگه صرفا میخوای iphone داشته باشی بخر!

لینک به دیدگاه

• 0

به نظر من ارزش نداره 380 پول بدید پاش الان یه ذره بیشتر هزینه کنید گوشی اندرویدی بروز و قویتر و بهتری بگیرید 

لینک به دیدگاه

• 0

سلام

با 380 تومن میشه گوشی های خرید به مراتب به روز تر،شیک تر،با سیستم عامل بهتر،وضوح تصویری بهتر،عمر بیشتر و پردازنده های جدیدتر

که فقط کافیه تو دیوار یه سرچ بزنی تا مدل های مختلف رو ببینی که گذاشتن برای فروش

عم از سامسونگ،هاووایی،ال جی

موفق باشی

ویرایش شده توسط rasa.d
لینک به دیدگاه

• 0

من جای شما بودم galaxy j2 4g میگرفتم ! و اینکه بنده همین الان ایفون 4اس دارم !!! باز اگه جیلبریک میشد خوب بود حداقل میشد میزان مصرف رمش رو بهینه کرد ولی با این وضغ و با ios 9.3 واقعا قابل تحمل نیست !!! 

لینک به دیدگاه

• 0

سلام

با 380 تومن میشه گوشی های خرید به مراتب به روز تر،شیک تر،با سیستم عامل بهتر،وضوح تصویری بهتر،عمر بیشتر و پردازنده های جدیدتر

که فقط کافیه تو دیوار یه سرچ بزنی تا مدل های مختلف رو ببینی که گذاشتن برای فروش

عم از سامسونگ،هاووایی،ال جی

موفق باشی

تقریبا درست میگین ولی از لحاظ شیکی  که آیفون (مخصوصا سری 4 و 4اس سفید رنگ) حرف اول رو میزنن . :D

لینک به دیدگاه

• 0

من از سال 90 دارم . روز اولی که اومد خریدم . 

تا امروز هیچیش عوض نشده . یک خط و خش نداره . گوشی سفت و محکمیه خیلی با دوامه . ورژن 7 بالاتر نرفتم که مشسکل با رم و پردازنده نداشته باشم . 

عالیه . اونایی که بعد من 5 اس گرفتن گوشیاشون اوراق شده . اصلا شک نکن . امسال واسه بابام یک اندرویدی ال جی گرفتم چهار هسته فقط هنگ . 

لینک به دیدگاه

• 0

دوستان گرفتمش فقط به خاطر قیمت خوبش قرار شده ماهی 100 بدم ممنون از راهنمایی دوستان.

اولین گوشی هوشمندی هم هست که گرفتم نسبت به گوشی قبلیم که یک جاوا بود باید به گم فوق العادس.

ویرایش شده توسط amin 0079
لینک به دیدگاه

• 0

درود

پیرو نظر دوستان

از نظر بنده هم اگر سراغ گوشی های اندرویدی میان رده برید بهتره

لینک به دیدگاه

• 0

دوستان گرفتمش فقط به خاطر قیمت خوبش قرار شده ماهی 100 بدم ممنون از راهنمایی دوستان.

اولین گوشی هوشمندی هم هست که گرفتم نسبت به گوشی قبلیم که یک جاوا بود باید به گم فوق العادس.

پس حالا که خریدید برای تبریک بهتون اپلیکیشن Prisma رو معرفی میکنم که فعلا فقط روی اپ استور اپل هستش و البته به اتصال اینترنتی احتیاج داره حجمش هم 14 مگ هستش @};-  

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...