رفتن به مطلب

فروش اسپیکر edifire مدل m3200

hepta_pc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.اسپیکر موجوده.برند edifire هم که نیازی به تعریف و تمجید نداره.دستگاه بدون کوچکترین ایراد و خط و خش میباشد.صدای بسیار شفاف به همراه بیس دلنشینی داره و فوق العاده کم کاره.دستگاه کارتن نداره وای تو بسته بندی مناسبی ارسال خواهد شد.قیمت آکبند دستگاه 187 تا 193 اعلام شده که میانگینش میشه 190 و با کسر 30 درصد عرف بازار میشه 133 تومن و 3 تومنشم من کم میکنم آخر آخرش 130 و نه 1 ریال کمتر.عکسو ظهر گرفتم و یادم رفت تک بزارم امیدوارم مدیران مشکلی توش نبینن و در غیر اینصورت فردا عکس جدید میزارم.تعویض هم دارم موردی بود پیشنهاد بدین ترجیحا با گراف یا پردازنده یا باندل
post-18657-14687880658304_thumb.jpg

send from my huawei honor 7

ویرایش شده توسط hepta_pc
لینک به دیدگاه

داداش 5 تا رایتر و یه پاور 330 گرین و یه دابل اکارد هست,با کدم اینا تعویض داری؟یا همشو ورداری,باقیشو حساب کنیم

اسپیکرت هم اکبندش همین  180-190 تومنه,من نظرم این بود مثلا با 5تا رایتر ها بزنیم,بازم شما ببین چه کنیم

ویرایش شده توسط jumper_war
لینک به دیدگاه

ممنون.پیشنهاد خوبیه ولی متاسفانه قصدم فقط فروشه و یا تعویض با مواردی که عرض کردم هست

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز قیمت مد نظرتون رو برای بنده میفرستید

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز قیمت مد نظرتون رو برای بنده میفرستید

درود.

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-20-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B1-edifire.805833/

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

100 راه داره ؟ 

درود.به هیچ وجه.قیمت آکبند دستگاه 187 تا 193 اعلام شده که میانگینش میشه 190 و با کسر 30 درصد عرف بازار میشه 133 تومن و 3 تومنشم من کم میکنم آخر آخرش 130 و نه 1 ریال کمتر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...