رفتن به مطلب

فروش اسپیکر edifire مدل m3200

hepta_pc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.اسپیکر موجوده.برند edifire هم که نیازی به تعریف و تمجید نداره.دستگاه بدون کوچکترین ایراد و خط و خش میباشد.صدای بسیار شفاف به همراه بیس دلنشینی داره و فوق العاده کم کاره.دستگاه کارتن نداره وای تو بسته بندی مناسبی ارسال خواهد شد.قیمت آکبند دستگاه 187 تا 193 اعلام شده که میانگینش میشه 190 و با کسر 30 درصد عرف بازار میشه 133 تومن و 3 تومنشم من کم میکنم آخر آخرش 130 و نه 1 ریال کمتر.عکسو ظهر گرفتم و یادم رفت تک بزارم امیدوارم مدیران مشکلی توش نبینن و در غیر اینصورت فردا عکس جدید میزارم.تعویض هم دارم موردی بود پیشنهاد بدین ترجیحا با گراف یا پردازنده یا باندل
post-18657-14687880658304_thumb.jpg

send from my huawei honor 7

ویرایش شده توسط hepta_pc
لینک به دیدگاه

داداش 5 تا رایتر و یه پاور 330 گرین و یه دابل اکارد هست,با کدم اینا تعویض داری؟یا همشو ورداری,باقیشو حساب کنیم

اسپیکرت هم اکبندش همین  180-190 تومنه,من نظرم این بود مثلا با 5تا رایتر ها بزنیم,بازم شما ببین چه کنیم

ویرایش شده توسط jumper_war
لینک به دیدگاه

ممنون.پیشنهاد خوبیه ولی متاسفانه قصدم فقط فروشه و یا تعویض با مواردی که عرض کردم هست

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز قیمت مد نظرتون رو برای بنده میفرستید

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۵/۴/۳۰ در 22:18، sajad25 گفته است:

درود دوست عزیز قیمت مد نظرتون رو برای بنده میفرستید

درود.

http://forum.persiantools.com/threads/%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-20-%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%DB%8C%DA%A9%D8%B1-edifire.805833/

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  در ۱۳۹۵/۵/۱۸ در 05:03، namjou گفته است:

100 راه داره ؟ 

درود.به هیچ وجه.قیمت آکبند دستگاه 187 تا 193 اعلام شده که میانگینش میشه 190 و با کسر 30 درصد عرف بازار میشه 133 تومن و 3 تومنشم من کم میکنم آخر آخرش 130 و نه 1 ریال کمتر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...