رفتن به مطلب
  • 0

مشاوره برای خرید موبایل

Ashkan.teh
 اشتراک گذاری

سوال

سلام.
قصد خرید موبایل دارم (فعلا اس 7  ولی اگر گزینه بهتری  دارید پیشنهاد بدید) 
اما با توجه به این طرح رجیستری موبایل 
قیمت موبایل ها ارزان میشه یا گرانتر؟
بهتره که موبایل زودتر بگیرم یا صبر کنم؟
یک سوال دیگه هم دارم اینه که تکلیف اونایی که  موبایل قاچاق رو قبلا خریدن  و دارن استفاده میکنن چی میشه؟  میتونن  از شبکه تلفن استفاده کنن؟

لینک به دیدگاه

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0

خب بنظرم احتمال خیلی زیاد اجرای طرح رجیستر باعث گرونی میشه.در مورد گوشی یچیزی که هست باید موارد استفادت رو ببینی چی هست و بر اون اساس خرید کنی مگه اینکه مایه دار باشی که در این صورت مدل های جدید مربوط به مارکهای معروف و به قولی پرچمدارها همشون خوبن و البته سامسونگ عامه پسندترین و البته مطمئنه.

بعضیها گوشی ایفون یا اس جدید میگیرن ولی استفادشون در حد 1100 هست و تازه خیلی وقتها از بزرگیش و قفل صفحش و ... شاکین ولی خب انگار مجبورن و اگه گوشی معمولی استفاده کنن کسر شان و دون کلاسشون میشه :wacko: .

در مورد گوشیهای قاچاق در حال استفاده بعیده که نشه ازشون استفاده کرد که اگه اینجور باشه 90 درصد ملت تظاهرات میکنن :D .

لینک به دیدگاه

• 0

سلام.

قصد خرید موبایل دارم (فعلا اس 7  ولی اگر گزینه بهتری  دارید پیشنهاد بدید) 

اما با توجه به این طرح رجیستری موبایل 

قیمت موبایل ها ارزان میشه یا گرانتر؟

بهتره که موبایل زودتر بگیرم یا صبر کنم؟

یک سوال دیگه هم دارم اینه که تکلیف اونایی که  موبایل قاچاق رو قبلا خریدن  و دارن استفاده میکنن چی میشه؟  میتونن  از شبکه تلفن استفاده کنن؟

تو خرید اس 7 شک نکن بهترین گوشی ساخته شده تا الان. از هر نظر هم برتری داره نسبت به رقبا از صفحه نمایش بگیر تا قابلیت شارژ سریع و ضد آب بودن و که هیچ کدوم از این قابلیت ها رو مثلا تو آیفون 3 میلیونی پیدا نمیکنی . راجع به قیمت هم به نظرم بخری بهتره چون احتمال زیاد گرون بشه

لینک به دیدگاه

• 0

ممنون از دوستان برای نظرشون 
خودمم احتمال میدم گرونتر بشه
نظر بقیه  رو هم ببینیم 
------
اما یه سوال دیگه
از کجا بفهمیم این گوشی که خریدیم قاچاق نیست ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...