رفتن به مطلب

مشکل با نرم افزار nvidia control panel

asus strix
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . من داشتم با corel video خروجی میگرفتم بعد دیدم گرافیک کلا فعالیتی نداره (strix gtx 960 2gb) بخاطر همین رفتم توی نرم افزار انویدیا کنترل پنل توی قسمت manage 3d setting  تمام تنظیمات مربوط به corel رو روی بالاترین حد تنظیم کردم و cuda gpus رو روی gtx 960 تنظیم کردم . بعد برنامه رو باز کردم که خروجی بگیرم دیدم سرعت به طرز رویایی افزایش یافته یعنی حداقل 5-6 برابر شده بود . ولی بعد از حدود 5 دقیقه سیستم ریست شد و بعد از اون هر موقع سیستم رو روشن میکنم و corel رو باز میکنم سیستم بلافاصله ریست میشه ؛ و ناچار شدم تنظیمات رو روی global setting بذارم  که بتونم نرم افزار رو اجرا کنم (با همون کارایی پایین ) .  دمای کارت هم نهایتا 40 درجه بود و سیستم هم سیستم امضام هست . ورژن درایور هم 368.81 .

ممنون میشم کمک کنید واقعا کارم گیره 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان . من داشتم با corel video خروجی میگرفتم بعد دیدم گرافیک کلا فعالیتی نداره (strix gtx 960 2gb) بخاطر همین رفتم توی نرم افزار انویدیا کنترل پنل توی قسمت manage 3d setting  تمام تنظیمات مربوط به corel رو روی بالاترین حد تنظیم کردم و cuda gpus رو روی gtx 960 تنظیم کردم . بعد برنامه رو باز کردم که خروجی بگیرم دیدم سرعت به طرز رویایی افزایش یافته یعنی حداقل 5-6 برابر شده بود . ولی بعد از حدود 5 دقیقه سیستم ریست شد و بعد از اون هر موقع سیستم رو روشن میکنم و corel رو باز میکنم سیستم بلافاصله ریست میشه ؛ و ناچار شدم تنظیمات رو روی global setting بذارم  که بتونم نرم افزار رو اجرا کنم (با همون کارایی پایین ) .  دمای کارت هم نهایتا 40 درجه بود و سیستم هم سیستم امضام هست . ورژن درایور هم 368.81 .

ممنون میشم کمک کنید واقعا کارم گیره 

@};-اگر مشکل با درایور هست میتونید پاک کنید دوباره نصب کنید

http://soft98.ir/software/17418-Display-Driver-Uninstaller.html

ویرایش شده توسط ahmadsa
لینک به دیدگاه

فکر نکنم . آخه 5 دقیقه داشت خروجی میداد بعد ریست شد . به نظرتون کدوم ورژن قدیمی تر از 368.81 رو دانلود کنم ؟

لینک به دیدگاه

دمای کارت در حالت بیکاری و زیر فشار رو تست کنید و همینطور دمای پردازنده

به نظر من فکرنکم مشکل از درایو باشه احتمالا گرافیک رفته زیر فشار و سیستم خودش رو ریست کرده

با DDU سعی کنید درایو های قدیمی کامل پاک کنید و دوباره افدام به نصب درایو کنید

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...

سلام به همه.ببخشید من کارت گرافیکم nvidia geforce mx 130 هست ولی بعد اپدیت کارت گرافیکم انویدیا کنترل پنلم حذف شده انگار نه رو راست کلیک هست نه تو کنترل پنل باحذف گرافیک کارتمم نتونستم برش گردونم لطفا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...