رفتن به مطلب

980 normal یا rx 480 مساله این است

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان گلم

بین گرافیک معمولی 980 مثل جی 1 یا آمپ ادیشن زوتک و ... و 480 سافایر که لیون اورده کدوم رو قویتر میدونید؟

لطفا با توضیح فنی اطلاع رسانی بشه :)

لینک به دیدگاه

برتری های نسبی نسبت به هم دارن .

اما من RX 480 رو ترجیه میدم.

برتری کاملی در ساپورت dx12 داره .

راستی بهتر برای 480 های غبر رفرنس کمی صبر کنید .

قیمت فعلی 480 چندان جالب نیست

لینک به دیدگاه

مقایسه ی درستی نیست و با این که 980 در بعضی بازی ها فریم بیشتری میده اما یه نسل عقب تره و قیمتش هم فرق چندانی نکرده پس مسلما 480.

480 الان تقریبا همرده ی 1060 محسوب میشه.

ویرایش شده توسط GForce
لینک به دیدگاه

مقایسه ی درستی نیست و با این که 980 در بعضی بازی ها فریم بیشتری میده اما یه نسل عقب تره و قیمتش هم فرق چندانی نکرده پس مسلما 480.

480 الان تقریبا همرده ی 1060 محسوب میشه.

از حیث قیمت این دو در حال حاضر در یک رده ی نسبی قرار دارن منتها بحث اصلی اینه که آیا نسخه ی کاستوم 980 اونقدر قوی تر هست که بشه اونو به 480 ترجیهش داد؟

برتری های نسبی نسبت به هم دارن .

اما من RX 480 رو ترجیه میدم.

برتری کاملی در ساپورت dx12 داره .

راستی بهتر برای 480 های غبر رفرنس کمی صبر کنید .

قیمت فعلی 480 چندان جالب نیست

در حال حاضر تنها 480 موجود که امکان خریدش مهیا هستش مارک سافایر هست، خوبه بنظرتون دوستان؟ کسی استفاده کرده ازش؟

لینک به دیدگاه

از حیث قیمت این دو در حال حاضر در یک رده ی نسبی قرار دارن منتها بحث اصلی اینه که آیا نسخه ی کاستوم 980 اونقدر قوی تر هست که بشه اونو به 480 ترجیهش داد؟

در حال حاضر تنها 480 موجود که امکان خریدش مهیا هستش مارک سافایر هست، خوبه بنظرتون دوستان؟ کسی استفاده کرده ازش؟

480 های فعلی مشکلی ندارن .

اما 2 نکته مهم .

1 نسخه های بهتری از 480 در راه هستند

2 قیمت فعلی 480 کمی بالاست .

قیمت این کارت باید حدود 1 تومن باشه اما الان حدود 1.2 هست .

پیشنهاد من به شما

صبر کنید تا 480 های جدید تر از راه برسن و کمی قیمت مناسب تر بشه .

خرید 980 آک اصلا توصیه نمیشه ( حتی دسته 2 این کارت هم ریسکه )

لینک به دیدگاه

عزیزان توضیح رو دادند

در خصوص خرید نسخه رفرنس 480 هم پیشنهاد نمیشه تهیه بشه اگرچه در خصوص مدل های کاستوم 980 هم همانطور که عزیزان گفتند خرید اک اون ها مناسب نیست

لینک به دیدگاه

اگه بشه 480 سافایر رو به کمتر از قیمت بازار خرید کرد به نظرتون خریدش منطقی تر از 980 هستش؟

لینک به دیدگاه

جناب اگر بنچمارک های RX 480 رو نگاه کرده باشید می شه گفت بین 970 و 980 هستش.از 980 کمی ضیعفتر و از 970 کمی بهتره...اگر همه ی اعداد و ارقام رو بزارید کنار هم می بینید که آخر کار 980 کارت قوی تری هستش ولی قیمت آکبند این دو کارت تقاوت زیادی دارن پس RX 480 بهتر از لحاظ قیمت به کارایی اما از یه طرف هم مدل های رفرنس RX 480 اصلا به صرفه نیستن چرا که هم دمای بالایی دارن هم کلاک متوسطی دارن. به نظر واسه ی مدل های غیر Refrence صبر کنید.

لینک به دیدگاه

درود.

100٪ rx480 گزینه ی بهتریه اما صبر کنید Sapphire RX480 Nitro با فرکانس Boost 1400Mhz وارد ایران بشه.

چون بنچمارکهاشو که امروز داشتم میدیدم حتی از gtx1060 Gaming x OC 2100MHz هم بالاتر بود.

بنچمارکهایی که امروز منتشر شده از دو کارت GTX1060 OC 2100MHz و Sapphire RX 480 Nitro 1400MHz

ویرایش شده توسط Mantel
لینک به دیدگاه

رفیق 480 سافایر هست ولی رفرنسه نخری یه وقت!

صبر کن 1060 ولی عجله داری همون 980 یا 480 غیر رفرنس مثلا مدل nitro یا gaming x یا strix

980 شک نکنین خارج از بحث فریم گیمینگ روان تری ارائه میده

ولی بامرور زمان تجربه ثابت کرده ای ام دی با درایور با مرور زمان بهتر عمل میکنه

یکی از بچه ها انویدیایی ک قبولشم دارم دیدم 480 devil چشش رو گرفته میخواد از اون ور اب جود کنه!! اگه این مدل هم جور میشد تو ایران خوب میشد!

لینک به دیدگاه

عزيز جان ٩٨٠ كه قديمي شد ، اون رو بيخيال ، ارزش نداره آدم ٩٨٠ رو نو بخره ، الان هم مدل رفرنس ٤٨٠ موجوده كه كلا به نظرم بخاطر بحث نويز و حرارت و چندتا مشكل ديگه نبايد طرفش رفت ، صبر كنيد مدل هاي غير رفرنس ٤٨٠ و ١٠٦٠ بياد بعد از اون هر كدومش رو دوست داشتي بخر . جفت كارت ٤٨٠ و ١٠٦٠ خوبن پس كمي صبر كني منطقي هستش .

لینک به دیدگاه

جناب اگر بنچمارک های RX 480 رو نگاه کرده باشید می شه گفت بین 970 و 980 هستش.از 980 کمی ضیعفتر و از 970 کمی بهتره...اگر همه ی اعداد و ارقام رو بزارید کنار هم می بینید که آخر کار 980 کارت قوی تری هستش ولی قیمت آکبند این دو کارت تقاوت زیادی دارن پس RX 480 بهتر از لحاظ قیمت به کارایی اما از یه طرف هم مدل های رفرنس RX 480 اصلا به صرفه نیستن چرا که هم دمای بالایی دارن هم کلاک متوسطی دارن. به نظر واسه ی مدل های غیر Refrence صبر کنید.

چرا ای ام دی فقط رده ی 480 رو داده بیرون ولی انویدیا تا الان 3 رده ی رفرنس داره؟ 1060-1070-1080! ای ام دی برای رقابت باهاش چه مدل کارتهایی رو خواهد داشت به نظرت؟

درود.

100٪ rx480 گزینه ی بهتریه اما صبر کنید Sapphire RX480 Nitro با فرکانس Boost 1400Mhz وارد ایران بشه.

چون بنچمارکهاشو که امروز داشتم میدیدم حتی از gtx1060 Gaming x OC 2100MHz هم بالاتر بود.

بنچمارکهایی که امروز منتشر شده از دو کارت GTX1060 OC 2100MHz و Sapphire RX 480 Nitro 1400MHz

اره، منم کم کم به همین نتیجه رسیدم، یکی از دوستان 480 خریده و میخواست بفروشه، داشتم فکر میکردم ازش بردارم که با این تفاسیر تقریبا منصرف شدم از خریدش :)

رفیق 480 سافایر هست ولی رفرنسه نخری یه وقت!

صبر کن 1060 ولی عجله داری همون 980 یا 480 غیر رفرنس مثلا مدل nitro یا gaming x یا strix

980 شک نکنین خارج از بحث فریم گیمینگ روان تری ارائه میده

ولی بامرور زمان تجربه ثابت کرده ای ام دی با درایور با مرور زمان بهتر عمل میکنه

یکی از بچه ها انویدیایی ک قبولشم دارم دیدم 480 devil چشش رو گرفته میخواد از اون ور اب جود کنه!! اگه این مدل هم جور میشد تو ایران خوب میشد!

من سیستمم اینتل هستش، آیا ممکنه که بشه اینجوری تفسیر کرد که با انویدیا همخوانی سخت افزاری بیشتری داره تا ای ام دی؟؟

عزيز جان ٩٨٠ كه قديمي شد ، اون رو بيخيال ، ارزش نداره آدم ٩٨٠ رو نو بخره ، الان هم مدل رفرنس ٤٨٠ موجوده كه كلا به نظرم بخاطر بحث نويز و حرارت و چندتا مشكل ديگه نبايد طرفش رفت ، صبر كنيد مدل هاي غير رفرنس ٤٨٠ و ١٠٦٠ بياد بعد از اون هر كدومش رو دوست داشتي بخر . جفت كارت ٤٨٠ و ١٠٦٠ خوبن پس كمي صبر كني منطقي هستش .

سعید جان من اصلا برنامه واسه خرید نو ندارم، فقط میخوام استوک بخرم حالا هر کدوم از این کارتها که بشه فرقی نمیکنه و استوکش رو خواهم خرید.

لینک به دیدگاه

چرا ای ام دی فقط رده ی 480 رو داده بیرون ولی انویدیا تا الان 3 رده ی رفرنس داره؟ 1060-1070-1080! ای ام دی برای رقابت باهاش چه مدل کارتهایی رو خواهد داشت به نظرت؟

اره، منم کم کم به همین نتیجه رسیدم، یکی از دوستان 480 خریده و میخواست بفروشه، داشتم فکر میکردم ازش بردارم که با این تفاسیر تقریبا منصرف شدم از خریدش :)

من سیستمم اینتل هستش، آیا ممکنه که بشه اینجوری تفسیر کرد که با انویدیا همخوانی سخت افزاری بیشتری داره تا ای ام دی؟؟

سعید جان من اصلا برنامه واسه خرید نو ندارم، فقط میخوام استوک بخرم حالا هر کدوم از این کارتها که بشه فرقی نمیکنه و استوکش رو خواهم خرید.

480 یک میان رده حساب میشه 1070 و 1080 بالا رده . 1060 رقیب اصلی 480 در پرفورمنسه . دلیل این که چرا هر دو کارتهاشون رو یه جا عرضه نمیکنن دقیقا مشخص نیست اما میشه به این دلیل ها اشاره کرد . برای این که کارتهای مختلف در فروش هم دیگه تاثیر میزارن . زمانی که تایتان x اومد بسیاری فکر کردند کارت بالا رده اصلی همینه ( که البته تا حدودی درست بود ) و برای خریدش هزینه کردند در حالی که 980ti کمی بعد اومد و با پرفورمنس تقریبا مشابه اما قیمتی بسیار بهتر تونست جای تایتان x رو بگیره ( گرچه کاربرد تایتان x صرفا گیم نیست ) با وجود 980ti خرید تایتان x برای بازی اصلا توجیه نداره . دیگه این که بعضی مواقع هنوز کارتها 100 در 100 آماده نیستند . محدودیت زمانی و محدودیت در تولید انبوه چند کارت همزمان یکی از دلیل هاست . خالی کردن انبارها از کارتهای هم رده نسل قبل هم یکی دیگه از دلیل هاست . با وجود 1060 خرید 980 اصلا توجیه نداره . پس اول باید انبارها از 980 خالی بشه .

در مورد سوالتون : ( من سیستمم اینتل هستش، آیا ممکنه که بشه اینجوری تفسیر کرد که با انویدیا همخوانی سخت افزاری بیشتری داره تا ای ام دی؟؟ )

خیر تاثیر نداره .

جالبه بدونید که انویدیا و اینتل بارها از هم دیگه شکایت کردند و در دادگاه از خجالت هم دیگه در اومدن .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

480 یک میان رده حساب میشه 1070 و 1080 بالا رده . 1060 رقیب اصلی 480 در پرفورمنسه . دلیل این که چرا هر دو کارتهاشون رو یه جا عرضه نمیکنن دقیقا مشخص نیست اما میشه به این دلیل ها اشاره کرد . برای این که کارتهای مختلف در فروش هم دیگه تاثیر میزارن . زمانی که تایتان x اومد بسیاری فکر کردند کارت بالا رده اصلی همینه ( که البته تا حدودی درست بود ) و برای خریدش هزینه کردند در حالی که 980ti کمی بعد اومد و با پرفورمنس تقریبا مشابه اما قیمتی بسیار بهتر تونست جای تایتان x رو بگیره ( گرچه کاربرد تایتان x صرفا گیم نیست ) با وجود 980ti خرید تایتان x برای بازی اصلا توجیه نداره . دیگه این که بعضی مواقع هنوز کارتها 100 در 100 آماده نیستند . محدودیت زمانی و محدودیت در تولید انبوه چند کارت همزمان یکی از دلیل هاست . خالی کردن انبارها از کارتهای هم رده نسل قبل هم یکی دیگه از دلیل هاست . با وجود 1060 خرید 980 اصلا توجیه نداره . پس اول باید انبارها از 980 خالی بشه .

در مورد سوالتون : ( من سیستمم اینتل هستش، آیا ممکنه که بشه اینجوری تفسیر کرد که با انویدیا همخوانی سخت افزاری بیشتری داره تا ای ام دی؟؟ )

خیر تاثیر نداره .

جالبه بدونید که انویدیا و اینتل بارها از هم دیگه شکایت کردند و در دادگاه از خجالت هم دیگه در اومدن .

موفق باشید

ممنونم بابت اطلاعات کاملی که ارایه شد :)

لینک به دیدگاه

https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/RX_480_STRIX_OC/

بررسی نسخه ایسوس ۴۸۰

نسبت به نسخه رفرنس دمای عالی داره نویر مناسب و اصلا اور نمیشه با اینکه ۱۰۶۰ قیمت بیشتری داره پیشنهاد من ۱۰۶۰ هست ۹۸۰ دیگه صرفه خرید نداره

بدترین نسلی که فعلا بوده همین نسله ، هیچ کدوم گرافیکا رقیب همدیگه نیستن هر کدوم نو یه رنج قیمت هستن این واسه مصرف کننده بده ولی شما گزینه مورد نظرت بین ۱۰۶۰ و ۴۸۰ باشه هر دو خوب هستن اما تجربه من اینه انویدیا تصویر روان تری رو ارایه میده اما amd موندگاری بیشتری داره انودیا با نسل جدید و درایور حسابی حال نسل قبلی رو بعد از یه مدت جا میاره اینم یه سیاست کثیفه دیگه کاری نمیشه کرد

مدل msi 1060 کارایی و دما و مصرف و نوبزش ادمو به وجد میاره

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

100% غیر رفرنس 480 یا 1060!

کسی میدونه که غیر رفرنس این دو کارت کی وارد بازار میشه؟

https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/RX_480_STRIX_OC/

بررسی نسخه ایسوس ۴۸۰

نسبت به نسخه رفرنس دمای عالی داره نویر مناسب و اصلا اور نمیشه با اینکه ۱۰۶۰ قیمت بیشتری داره پیشنهاد من ۱۰۶۰ هست ۹۸۰ دیگه صرفه خرید نداره

بدترین نسلی که فعلا بوده همین نسله ، هیچ کدوم گرافیکا رقیب همدیگه نیستن هر کدوم نو یه رنج قیمت هستن این واسه مصرف کننده بده ولی شما گزینه مورد نظرت بین ۱۰۶۰ و ۴۸۰ باشه هر دو خوب هستن اما تجربه من اینه انویدیا تصویر روان تری رو ارایه میده اما amd موندگاری بیشتری داره انودیا با نسل جدید و درایور حسابی حال نسل قبلی رو بعد از یه مدت جا میاره اینم یه سیاست کثیفه دیگه کاری نمیشه کرد

مدل msi 1060 کارایی و دما و مصرف و نوبزش ادمو به وجد میاره

اینو منم شنیدم که بهترین گرافیک ها رو معمولا ام اس ای میزنه، درسته این شایعه به نظرتون؟

لینک به دیدگاه

هم خوانی کشکه دوست گرامی

در کل خدمت شما عرض میکنم کارت های انویدیا مکسول و پاسکال کلا باید خیالتون از بابت سی پی یو راحت باشه ، شما 6700 دارین پس هر کاری بخرین نهایت قدرتو میگیرین پس این مورد حساس نشیم!

شما علجه داری؟؟ اگه نداری 1060 صبر کن

اگه داری غیر رفرنس 980 یه چی وردار

480 غیر رفرنس ارزش خرید داره و = 980 میگیریم ولی الان 480 رفرنس فقط موجوده و ارزش نداره

480 nitro

480 devil

اینا اگه موجود میشد بهتر بود

مورد دیگه 480 سازگاری بهتری با ولکان و DX12 داره تا 980 و سری 900 مکسول

پس نظر من در درجه ی اول برای بازی های dx12 و ولکان

1060 در درجه ی اول

480 غیر رفرنس به زودی موجود میشه در درجه ی دوم مثل مدل sapphire 480 nitro خوب هستش واقعا

در درجه ی سوم 980

ولی اگه کار های گرافیکی و ... هم انجام میدین cuda لازم هستین مورد 480 حذف میشه

ولی اگه سر کارتون با open cl هست همون 480

لینک به دیدگاه

شک نکن دست دوم 980 با قیمت 1100 تا 1200 گیر میاد حالا یکم بالا پایین ولی از لحاظ فریم دهی داخل بازی بسیار قوی تر از 480 عمل میکنه و همچنین دمای متعادل ضمن اینکه با sli یه چیزی تو مایعات 1080 فریم میده با قیمت تقریبی 2 میلیون.شما 480 هم که بخری حتما باید کراس کنی تا بتونی فریم عالی بگیری.پس 980 در حال حاضر کار کردش بسیار به صرفست

لینک به دیدگاه

هم خوانی کشکه دوست گرامی

در کل خدمت شما عرض میکنم کارت های انویدیا مکسول و پاسکال کلا باید خیالتون از بابت سی پی یو راحت باشه ، شما 6700 دارین پس هر کاری بخرین نهایت قدرتو میگیرین پس این مورد حساس نشیم!

شما علجه داری؟؟ اگه نداری 1060 صبر کن

اگه داری غیر رفرنس 980 یه چی وردار

480 غیر رفرنس ارزش خرید داره و = 980 میگیریم ولی الان 480 رفرنس فقط موجوده و ارزش نداره

480 nitro

480 devil

اینا اگه موجود میشد بهتر بود

مورد دیگه 480 سازگاری بهتری با ولکان و DX12 داره تا 980 و سری 900 مکسول

پس نظر من در درجه ی اول برای بازی های dx12 و ولکان

1060 در درجه ی اول

480 غیر رفرنس به زودی موجود میشه در درجه ی دوم مثل مدل sapphire 480 nitro خوب هستش واقعا

در درجه ی سوم 980

ولی اگه کار های گرافیکی و ... هم انجام میدین cuda لازم هستین مورد 480 حذف میشه

ولی اگه سر کارتون با open cl هست همون 480

چه توضیحات فنی و جالب توجهی دادی شما :)

خیلی عجله ندارم پس منتظر 1060 و یا 480 غیر رفرنس میمونم به احتمال خیلی زیاد، منتها کماکان در حال تحقیق هستم در این مورد برای اینکه من یه بار کارت گرافیک میخرم و تا 2-3 سال دیگه کلا این موضوع رو کنار میزارم، کارت قبلیم که تو فروم فروختمش 660 او سی 2 ایسوس بود، خیلی هم راضی بودم ازش ولی به همین دلیل که از عمرش 2-3 سال گذشته بود ردش کردم تا یه کارت بهر رو جایگزینش کنم.

شک نکن دست دوم 980 با قیمت 1100 تا 1200 گیر میاد حالا یکم بالا پایین ولی از لحاظ فریم دهی داخل بازی بسیار قوی تر از 480 عمل میکنه و همچنین دمای متعادل ضمن اینکه با sli یه چیزی تو مایعات 1080 فریم میده با قیمت تقریبی 2 میلیون.شما 480 هم که بخری حتما باید کراس کنی تا بتونی فریم عالی بگیری.پس 980 در حال حاضر کار کردش بسیار به صرفست

والا دوست عزیز هنوز شک دارم در این مورد، کلا تو کار کراس یا اس ال ای کردن نیستم چون کاربردم فقط بازیه و گاها شاید فوتوشاپ بر حسب نیاز استفاده داشته باشم، قیمت کارتهای 980 هم به زودی حسابی افت خواهد داشت به نظر ( بعد از عمومی شدن 1060 و 480 غیر رفرنس و ... )

لینک به دیدگاه

پس حله گرامی 1060 انتخاب شما باشه

1060 مشخصه که تا کی وارد بازار ایران میشه؟ 

حدود قیمتیش چطور خواهد بود؟ با میزان هزینه ای که من میخوام داشته باشم متناسب هست به نظرتون؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از نظرم تا یه چند ماه دیگه که RX 480 مدل غیررفرنس سامفایر موجود شد بخاطر پشتیبانی و نرخ فریم ریت بیشتر در DX 12 و یا همان آینده بازیسازی ارزش خرید بسیار بالایی داره!(البته اینو هم در نظر بگیرید که RX 480 قیمتش به دلاری خیلی کمتر از 1060 هستش)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از نظرم تا یه چند ماه دیگه که RX 480 مدل غیررفرنس سامفایر موجود شد بخاطر پشتیبانی و نرخ فریم ریت بیشتر در DX 12 و یا همان آینده بازیسازی ارزش خرید بسیار بالایی داره!(البته اینو هم در نظر بگیرید که RX 480 قیمتش به دلاری خیلی کمتر از 1060 هستش)

از حیث قیمت خیلی باهاتون موافقم، منتها ترجیح میدم منتظر باشم تا ببینیم قیمتهای واقعی بازار چه خواهد شد.

لینک به دیدگاه

معلومه 480 پشتیبانی بهتر از dx12 و والکان نسبت به 980 و 1060 و از همه مهمتر اینکه اون کارت مال نسل قبلیه اصلا ارزش نداره دیگه

فرستاده شده از SM-T311ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...