رفتن به مطلب

پارتیشن بندی هارد wd blue 2t

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه هارد گرفتم الان میخوام پارتیشن بندی کنم ولی نمیدونم به چه اندازه ای باشن، برای ویندوز که جدا ssd هست، پس فقط میمونه بازی و عکس و فیلم و دیتا های دیگه

لطفا راهنمایی کنین[emoji120] [emoji120] [emoji120]

لینک به دیدگاه

سلام

بستگی به خودتون داره

اگر من بودم 4 تا 500 گیگ

اونجوری تقسیم کنم اونموقع فرمت کردنش زمان نمیبره؟
لینک به دیدگاه

من بودم اصلا پارتیشن بندی نمیکردم :| شما که ssd برای ویندوز دارید. داخل همون یه پارتیشن میتونید چیزایی که دارید رو دسته بندی کنید دیگه چندتا پارتیشن به چه درد میخوره فقط دردسر اضافیه (نظر من)

لینک به دیدگاه

من بودم اصلا پارتیشن بندی نمیکردم :| شما که ssd برای ویندوز دارید. داخل همون یه پارتیشن میتونید چیزایی که دارید رو دسته بندی کنید دیگه چندتا پارتیشن به چه درد میخوره فقط دردسر اضافیه (نظر من)

نمیدونم چی بگم[emoji4]

مرسی از نظرت،

فعلا منتظرم نظرات رو ببینم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم 4 تا هارد دارم و فقط یکیشونو بسته به کتگوری پارتیشن زدم. سه تای دیگه تک پارتیشنن. مثلا چرا باید پارتیشن عکس 500 گیگ باشه و پارتیشن فیلم هم 500 گیگ؟ مگه چگالی این د وفرمت یکیه؟ شما باید ببینی نیازت چیه.

یه سوال دیگه. چرا باید زمان ببره؟ فرمت یک پارتیشن دیسک مکانیکی اینترنال از 10 ثانیه بیشتر نمیشه. چه 1 پارتیشن باشه چه 10 تا.

شما مثلا یک ترا بزار بازی. 500 گیگ بزار فیلم و ویدئو. 300 گیگ بزار موزیک. 100 گیگ عکس. ما بقیشم بزار آتو آشغال (ایمیج، Temp و ...).

لینک به دیدگاه

منم 4 تا هارد دارم و فقط یکیشونو بسته به کتگوری پارتیشن زدم. سه تای دیگه تک پارتیشنن. مثلا چرا باید پارتیشن عکس 500 گیگ باشه و پارتیشن فیلم هم 500 گیگ؟ مگه چگالی این د وفرمت یکیه؟ شما باید ببینی نیازت چیه.

یه سوال دیگه. چرا باید زمان ببره؟ فرمت یک پارتیشن دیسک مکانیکی اینترنال از 10 ثانیه بیشتر نمیشه. چه 1 پارتیشن باشه چه 10 تا.

شما مثلا یک ترا بزار بازی. 500 گیگ بزار فیلم و ویدئو. 300 گیگ بزار موزیک. 100 گیگ عکس. ما بقیشم بزار آتو آشغال (ایمیج، Temp و ...).

ایول حال کردم با نظرت، لایک

الان میخوام اطلاعاتمو از هار قبلی انتقال بدم به هار جدید،

کپی کنم بهتر انجام میشه یا کات؟

لینک به دیدگاه

اگه هاردت اکسترنال هست حتما کپی کن و اگه اینترنال فرقی نداره چون استیبل هست.

using tapatalk

لینک به دیدگاه

http://cloud.tapatalk.com/s/5793944ba7f61/20160723_202604.jpg

میشه یه توضیح کوچیک راجع به این دوتا هارد بهم بدین

،قبلیه و جدیده

[emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]

ویرایش شده توسط Mohsenbike
لینک به دیدگاه

مثلا چرا باید پارتیشن عکس 500 گیگ باشه و پارتیشن فیلم هم 500 گیگ؟ مگه چگالی این د وفرمت یکیه؟

اشتباه منظورم رو فهمیدید

ایشون اگه بخوان میتونن فیلم و عکس و ..... توی یک پارتیشن بزارن

بقیه هم گیم . نرم افزار و.......

لینک به دیدگاه

پارتیشن نکن

چند تا فولدر به اسم درایورها بساز کار کپی بین فولدر خیلی سریع تر از بین چند تا پارتیشنه

هارد هم خراب شه دیگه تک یا چند گانه بودن پارتیشن مهم نیست و همه با هم خراب میشن

لینک به دیدگاه

پارتیشن نکن

چند تا فولدر به اسم درایورها بساز کار کپی بین فولدر خیلی سریع تر از بین چند تا پارتیشنه

هارد هم خراب شه دیگه تک یا چند گانه بودن پارتیشن مهم نیست و همه با هم خراب میشن

برای ریکاوری فرق میکنه و فرق اصلیش اون طلا هه هست منطورم زمانه D:

پیشنهاد من اینه ویندوز که گفتید هیچ ۲ پارتیشن کنید یکی برا گیم یکی برای فیلم و عکس

using tapatalk

لینک به دیدگاه

attachicon.gif20160723_202604.jpg

اینجا چیو نشون میده؟

بنچ مارک هارد هاتون و سرعت خوندن و نوشتن که بدست امده بهمراه گراف

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...