رفتن به مطلب

راهنمایی در خرید PS4 و ... !!! لطفا با نظراتتون من را یاری نمائید

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

من هفت ماه پیش به صرافت افتادم سیستمم رو عوض کنم و با بودجه محدودی که داشتم یه سیستم بستم با مشخصات زیر :

CPU : Corei5 4460

MB : Asrock H97 Fatality Performance

RAM : G-Skill Ripjaws 8G Dual 1600 CL7

VGA : Nvidia 960 Zotac 2G

Power : Green HP 600A

Display : Asus VS22

یادمه اون موقع PS4 قیمتش ارزونتر بود ولی این اکانت های ترکیبی شیرینگی که امروزه زیاد شدند و قیمت هاشون هم وسوسه کننده هستندوجود نداشت و یا خیلی کم بود به همین خاطر سیستم قبلیم رو که تمام کارهام رو جوابگو بود البته به غیر بازی و ایکس باکس 360 رو فروختم و سیستم بالا رو خریدم و متاسفانه الان پشیمونم ...

نه اینکه سیستم بد باشه نه ...اتفاقا اکثر بازی های جدید رو روش بازی کردم البته تا جایی که زورش برسه اما از اونجایی که من بازی رو با کنسول شناختم و با دسته راحتتر بازی می کنم کنسول رو بیشتر دوست دارم روی این حساب باز هم وسوسه شدم برم یه کنسول و اون هم PS4 بخرم...

فقط چند تا سوال دارم لطفا اساتید عزیز راهنمایی کنن

1- این اکانت های ترکیبی که داره فراوون هم میشه همیشه وجود دارند یا نه ممکنه سونی جلوشون رو بگیره ؟؟؟چون اگر این اتفاق بیفته زورم به خرید بازیهای اورجینال PS4 نمیرسه دوباره حالگیری میشه؟؟

2- میشه در یه زمان چند تا اکانت ترکیبی خرید و هر وقت خواستیم هر کدوم لازم بود رو فعال کرد تا از بازی های متنوع استفاده کنم یا نه؟؟؟(مثلا چند تا بازی توی یه اکانت هست و چند تا دیگه توی یه اکانت دیگه همشون توی یه اکانت نیستند !!!)

3- با وضعیت قیمت فعلی کنسول PS4 فعلا پول کافی رو برای خریدش ندارم اما اگر خریدم جدی بشه دیگه نیازی به کارت گرافیکم ندارم و با همون گرافیک آنبرد سیستم کارم راه میفته حالا به نظرتون کارت گرافیکم رو خوشبینانه چند میتونم بفروشم مدلش هم : Nvidia 960 Zotac 2G

4- و در آخر به نظرتون فروش کارت گرافیک و خرید کنسول صحیح هست یا نه کارت رو بفروشم و به جاش یه کارت 1060 و یا 1070 بخرم ؟؟؟

ممنون ومتشکرم و منتظر نظرات شما خوبان هستم ...

ویرایش شده توسط salizadeh
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من کارت رو نگهدار یه کنسول هم در اینده بگیر...  ^_^

لینک به دیدگاه

کلا سمت این اکانتای  اشتراکی  هکی و و و نری بهتره . بازی های دست دو معمولا قیمت خیلی پایین تری دارند. بازی های قدیمی هم همینطور.تازه انلاینم میزنی خیلی حال میده . من خودم خیلی توی فکر این اکانتا بودم ولی با خودم گفتم من 1.5 دادم کنسول خریدم حالا خسیس بازی  در بیارم 150 تومن ندم یه بازی ؟ اگه توی فکر انلاین هم نیستی یه بازی دست دو بگیر یه مدت بازی کن و بعد  بفروشش. 30 40 تومن دیگه بزار روی اون پول و دوباره یه بازی دست دوی دیگه بگیر. احتمال بن شدن هم هست  ولی به نظر من 150 تومن ارزش به خطر انداختن یه کنسول 1.5 تومنی رو نداره. 

لینک به دیدگاه

ممنون از نظراتتون ...

من با یکی از دوستان که توی شهر خودم هست و گیم نت داره صحبت کردم میگه دارم از اینا استفاده می کنم و حتی بازی ها رو آنلاین انجام میده ... تازه خودشم میگه اینا هکی هستند ولی با یه روش از بن جلوگیری می کنن...!!!

لطفا اگر از دوستان کسی هست که اطلاعات کاملی راجع به این اکانت ها داره راهنمایی کنه

متشکرم

لینک به دیدگاه

سلام.دوست گرامی اگر خواستی تو پخ بگو تا شماره تلفن یه نفر که کارش همین هست رو بهتون بدم هر سوالی داشتید بپرسید با حوصله راهنماییتون میکنن.

لینک به دیدگاه

سلام.دوست گرامی اگر خواستی تو پخ بگو تا شماره تلفن یه نفر که کارش همین هست رو بهتون بدم هر سوالی داشتید بپرسید با حوصله راهنماییتون میکنن.

ممنون دوست عزیز پخ کردم اونجا منتظرم   .....

منتظر نظرات دوستان عزیز دیگه هستم ؟؟؟؟

مخصوصا راجع به فروش کارت گرافیک و قیمتش و همچنین راجع به خرید 1060 یا 1070 ؟؟؟؟!!!!!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

به نظر من سمت کنسول نرید

به دلایل بسیاری که اصلی ترینش محدودیت زمانی و کارایی هست

بحثش طولانیه

ولی سعی کنید سمت کنسول نرید

در مورد گرافیک هم بسته به نیازتون می تونید کارت گرافیک تهیه کنید 

اگر 1366*768 کار می کنید که همین کارت گرافیکنون خوبه

اگر 1920*1080 میزنید 480 بهترین انتخابه

و اگر رزولیشن های بالاتر 1070 و 1080

در ضمن ارزش خرید 1070 به مراتب از 1080 بیشتره

گرافیک فعلیتون هم حدود 600 فروش بره خوبه

موفق باشید @};-  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز این اکانت ترکیبی ها مشکلی نداره خودم دارم کار میکنم

اکانتها ظرفیت بندی هست بهترین اونها ظرفیت 2 هست که هم میشه افلاین و هم انلاین بازی کرد

شما وقتی که اکانتی خریدی فقط سریعا باید رویه دستگاه شما اکتیو بشه وقتی هم اکتیو شد هیچکس نمیتونه کاری انجام بده اون بازیها میشه مال شما

اپدیتی هم که سونی بابت کنسول میده ربطی به بازیاش نداره

این اکانتها قانونی خریداری شده (البته توسط صاحب اصلی اکانت ) و این قابلیت رو داره رویه دوتا دستگاه میشه اکتیوش کرد پس از لحاظ سونی قانونیه

حالا سونی گاهی وقتی یه ریست پسورد میده به صاحب اکانتها میگه که هر چند وقت یکبار پسورداتون رو عوض کنید

طرف اگه حال داشته باشه پسوردشو عوض میکنه اگر هم نداشته باشه گیر همین هکرا میفته

پس سونی کاره ای نیست بخواد برای این کاربرا کاری انجام بده میگه مسئولش خودتونین

مثل یاهو که ایمیلها هک شد چیکار کرد هیچکاری نکرد گفت مسئولیتش با خودتونه

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز این اکانت ترکیبی ها مشکلی نداره خودم دارم کار میکنم

اکانتها ظرفیت بندی هست بهترین اونها ظرفیت 2 هست که هم میشه افلاین و هم انلاین بازی کرد

شما وقتی که اکانتی خریدی فقط سریعا باید رویه دستگاه شما اکتیو بشه وقتی هم اکتیو شد هیچکس نمیتونه کاری انجام بده اون بازیها میشه مال شما

اپدیتی هم که سونی بابت کنسول میده ربطی به بازیاش نداره

این اکانتها قانونی خریداری شده (البته توسط صاحب اصلی اکانت ) و این قابلیت رو داره رویه دوتا دستگاه میشه اکتیوش کرد پس از لحاظ سونی قانونیه

حالا سونی گاهی وقتی یه ریست پسورد میده به صاحب اکانتها میگه که هر چند وقت یکبار پسورداتون رو عوض کنید

طرف اگه حال داشته باشه پسوردشو عوض میکنه اگر هم نداشته باشه گیر همین هکرا میفته

پس سونی کاره ای نیست بخواد برای این کاربرا کاری انجام بده میگه مسئولش خودتونین

مثل یاهو که ایمیلها هک شد چیکار کرد هیچکاری نکرد گفت مسئولیتش با خودتونه

ممنون دوست عزیز

توضیحاتتون خیلی خوب بود

فقط چند تا سوال ذهنمو درگیر کرد با این اوصاف اگر صاحب اصلی اکانت پسوردش رو تغییر بده اکانت از دسترس ما خارج میشه درسته؟؟؟

و سوال بعد اینکه من اگر به طور مثال چند تا اکانت ترکیبی بخرم و بلافاصله فعالشون کنم بعدش هر وقت بخوام میتونم بینشون سوییچ کنم؟؟؟ یعنی میتونم در آن واحد صاحب چند تا از این اکانت های ترکیبی باشم؟؟؟

لینک به دیدگاه

دوست من ممکن هست سونی آپدیتی بده و کلا داستان اکانت های شیرین تموم بشه. برو سمت بازی های دست دوم. یا حتی خرید از خود استور سونی که گاهی بازی های ۵۹ دلاری ر حتی ۱۹ دلار میده.

لینک به دیدگاه

شما اگر مشکلتون بازی با دستس

خوب یه دسته بگیر راحت

چه کاری خو

لینک به دیدگاه

من جای شما بودم کارتم رو میفروختم و 1060 میخریدم ! راحت و بی دردسر بعلاوه با کیفیت بالاتر ! و اینکه با همه ی چیزهایی که راجع به قفل دنوو و ... میگن هنوز هم هستن بازی هایی که کرک شده میان مثلا GTA V ! البته در اینده خیلی کمتر میشن ! 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به نظر من سیستم رو نگه دار و یک کم پول جمع کن و وقتی PS4 Neo اومد ؛ از تو بازار یک PS4 معمولی دست دوم بخر که بتونی بازی های انحصاری هم تجربه کنی

من خودم هم PS4 و هم XB1 و هم یک PC قوی دارم ولی واسه بازی های Multiplatform اصلا حتی سمت کنسول هم نمیرم به خاطر گرافیک و فریم ریت و موس و کیبرد و استیم و کلا آزادی که PC داره

راستی دسته PS4 هم به راحتی تو همه بازیها با PC قابل استفادست با نرم افزار DS4Tool ..

اکانت ها هم من خودم چند تا گرفتم واسه PS4 ولی کلا پیشنهاد نمیکنم به دلایل مشخص...  @};-

لینک به دیدگاه

دوست من ممکن هست سونی آپدیتی بده و کلا داستان اکانت های شیرین تموم بشه. برو سمت بازی های دست دوم. یا حتی خرید از خود استور سونی که گاهی بازی های ۵۹ دلاری ر حتی ۱۹ دلار میده.

ممنون اگر کارم نشد به این مسئله ای که گفتید فکر می کنم و یه برنامه ای براش میریزم

شما اگر مشکلتون بازی با دستس

خوب یه دسته بگیر راحت

چه کاری خو

خب من دسته X360 دارم وگرنه اصلا نمی تونستم بازی کنم ... درکل بازی با کنسول یه لطف دیگه ای داره مخصوصا بازی های انحصاریش

من جای شما بودم کارتم رو میفروختم و 1060 میخریدم ! راحت و بی دردسر بعلاوه با کیفیت بالاتر ! و اینکه با همه ی چیزهایی که راجع به قفل دنوو و ... میگن هنوز هم هستن بازی هایی که کرک شده میان مثلا GTA V ! البته در اینده خیلی کمتر میشن ! 

ممنون از نظرتون فقط دوست عزیز میشه بگید با تعویض 960 با 1060 چقدر تفاوت رو میتونم ببینم؟؟؟

دوست عزیز به نظر من سیستم رو نگه دار و یک کم پول جمع کن و وقتی PS4 Neo اومد ؛ از تو بازار یک PS4 معمولی دست دوم بخر که بتونی بازی های انحصاری هم تجربه کنی

من خودم هم PS4 و هم XB1 و هم یک PC قوی دارم ولی واسه بازی های Multiplatform اصلا حتی سمت کنسول هم نمیرم به خاطر گرافیک و فریم ریت و موس و کیبرد و استیم و کلا آزادی که PC داره

راستی دسته PS4 هم به راحتی تو همه بازیها با PC قابل استفادست با نرم افزار DS4Tool ..

اکانت ها هم من خودم چند تا گرفتم واسه PS4 ولی کلا پیشنهاد نمیکنم به دلایل مشخص...  @};-

ممنون میشم دلایلتون رو بابت نخریدن اکانت های ترکیبی بیان کنید اگر هم اینجا نمیشه توی پخ برام توضیح بدید خیلی برام مهمه و حیاتی هست

متشکرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون دوست عزیز

توضیحاتتون خیلی خوب بود

فقط چند تا سوال ذهنمو درگیر کرد با این اوصاف اگر صاحب اصلی اکانت پسوردش رو تغییر بده اکانت از دسترس ما خارج میشه درسته؟؟؟

و سوال بعد اینکه من اگر به طور مثال چند تا اکانت ترکیبی بخرم و بلافاصله فعالشون کنم بعدش هر وقت بخوام میتونم بینشون سوییچ کنم؟؟؟ یعنی میتونم در آن واحد صاحب چند تا از این اکانت های ترکیبی باشم؟؟؟

درود

یه چیزی در مورد این اکانتا بگم که خیلیا ازش مطلع نیستن و اون فروشنده هم گاها همچین خوب مشتری رو توجیح نمیکنه وقتی اکانت رو دستگاتون اومد و بازیها رو ریختید از اون اکانت سریعا بیرون میاید و وارد اکانت خودتون میشید و دیگه به هیچ عنوان وارد اون اکانت هم نمیشید و هیچ گونه دستکاری هم درش انجام نمیدید

دوست من وقتی شما اون اکانت رویه دستگاه شما اکتیو شد اون طرف صاحب اصلی اکانت اگرهم یوزر پسش رو تغییر بده رویه دستگاه شما هیچ تاثیری نداره (البته بالا گفتم فقط و فقط در صورتی ممکنه بازیهای شما از کار بیفته که اکانت طرف رو دستکاری وتغییر درش بدید که صاحب اصلی اکانت بفهمه ) 

شما موقعی که اکانتی خریدی و ریختی رو دستگاه دیگه به هیچ عنوان اون اکانت رو دستکاری تاکید میکنم به هیچ عنوان دستکاری نمیکنید ولی در عوضش با اکانت خودت هر کاری میخوای میتونی انجام بدی انلاین افلاین

تعداد اکانتهایی هم که میشه رویه یه دستگاه فعال بشه 16 عدد هست از اون بیشتر باید قبلیها پاک بشه و اکانت جدید ریخته بشه 

رویه اکانتها شما نمیتونید سوئیچ کنید چون هر تعداد اکانت هم بریزید همه اون بازیهایی هم که داخل اکانتها هستند هموشون با اکانت خودتون قابل دسترسن یعنی لازم نیست برای هر بازی وارد اکانت مخصوص خودش بشی فرض کن انچارتد 4 رویه یه اکانته و بازی doom رویه اکانت دیگه اینا دوتاشون از داخل اکانت خودتون قابل بازی هستن

لینک به دیدگاه

شما با خرید یک 1060 یا Rx 480 به فریم بسایر خوبی میرسد و نسبت به 960 فعلیتون کاملا تفاوت رو احساس میکند .

پیشنهاد من برای شما اینه .

صبر کنید !

حالا چرا ؟

شما فعلا یک سیستم دارید و میتونید باهاش بسازید کمی صبر کنید تا هم گرافیک های جدید برسن و قیمتشون درست بشه هم کنسول های جدید تکلیفشون مشخص بشه . شاید کنسول های بعدی عملا کنسولهای فعلی و از رده خارج کنن و یا حداقل یک کاهش قیمت جدی رو در کنسولهای فعلی به وجود بیارن .

برای شما که میخواهید از بازی های هک شده و کرکی استفاده کنید بهترین انتخاب pc هست چون تحت هیچ شرایطی هیچ شرکتی نمیتونه شما رو بن کنه .

..............

به طور کلی برای شما که یکی سیستم مناسب گیم دارید بهترین انتخاب بدون هیچ شک و تردیدی pc گیمینگ هست . مخصوصا کنسولهای فعلی که پر از مشکل هستند از لگ زدن ها تا اجرای بازی روی رزولیشن های 900p و اچ دی تا نرخ فریم 30 و ... .

ضمن این که ارزش استیم به تنهایی از کل صنعت کنسول بیشتره !!!

لینک به دیدگاه

منم مثل شما تو فول لود شدید بودم :) اما خوب من کامپیوتر رو انتخاب کردم. چرا؟

اولا سونی پلی استیشن ایران رو حالا حالا ها ساپورت نمیکنه (نه اینکه بقیه ساپورت میکنن) پس اگه بازی دیجیتالی بگیرم ممکنه هر اتفاقی برای اکانت بیافته. هزینه بازی های اورجینال بالاست دست دومم همینطور، اکانت های شیرینگ دردسر دارن.و نمیشه همیشه روشون حساب کرد تازه دیتا هم میخوان. پس برو سمت کامپیوتر بایه 480 یا 470 میتونی فریم عالی بگیری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...