رفتن به مطلب

خبر فرصت محدود زندگی یک نابغه

nightkiler
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی theinquirer،اخبار ناخوشایندی به گوش می‌رسد که حکایت از این دارد که استیو جابز فقط ۶ هفته دیگر زنده خواهد بود.

استیو جابز از ۱۷ ژانویه در مرخصی پزشکی به سر می برد ولی هیچ زمان علت دقیق این مرخصی پزشکی اعلام نشده و همین عامل باعث به وجود امدن شایعات بسیار در این مورد شده است.

پیش از این مدیر اجرایی شرکت اپل تحت عمل جراحی برای درمان سرطان لوزالمعده در سال ۲۰۰۴ و پیوند کبد در سال ۲۰۰۹ قرار گرفته است.

national-enquirer-steve-jobs.jpg

عکسهای تازه منتشر شده استیو جابز را در مرکز مبارزه با سرطان استنفورد در پالو التو کالیفرنیا نشان می‌دهد و اخبار حکایت از این دارد که سرطان لوزالمعده استیو جابز دوباره عود کرده و بازگشته است.

تصاویری که از او در مرکز پزشکی استنفورد گرفته شده است به وضوح او را لاغرتر از زمانی که دیده بودیم نشان داده و وزن او از ۷۹ کیلوگرم به حدود ۶۰ کیلوگرم کاهش پیدا کرده است.

البته سایز منابع بیماری استو جابز را خطرناک قلمداد نکرده‌اند و با این حال تصور شرکت اپل بدون استیو جابز ممکن نیست و ما هم مانند سایر دوستداران او منتظر بهبود و بازگشت او به دنیای دیجیتال هستیم.

20110217131043a.jpg

وقتی استیو جابز می‌خواست به دوره استراحت پزشکی برود این پیام را برای تمامی کارکنان اپل ارسال کرد:

“من اپل را دوست دارم و امیدوارم که به زودی بازگردم ولی به هر حال از اینکه شما به حریم خصوصی من و خانواده‌ام احترام گذاشتید کمال تشکر را دارم”.

لینک به دیدگاه

این مطلبو هم تو سایت نارنجی و هم پیچ گوشتی خوندم ( نوشته بود منبع این خبر معمولا از این جور شایعات زیاد درست می کنه)

در هر صورت همه می دونن که آقای جابز سرطان داره و با فرض اینکه این خبر راست باشه همه باید بشینیم زار زار گریه کنیم که چنین شخصی که این همه تو دنیای دیجیتال تاثیر گذار بود بزودی از دنیا میره.

من که براش آرزوی سلامتی و بهبودی می کنم.

اگه آقای جابز نبود شاید خیلی از محصولات دیجیتالی مدرن امروزی معنا و مفهومی نداشتند.Rose.gif

لینک به دیدگاه

چند روز پیش بود که در مورد شایعاتی که خبر از وضع بد سلامتی استیو جابز می دادند، صحبت کردیم. اما او دیشب در دیدار شام با بسیاری از بزرگان دیگر تکنولوژی و همچنین اوباما حضور داشته و از این رو می توان تا حد زیادی به اشتباه بودن آن خبر امیدوار بود. اما در کنار این موضوع بد نیست ببینم که چه کسان دیگری به جز آقای جابز در این دیدار حضور داشته اند؟

-چه کسانی حضور داشته اند؟

2.jpg

جان دوئر، یکی از سهام داران KPCB (یکی از بزرگترین شرکت های سرمایه گذاری تکنولوژی)

کارول بارتز، مدیر عامل و رئیس یاهو

جان چمبر، رئیس و مدیرعامل شرکت سیسکو

دیک کاستلو، مدیر عامل توییتر

مری الیسون، بنیان گذار و مدیر عامل Oracle

رید هستینگ، مدیر عامل NetFlix

جان هنسی، رئیس دانشگاه استنفورد

استیو جابز، رئیس و مدیر عامل اپل

آرت لوینسون، رئیس و مدیر عامل پیشین Genentech

اریک اشمیت، رئیس و مدیر عامل گوگل

استیو وستلی، شریک و بنیان گذار: گروه وستلی

مارک زوکربرگ : بنیان گذار ، رئیس و مدیر عامل ویسبوک

اما با عکس زیر می توانید ببینید که چه کسانی کجا نشسته اند. می بینیم که استیو جابز و زوکربرگ، کنار اوباما نشسته اند. دیگران را هم که در عکس خودتان می بینید.

چه کسانی غایب بودند؟

سوال دیگر این است که چه کسانی مهمی در این مراسم حضور نداشته اند؟ آیا دعوت نشده اند یا به علت دیگری حضور نداشته اند؟

سن پالمیسانو، مدیر عامل IBM

لئو آپتکر، مدیر اچ.پی

استیو بالمر، مدیر عامل مایکروسافت

جف بزوس، مدیر عامل آمازون و مارک بنیوف که مدیر عامل Saleforce.com می باشد.

از دیگر افراد مهم غایب می توان به پائول اوتلینی، مدیر عامل شرکت اینتل اشاره کرد.

دستور کار:

هدف از این جلسه، بحث در مورد نو آوری و ایجاد شغل با رهبران اقتصادی جدید عنوان شده است. اما فعلا اطلاعات بیشتری از این مراسم در دست نیست. اما نشستن این افراد در دور یک میز در نوع خودش جالب است.

منبع :

نارنجی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...