رفتن به مطلب

آیا تغییر رزولیشن Surface Pro4 ضرر داره ؟

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

دوستان رزولیشن surface pro4 رو اگه رو 1920 در 1200 قرار بدم و کلا با این رزولیشن کار کنم به قطعات آسیبی میرسونه ؟؟ ( گرافیک / پردازنده / صفحه نمایش )

تو استفاده باتری تاثیری داره ؟؟

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان رزولیشن surface pro4 رو اگه رو 1920 در 1200 قرار بدم و کلا با این رزولیشن کار کنم به قطعات آسیبی میرسونه ؟؟ ( گرافیک / پردازنده / صفحه نمایش )

سلام با توجه به اینکه یکی از آشنایان ما هم سرفیس پرو 4 دارند نه تغییر رزولوشن هیچ ربطی به آسیب قطعات نداره. فقط جسارتا میگید چرا رزولوشن رو میخواید پایین بیارین؟ چون اون چیزی که من دیدم آدم وقتی نگاش میکنه دهنش باز میمونه اینقدر صفحه نمایشش با کیفیته

لینک به دیدگاه

مصرف باطری رو که حتما بالا میبره اما در مورد سایر موارد اطلاعاتی ندارم

فکر کنم تو پردازش تصویر تو بعضی قسمت ها هم مشکل ایجاد بشه و تصویر ریسایز نشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام با توجه به اینکه یکی از آشنایان ما هم سرفیس پرو 4 دارند نه تغییر رزولوشن هیچ ربطی به آسیب قطعات نداره. فقط جسارتا میگید چرا رزولوشن رو میخواید پایین بیارین؟ چون اون چیزی که من دیدم آدم وقتی نگاش میکنه دهنش باز میمونه اینقدر صفحه نمایشش با کیفیته

مصرف باطری رو که حتما بالا میبره اما در مورد سایر موارد اطلاعاتی ندارم

فکر کنم تو پردازش تصویر تو بعضی قسمت ها هم مشکل ایجاد بشه و تصویر ریسایز نشه

برا اینکه میخوام ببینم اگه مصرف باتری رو کم میکنه تغییر رزولیشن بدم.

لینک به دیدگاه

برا اینکه میخوام ببینم اگه مصرف باتری رو کم میکنه تغییر رزولیشن بدم.

سرفیس پرو 4 در بهترین حالت 7 ساعت شارژدهی میده که با توجه به اینکه یک لپ تاپ کامل و یک تبلت بی نظیر هستش واقعا عالیه . شما هم اگر همین مقدار شارژدهی داره پیشنهاد میکنم انگولکش نکنید. این دوست بالایی فکر کنم اشتباه متوجه شد فکر کرد شما میخواید رزولوشن رو بالا ببرید. در جواب ایشون باید بگم رزولوشن سرفیس پرو 4 1824*2736 هستش با چگالی باور نکردنیه 267 پیکسل بر اینچ هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سرفیس پرو 4 در بهترین حالت 7 ساعت شارژدهی میده که با توجه به اینکه یک لپ تاپ کامل و یک تبلت بی نظیر هستش واقعا عالیه . شما هم اگر همین مقدار شارژدهی داره پیشنهاد میکنم انگولکش نکنید. این دوست بالایی فکر کنم اشتباه متوجه شد فکر کرد شما میخواید رزولوشن رو بالا ببرید. در جواب ایشون باید بگم رزولوشن سرفیس پرو 4 1824*2736 هستش با چگالی باور نکردنیه 267 پیکسل بر اینچ هستش

در حالت کار سنگین با برنامه GIS که آنالیز میکردم فایل هارو با  wifi روشن و اتصال ماوس به usb port و روشنایی 25% در حالت اتومات ، حدود 5 ساعت 10 دقیقه کار 20% اینا شارژ داشت( حالا 5% بالا و پایین ).

در یک روز از ساعت 8:30 اینا روشنه + wifi + اتصال ماوس + روشنایی 25% اتومات + نیم ساعت تا 50 دقیقه بازی dragon legends mania + تلگرام همیشه فعال تا ساعت 3 بعداز ظهر حدود 10%-15% شارژم میمونه.

البته همه اینا قبل از دریافت آپدیت اخیر میشه که به گفته خودشون تو مصرف بهینه سازی شده!! تست نکردم

لینک به دیدگاه

تغییر رزولوشن تاثیری در مصرف باتری نخواهد گذاشت

چون تمامی ۵ میلیون پیکسل صفحه کماکان روشن هستند و انرژی مصرف می کنن

مثلا فقط به جای اینکه یک آیکون ۱۰ پیکسل جا بگیره، ۲۰ پیکسل جا می گیره و تمامی پیکسل ها هم پردازش خواهند شد و برای اینکه رنگ مورد نظر رو به خود بگیرن RGB شون فعال خواهد بود

پس با همون رزولوشن اصلی کار کنید و لذت ببرید @};-

پی نوشت:

این نکته یادم رفت بگم که

تغییر رزولوشن هیچ ضرری برای دستگاه نداره (ولی ممکنه به خاطر کمتر شدن شارپنس به دلیل استفاده از رزولوشن غیر اصلی برای چشمای خودتون ضرر داشته باشه!)، مثل این می مونه که رزولوشن مونیتور رو تغییر بدید

ویرایش شده توسط kavehhh
لینک به دیدگاه

در حالت کار سنگین با برنامه GIS که آنالیز میکردم فایل هارو با wifi روشن و اتصال ماوس به usb port و روشنایی 25% در حالت اتومات ، حدود 5 ساعت 10 دقیقه کار 20% اینا شارژ داشت( حالا 5% بالا و پایین ).

در یک روز از ساعت 8:30 اینا روشنه + wifi + اتصال ماوس + روشنایی 25% اتومات + نیم ساعت تا 50 دقیقه بازی dragon legends mania + تلگرام همیشه فعال تا ساعت 3 بعداز ظهر حدود 10%-15% شارژم میمونه.

البته همه اینا قبل از دریافت آپدیت اخیر میشه که به گفته خودشون تو مصرف بهینه سازی شده!! تست نکردم

خیلی عالیه واقعا .شارژدهیش فوق العاده هست نسبت به کارایی. سرفسی بوک به خاطر این ۱۳ ساعت شارژ دهی داره چون بیشتر بخش کیبردش باتری هستش اما تو تایپ کاور سرفیس پرو ها خبری از باتری نیست ولی با وجود این شارژدهیش خیلی خوبه
لینک به دیدگاه

تغییر رزولوشن در محیط های دو بعدی مثل دسکتاپ اصلا تغییر محسوسی در مصرف باطری ایجاد نمی کنه ولی در نرم افزارهای سه بعدی خصوصا گیم ها تاثیر زیادی داره , این موضوع رو به شخصه روی Surface Book تجربه کردم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنونم

+ :blush: :blush: :-w :-w :-w :redface: :redface: :Not Worthy: :Not Worthy: :Not Worthy:

تغییر رزولوشن در محیط های دو بعدی مثل دسکتاپ اصلا تغییر محسوسی در مصرف باطری ایجاد نمی کنه ولی در نرم افزارهای سه بعدی خصوصا گیم ها تاثیر زیادی داره , این موضوع رو به شخصه روی Surface Book تجربه کردم .

تنها بازی که انجام میدم همون dragon legends mania  هستش

لینک به دیدگاه

راستش من با سرفیس کار نکردم اما با ایپد جیلبریک شده نور صفحه رو از استاندارد اپل هم کمتر کردم که باتری مصرفش کمتر شد 

لینک به دیدگاه

سلام

درود و احترام؛

کوچکترین تاثیری ندارد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

@};- @};- :x :x ممنونم دوستان :x :x @};- @};- 

هنوز + نرسیدن خونه

ویرایش شده توسط AtAgAmEr
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...