رفتن به مطلب

اینترنت صبانت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

اینجا کسی هست اینترنت adsl صبانت داشته باشه؟اگه اره چطوره؟

لینک به دیدگاه

سلام. من 4-5  سال مشترکش بودم. ولی قیمتهاش نسبت به حجمی که میداد سال پیش تغییر کرد و برای من صرف نداشت. به هایوب کوچ کردم. از لحاظ سرعت و حجم بهتره. پینگ تایم برای گیم و میزان دیسکانکت فرقی نداره. دیسکانکت منظورم همون قطعی جهت تعمیرات یا تغییرات از طرف آی اس پی هست.

لینک به دیدگاه

من کرمانشاه داشتم این سرویس رو رو روی 3 تا خط تلفن تو سه تا مرکز مخابراتی مختلف

هر سه تاش افتضاح بود 

لینک به دیدگاه

این نت صبانت بستگی به موقعیتی که دارید داره . دوستان هم خیلی زود قضاوت نکن بسترهای کرمانشاه و ایلام و بعضی از شهرهای غربی کشور به طور فجیعی اوضاعش خرابه هم پینگ تایم بدی داره هم کیفیت نامطلوبی داره ولی صبانت در تهران و مشهد و اراک و شهرهای شمالی خیلی عالیه من خودم تست کردم و پینگ تایم خیلی خوبی داره تو سرور بتلفیلد روی 98 الی 110 قفله. اگر هم وضع پینگش هم بدجور خراب باشه تا 170 میره . سرعتش هم خیلی خوبه اکثر سرعتاش یک به یک هستن یعنی تقسیم نمیشن مثلا یک مگ سرعت هست همون یک مگ برثانیه رو بهت میده . در کل کیفیت و سرعت و پینگ تایم بستگی به شهر و منطقه ای که دارین هست . خودم به شخصه از نت اسیاتک تهران استفاده کردم سرعتاش خیلی خوبه ولی تو ایلام نمایندگی اسیاتک هست سرعت دو مگ ازش گرفتم تنها 210 کیلو بایت بر ثانیه رو دانلود منجر نشون میداد . های وب هم استفاده کردم سرعتش خوبه رو دانلود منجر سرعتش نزدیک 980 کیلو بایت بر ثانیه هس ولی پینگ جالبی نداره . بهت دوباره میگم بستگی به منطقه و شهر داره . الان شاتل تو اراک بهترین سرعت رو داره.

اگر میخوای بدونی صبانت تو شهرت خوبه یا نه توی کدوم شهری ؟

لینک به دیدگاه

من صبانت (نداگستر) دارم.

من استان اصفهان متاسفانه حجم رایگان شبانه یک هویی نیست و نابود میشه.

در کل راضیم.

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

من صبانت (نداگستر) دارم.

در کل راضیم.

مگه صبا نت دانلود رایگان شبانه داره؟

لینک به دیدگاه

سلام

عزيز بنده قايمشهر مازندران هستم اينجا تازه ١هفته اومده ميخواستم بدونم منطقه ما چطوره

براي من سرعت دانلود اصلا مهم نيست فقط براي بازي دوتا ميخوام بگيرم

لینک به دیدگاه

این نت صبانت بستگی به موقعیتی که دارید داره . دوستان هم خیلی زود قضاوت نکن بسترهای کرمانشاه و ایلام و بعضی از شهرهای غربی کشور به طور فجیعی اوضاعش خرابه هم پینگ تایم بدی داره هم کیفیت نامطلوبی داره ولی صبانت در تهران و مشهد و اراک و شهرهای شمالی خیلی عالیه من خودم تست کردم و پینگ تایم خیلی خوبی داره تو سرور بتلفیلد روی 98 الی 110 قفله. اگر هم وضع پینگش هم بدجور خراب باشه تا 170 میره . سرعتش هم خیلی خوبه اکثر سرعتاش یک به یک هستن یعنی تقسیم نمیشن مثلا یک مگ سرعت هست همون یک مگ برثانیه رو بهت میده . در کل کیفیت و سرعت و پینگ تایم بستگی به شهر و منطقه ای که دارین هست . خودم به شخصه از نت اسیاتک تهران استفاده کردم سرعتاش خیلی خوبه ولی تو ایلام نمایندگی اسیاتک هست سرعت دو مگ ازش گرفتم تنها 210 کیلو بایت بر ثانیه رو دانلود منجر نشون میداد . های وب هم استفاده کردم سرعتش خوبه رو دانلود منجر سرعتش نزدیک 980 کیلو بایت بر ثانیه هس ولی پینگ جالبی نداره . بهت دوباره میگم بستگی به منطقه و شهر داره . الان شاتل تو اراک بهترین سرعت رو داره.

اگر میخوای بدونی صبانت تو شهرت خوبه یا نه توی کدوم شهری ؟

من الان اسیاتک دارم با اینکه نسبتا زیاد قطع میشه راضیم ولی هزینه هاش زیاده.(زود ترافیکم تموم میشه)

منم مثل این دوست بالایی ساکن قامشهر یکی از شهر های مازندران هستم

سرعت دانلود رایگانش خیلی برام مهمه

من صبانت (نداگستر) دارم.

در کل راضیم.

متوجه نشدم حجم رایگان شبانه یک هویی نیست و نابود میشه یعنی چی؟

مگه صبا نت دانلود رایگان شبانه داره؟

شبانه هم داره 

صبحانه هم داره (4 تا 10 صبح)

ویرایش شده توسط mmnnmm
لینک به دیدگاه

من صبانت نداگستر دارم (sabanet.ir)

ساعات رایگان شبانه از ساعت ۲ بامداد تا ۷ صبح هست.

به این صورت که:

سرعت ثابت شبانه ۱۶kb/s هست و سرعت سریس شما فرقی نداره چه مقدار باشه.

منظور از حجم شبانه:

در صبانت ، به ازای خرید هر مقدار حجم، دوبرابر اون حجم به شما اجازه دانلود با سرعت روزانه میده..

یعنی شما ۳ گیگ حجم می خرید و به اضای این ۳ گیگ می توانید ۶ گیگ ترافیک رو با سرعت روزانه، در ساعات رایگان دانلود کنید. و تا اتمام این ۶ گیگ خبری از سرعت ۱۶kb/s نیست.و این حجم ربطی به اون‌ ۳گیگ حجمی که خریدید نداره.

من یک مدت حجم می خریدم ولی نتوانستم از رایگان شبانه استفاده کنم.

حساب کاربری رو که نگاه کردم دیدم تا به الان ۱۰ گیگ حجم اضافه خرید کردم.خب حجم اولیه سرویس هم ۳ گیگ بوده پس با این حساب باید ۲۶ گیگی با سرعت روزانه بتونم ترافیک مصرف کنم.

آخرین بار یک حجم نیم گیگ خریده بودم.در نهایت میشه ۲۷ گیگ ترافیک.

ساعت رایگان که شد بعد از مصرف یک گیگ ترافیک سرعت محدود شد و آمد رو همون ۱۶kb/s .

و توی حجم شبانه دست بردند.

حدود ۸الی۷ ماهی شده که سیاست های صبانت تغیر کرده و دیگه اون صبانت سابق نیست.

الان سرویس من ۱۲۸kb ، سه ماهه با ۳گیگ حجم اولیه هست.

سرعت دانلودم دو برابر سرعت اسمی سرویسم یعنی ۲۵۶kb/s هست که تا ۳۰۰ تا هم میره.

قبلا سرویس ۱m داشتم که ۷۰۰الی ۷۵۰ سرعت دانلودش بود.

با تمام این مشکلات هنوز راضیم.

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

یه سوال

cfce_screenshot_(247).png

من الان سرعتم به 1 مگ محدود شده؟

اینترنت یکساله با سرعت 12 مگ دارم!

ویرایش شده توسط -MOBIN-
لینک به دیدگاه

سلام خسته نباشید

اینجا کسی هست اینترنت adsl صبانت داشته باشه؟اگه اره چطوره؟

سلام

من صبانت دارم و همه چیش عالیه فقط چندتا نکته:

1_ دانلود شبانه 70% حجم روزانه است مثلا من ماه پیش 54گیگ روزانه داشتم حدود 38گیگ شبانه پر سرعت هم میشد دانلود کنی. بعد از 38 گیگ محدودیت سرعت میزنه که میشه 50-100 کیلوبایت.

2-شفاف سازیش خیلی خوبه مثلا اسم سرویس رو زده تا 16 مگ ولی وقتی میخای بخری اون بالا قید شده که سرعت تعهد شده 1 مگ، یعنی شما تو بدترین حالت 1 مگ رو داری و تو بهترین حالت هم 16مگ

3- تحقیق کنید ببینید تو منطقه شما عموما از چه isp استفاده میکنن و راضین شما هم همونو بگیرید الا کیفیت خط خوبی داشته باشین.

post-21216-14698049156323_thumb.png

در ضمن آپلود رایگانه و رو کل حجم مصرفی هم تخفیف داره.

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

سلام

من صبانت دارم و همه چیش عالیه فقط چندتا نکته:

1_ دانلود شبانه 70% حجم روزانه است مثلا من ماه پیش 54گیگ روزانه داشتم حدود 38گیگ شبانه پر سرعت هم میشد دانلود کنی. بعد از 38 گیگ محدودیت سرعت میزنه که میشه 50-100 کیلوبایت.

2-شفاف سازیش خیلی خوبه مثلا اسم سرویس رو زده تا 16 مگ ولی وقتی میخای بخری اون بالا قید شده که سرعت تعهد شده 1 مگ، یعنی شما تو بدترین حالت 1 مگ رو داری و تو بهترین حالت هم 16مگ

3- تحقیق کنید ببینید تو منطقه شما عموما از چه isp استفاده میکنن و راضین شما هم همونو بگیرید الا کیفیت خط خوبی داشته باشین.

attachicon.gifScreenshot_2016-07-29-19-35-59.png

در ضمن آپلود رایگانه و رو کل حجم مصرفی هم تخفیف داره.

Sent from my D5503

از دانلود صبحانه اش خبر دارید؟4تا 10 صبح

این سرعت تعهد شده منظور سرعت دانلوده یا باید تقسیم بر 8 بشه؟

لینک به دیدگاه

دوستانی که  اهل قائمشهرن اونجا نت خوبی داره مال صبانت و همچنین سه نمایندگی داره از صبا نت داره . شما برای این که دو دل هستید میتونید قرداد سه ماه ببندید باهاشون 

با توجه به حرفایی که زدم الان مازندران و تهران اینا به طور کامل از سرعت خیلی خوبی ساپورت میشه. جای ناراختی نداره فقط شما به این سه نمایندگی سر بزنید ببنید کدوم بیشتر پرسنل بهتری داره

چون شاید گاهی اوقات به مشکل بربخورید باید از پشتیبانی یک سری سوالات بپرسید. ( در مورد اسیاتک بگم اره خیلی زود شارژ خالی میکنه با اینکه زیاد دانلود نمی کنم ).

نمایندگی رو هم براتون مینویسم که بهشون مراجعه بکنید ( فقط اول به هر سه نمایندگی سر بزنید ببنید کدوم پرسنل بهتری داره ).

نمایندگی اول تو ساری هست و دوتاشون قائمشهر

نمایندگی اول 

قائمشهر خیابان بابل پاساژ نسیم طبقه 3 واحد 177 ( شماره تماس : 01142202744 شرکت رایان اندیشه شمال )

نمایندگی دوم 

قائم شهر خیابان جویبار قبل از خزر 7 ( شماره تماس : 01142222111 شرکت ندای رایانه هوشمند )

لینک به دیدگاه

از دانلود صبحانه اش خبر دارید؟4تا 10 صبح

این سرعت تعهد شده منظور سرعت دانلوده یا باید تقسیم بر 8 بشه؟

من از سرویس جشنواره اصلا استفاده نکردم ولی اونجوری که شنیدم سرعت صبحانش افت نداره

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

من از سرویس جشنواره اصلا استفاده نکردم ولی اونجوری که شنیدم سرعت صبحانش افت نداره

Sent from my D5503

سوال دومم را اگه میشه جواب بدید

لینک به دیدگاه

سوال دومم را اگه میشه جواب بدید

سرعت دانلوده و نصفشم اپلوده،

تقسیم بر 8 نمیدونم چیه [emoji5]

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

سرعت دانلوده و نصفشم اپلوده،

تقسیم بر 8 نمیدونم چیه [emoji5]

Sent from my D5503

مرسی

اون تقسیم بر 8 منظورم اشتراکی بود.

...............................................................................................................................................

از همه دوستان ممنونم اگه دوستان دیگه هم اطلاعاتی دارند ممنون میشم در اختیار بگذارند

لینک به دیدگاه

درود

من دو ساله مشترک صبانت هستم و از بقیه بهتر بوده. البته هر سرویس دهنده ای منطقه به منطقه فرق می کنه، منتها صبانت دست کم تعرفه هاش همه جا یکسان هست. قطعی تقریبا نداره. ترافیک شبانه ی رایگان دو برابر حجمی که می خری داره. مشکلی که داره حجم زودتر اونی که فکر می کنی تمام می شه و برای همه ی سرویس دهنده هایی که داشتم همینطور بوده. به عبارتی بین و بد و بدتر و بدترین و وحشتناک بد رو برگزیده ام. حکایت همیشگی ما.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

دوستان الان صبانت چه طرح هايي براي مشتركين كه اولين باره ميخوان اين نت رو بگيرن داره؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...