رفتن به مطلب

پیشنهاد خرید Headphone/Headset تا 250 تومان...

HK888
 اشتراک گذاری

پیشنهاد شما  

19 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. موارد مورد نظر:

• TTeSPORTS SHOCK Spin Diamond
      1
    • Steelseries 7XB Wireless Headset -XBOX 360-PC
      2
    • Logitech G230 Stereo Gaming Headset
      5
    • Sennheiser HD 451 (خریده و تست شد نقد داخل همین تاپیک)
      1
    • Panasonic RP-HBD250
      0
    • Audio-Technica ATH-M20x
      5
    • ASUS CERBERUS Gaming Headset
      2
    • Presonus HD7
      0

Recommended Posts

از اسم تاپیک معلومه هدف چیه گزینه های زیادی وجود دارن...بنده خودم از محصولات Panasonic و Sony استفاده می کردم ولی دیگه هدفونم عمر خودشو کرده.برند زیاد مهم نیست شفافی، کیفیت و بلندی صدا مهمه..میکروفن مهم نیست...کیفیت خود ساخت خود هدفون هم مهمه...

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

اگر تهران هستی یه سر به فروشگاه ایرانهدفون بزن و حضوری تست کن باید از این هدفونایی که اسم بردی داشته باشن

لینک به دیدگاه

من تجربه صداي كراكن و سنهايزر ٢٠١ رو داشتم، كراكن فقط و فقط به درد گيم ميخوره من به شخصه موزيك باهاش نميتونم گوش بدم، خودم طرفدار هدفون با باس زيادم اما اين يكي باسش انقد زياده تو موزيك كه صداي بعضي از خواننده ها مثل ابي رو ديگه نميشه شنيد، ولي ٢٠١ براي موسيقي خيلي خوبه بيشتر سبك سنتي چون اصلا بيس انچناني نداره بيشتر صداش به هدفون هاي مانيتورينگ نزديكه.. در كل براي گيم كراكن و براي موسيقي ٢٠١ .

لینک به دیدگاه

اگر تهران هستی یه سر به فروشگاه ایرانهدفون بزن و حضوری تست کن باید از این هدفونایی که اسم بردی داشته باشن

خیر جناب تهران نیستم

من تجربه صداي كراكن و سنهايزر ٢٠١ رو داشتم، كراكن فقط و فقط به درد گيم ميخوره من به شخصه موزيك باهاش نميتونم گوش بدم، خودم طرفدار هدفون با باس زيادم اما اين يكي باسش انقد زياده تو موزيك كه صداي بعضي از خواننده ها مثل ابي رو ديگه نميشه شنيد، ولي ٢٠١ براي موسيقي خيلي خوبه بيشتر سبك سنتي چون اصلا بيس انچناني نداره بيشتر صداش به هدفون هاي مانيتورينگ نزديكه.. در كل براي گيم كراكن و براي موسيقي ٢٠١ .

باید از همه نظر بتونه جوابگو باشه فقط برای گیم یا فقط برای موسیقی کارایی نداره.

خودم نظرم روی   Steel Series 7XB هستش چون از لحاظ مشخصاتی که به نظر خوب میاد ضمن اینکه وایرلس هم هست و در عین با سیم هم می شه ازش استفاده کرد. TTeSPORTS SHOCK Spin Diamond  هم به نظرم هدفون خوبیه ولی از جنس بدنه هدفون مطمئن نیستم.Logitech G230 Stereo Gaming Headset هم به نظرم مشخصاتش تقریبا با Razer یکیه ولی تا بحال محصولات logitech رو تست نکردم(ضمن اینکه تفاوت قیمت کمی با TTesport یا 7XB داره)

لینک به دیدگاه

اگر توانايي بيشتر هزينه كردن رو داري به شدت Razer Adaro Stereo رو بهت پيشنهاد ميدم ،به معناي واقعي كلمه شاهكاره، فوق العادست... توي موزيك كه يه شاهكاره توي گيم هم از كراكن و هدفونهاي مشابهش يه سرو گردن بالاتره.

لینک به دیدگاه

راستش خیر...بنده حتی اگر امکان داشته باشه می خوام زیر 250 تومن هزینه کنم روی هدفون چون هدفون به نظر من یک وسیله ی مصرفیه...هرچقدر هم کیفیت و جنس خوبی داشته باشه بعد از 3 سال کیفیت صداش رو از دست می ده.برای همین زیاد برای هدفون هزینه نمی دم200-250 به نظرم برای یک هدفون خوب کافیه.ضمن اینکه مدلی که معرفی کردید مشخصات بالایی نداره و از لحاظ مشخصاتی با هدفون هایی به نصف قیمت خودش برابری می کنه:

Razer Adaro

• Drivers: 40mm Neodymium Magnets
  • Frequency Response: 20 - 20,000 Hz
  • Impedance: 32 Ω
  • Sensitivity @ 1kHz: 104dB ± 3dB
  • Input Power: 50mW
  • Connector: 3.5mm Gold-Plated Headphone Jack
  • Approximate Weight: 168g

TT esport Shock Spin

• Type: 50mm Neodymium Magnet Speaker
  • Sensitivity: 95 +/- 3 dB
  • Frequency Response: 15 – 20 000 Hz
  • Impedance: 30 Ohm
  • Connector: 3.5 mm plug
  • Cable length: 90 cm
  • Headphone extension box with cable 120 cm / Velcro strap for cable management

Logitech G230

Driver: 40mm

Frequency response:  20Hz-20KHz

Impedance:  32 Ohms

Sensitivity:  90dB SPL/mW

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

هدفون بر خلاف سخت افزار هاي كامپيوتري چيزي نيست كه بشه از روي مشخصات نوشتاري مقايسش كرد، هدفون داريم از دو برند متفاوت با مشخصات كاملا مشابه اما با اختلاف قيمت چندين ميليوني (هر دو از برند مطرح و اورجينال).. كاش امكان تست ادارو و مدلي كه بهش اشاره كرديد رو داشتيد اونوقت متوجه اختلاف جنس صداشون ميشديد.. من هم زماني كه قصد خريد هدفون رو داشتم سقف بودجم همين ٢٥٠ بود ولي وقتي تو فروشگاه ايران هدفون ادارو رو تست كردم در مقايسه با هدفون هاي ٢٥٠ تومني مثل مدلهايي تو نظرسنجي هست واقعا احساس كردم پولم رو هدر ميدم اگر يكم بيشتر هزينه نكنم و ادارو رو نخرم... در كل هدفون چيزي نيست كه بشه با مشورت اينو اون و مقايسه مشخصات خريد كرد و حتما به تست قبل از خريد نياز داره..

لینک به دیدگاه

هدفون بر خلاف سخت افزار هاي كامپيوتري چيزي نيست كه بشه از روي مشخصات نوشتاري مقايسش كرد، هدفون داريم از دو برند متفاوت با مشخصات كاملا مشابه اما با اختلاف قيمت چندين ميليوني (هر دو از برند مطرح و اورجينال).. كاش امكان تست ادارو و مدلي كه بهش اشاره كرديد رو داشتيد اونوقت متوجه اختلاف جنس صداشون ميشديد.. من هم زماني كه قصد خريد هدفون رو داشتم سقف بودجم همين ٢٥٠ بود ولي وقتي تو فروشگاه ايران هدفون ادارو رو تست كردم در مقايسه با هدفون هاي ٢٥٠ تومني مثل مدلهايي تو نظرسنجي هست واقعا احساس كردم پولم رو هدر ميدم اگر يكم بيشتر هزينه نكنم و ادارو رو نخرم... در كل هدفون چيزي نيست كه بشه با مشورت اينو اون و مقايسه مشخصات خريد كرد و حتما به تست قبل از خريد نياز داره..

هدفون هم بلاخره سخت افزاره و من کسایی که توی استدیو کار می کنن رو که باهاشون صحبت کردم بخش عمده از صدای هدفون به مشخصات speaker هاش بر می گرده برای فردی مثل من که یک فقط در حد معمول اطلاعات لازم داره دونستن همین اطلاعات سطحی تقریبا 80% کاره کسی که توی استدیو کار میکنه چینی یا ژاپنی بودن Speaker و برد هدفن و اطلاعات ریزتر براش مهمه 20% بر می گرده به طراحی دیزاین و راحتی....ضمن اینکه من خودم تجربه استفاده از هدفون های خیلی زیادی رو داشتم و طی سال ها هدفون 300-400 تومنی و یا حتی AKG و Sennheiser چند میلیونی امتحان کردم تا هدفون 10-20 تومنی مارک متففرقه...مشخصات بخش عمده ای از کار رو تشکیل می ده....Razer به نظر من برند چندان شاهکاری نیست و هزینه ی اسمش رو می گیره...تنها دلیلی هم که من Razer Kraken Analog Music And Gaming Headphone رو اضافه کردم این بود که الان بهش تخفیف خورده و قیمتش به 250 تومن نزدیک شده.وگرنه با قیمت معمولش اصلا به صرفه نیست(ضمن اینکه Bass بیش از حد و غیر طبیعی موردی هست که توی اکثر محصولات صوتی Razer ازش شکایت می شه که من خودم توی مدل های NEON و Kraken Pro این رو دیدم)

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

اگر مقدور هست برات نگاهی هم به مدل های Audio Technica تو رنج قیمتی خودت بنداز، برند ناشناخته ای هست تو ایران اما یکی از خارق العاده ترین هاست مخصوصا برای صدای شفاف موزیک. هدفون های ایریدیومی که با گذر زمان نه تنها کیفیت صداشون کم نمیشه بلکه با سوختن ایریدیوم بعد از صد ساعت پخش موزیک، کیفیت صدا افزایش هم پیدا میکنه.

لینک به دیدگاه

اگر مقدور هست برات نگاهی هم به مدل های Audio Technica تو رنج قیمتی خودت بنداز، برند ناشناخته ای هست تو ایران اما یکی از خارق العاده ترین هاست مخصوصا برای صدای شفاف موزیک. هدفون های ایریدیومی که با گذر زمان نه تنها کیفیت صداشون کم نمیشه بلکه با سوختن ایریدیوم بعد از صد ساعت پخش موزیک، کیفیت صدا افزایش هم پیدا میکنه.

ممنون از شما...مدل ATH-M20x رو دیدم به نظرم هدفون خوبیه ولی ففقط توی Tehranmelody یا ایران هدفون پیدا می شه...فکر کنم از Tehran Melody بخرم...

لینک به دیدگاه

سلام،

به دلیل احساس ناراحتی از هدفون/هدست استفاده نمی کنم. با این حال تجربه ی استفاده از earphone های مختلفی را داشتم. علاوه بر مطالبی که نوشته شده، چندین تجربه ی شخصی را با شما در میان می گذارم.

-جدا از کیفیت و حجم صدا، میزان راحتی دستگاه می تواند نخستین گزینه ی ارزیابی باشد. وزن دستگاه، عرق کردن گوش ها، احساس خارش یا حساسیت، طول کابل و نحوه ی اتصالات با دستگاه تولید کننده ی صدا، میزان استفاده در روز و موقعیت بدن به هنگام استفاده(ایستاده، نشسته یا خوابیده) از مهمترین معیارهای تعیین کننده ی راحتی دستگاه هستند.

-سلیقه ی شخصی شما از صدای خوب در گام بعدی قرار دارد. حجم صدا اهمیت بیشتری دارد یا کیفیت صدا؟(SPL یا SQ)؛ احساس صدای فراگیر مهم تر است یا وضوح صدا؟؛ بیس های عمیق تر را بیشتر می پسندید یا تریبل های واضح تر؟ و...

-گام سوم مربوط به اتصالات دستگاه است. انتخاب بین اتصال سیمی یا بیسیم. در صورت سیمی بودن، از چه درگاه هایی پشتیبانی می کند؟ و در صورت بیسیم بودن، از کدام تکنولوژی(های) ارتباطی بهره می گیرد؟

-عایق بندی صوتی و لرزه ای دستگاه در سطح قابل قبولی قرار دارد یا نه؟ مایل هستید اندکی از صداهای اطرافتان را بشنوید یا کاملا از فضای اطراف رها گردید؟

در مورد تجربه ی شخصی ام با earphone ها، یکی از دلایلی که همواره در پی استفاده از آن ها هستم، راحتی استفاده در هر موقعیت مکانی و زمانی است. تا به حال از محصولات شرکت های معتبر گوناگونی استفاده کردم در حالی که بیش از همه از محصولات سیم دار شرکت Philips راضی بودم. در حالی که عایق بندی صوتی بسیار خوبی داشتند، باعث عرق کردن درون گوش نمی شدند. علاوه بر این بهترین محصولی که از این نام تجاری خریداری کرده بودم، هدفون توگوشی بود با صدای فراگیر. حجم صدا و عمق بیس به اندازه ی دیگر محصولاتی که استفاده کرده بودم، قوی نبودند با این وجود باقی فرکانس های شنیداری با وضوح بسیار بالایی پخش می شدند که دیگر توجهی به بیس و حجم صدا نمی کردم و نحوه ی اتصال و راحتی دستگاه به حدی بود که به ندرت احساس ناراحتی می کردم.

لینک به دیدگاه

سلام،

به دلیل احساس ناراحتی از هدفون/هدست استفاده نمی کنم. با این حال تجربه ی استفاده از earphone های مختلفی را داشتم. علاوه بر مطالبی که نوشته شده، چندین تجربه ی شخصی را با شما در میان می گذارم.

-جدا از کیفیت و حجم صدا، میزان راحتی دستگاه می تواند نخستین گزینه ی ارزیابی باشد. وزن دستگاه، عرق کردن گوش ها، احساس خارش یا حساسیت، طول کابل و نحوه ی اتصالات با دستگاه تولید کننده ی صدا، میزان استفاده در روز و موقعیت بدن به هنگام استفاده(ایستاده، نشسته یا خوابیده) از مهمترین معیارهای تعیین کننده ی راحتی دستگاه هستند.

-سلیقه ی شخصی شما از صدای خوب در گام بعدی قرار دارد. حجم صدا اهمیت بیشتری دارد یا کیفیت صدا؟(SPL یا SQ)؛ احساس صدای فراگیر مهم تر است یا وضوح صدا؟؛ بیس های عمیق تر را بیشتر می پسندید یا تریبل های واضح تر؟ و...

-گام سوم مربوط به اتصالات دستگاه است. انتخاب بین اتصال سیمی یا بیسیم. در صورت سیمی بودن، از چه درگاه هایی پشتیبانی می کند؟ و در صورت بیسیم بودن، از کدام تکنولوژی(های) ارتباطی بهره می گیرد؟

-عایق بندی صوتی و لرزه ای دستگاه در سطح قابل قبولی قرار دارد یا نه؟ مایل هستید اندکی از صداهای اطرافتان را بشنوید یا کاملا از فضای اطراف رها گردید؟

در مورد تجربه ی شخصی ام با earphone ها، یکی از دلایلی که همواره در پی استفاده از آن ها هستم، راحتی استفاده در هر موقعیت مکانی و زمانی است. تا به حال از محصولات شرکت های معتبر گوناگونی استفاده کردم در حالی که بیش از همه از محصولات سیم دار شرکت Philips راضی بودم. در حالی که عایق بندی صوتی بسیار خوبی داشتند، باعث عرق کردن درون گوش نمی شدند. علاوه بر این بهترین محصولی که از این نام تجاری خریداری کرده بودم، هدفون توگوشی بود با صدای فراگیر. حجم صدا و عمق بیس به اندازه ی دیگر محصولاتی که استفاده کرده بودم، قوی نبودند با این وجود باقی فرکانس های شنیداری با وضوح بسیار بالایی پخش می شدند که دیگر توجهی به بیس و حجم صدا نمی کردم و نحوه ی اتصال و راحتی دستگاه به حدی بود که به ندرت احساس ناراحتی می کردم.

راستش بنده برای PC به Headphone یا Headset احتیاج دارم اگر نظر سنجی رو هم نگاه کنید می بینید همه مدل های رو گوشی و بزرگ هستن.راحتی مد نظر هست ولی می شه گفت اگه هدفون ارزونی نباشه و برند درست و حسابی باشه راحتی به احتمال زیاد مشکلی نداره...نکته ی دیگه اینکه بحث بلندی در برابر کیفیت صدا فقط در هدفون های کوچک همراه مد نظر هست که Speaker ها اندازه ی خیلی کوچکی دارن و سازنده بین کیفیت یا بلندی صدا یکی رو برای محصول انتخاب می کنن.این بحث توی هدفون های بزرگ یا Speaker های 40 یا 50 میلیمتری مطرح نیست چرا که می شه به هر دو این موارد دست پیدا کرد توی این دسته از هدفون ها.سیم دار یا بی سیم بودن مهم نیست چون در هر دو حالت فاصله ی بنده از کیس 50 سانت هستش...به Noise Isolation و Noise Cancelling هم احتیاجی ندارم چون اتاق بنده ساکت هستش و صدایی داخلش نمیاد به جز صدای کیبورد مکانیکی...بنده زیاد تجربم با محصولات Phillips جالب نبوده سری آخر یه SHQ 1300 خریدم که به مرور داره از هم باز می شه و سیلیکون های هدفون بعد از 3 ماه کامل گشاد شدن و راحت از هدفون در میان...در مقایسه با هدفون هایی که از Sony داشتم زیاد از کیفیت Phillips چندان راضی نیستم.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

با سلام 

ببخشید اینجا دارم می پرسم

بین دو هدست زیر کدوم بهتره؟

1-Logitech G230 Stereo

2-ASUS CERBERUS

راستی ارزش داره اینقدر خرج هدست کنم؟

لینک به دیدگاه

با سلام 

ببخشید اینجا دارم می پرسم

بین دو هدست زیر کدوم بهتره؟

1-Logitech G230 Stereo

2-ASUS CERBERUS

راستی ارزش داره اینقدر خرج هدست کنم؟

سربروس واقعا عالی هست توی رنج خودش . فقط چند تا ریویو ازش دیدم که همشون یه مقداری از میکروفون ناراضی بودن. میکروفون نویزگیری عالی داره ولی به صدا یه حالت خستگی و بی حالی میده که به نظر من چیز مهمی نیست ( وسط گیم ابدا به چشم نمیاد )

چیز عجیبی که این هدست داره 60 میلیمتری بودن درایور هاش هست که باید توی رنج های اند دنبالش بگردید . هدست بسیار سبک و راحت هست . خودم  میخوام از لیون بخرم ولی گفتند  به زودی موجود میشه . به استارتر هم پیشنهاد میکنم توی نظر سنجی اضافه بکنه گرچه رنج قیمتیش یه مقدار پایین تره  

ویرایش شده توسط MamadMedusa
لینک به دیدگاه

سربروس واقعا عالی هست توی رنج خودش . فقط چند تا ریویو ازش دیدم که همشون یه مقداری از میکروفون ناراضی بودن. میکروفون نویزگیری عالی داره ولی به صدا یه حالت خستگی و بی حالی میده که به نظر من چیز مهمی نیست ( وسط گیم ابدا به چشم نمیاد )

چیز عجیبی که این هدست داره 60 میلیمتری بودن درایور هاش هست که باید توی رنج های اند دنبالش بگردید . هدست بسیار سبک و راحت هست . خودم  میخوام از لیون بخرم ولی گفتند  به زودی موجود میشه . به استارتر هم پیشنهاد میکنم توی نظر سنجی اضافه بکنه گرچه رنج قیمتیش یه مقدار پایین تره  

والا پایین تر بودن قیمت از 250 اصلا مشکلی نیست...مشکل فعلا موجودی این کالاست.

لینک به دیدگاه

والا پایین تر بودن قیمت از 250 اصلا مشکلی نیست...مشکل فعلا موجودی این کالاست.

موجود که هست . من گفتم توی لیون موجود نیست . اینم  لینک برای اثبات @};-  @};-  @};-

http://rayansaba.com/newshop6/asus---gaming-headset-cerberus/

http://fafait.ir/product/1451/ASUS-CERBERUS-BLK-HEADSET

لینک به دیدگاه

همشون بکنار!

ولی من از خرید هدفون Sennheiser شدیدا پشیمان هستم!(هدفون های بزرگ منظورمه نه ایرفون ها)

درسته کیفیت صدای بالایی داشت! ولی کیفیت ساختش در حد یه هدفون 50 تومنی هم نبود.

*Sennheiser HD449 خریده بودم با قیمت 399 هزار تومن با گارانتی نامداران.

یادش بخر، یه هدفون SONY MDR-XB1000 داشتم که بعد از فروختنش متوجه شدم چه اشتباهی کردم که فروختمش!

کیفیت ساخت شدیدا بالا+ صدای خوب!(البته بیسش زیادی قوی بود :cool: )

لینک به دیدگاه

همشون بکنار!

ولی من از خرید هدفون Sennheiser شدیدا پشیمان هستم!(هدفون های بزرگ منظورمه نه ایرفون ها)

درسته کیفیت صدای بالایی داشت! ولی کیفیت ساختش در حد یه هدفون 50 تومنی هم نبود.

*Sennheiser HD449 خریده بودم با قیمت 399 هزار تومن با گارانتی نامداران.

یادش بخر، یه هدفون SONY MDR-XB1000 داشتم که بعد از فروختنش متوجه شدم چه اشتباهی کردم که فروختمش!

کیفیت ساخت شدیدا بالا+ صدای خوب!(البته بیسش زیادی قوی بود :cool: )

راستش من XB 1000 رو توی یه مغازه دیدم و اتیکت روش بیشتر توجهم رو جلب کرد تا خود هدفون 1330؟اما Sennheiser HD451 رو 250 تومن می دادن...

لینک به دیدگاه

razer keraken epanda بسیار زیبا و صدای عالی دست دوش تا این قیمتا گیر میاد .یکی از دوستان داشت تست کردم بسیار عالی و زیبا بود

لینک به دیدگاه

razer keraken epanda بسیار زیبا و صدای عالی دست دوش تا این قیمتا گیر میاد .یکی از دوستان داشت تست کردم بسیار عالی و زیبا بود

این هدست با بقیه سری Kraken فرقی نداره فقط چون توسط اریک هرناندز استفاده شده دارن قیمتش رو بیشتر می کنن...400 تومن برای Kraken اصلا منطقی نیست.

لینک به دیدگاه

درود

تو رنج 200 تومن فکر نمیکنم هیچ هدست/هدفنی صدای با کیفیت تری نسبت به Siberia v2 ارائه بده، ولی برای استفاده طولانی مدت مناسب نیست و درضمن بسته هست که خب برای موسیقی باز انتخاب خیلی خیلی بهتریه اگه مشکل نویز محیط یا privacy نداشته باشید. (ضمن اینکه با انبرد صدای مناسبی ارائ میده با کارت صدای خوب هدفن های خیلی زیاد بهتری وجود داره)

این مدل هدفن  (اگه گیر بیاد حدود 150 تومن) رو خودم خیلی دوست دارم چون هدفن فوق العاده راحتی هست و نسبت به سابریا از این بیشتر برای موسیقی استفاده میکنم، ولی اولا به کارت صدای خیلی خوبی نیاز داره دوما صداش کمی بم هست و بازی سایبریا رو نداره.

تو 200 تومن هم مدلای k99 و k77 از AKG اگه به صدای رنگ نشده و واقعی (بدون بین اغراق شده مثل سونی یا زیزر) علاقه داشته باشید هدفن های مناسبی هستن. ولی ترجیحا نیاز به کارت صدای خوبی دارن و با آنبرد به کیفیت سایبریا نمیرسن. هرچند یه مقدار اکولایزر استفاده کنید وضعیت بهتری پیدا میکنه ....

در واقع اگه میکروفن نیاز ندارید گزینه بهتری هست.

بین محصولات سننهایزر، 201 رو اصلا پیشنهاد نمیکنم چون از نظر من هدفن راحتی نیست، بالشتک های خشکی داره و کلا هدفن انعطاف پذیری نیست هرچند صدای مناسبی مخصوصا نسبت به قیمت داره ....

سننهایزر حداقل سری 4 پیشنهاد میشه، خودم تجربه زیادی ازش ندارم ولی 419 , 451 به نظر مناسبن ولی مثل 77 و 99 صدای مانیتورینگ ندارن (که خب طبق سلیقه میتونن بهتر باشن)

ویرایش شده توسط vandelin
لینک به دیدگاه

من ادیو تکنیکا athm30x دارم چیز خوبیه هدفون های شاخ زیاد تست نکردم ... همین طور اون هایی که شما نام بردین ...

ولی در کل نمیدونم چرا هدفونمو وقتی وصل گوشی samsung j5 میشه با jet audio تجربه محشری واسه موزیک میگیرم تا زمانی که وصل انبرد سیستم یا حتی کارت صدا CREATIVE SOUND BLASTER X-Fi TITANIUM FATAL1TY وصل میکنم!!!! نمیگم بده با کامپیوتر ولی من با گوشیم بیشتر لذت بردم ازش!!

چراش رو نمیدونم!

ویرایش شده توسط SaeedPCM
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...