رفتن به مطلب

game debate

Recommended Posts

آیا میشه به اطلاعات این صفحه برای انتخاب سخت افزار برای مشتری استناد کرد؟

cpu , ram , کارت گرافیک رو انتخاب می‌کنی و بازی ای که میخوای اجرا کنی بهت میگه ایا این سخت افزار قادر به اجرای اون بازی هست یا نه.

http://www.game-debate.com/hardware/index.php?pid=1883&cpu=AMD%20Athlon%20X4%20760K

معتبر هست یا نه؟

ویرایش شده توسط linuxkaranir
لینک به دیدگاه

سلام یکی از بهترین سایت های دنیاست! @};-

لینک به دیدگاه

سلام یکی از بهترین سایت های دنیاست! @};-

پس میشه استناد کرد؟

چون شنیدم بعضی کمپانی ها به همچین سایت هایی پول میدن تا کارایی محصولشونو بیشتر نشون بده.و برای تست قطعه باید در عمل اقدام به آزمایش کرد و اطلاعات این سایتا اعتباری نداره.

لینک به دیدگاه

آیا میشه به اطلاعات این صفحه برای انتخاب سخت افزار برای مشتری استناد کرد؟

cpu , ram , کارت گرافیک رو انتخاب می‌کنی و بازی ای که میخوای اجرا کنی بهت میگه ایا این سخت افزار قادر به اجرای اون بازی هست یا نه.

http://www.game-debate.com/hardware/index.php?pid=1883&cpu=AMD%20Athlon%20X4%20760K

معتبر هست یا نه؟

درود دوست عزیز

بنظر بنده یکی از فیک ترین سایت ها هست!

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

بنظر بنده یکی از فیک ترین سایت ها هست!

فیک یعنی جعلی دیگه درسته؟

پس نمیشه روش حساب کرد

لینک به دیدگاه

بله تا حدودی نمیشه اعتماد کرد. مثلا هنوز گرافیک های سری 300 نیومده حرف از r9 395 x2 میزنه و اصلا تو بازار هم نمیاد

لینک به دیدگاه

این سایت به هیچ وجه معتبر نیست کارت گرافیک 5850 داشتم بعدد رفتم رو سیستم مرود نیاز بازی ها  اسم کارتم رو وارد کردم نوشت قادر به اجرای بازی نیست واقعا سر درگمم کرده بود خواستم بفروشمش بعد گفتم 

وایسم فعلا برم بازی رو تهیه کنم ببینم چطوری اجرا میکنه . بازی رو نهیه و نصب کردم و روی الترا بازی رو اجرا کرد در حالی که تو سایتش نوشته کارتتون فقط تو ریزولیشن اچ دی و تنظیمات low اجرا میشه.

بارها چندین دفعه تست کردم که متاسفانه جواب اشتباه میده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...