رفتن به مطلب

کاربرد CPU گران قیمت؟!

Recommended Posts

سلام میخواستم بدونم کاربرد یه سی پی یو سطح بالا برای چیه چون من خودم رو سی پی یو متوسط Core i3 ولی گرافیک قوی میتونم بازی هارو بیارم و انگار لزومی برای قدرت بیشتر نیست. پس برای چه استفاده هایی کاربرد داره و سی پی یو مناسب برای گیمینگ چی هست ممنون

لینک به دیدگاه

سلام.بنظرم بستگی به استفادتون داره.و البته بازی هم همینطور.بازیها معمولا پیشرفتشون رو گرافیک و استفاده از پردازشگر گرافیکی هست.سی پی یو بیشتر تو لود استارت و دستورالعمل و مراحل بازی تاثیرگذاره که البته تو اجرا هم حداقلی لازمه اما بیشتر و هسته های اضافه تر معمولا بی ارزش یا لااقل کم ارزشن.

اما کلا سی پی یو هر چی قویتر باشه لود سیستم عامل و برنامه ها بیشتره که معمولا نامحسوسه(البته ایننامحسوسی گاها بدلیل مچ نبودن قطعات دیگست مثلا سیستم کلا قویه اما هارد سرعت مناسبی نداره)اما تو یسری برنامه ها ی کاربردی که از توان سی پی یو بطور کامل استفاده میکنه محسوس هست مثل رندر و کانورت ویدئو و تصویر وصوت.

در مجموع مسئله موضوع استفاتونه و خیلی وقتها طرف سی پی یو ای 7 یک و نیم ملیونی میندازه اما تو طول دوسال استفاده از سیستم یبار هم بیشتر از یه سلرون ازش استفاده نکرده!

لینک به دیدگاه

در خصوص پردازنده core i3 دلیل کارایی بالاش این هست در گیم ها اون رشته های پردازشی این پردانده (Hyper-Threading) در حقیقت به عنوان یک هسته در نظر گرفته میشه که باعث میشه این پردازنده عملکردی در حد یک  Core i5 از خودش نشون بده

اما در کل معیار انتخاب پردازنده اول و اخر برمیگرده به نوع استفاده شما

مثلمن نمی تونید به استفاده از یک Core i3 شما یک رندرینگ مناسب داشت در نتیجه نیاز به پردازنده گرون تر و قدرتمند تر هست

در عین حال هم خرید یک پردازنده قدرتمند و گرون تر برای یک سیستم گیم یا برای کاربری معمولی مناسب نیست و چرا که از تمام قدرت پردازنده استفاده نمیشه و باعث هزینه کرد اضافی میشه

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام.

CPU های قوی تر از حالت های استاندارد دسکتاپ می تونن کاربردها و نیاز های بسیارزیادی داشته باشن.

بعنوان مثال:

استفاده از کارت گرافیک های خیلی قوی یا چند کارته (SLI & CF) که در این حالات CPU ضعیف مسلما نمی تونه پاسخگوی این کارت ها بشه.

مجازی سازی و مالتی تسکینگ. که استفاده خودم من هست و CPU 3770 رو واقعا دارم از نهایت قدرتش استفاده می کنم. چون همزمان روی vmware دارم اوبونتو و مک اجرا می کنم.

رندرینگ های CPU محور که حتی از CPU های دارای پسوند X هم نهایت استفاده رو می بره.

استفاده بعنوان سرور در شبکه های اداری که هزینه برای خرید سرور توجیه نداره.

همچنین کار با نرم افزارهای موزیک و ...

و...

گیمر ها فقط به این اهمیت می دن که CPU اونها بتونه کارت گرافیک رو کامل ساپورت کنه و ایجاد گلوگاه نکنه. مثلا 6600K با 1080GTX تحت هر شرایطی بهتر از 6700K با 1070.

لینک به دیدگاه

دوستان اشاره فرمودند که مصرفش چیه و خوب برای گیمینگ فعلا 6600 یا 6700 کفایت میکنه 

همونطور که دوست عزیز فرمودند در اربرد چند گرافیک و رندرینگ و.. هم موثرن

و مهمتر از همه اینها در سرورهای اداری  نیاز مبرم به سیستمی با توانایی استفاده از 8 ما/زول رم مثلا 

باندل 2011 -3 رو ببینین 8 ماژول رم و هستند سیستمهایی که دو عدد پردازنده پشتیبانی میکنن که در سرور 

بیشترین استفاده از سیستمهای فوق فدرت مند میکنن چون دستورات بسیار بسیار زیادی در لحظه ارسال 

میشه که اگر فرضضا 30 % همین دستورات به 6700 کا اورکلاک شده ارسال بشه پردازنده توان 

پردازش همشون در لحظه رو نداره و وقفه های طولانی ایجاد میکنه پس نیاز به پردازندههای با 8 9 یا 10 هسته 

یا حتی دو عدد پردازنده اینجا مبرم هم هست و همین طور رم با پهنای باند 3600 اینجا تفاوتش رو با رم 1600 نشون میده 

که تو بازی و گیمینگ تفاوتی ندارن خوب پس از ارسال دستورات که ممکنه از 10 ها یا صدها کلاینت به مرکز ارسال میشه 

باید در لحظه جواب بر گردون بشه پس اینجا هست که یک پردازنده 10 هسته ای میتونه برای 30 سیستم کلاینت داده رو در لحظه ارسال 

کنه کلا گرافیک هم لازم ندارن سرورها از چیپ متوسط استفاده میشه مگر سرورهای گیمینگ به صورت مرکزی که تا 4 عدد مثلا 1080

داخلشه با یه زنون 10 هسته مثلا که این سرور گیمینک مرکزیه که تو ایران که نداریم داشتیمم با سرعت داغون نت ما جواب نمیده به هر حال

امیدوارم توضیحات بنده مورد قبول واقع بشه دوستان و اساتید عزیز 

البته یه چیزم اضافه کنم اگر دیده باشید گرافیک هم دو مدل عمده داره که یکی بر اساس دایرکت ایکس و یکی اپن جی ال یایه مدل برای گیمینگ ویکی 

برای رندرینگ کاربرد دارن که پر مصرفترین هم کارتهای گیمینگن و سری کوادرو کم تر مورد استفاده دارن برای رندرینگ چون اکثرا از رابط اپن جی ال 

استفاده میکنن مبرم و ضروری هست چون پردازنده تنهایی توان رندر کافی نداره و یه 1080 خیلی تو رندرینگ  کند وافتضاح چرا چون اساس با رابط

اوپن جی ال بی گانه هست و اصلتش برای اجرای دایرکت ایکسها طراحی شده البته ولکان هم داریم که جدیدا به رابطها اضافه شده مثال بارز هم 3 دی استودیو مکث 

هست که اپن جی اله ولی بهتون اجازه انتخاب رابط میده ولی با دایرکت افتضاح رندر میکنه کلا هر چی رو برای کاری ساختهاند 

کمی کاستی اشتباهی بود ببخشید به بزرگیتون 

با تشکر از نظر خواننده  با اجازتون 

ویرایش شده توسط arash_aria
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...