رفتن به مطلب

قطعات آنباکس شده در لیون کجا میرود؟

Uranium
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دورد به همه لیون های جامعه کامپیوتری عزیز  :)

دیر وقتی هست این سوال برام پیش اومده که دقیقا چه بلایی سر قطعات آنباکس شده در لیون میاد

مثلا همین پاور 1500 وات کورسیر یا کارتهای گرافیک و ...

بلاخره همه قطعات که اسپانسر نداره اگرم داشته باشه خود اسپانسر چیکار میکنه با این قطعات

کارتهای گرافیک که تست میشه چی میشه؟

قطعاتی که پشت وترین میمونه چی میشه ؟

کلا چرخه زندگی این جور قطعات چطوریه در خانواده لیون

ممنون

لطفا فقط افراد مطلع جواب سوال بدن . حق توهین و توهم هم ممنوع لطفا  :x

ممنون  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-

ویرایش شده توسط Uranium
لینک به دیدگاه

معمولا این قطعات در ایران برای مشتری هست و شرکت های برسی کننده با کسب مجوز از مشتری شروع به تست می کنند 

که همین تست هم برای مشتری و هم برای فروشنده مفیده چون فروشنده می تونه کالایی رو که داره از اون نقد و برسی بسازه و خریدار هم مطمئن میشه کالایی که دستش میرسه سالمه 

فقط بعضی از کالا ها که کلا باز میشن اون ها یا خرید خود فرد نقد و برسی کننده هست یا اینکه از شرکت وارد کننده به اونها داده میشه تا با نقد و برسیشون اون کالا رو به بینندگان سایت معرفی کنن و فروش اون قطعه بیشتر شه 

البته اینها به ذهن من میرسید شاید کلا اشتباه باشه اما به نظر خودم منطقی میومد

لینک به دیدگاه

دورد به همه لیون های جامعه کامپیوتری عزیز  :)

دیر وقتی هست این سوال برام پیش اومده که دقیقا چه بلایی سر قطعات آنباکس شده در لیون میاد

مثلا همین پاور 1500 وات کورسیر یا کارتهای گرافیک و ...

بلاخره همه قطعات که اسپانسر نداره اگرم داشته باشه خود اسپانسر چیکار میکنه با این قطعات

کارتهای گرافیک که تست میشه چی میشه؟

قطعاتی که پشت وترین میمونه چی میشه ؟

کلا چرخه زندگی این جور قطعات چطوریه در خانواده لیون

ممنون

لطفا فقط افراد مطلع جواب سوال بدن . حق توهین و توهم هم ممنوع لطفا  :x

ممنون  @};-  @};-  @};-  @};-  @};-

درود

پاسخ اینه

90 درصدشون سمپل شرکتها هستن که به خود شرکت داده میشه و اون شرکت برای مدیا های مختلف میفرسته برای بررسیهای بیشتر

10 درصد دیگه به شرکتها داده میشه بخشیش و به اونها مربوط میشه ولی اگر قطعاتیکه دست ما میمونه خیلی تعدادشون کمه با مشتری هماهنگ میشه و میگیم این در فلان ویدئو تست شده ارزونتر میدیم بهتون اگر خواستن بهشون میدیم اگر نخواستن که هیچی تا وقتیکه کسی نخواد توی انبار میمونه که معمولا اکثر خریداران اوکی میدن چون تخفیف خوبی داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

پاسخ اینه

90 درصدشون سمپل شرکتها هستن که به خود شرکت داده میشه و اون شرکت برای مدیا های مختلف میفرسته برای بررسیهای بیشتر

10 درصد دیگه به شرکتها داده میشه بخشیش و به اونها مربوط میشه ولی اگر قطعاتیکه دست ما میمونه خیلی تعدادشون کمه با مشتری هماهنگ میشه و میگیم این در فلان ویدئو تست شده ارزونتر میدیم بهتون اگر خواستن بهشون میدیم اگر نخواستن که هیچی تا وقتیکه کسی نخواد توی انبار میمونه که معمولا اکثر خریداران اوکی میدن چون تخفیف خوبی داره

ممنون  @};-  @};-  @};-

این که سمپل رو از شرکت شما دریافت میکنید چطوری هست؟

آیا شما خودتون تماس میگیرد ؟

رابطه شخصی و حرفه ای هست ؟

یا نه با توجه با محبوبت شما اونا میان و خودشون انتخاب میکنن و نمونه رو جهت تست یا رونمایی در اختیار شما قرار میدن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقای حسینی خودر یه گلگیر رنگ داری تخفیف خوب بدی ورش داریم :D

کسی امثال شما با این گستردگی کار اگه قرار باشه هر چند صباحی یه قطعه ریویو کنه و بخواد اون قطعه رو لاپوشونی کنه و جای نو بفروشه که وای به حالش

صداقت در کار مهمترین اصل بیزینس هست .که مطمئنن شما کسب کردید

لینک به دیدگاه

ممنون  @};-  @};-  @};-

این که سمپل رو از شرکت شما دریافت میکنید چطوری هست؟

آیا شما خودتون تماس میگیرد ؟

رابطه شخصی و حرفه ای هست ؟

یا نه با توجه با محبوبت شما اونا میان و خودشون انتخاب میکنن و نمونه رو جهت تست یا رونمایی در اختیار شما قرار میدن 

درود

یه ذره خصوصی گفتیا ;)

ولی 50 50 هستش یعنی بخشیش به درخواست و پیشنهاد ماست و بخشیش به درخواست خود شرکتهاست

اقای حسینی خودر یه گلگیر رنگ داری تخفیف خوب بدی ورش داریم :D

کسی امثال شما با این گستردگی کار اگه قرار باشه هر چند صباحی یه قطعه ریویو کنه و بخواد اون قطعه رو لاپوشونی کنه و جای نو بفروشه که وای به حالش

صداقت در کار مهمترین اصل بیزینس هست .که مطمئنن شما کسب کردید

اره دیگه رنگ داشته باشه باید ارزونتر باشه

من شخصا اگه خودم اولین نفری نباشم که ازش استفاده میکنم اصلا به فکر خریدنش هم نمیافتم

این حق رو کاملا برای شما محفوظ میدونیم و به همین دلیله که اعلام میکنیم این همون قطعه فلان ویدئو هستش  و خیلیها نمیپسندن و خیلی ها هم به خاطر تخفیف خوب خرید میکنن  ولی در کل ما کار خاصی با قطعه  نمیکنیم و همون کاریه که توی ویدئو هستش و خریدار با علم به این قضیه خریدش رو انجام میده و اگر دقت کنید تعداد ویدئوها بسیار کمه مثلا 6 تا 7 تا کالا اینجوری شده که اکثر اینها رو خود شرکتها دادن فقط برای سمپل بوده

لینک به دیدگاه

7-8 تا از این 1070 Strix  ها بگیرید ویدیو بسازید، من خیلی دنبال بررسیش هستم :x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...