رفتن به مطلب

شرکت گرین

Daniel110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . من میخواستم که بدونم درسته که شرکت گرین کاملا ایرانیه ؟ چون اسم کیس هاش ایرانیه ! خودمم شک کردم ، گفتم بپرسم . اگر باشه که واقعا الیه . در ضمن من منظورم همه قسمت هاشه نه فقط کیس

لینک به دیدگاه

گرین وارد کننده واسطه هست چیزیی تولید ندیدم بکنه بیشتر جنس هاش برندها معتبر میزنن و برند گرین میچسونن روش همون بسته بندی هست 

لینک به دیدگاه

اگر بخام براتون یک جمع بندی داشته باشم در خصوص خود شرکت گرین و برندش

گرین یک برند کاملا ایرانی هست و شرکتی ایرانی که تولید هم میکنه و یکی از نقاط شگفت انگیز این شرکت  این که هست که قابلیت تغییر ماهیت داره!

یعنی در صورت ناموجود شدن یک کالا یا عدم وجود قطعات اون کالا و بالارفتن قیمت محصول  شرکت گرین از تولید کننده داخلی و ایرانی تبدیل میشه به یک وارد کننده ساده

کمتر شرکتی در دنیا این قابلیت رو داره :clapping:

در خصوص مواردی همچون واترکول یا پاور یا کیس هایی گرین هم صحبت زیاد شده در این فروم یا فروم های دیگر اما در مجموع در قسمت واترکول و پاور کیفیت مناسبی داشته و نسبتا خوب عمل کرده @};-

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

اگر بخام براتون یک جمع بندی داشته باشم در خصوص خود شرکت گرین و برندش

گرین یک برند کاملا ایرانی هست و شرکتی ایرانی که تولید هم میکنه و یکی از نقاط شگفت انگیز این شرکت  این که هست که قابلیت تغییر ماهیت داره!

یعنی در صورت ناموجود شدن یک کالا یا عدم وجود قطعات اون کالا و بالارفتن قیمت محصول  شرکت گرین از تولید کننده داخلی و ایرانی تبدیل میشه به یک وارد کننده ساده

در خصوص مواردی همچون واترکول یا پاور یا کیس هایی گرین هم صحبت زیاد شده در این فروم یا فروم های دیگر اما در مجموع در قسمت واترکول و پاور کیفیت مناسبی داشته و نسبتا خوب عمل کرده @};-

=))  =))  =))  =))  =))

لینک به دیدگاه

من از محصولات گرین  فقط کیس های سری x وz رو قبول دارم و نظر شخصی ام هست . پاورها و خنک کننده هاش هم خوبن ولی به شخصه برای سیستم های مشتری هام cooler master و corsair و برای کیس های ارزون deep cool می بندم ، مگر اینکه مشتری گیر بده بگه فقط گرین میخوام . هرچند گارانتی پاورهای گرین عالی هست و تا حالا اذیت نشدم . @};-  @};-

لینک به دیدگاه

یکی از محصولات این شرکت رو نام ببرید که صرفا 50 درصدش طراحی گرین بوده

چیزی که من تا حالا دیدم اینه که میره یه محصول پیدا میکنه تو چین میده براش تولید کنن، هیچوقت هم محصولات های-اند نداشته

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

پاوراشو که high power تو چین میزنه تو جاده سلفچگان بسته بندی میشه. تا اونجای که اطلاع دارم یه خازنشم نمیزنه ( شاید من اشتباه میکنم ).کیس هاشو اطلاع ندارم

ویرایش شده توسط Milad_Bm
لینک به دیدگاه

درود

چه کاریه که از high power فله ای بگیره بیاره تو سلفچگان بسته بندی کنه چینی ها چه کاره اند این وسط ؟

بسته بندی شده حاضر آماده با هر طرح و چاپی تحویل میدن

در مورد گارانتیش هم چون سوال پیچ نمی کنه و سریع با یه پاور تعمیری دیگه تعویض میکنه همه میگن گارانتی خوبیه

پاوری (685B) که کارکردش الان 140-150 تومان خرید فروش میشه فن پاور صدا میده فنشو داره گرین میگه +40000 تومان

تازه فن خالیشو نمیده باید پاور و ببری خودشون تعویض کنن 

در مورد کیس هاش هم بیشتر روی تعداد فن مانور میده و تبلیغش بیشتر روی تعداد فنه

مثلا کیس X3viper تعداد 4 تا فن ، این کیس جدیده 5 تا فن ، و.....

من از x3 viper اصلا راضی نیستم یه مشکلی داشت که یک سال بود تو مخ بود اونم موقع کم و زیاد کردن دورفن تصویر مانیتور میرفت

و گرین هم میگفت کیس و بسار اینجا که برای کیس 200 تومانی باید 50 تومان هم هزینه آژانس میدادیم 

دیشب کلا باز کردم دیدم همچین همه ی کیت هارو کردن تو دل هم که با چا به جایی و عایق بندی وبا نوار چسب گوش شیطون کر حل شد

فن بالای کیس اصلا کارایی نداره توی درو بالا کیس میلرزه با دوتا کولر مستر عوض کردم

در هر صورت گرین وارد کننده هست و خودش تولید نمی کنه ولی باید در فکر بالا بردن  کیفیت محصولاتش باشه 

پاور 850EVO+ می خواستم تهیه کنم اینقدر تو همین فروم ناراضی داشت که ترسیدم بگیرم چهار روز دیگه ببرم گارانتی با یه تعمیری تعویض کنند 850 G2 EVGA گرفتم گارانتیش تو ایران 2  ساله ولی گارانتی جهانیش 10 سال 

در هر صورت ما هم دوس داریم پرچمش همیشه بالا باشه

لینک به دیدگاه

سلام . من میخواستم که بدونم درسته که شرکت گرین کاملا ایرانیه ؟ چون اسم کیس هاش ایرانیه ! خودمم شک کردم ، گفتم بپرسم . اگر باشه که واقعا الیه . در ضمن من منظورم همه قسمت هاشه نه فقط کیس

بله دوست عزیز گرین یک شرکت ایرانیه.

پاور های رده پایینش تولید خودشه. پاور های متوسط و رده بالاش کاملا" وارداتی و به سفارش گرین و تولید شرکت های معتبر خارجی مثل CWT و High Power است (این شرکت ها برای همه ی برند ها پاور تولید میکنند مثل کورسیر، کولر مستر، EVGA و غیرو.)

کیس هاش هم وارداتی به سفارش گرین، بقیه محصولاتش هم اغلب وارداتی و به سفارش گرین است.

اینطوری بگم، گرین بر اساس نیاز بازار ایران محصولات مختلفی رو سفارش و وارد میکنه، و در برخی از این محصولات خودش هم دستی بر اصلاحات فنی و بعضا" تولید مشترک داره.

گرین هم مثل همه ی برند ها محصولات خیلی خوب و خوب و متوسط و ضعیف داره. بسته به نیاز کاربر و بودجه، یک یا چند محصول گرین با خیال راحت میتونه در سبد خرید هر کاربری در هر سطحی (حرفه ای، مبتدی، گیمر) قرار بگیره.

اینجا انجمن اختصاصی محصولات گرین هستش: انجمن تخصصی محصولات گرین GREEN

و میتونید از اطلاعات و تاپیک های اونجا اطلاع کسب کنید.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...