رفتن به مطلب

آیا مادربرد با سوکت مشکل‌دار به کار کسی میاد؟

Recommended Posts

سلام و درود.

من یک مادربرد رو بدلیل به احتیاطیم از کار انداختم. بنده به اشتباه یه ماده‌ای رو به روی سوکت مادربرد ریختم و با روشن شدن مادربرد، سوکت بکل خراب شد.

این مادربرد که چنین سرنوشت شومی داشته، ECS H81H3-M4 هست.

می‌خواستم بدونم این مادربرد با این شرایط رو کسی می‌خره؟ درضمن مادربرد هیچ مشکل دیگه‌ای نداره و تمامی اجزاش، بجز سوکتش سالم‌اند.

درضمن هنوز حدود 2 ماه و 26 روز دیگه گارانتی داره (سازگار) ولی از اونجایی که من شهرستان هستم و حوصله دردسرهای گارانتی رو ندارم، دیگه پیگیر تعمیرش نشدم.

لینک به دیدگاه

سلام

معمولا تعمیر کار ها که میخرند

فکر کنم اگر با گارانتی صحبت کنید چون شامل گارانتی نمیشه  با هزینه براتون زیف رو تعویض کنند.

لینک به دیدگاه

سلام و درود.

من یک مادربرد رو بدلیل به احتیاطیم از کار انداختم. بنده به اشتباه یه ماده‌ای رو به روی سوکت مادربرد ریختم و با روشن شدن مادربرد، سوکت بکل خراب شد.

این مادربرد که چنین سرنوشت شومی داشته، ECS H81H3-M4 هست.

می‌خواستم بدونم این مادربرد با این شرایط رو کسی می‌خره؟ درضمن مادربرد هیچ مشکل دیگه‌ای نداره و تمامی اجزاش، بجز سوکتش سالم‌اند.

درضمن هنوز حدود 2 ماه و 26 روز دیگه گارانتی داره (سازگار) ولی از اونجایی که من شهرستان هستم و حوصله دردسرهای گارانتی رو ندارم، دیگه پیگیر تعمیرش نشدم.

سلام داداش

اون ماده چی بوده که ریخته روی سوکت سی پی یو و بعداز روشن کرن سوکت به کل خراب شده؟! :-?

لینک به دیدگاه

سلام داداش

اون ماده چی بوده که ریخته روی سوکت سی پی یو و بعداز روشن کرن سوکت به کل خراب شده؟! :-?

من یک خنک‌کننده برای CPU خریده بودم که همراه با اون، یک دستمال برای تمیز کردن خمیر حرارتی خشک شده و قدیمی روی CPU بود.

داخل این دستمال، یکسری مواد بودند که فکر کنم برای تازه نگه داشتن دستمال اونجا بودن. منم به اشتباه فکر کردم باید این مواد رو از اونجا در بیاری و بریزی روی CPU. این کارو هم کردم، ولی این مواد ریخت روی سوکت و منم با ترس و لرز سیستم رو روشن کردم. بعد از نیم ساعت سیستم یکدفعه خاموش شد و هر بار که روشن میکردم، سیستم خود به خود خاموش میشد و دوباره روشن میشد. دیگه باید سیستم رو از سویچ روی پاور خاموش میکردم.

سلام

معمولا تعمیر کار ها که میخرند

فکر کنم اگر با گارانتی صحبت کنید چون شامل گارانتی نمیشه  با هزینه براتون زیف رو تعویض کنند.

بدبختی اینه که مادربرد رو دو سال پیش 130 تومن خریدم، فکر کنم هزینه‌ی تعمیرش از خودِ قیمت مادربرد بیشتر بشه. اصلاََ تعمیرش برای من ارزش نداره.

لینک به دیدگاه

دوسته من اگه پایه ها کج نشده باشه این کاری که می گم رو انجام بدید 

با توجه به اینکه میگید مادربرد بعد این اتفاق روشن هم شده احتما درست شدنش زیاده 

شما تینر فوری بخرید و به مقدار زیاد بریزید رو سوکت اگر بتونید یجوری شستو شو بدید سوکت رو که پایه ها کج نشن به احتمال زیادی مادربردتون درست می شه
اگر هم درست نشد چون صدمه فیزیکی نیست فکر می کنم بدید گارانتی عوض می کنن البته نباید مشخص بشه که چیزی رو سوکت ریخت 

یه عکس از سوکت بزارید می شه بهتر راهنمایی کرد

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

من یک خنک‌کننده برای CPU خریده بودم که همراه با اون، یک دستمال برای تمیز کردن خمیر حرارتی خشک شده و قدیمی روی CPU بود.

داخل این دستمال، یکسری مواد بودند که فکر کنم برای تازه نگه داشتن دستمال اونجا بودن. منم به اشتباه فکر کردم باید این مواد رو از اونجا در بیاری و بریزی روی CPU. این کارو هم کردم، ولی این مواد ریخت روی سوکت و منم با ترس و لرز سیستم رو روشن کردم. بعد از نیم ساعت سیستم یکدفعه خاموش شد و هر بار که روشن میکردم، سیستم خود به خود خاموش میشد و دوباره روشن میشد. دیگه باید سیستم رو از سویچ روی پاور خاموش میکردم.

بدبختی اینه که مادربرد رو دو سال پیش 130 تومن خریدم، فکر کنم هزینه‌ی تعمیرش از خودِ قیمت مادربرد بیشتر بشه. اصلاََ تعمیرش برای من ارزش نداره.

مطمئنید که خنک کننده رو درست نصب کردید؟ اگر حرارت به درستی منتقل نشه cpu بیش از حد داغ میکنه و برای اینکه آسیب نبینه خودکار خاموش میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...