رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید گیم پد pc

Recommended Posts

سلام دوست عزیزم

بنده چند روز قبل یه دسته  xbox 360  برای pc گرفتم، دسته فوق العاده ای هست ولی متاسفانه با دستای بنده سازگار نیست.من فیفا بازی میکنم  و از آنالوگ هاش استفاده میکنم  قبلا دسته logitech f310  داشتم چون این آنالوگ هاش کنار هم بود برام کار کردن باهاش خیلی راحت بود ولی مال این ایکس باکس بصورت ضربدری هست بخاطر همین اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم، لذا ازتون میخوام دسته با کیفیت بهم معرفی کنید توی لیون یه دسته استیل سریز بود عکشم گذاشتم خیلی جالبه اما هم خیلی گرونه هم فقط برای ios  هست شبیه اینا البته قیمت متعادل تر اگه سراغ دارید معرفی بفرمایید. در ضمن یکی از دوستان میگفت دسته های سونی با pc مچ نمیشن و آنالوگ هاش تو بازی کار نمیکنه اگه دوستان تجربه استفادشو دارن بفرمایید چون این دسته ps4 هم فوق العاده هست. به هرحال منتظر راهنمایی هاتون هستم.

post-11116-0-36439700-1471810357_thumb.jpg

post-11116-0-45035800-1471810434_thumb.jpg

بنده با این آنالوگ های ضربدری مشکل دارم

لینک به دیدگاه

سلام و درود.

بنده روی سیستم گیم پد Dual Shock 4 رو تست کردم، با یک نرم افزار میشه اونو به عنوان گیمپد xbox 360 شناخت. درضمن هیچ مشکلی هم داخل بازیها نداشت. من حتی از تاچ پدش هم در محیط ویندوز استفاده کردم! با خیال راحت DS4 رو بخرید دوست عزیز.

لینک به دیدگاه

سلام و درود.

بنده روی سیستم گیم پد Dual Shock 4 رو تست کردم، با یک نرم افزار میشه اونو به عنوان گیمپد xbox 360 شناخت. درضمن هیچ مشکلی هم داخل بازیها نداشت. من حتی از تاچ پدش هم در محیط ویندوز استفاده کردم! با خیال راحت DS4 رو بخرید دوست عزیز.

با تشکر از راهنمایی جناب عالی ، دوستان دیگه هم اگه نظری دارند بفرمایند.

لینک به دیدگاه

بنده هم از DS4 و هم از Xbox One کنترلر استفاده کردم و به نظرم DS4 بهتره، چون اگه برای کامپیوتورتون بلوتوث تهیه کنید براحتی میتونید Pair کنید و با Input Mapper یا DS4Windows به صورت بیسیم ازش استفاده کنید. چون باتری داخلی هم داره نیاز به نگرانی تعویض باتری هم ندارید. میتونید لایتبار دسته رو هم به رنگ دلخواه یا افکت های مختلف مثل رنگین کمان یا ضربان و ... تنظیم کنید. دسته هم عملکردی درست شبیه کنترلر Xbox 360 داره. اگه قبلا از این دسته استفاده کرده باشید خیلی براتون آشنا خواهد بود. 

لینک به دیدگاه

بنده هم از DS4 و هم از Xbox One کنترلر استفاده کردم و به نظرم DS4 بهتره، چون اگه برای کامپیوتورتون بلوتوث تهیه کنید براحتی میتونید Pair کنید و با Input Mapper یا DS4Windows به صورت بیسیم ازش استفاده کنید. چون باتری داخلی هم داره نیاز به نگرانی تعویض باتری هم ندارید. میتونید لایتبار دسته رو هم به رنگ دلخواه یا افکت های مختلف مثل رنگین کمان یا ضربان و ... تنظیم کنید. دسته هم عملکردی درست شبیه کنترلر Xbox 360 داره. اگه قبلا از این دسته استفاده کرده باشید خیلی براتون آشنا خواهد بود.

دوست عزیرم بینهایت تشکر از راهنماییتون

منم در نظر دارم همون DS4  رو تهیه کنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...