رفتن به مطلب

گرافیک gtx 970

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام .... دوستان من رو سیستمم گرافیک gtx 970 هستش .... ولی فک کنم که cuda این گرافیک عمل نمیکنه ...چون بعضی از برنامه هارو که باز میکنم مینوسه که گرافیک شما cuda ساپورت نمیکنه .... میخوام بدونم با چه برنامه تست کنم ببینم عمل میکنه یا نه cuda گرافیکم ؟

لینک به دیدگاه

نسخه ویندوز و درایورتون چیه ؟؟؟

در ضمن

لیست نرم افزار هایی که باهاشون مشکل دارید به همراه ورژن هر کدوم رو هم قید کنید

بهتره از ارور یه شات قرار بدید

لینک به دیدگاه

ویندوز 10 و نسخه اپدیت گرافیکم هم همین اخری هستش 372

یه نرم افزار کانورت دارم که از گرافیک cuda هم پیشتیبانی میکنه ..... اما وقتی بازش میکنم میگه که گرافیک شما cuda ساپورت نمیکنه

ویندوز 10 و نسخه اپدیت گرافیکم هم همین اخری هستش 372

یه نرم افزار کانورت دارم که از گرافیک cuda هم پیشتیبانی میکنه ..... اما وقتی بازش میکنم میگه که گرافیک شما cuda ساپورت نمیکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بعضی از برنامه ها مثل Badaboom که قبلا برای تبدیل ویدئو ساخته شده بودند دیگه با کارتهای جدید کار نمیکنن. البته خود برنامه هم Discontinue شده

الان به جای CUDA از NVENC استفاده میشه که خیلی کارایی بهتری داره و با کارتهای جدید هم سازگاره و حتی در سری 900 میتونه برای تبدیل به H265 هم استفاده بشه که افزایش سرعت خیلی خوبی نسبت به CPU داره.

لینک به دیدگاه

شما ببین تو جی پی یو زد تعداد کودا هسته رو چک کن کاربرد داره تو بازی کاربرد داره و ... قرار نیست من و شما  متوجه بشیم اون کار خودشو میکنه فقط تست کن نعداد رو تو جی پی یو زد اون پایینش یه  سری گزینه هست کودا هم هست اگر تیک خورده باشه کودا فعاله  البته تعداد رو نمیزنه 

ویرایش شده توسط arash_aria
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...