رفتن به مطلب

کمک برای اینترنت dedicated

Jafarcata
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . من یه گیم نت تو مشهد دارم که تعداد سیستم 30 عدد هست . اما از انجا که این روزا بازی هایی از قبیل Dota 2 یا WOW همش اپدیت های سنگین و پهنای باند خوبی میخان دیگه استفاده از اینترنت محدود با ضریب 1 به 4 یا 8 هست اصلا به صرفه نیست . از این رو درخاست یه اینترنت با پهنای باند اختصاصی رو دادم . فعلا که از شاتل درخاست کردم و مراحل در حال انجام هست . کسانی که تجربه دارن لطف کنن تجربشون رو قرار بدن از مزایا و معایب این حرکتی که انجام دادم . لطفا کسانی که از شرکت های دیگه اینترنت Dedicated گرفتن بگن قیمت و سرعت چی جوریه تا درصورت لزوم قرداد رو کامل نکنم و شرکت موردیگه بگیرم .

ویرایش شده توسط Jafarcata
لینک به دیدگاه

اینترنت اختصاصی رو قرار از طریق وایرلس ارائه بدن؟

لینک به دیدگاه

اینترنت اختصاصی رو قرار از طریق وایرلس ارائه بدن؟

از طریق خط تلفن

لینک به دیدگاه

تو شهر قم اینترنت اختصاصی رو فقط از طریق وایرلس ارائه میدن(شرکت مخابرات ، شاتل و های وب رو حضورا تو نمایشگاه کامپیوتر باهاشون صحبت کردم) قیمت مخابرات بهتر از دو شرکت دیگه بود

بنده هم گیم نت دارم تو شهر قم

26 تا هم سیستم دارم از اینترنت 12مگ شاتل دارم استفاده می کنم مشکلی هم نداشتم

شما باید کاری کنید که فقط یکی از دستگاه هاتون آپدیت بازی رو بگیره و مابقی از اون دستگاه آپدیت بشن تا حجم اینترنت مصرفیتون زیاد نشه و پهنای باند اینترنتت موقع آپدیت کردن یکی از کلاینت ها پایین نیاد

لینک به دیدگاه

تو شهر قم اینترنت اختصاصی رو فقط از طریق وایرلس ارائه میدن(شرکت مخابرات ، شاتل و های وب رو حضورا تو نمایشگاه کامپیوتر باهاشون صحبت کردم) قیمت مخابرات بهتر از دو شرکت دیگه بود

بنده هم گیم نت دارم تو شهر قم

26 تا هم سیستم دارم از اینترنت 12مگ شاتل دارم استفاده می کنم مشکلی هم نداشتم

شما باید کاری کنید که فقط یکی از دستگاه هاتون آپدیت بازی رو بگیره و مابقی از اون دستگاه آپدیت بشن تا حجم اینترنت مصرفیتون زیاد نشه و پهنای باند اینترنتت موقع آپدیت کردن یکی از کلاینت ها پایین نیاد

بله این روش Backup گیری و update روی سیستم های دیگه روشه خوبیه اما واقعا برای دوتا 2  یه ادم میخاد هرروز این کارو کنه . البته برای اپدیت های سنگین حدود 1 گیگ 100% حرف شما متین . اما منظورم حدود 50-100MB هست . 

راستی راجب قیمتا که بهتون گفتن چی جوری بود ؟

ویرایش شده توسط Jafarcata
لینک به دیدگاه

مخابرات به صورت حجمی میفروخت سرعت 1مگابیت هر 100 گیگ 200 هزار تومان

های وب 400 هزار تومان نامحدود سرعت 512

شاتل 500 هزار تومان نامحدود 512

سعی کن که از طریق خط تلفن نباشه و وایرلیس باشه ، خط تلفن باشه باز هم زیر نظر مخابرات هستی و بعضی از مشکلات بر گردن اونهاست و شرکت طرف قرارداد شما مشکلات رو میندازه گردن مخابرات ولی اگر وایرلس باشه فقط با خود شرکت طرف قرارداد طرفی

بله این روش Backup گیری و update روی سیستم های دیگه روشه خوبیه اما واقعا برای دوتا 2  یه ادم میخاد هرروز این کارو کنه . البته برای اپدیت های سنگین حدود 1 گیگ 100% حرف شما متین . اما منظورم حدود 50-100MB هست . 

راستی راجب قیمتا که بهتون گفتن چی جوری بود ؟

برای آپدیت کردن نیاز نیست که یه نفر رو مامور این کار کنید با برنامه نویسی همه کاری رو میشه انجام داد

لینک به دیدگاه

سعی کن که از طریق خط تلفن نباشه و وایرلیس باشه ، خط تلفن باشه باز هم زیر نظر مخابرات هستی و بعضی از مشکلات بر گردن اونهاست و شرکت طرف قرارداد شما مشکلات رو میندازه گردن مخابرات ولی اگر وایرلس باشه فقط با خود شرکت طرف قرارداد طرفی

برای آپدیت کردن نیاز نیست که یه نفر رو مامور این کار کنید با برنامه نویسی همه کاری رو میشه انجام داد

در مورد تجهیزات وایرلس باید دوباره تماس بگیرم . فک کنم هزینه هاش زیاد میشه ولی خوب شما درست میگین کار به مخابرات گیر نکنه بهتره .

در مورد اپدیت منظورتون از برنامه نویسی رو بیشتر تویضیح بدین لطفا 

لینک به دیدگاه

در مورد تجهیزات وایرلس باید دوباره تماس بگیرم . فک کنم هزینه هاش زیاد میشه ولی خوب شما درست میگین کار به مخابرات گیر نکنه بهتره .

در مورد اپدیت منظورتون از برنامه نویسی رو بیشتر تویضیح بدین لطفا 

استیم رو بر روی سیستم سرور نصب داشته باشید و بازیهای که مشتریان بازی می کنن مثل دوتا 2 و کانترگلوبال رو بر روی سرور نصب کنید و همیشه اسیتم و بازیهاش رو به روز شده داشته باشید 

حالا شما باید یه برنامه بنویسی که کلاینت قبل از اجرای استیم نسخه کلاینت با نسخه سرور رو مقایسه کنه(تغییر سایز یا هش و یا هر چیز دیگه ای که به نظر برنامه نویس اصولی باشه) اگر استیم و بازیهاش بر روی سرور آپدیت شده بود کلاینت رو هم آپدیت کنه در غیر اینصورت مستقیما اسیتم رو بر روی کلاینت اجرا کنه. همین

پسر خواهرم برنامش رو برای گیم نتشون داره درست می کنه و هنوز کامل نشده

شما هم اگر برنامه نویسی بلد هستید شروع کنید به نوشتن برنامه 

لینک به دیدگاه

استیم رو بر روی سیستم سرور نصب داشته باشید و بازیهای که مشتریان بازی می کنن مثل دوتا 2 و کانترگلوبال رو بر روی سرور نصب کنید و همیشه اسیتم و بازیهاش رو به روز شده داشته باشید 

حالا شما باید یه برنامه بنویسی که کلاینت قبل از اجرای استیم نسخه کلاینت با نسخه سرور رو مقایسه کنه(تغییر سایز یا هش و یا هر چیز دیگه ای که به نظر برنامه نویس اصولی باشه) اگر استیم و بازیهاش بر روی سرور آپدیت شده بود کلاینت رو هم آپدیت کنه در غیر اینصورت مستقیما اسیتم رو بر روی کلاینت اجرا کنه. همین

پسر خواهرم برنامش رو برای گیم نتشون داره درست می کنه و هنوز کامل نشده

شما هم اگر برنامه نویسی بلد هستید شروع کنید به نوشتن برنامه 

خوب این چیزی که شما میگی تا حدودی پیچیده و یا شاید غیر قابل دسترش باشه چون میدونید که استیم در بعضی اپدیت ها حجم فایل قبلی حتی تغییر نمیکنه و حتی چیزی هم اضافه نمیشه و راههای دیگه هست که من خودم VB کار کردم که اصلا به درد این کار نمیخوره.   ترجیح میدم جای این روش کارمو با چند تا فایل Bat انجام بدم و بصورت دستی اپدیت باشه . البته شما هم نا امید نشو ولی احتمال داره خوده استیم این قابلیت رو تا چند وقت دیگه اضافه کنه . چرا که خیلی ها این مشکل رو دارن . 

لینک به دیدگاه

دوستان نیازی به برنامه نویسی نیست

نرم افزارهای مدیریت گیم نت زیاده. از گیم نتهای دیگه که دارن استفاده میکنن بخرین یا رفاقتی بگیرین و نصب کنید خودش تمام این کارهارو انجام میده از مدیریت حجم تا خیلی کارهای دیگه.

مدیزیت تمام سیستمها مطابق با سیستم مرجع (همون سیستمی که جلوی صاحب گیم نت قرار گرفته)

لینک به دیدگاه

دوستان نیازی به برنامه نویسی نیست

نرم افزارهای مدیریت گیم نت زیاده. از گیم نتهای دیگه که دارن استفاده میکنن بخرین یا رفاقتی بگیرین و نصب کنید خودش تمام این کارهارو انجام میده از مدیریت حجم تا خیلی کارهای دیگه.

مدیزیت تمام سیستمها مطابق با سیستم مرجع (همون سیستمی که جلوی صاحب گیم نت قرار گرفته)

سلام

اسم برنامش رو میشه بگید؟

همونی که کار آپدیت رو هم انجام میده

خوب این چیزی که شما میگی تا حدودی پیچیده و یا شاید غیر قابل دسترش باشه چون میدونید که استیم در بعضی اپدیت ها حجم فایل قبلی حتی تغییر نمیکنه و حتی چیزی هم اضافه نمیشه و راههای دیگه هست که من خودم VB کار کردم که اصلا به درد این کار نمیخوره.   ترجیح میدم جای این روش کارمو با چند تا فایل Bat انجام بدم و بصورت دستی اپدیت باشه . البته شما هم نا امید نشو ولی احتمال داره خوده استیم این قابلیت رو تا چند وقت دیگه اضافه کنه . چرا که خیلی ها این مشکل رو دارن . 

مقایسه فایلها بوسیله حجم یه مثال بود، هش رو هم مثال زدم (موقعی که یه فایل آپدیت میشه شاید اندازه حجم فایل تغییر نکنه ولی هش اون تغییر میکنه)

برنامه اش رو هم نوشتیم و داره کار میکنه ولی هنوز تکمیل نیست 

اگر خود استیم آپدیت از روی لوکال هاست رو تکمیل کنه خیلی خوب میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...