رفتن به مطلب

مشکل در بوت ویندوز 7

titansarus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

من یک SSD و HDD دارم. روی SSD ویندوز 10 نصب است و روی HDD ویندوز 7. طبیعتا برای رفتن به هر ویندوز باید در منوی UEFI Dual BIOS مادربوردم (گیگابایت) حافظه فعال را انتخاب کنم که از همان ویندوز را بوت کند. چند روزی مشکلی نبود تا این که این یکی دو روزه هر وقت از ویندوز 10 کامپیوتر را خاموش می کیردم و روی ویندوز 7 می رفتم، کامپیوتر هارد را CHKDSK می کرد. کار بعد از دو بار این اتفاق به جایی رسید که دیگر ویندوز 7 بالا نیامد و همان لحظه ی بالاآمدن می رفت روی صفحه ی آبی و بلافاصله کامپیوتر ریستارت می شد. روی ویندوز 10 رفتم، گفت که Recycle Bin درایوی که ویندوز 7 روی آن است، فاسد (Corrupt) شده و برای همین پرسید اطلاعات را حذف کنم و زدم بله. حالا دوباره رفتم روی ویندوز 7 و این بار در CHKDSK نوشت درحال جایگزینی Security ID هاست و بعد هم رفت روی لحظه ی بالاآمدن ویندوز که فلش روی یک صفحه سیاه است تا بعد بقیه سیستم بالا بیاید که دیگر بیش تر از این بالا نمی آید. چه کار کنم؟ اطلاعات حیاتی روی هارد و پوشه ی ویندوز دارم و می خواهم حد الامکان ویندوز را دوباره نصب نکنم.

با تشکر

لینک به دیدگاه

SSD ر. جدا کنید

دیسک یا فلش بوت حاوی Win 7 متصل کنید

تا قسمت نصب ویندوز برید (install windows) در همانجا پایین گزینه ایی مبنی بر Repair windows هست

اگر فایل ها کلی حذف شده باشند دیگه باید بسراغ نرم افزار های Recover برید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...